Dude looks like a lady



Yes, jag är full, men vem bryr sig. PARTY HARDY!
Nu drar vi till Tom, GRATTIS HANSI!!!!!

P.s Kinah gillar att smiskas!  höhöhöhö

Wilma the dog

Min glädje fortsätter idag med.
Igår kväll fick jag ett samtal av A-c som undra om jag ville "kika på" hunden. Så jag drog iväg till Örthagsparken....och det var den sötaste lilla saken jag någonsin sett....jag dör vad söt hon var. Wilma är en pitbull på 1½ år, hon är svart och brun färgad med en vit fläck på bröstet, och jag vill ha henne. Just nu är hon hos J som också vill ha henne, om inte hon kan ta henne så tar jag henne helt klart!

image982


image983


image984

Lätt att hon ska ha den här selen då ;D

/ Ezzo

Sjuk glad-dagens låt...

Don't ask why....tror det har nåt att göra med att jag ska tatuera mig snart...WOHO! Tänkte göra en i svanken men nu gör jag en i nacken istället...eller varför inte två. Men vad...jag vet att jag ska ha det latinska tecknet för scorpion i nacken...men svanken då?

image981


/ Ezzo

Gårdagens lunch

Käkade lunch med Angelica igår...eller ja..hon åt och jag petade i min mat....jag gillade den men jag var inte hungrig alls kom jag på.


image976

image977

image978

image979




Efter lunchen gick vi lite snabbt in till Gina, jag hade bråttom och skulle till jobbet. Men jag hann shoppa lite :D

image980

Snygga va? :D

/ Ezzo

Tillräckligt assilimenerad

Ibland kan jag sätta mig ner och verkligen fundera över vem jag är.

Mina vänner ser mig som svensk, de klarar inte av att höra mig prata turksika för de tycker att det verkligen inte är jag. Antingen börjar de skratta eller så ber de mig sluta för det får en snetändning.
Men när de sedan träffar min mamma och ser henne och hennes humör, hennes sätt att prata och röra på sig, så känner de "ok, hon kanske är liiite turk i alla fall". När jag träffar nån ny människa som undrar vart jag är ifrån så säger de "ja men nån av dina föräldrar är väl ändå svensk?".

Men nej, jag föddes i turkiet 1987, kom till sverige 1990 då pappa var politisk flykting. (Fråga mig inte varför) Mamma pratar alltid turkiska med mig och det känns bra att ha ett språk som ingen annan förstår. Lättare att hålla hemlisar så med. Är jag bland vänner och ringer mamma pratar jag turkiska för jag tycker inte de har att göra med de vi pratar om. Mina två mostrar som bor här är också från Turkiet, de pratar turkiska, lagar turkisk mat och lär deras svenska män turkiska till och med. Jag har min kultur omkring mig hela tiden, varje dag blir jag påmind om att jag faktist inte är svensk. Det känns som om jag är i Limbo, vaken i helvetet eller himlen. Jag står där emellan och undrar vart jag ska, vad jag är och hur jag får reda på det. Jag har nu blivit så assliminerad att jag faktist inte vet vem jag är riktigt. Är det så här det känns att ha en svensk pappa och en turkisk mamma som mina syskon har? Jag har nu bott här i 17 år, hur många år till måste det gå tills jag vet vem jag är?

/ Ezzo

Torsdag 11.03

Gooooodmorgon. En UNDERBAR dag idag. Fråga mig inte varför tycker bara att det är så av nån anledning, vaknade upp lite stressad med lugnade sen ner mig när jag fick pli på mitt hår :P
Har precis lagat till mig min lunchlåda så jag slipper tänka på det sen. Ska antagligen ner till stan för att kika på underkläder- jag behöver sååååå fler.

Gårdagen vad ganska skön den med, gick upp vid 12 och drog till stan, käkade lunch med Angelica och sedan drog jag iväg til jobbet för att gå på möte med Facket. Otroligt dyrt nu bara då aliansen höjde avgiften från 350 till 699 kr / månaden (!!!!)
Efter det så var det jobb som gällde, jag har nog aldrig haft så kul på rasterna. Amanda var verklgen på g igår ;D men eftersom jag stod upp hela kvällen igår hade jag riktigt ont i benen och kunde inte sova pga det.

Idag ska man lägga Mozarella vid linjen, blir skönt så jag får sitta ner hela dagen istället.

Ciao så länge då

/ Ezzo

Dagens låt...



Love me tender

/ Ezzo

En sjuk dröm

Jag hade en sån sjuk dröm imorse....helt sjuk...jag fattar nada!

Jag var en gravid kvinna som var med sina vänner på stranden. Vi gick runt där helt själva och hittade plötsligt en grotta eller en stor klippa som man kunde gå in i kanske...helt plötsligt förvandlas grottan till en lägenhet jag bodde i Sthlm. Jag står då på balkongen och kikar ut på stranden då jag ser två små pojkar leka med något i sanden. Ser att det är en yxa och börjar bli lite orolig.
Helt plötsligt tar den ena pojken och slår yxan i skallen på den enda pojken och blodet bara forsar ut i havet. Sedan springer han in i lägenheten, slänger yxan på golvet och kommer efter mig med sina blodiga händer. Det är då jag ser att dom har ruttnat och han kallar dom för "pirat-händer" om man tog på dom så blev man till en pirat, dom hade verkligen förruttnats och var små och lederna var borta för han höll på och snurra på dom hela tiden... Han är i alla fall ute efter mig och mitt barn och jag springer in i nästa rum med en killkompis. Han försöker rädda mig och jag ber honom att döda pojken för han är ju ändå "pirat" så då KAN han ju ta på honom. Det slutar med att pojken tar livet av sig själv med yxan. Och jag minns fortfarande hur jag ser blodet spruta upp på tapeterna.

Det konstigaste med det hela var nog känslorna jag hade för killkompisen. Jag säger flera gånger om att jag älskar honom. Och det känns så äkta. Vad är det för sjuk dröm?

De två pojkarna tror ja att jag fått från boken jag läser just nu "Flyga drake". Men yxan? Killkompisen som jag faktist inte känner nåt för? Händerna? Blodet och barnet tror jag faktist att jag vet vart jag fick ifrån :(
Finns det nån dröm tydare där ute?

/ Ezzo

Jawn

Det här med att gå upp så fort solen syns till kan vara ett problem när man ska jobba kväll...

Jag tänker på dig, det är så dumt av mig, jag är starkare än så. Jag har mer heder och vett i min kropp för att veta att det är helt fel....men ändå gör jag det.

I alla fall...Godmorgon

/ Ezzo



Dreamer.

WHAT?! :D

|Elif| säger:
ska du träffa nån annan i köket   är de det du försöker säga!
Angelica / säger:
moahahaha
Elif| säger:
erkänn att det är spisen...jag visste att ni hade ett förhållande bakom min rygg!
|Elif| säger:
Jag bara visste det!
Angelica / säger:
ofc! den är het och har mååånga knappar att vrida på
|Elif| säger:
hahahaha
|Elif| säger:
akta dig så du inte bränner dig, och kom inte och klaga hos mig när du väl gör det
|Elif| säger:
jag vill inte höra dig snyfta i telefon


...

De nada amigo. Tu eres mi amigo!

( heter det så?)

A la solarie

Jag har märkt att jag gillar att använa ordet "A LA".....vet inte varför men det passar så bra i rubriker...a la rubrik....ser ni? visst låter det bra....a la Ezzo....i alla fall...var på solariet nyss med Erika och DAAAAAAAAMN vad brun jag blev...eller ja just nu är jag mer röd, röd som en kokt hummer serverat på ett silver fat. Just the way I like it!

Men det beror mer på att jag är varm, resten av kroppen...HELLO pepparkaka :D

image975


Doooooooh

/ Ezzo

I robot...eller nåt..

image973


Får jag presenter den nya kroppsdelen på mig. Jag har slutat att kalla den för arm...och kallar den nu enbart för min robotarm....yes....jag ser hemsk ut. Den är stenhård och den är ivägen för minsta lilla grej. Men nu är man röntgad och vet i alla fall vad problemet är.

image974

Förövrigt...fasen vad kul det var att få se sin egna hand röntgad. Jag fatta typ inte att det var mitt skelette! :D Nu är ju inte den här bilden just min hand då..men typ shit the same? :D

/ Ezzo

Lifehouse..dagens låt..




Kan inte jag ocskå få drömma bort mig lite?


What day is it 
And in what month
This clock never seemed so alive
I can't keep up and I can't back down
I've been losing so much time

Cause it's you and me and all of the people
With nothing to do, nothing to lose
And it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of you


Rensning

image971

Vad fan ska jag göra med alla blommor jag fick på studenten :S Jag vill ju inte slänga dom men jag antar att jag lägger dom i en kartong uppe på vinden...

image972

Är jag den enda som packar i skokartonger...:D hehe...nu är alla kristallglas nere i alla fall. Sånt som jag inte använder. Sedan rensade jag garderoben, syrran frå min Encore och Takida tee. Även Karen Millen jenasen. Känns rätt skönt alltså.

/ Ezzo

Tisdag morgon, när jag vaknar...

Damn vad hurtig man kan vara. Jag vaknade SEX idag. Öppnade ögonen och såg att solen sken sen var det fan försent. Jag blev piggarre än en igelkott...höhöhö.

Things to do
  • Dra till skolan nu, blir nog en promenad dit bort.
  • Ringa läkaren och få mitt handskydd :S Känns som gips :P
  • Fixa nån god lunch och matlåda
  • Ringa CSN
  • Dra till jobbet tidigare för att få handskyddet.
  • Jobba till 00.00
Funderar på om man kanske skulle boka in en tid för att plocka ögonbrynen och få ansiktsbehandling. Gud vad jag behöver det just nu.


image970

I could eat you up! ;D

Ezzo

Sex and the city

image968


Som rubriken lyder så blev det boxen god mat och godis den här måndagen hos Tobbe med Angelica. Jag bara äääälskar sex and the city. Men ibland kan jag faktist inte riktigt förstå varför man vill leva sitt liv som i serien?

Varför vill man vara singel men ändå träffa man efter man i hopp om att hitta den rätta. På sistonde har jag märkt att så fort jag går på en dejt så får jag känslan av "NEEEEEJ, det här är helt fel, jag ska vara singel ett tag till" och hör sen aldrig av mig mer. Men ändå sitter man där sen hos sin vän, tittar på satc och suckar djupt fram.."åååååååh jag vill också ha en pojkvän". Men den saken är ju så säker att jag inte ska ha nån nu, och att jag inte har lärt känna mig själv ännu och är absolut inte redo att ta hand om en till människa än. Jag säger inte att jag måste leka av mig, för det ska gudarna veta att jag redan gjort. Jag har gått på mina fester och slitit ut klackarna och fotsulorna med för den delen. Jag har snart testat alla drinkar som finns och jag har snart hört alla låtar som verkligen går att dansa till. Man längtar efter det där myset med nån speciell. Man känner djup inom sig så fattas det nåt. När alla fester är slut och man går hem ensam för att somna ensam och för att sedan vakna ensam så är det verkligen något som fattas.
Egentligen borde vi kanske inte ens titta på serier som Satc. Det förvrider bara vår bild av verkligheten. För hur många av oss kan verkligen bara stöta på någon på cafeet och helt plötsligt så har vi en dejt på kvällen, eller det faktum att trädgårdsmästaren bara har en ros redo till dig och sveper dig med en kyss som skakar marken du står på? Om ödets gudar har någon redo för mig nu, skulle jag då vara redo att träffa honom? Om magkänslan säger nej, så är det väl ändå inte rätt?
Jag vill slå ett slag för singellivet. Det är nu jag har chansen att verkligen lära känna mig, inte Ezgi som gjorde allt för kärleken, Utan den Ezgi som idag vet vad hon vill, när hon vill ha det, och hur hon vill ha det. Och tacka gudarna för att det finns något som KKs eller fuck-buddys. Hur hade man överlevt annars?
Om jag var tvungen att välja någon jag liknar mest i serien, then fuck me hard and call me Samantha ;D
Fråga vem som helst och likheten är slående.

Nu ska jag lägga mig i min stora varma säng, ensam. Men med ett gott samvete om att jag reder mig själv och ensam är ändå bäst!
/ Ezzo

Surfing in Portugal

image966



Det är så jävla perfekt. Det här är det jag letat efter. Jag packar min väskor typ nästa sommar får det nog bli. Drar til Portugal helt själv och bara lär mig surfa


image967

Jag ska då till Algarve, allra längst ner. Vattnet är inte det varmaste men det verkar vara en bra kust där. Jag längtar redan nu! Och varför inte ta en trip till Spanien efteråt.


/ Ezzo


Boknörd javisst!



Hitta det här testet inne hos Kinah. Jag var bara tvungen att testa ^^ Ja där ser man :D

/ Ezzo

HELVETE DÅ!

Nu sitter jag här och snyter mig stup i kvarten, tro som fan att jag är förkyld. Men jag får skylla mig själv som springer i högklackat ute när det snöar. Men men inte mycket att göra åt nu. Då har jag ju mer tid att hitta möbler till lägenheten och att plugga. Shit jag flyttar om 2 månader...

Note to self:
Skaffa flyttlådor
Skaffa den där antika skänken innan nån annan gör det!

Jag slår slag i saken, om EXAKT ett år...åker jag till Australien för att lära mig surfa och vem vet om jag inte stannar där.

image965

/ Ezzo

($) ($)

Med tanke på dollarns värde nu, tänker jag shoppa! Och massor av det med!

/ Ezzo

Påskafton

Igår kväll var faktist riktigt mysig. Vi började med att gå till cafeobar för att ta oss några glas cava. Jag ääääälskar cava. Men jag var nog den enda som gjorde det med. Kinah tog cider...hahaha. Där satt vi fem i alla fall, jag malin, kinah, carro och Peder (om jag minns rätt) Vi kom genast in på ämnen som Family Guy, Simpsons, South Park etc etc. Och vi kom fram till att south Park ändå är den mest provocerande av dom. Vi fick oss många härliga skratt faktist! Sedan vid halv 12 skulle Carro och Peder hemåt för de skulle upp tidigt och åka hem till Örebro igen. Så vi resten begav oss till Stures. Vilket var otroligt mys där med. Det är fåååå tillfällen då det faktist bara sitter ungdomar där. Så efter en öl på stures fick jag skjuts hem vid 1, typiskt att Johanna då kommer. :( ville träffa henne mer ju.

Det var väl min påskafton.
Självklart blev det påskbuffe med massa godsaker. Jag fick riktig ordentlig caviar till mina ägg...ingen sån där ABBAs tjaffs.
Ibland finns det bara fördelar med att ha en pappa som är kock ;D

/ Ezzo

CamelToe :D

image963

Hahaha fasen vad jag mobbade Angelica, hon är ju från säffle...


Gårdagen var nice

It was all about me så att säga. Låg i min morgonrock och kolla på film, målade naglarna, smorde in mig i alla krämer jag har som luktar så gott...jag njööööt.

image961

Jag har så fula fötter så jag borde inte visa upp dom här. Men det jag tyckte igår var att de såg ut som dinosauriefötter....fast det kanske inte heter fötter på dom? Tassar?


image962

Så jäääävla sexigt med bandage va? ;D Jag vet att ni gillart...funderar på om det ska bli senaste bloggtrenden. Kom igen allihop...nu går vi runt med bandage hela högen. Undra om Engla hackar på trenden :D

/ Ezzo

Gla påsk dåra!

image960

Glad påsk på er!

Jag är inte den som är den jag är den andra...alltså firar jag inte påsk, jag funderar på att bojkotta den helt. Kristendom är inte min religon och jag har aldrig fattat grejen med att ha ägg? Nästa år tar jag mig nog en trip till Thailand eller nåt istället. Indonesien kanske, har en vän som är på väg dit nu...eller var det hem kanske? I alla fall...glad påsk på er som nu firar det hela.
Det blir nog lite buffe med min moster och hennes man, tänkte utnyttja honom lite för att tejpa om min hand :D men jag tänkte INTE äta ägg eller påskgodis...icke sa nicke!

/ Ezzo

P.s kanske faktist troligtvis kommer upp lite bilder från idag då jag nu ÄNTLIGEN orkat ladda kamera batteriet ^^. Inte lätt när det är svårt.

Dagens outfit...

image959


Verkar bli en ganska så lugnt fredagkväll. BRA! För en gång skull så ska jag inte ut och springa på krogen tills jag får ont i fötterna av mina höga skor. Vi konstaterade igår att jag fan kan springa i hur höga skor som helst ;D
Efter ett tag känner man inte ens av att det gör ont längre....skumt det där.

Hepp nu kommer min mosters man, kiropraktorn. Han ska kika på min handled så får vi se vad han säger. Sedan ska jag ta och göra en ansiktsmask, hårinpackning och bara gå runt och njuta av Aerosmith. Fasen vad jag vill på deras konserter. Ett "måste-göra" innan jag dör.

Trevlig fredag kväll på er!


/ Ezzo

Woho

Alltid lika kul när det kommer fram folk ute och säger att de läser min blogg. Speciellt killar som säger att de verkligen diggar den! :D Och nej, jag behövde ingen mer öl :P

Nu rockar vi!




/ Ezzo

Idioti, en förmåga bara vården här kan

Skulle till sjuksyster på jobbet igår, och gick dit. Hon kika på min arm och sa att jag måste genast röntga den för att det kan vara en spricka. Så jag åker in till sjukan på en gång och får då bara träffa en sjuksyster. Hon klämmer, vrider och vänder och jag skricker som fan för det gör ont, får till och med tårar av smärtan. Hon säger att det inte känns naturlig utan det är nåt som är konstigt, och säger att jag ska till Läkaren vid 9 tiden. Men sen så tittar hon på mig lite konstigt och säger.: Nej förresten, det behöver du inte, åk hem och ta några ipren och sen får du ringa om det inte försvunnit.
-WHAT?!

Jag går hemåt gråtandes med en känsla av tomhet, och känner mig så hjälplös.

Lindade in handen igår och var ute. Knuffade undan varenda jävel som fick för sig att de var tvungna att ramla just på min hand. Idioti är något Lidköping kan! Tro mig.

/ Ezzo

A la Torsdag

Är jag den enda idag som ska jobba och inte gå ut?

Det känns faktist så, alla andra verkar ha ledigt just för att det är skärtorsdag...en helt obetydelsefull dag för mig. Tänk vilka pengar jag tjänar istället...dagen innan röd dag. Sen är jag ledig på måndag istället...här snackar vi långhelg!

/ Ezzo

Men jag får väl säga gladpåsk ändå då. Och nej jag kryper inte till korset....hahaha korset, fan vad ironiskt.

Kent konserten

Ha jag har en bild från när den här låten spelades på konserten.

Visst ser hon ut som ett spöke....ja jag kallar henne för spöket, hon har lite sån där spökröst med :P


image955

Spöket på scenen :P


image958

Slänger in en bild på oss två natten innan konserten...helt otroligt taggade!



Generation X




ONSDAG, woho!

Messar med Angelica just nu om att käka lunch ihop. Tjejen måste ha mixat ihop det där med lunch och middag...hon vill äta lunch på stan med mig EFTER jobbet. Alltså klockan tre :O What...vem äter lunch då? :D Men det går inte för då är jag på väg till jobbet. ^^

Ringde vårdcentralen idag för min chef säger att jag måste röntga handen. Gissa vad dom sa...
- Ta en ipren så blir det nog bättre....
Jag har en stooooor lust att köra upp den där iprenen på tanten som svara!!!
Jag har ont och kan inte böja handen, och nu har det "spridit" sig till armbågen. Ni ska bara veta vad ont det gör att skriva nu. Men eftersom jag kan använda handen så är det inte bruten...hallo...det onda då :.(

Gaaah nu går jag och lägger mig innan det är dags att jobba igen.


 
image954


/ Ezzo

Amy Diamond rock...

HAHA det trodde ni väl aldrig att jag skulle säga...men fan hon är skön! Gillar låten hon hade på melodifestivalen faktist. Jag rockar när jag hör den i lurarna på jobbet! Och då menar jag rockar...

image953




För er som inte gillar den, "tuff luck"

/ Ezzo

Hepp nu ska jag snart till jobbet. Ciao då.


I knew it!

Den är stukad...fuck.
8 timmar med en o samma rörelse för handen. Kan bara sluta i katastof. Jag borde fan få skadeersättning...höhöhöhö.

image952

/ Ezzo

Godmorgon...

Jag har ett ärende att sköta idag tidigt på morgonen. Sen ska jag genast hem och sova igen. Jag kan inte förklara hur trött jag är nu...och i smärta...ja det med.
Efter jobbet fortfarande PÅ jobbet när vi ska till bilen, så är det GLASHALT ute, och tror ni inte att jag ramlar. Jag gjorde världens vurpa och ramlade helt raklång på rygg. Tog i med armbågarna och slog i huvudet rejält. Men endå har jag sån jävla tur att ett skydsombud ser det hela och berättar att hon ska rapportera det hela. För jag är ju skadad.

image951


Hepp det får räcka för nu, ni som ser detta. Det är ingen ide att ringa mig idag. Jag vill gärna sova ut och jag ringer er när jag vaknat istället.

/ Ezzo

Dagens outift...

Ska snart upp för att ta bort nagellacket och smycken, strängt förbjudet på jobbet.

image950

Man får ju inte glömma bort vem man egentligen är ;D

Tee: Arkitetkkopia. hade den under en mässa i gymnasiet.
Höres och synes imorn då. Lär inte blogga nåt mer idag ;D

/ Ezzo

Mitt bidrag ;D

image949

Fan det syns ju inte vad det står. Fråga om ni undrar
Jag är med o tävlar i alla fall hos Kinah!

/ Ezzo ;D

Min ide bok

Alla borde ha en idebok. Min är just nu full av recept, teckningar jag en dag ska göra klart, saker jag skriver mitt i natten efter samtal med vänner. Saker jag måste ta tag i. Saker jag vill ha i min lägenhet..ja allt helt enkelt.

image945

Den här gjorde jag nyss...när jag väl börjar så finns det inget som stoppar mig, jag kan rita vad fan som helst och till slut så blir det ändå något.

image946

Det här är "madame" madama gillar att shoppa i de mest exlusiva butikerna i centrala Paris. Hon
är stamkund hon LV och Gucci och får alltid bästa service, när hon inte orkar bära runt på sina kassar mer sätter hon sig på någon av stadens alla cafeer och tar sig en espresso, en choklad eclair och en cigarett som hon fäster i sin cigaretthållare.
Hon är en mycket elegant dam.

image947

Ringde til Daniel och lipa efter att ha blivit dåligt behandlad. Detta var det jag skulle uppfylla innan jag kunde ringa till honom igen. Och jag är faktist kommit långt med det. Men jag vill tillägga, skaffa högre ambisioner.

image948

Har alltid gillat iden "klippoklistra" så detta är vad jag gjorde. VIlle försöka få en bild på hur min lägenhet ska se ut. Men jag tror faktist det inte blir så här riktigt.

Har ni någon ide bok? Eller hur sparar ni era ideer?

/ Ezzo

"Det lär ju inte snöa imorn precis"

DOOOOOOH! Varför sa jag så igår när jag krattade trädgården. SE, nu snöar det ju för fullt! Hoppas det smälter bort och solen tittar fram och att det blir typ 10 grader bara så där. ;D Särskilt sen när jag ska till jobbet.
Fy fan vad trött jag är, jag borde verkligen sova igen så jag inte är trött ikväll. Men jag blev väckt av Arbetsförmedlingen som ringde kl 8. Varför ringer alla så tidigt :O

Nu ska jag typ slänga mig i sängen igen, kanske tända lite ljus och somna in harmoniskt.....eller nåt.

/ Ezzo

Punkt slut.

Det får bli det sista inlägget för idag. Känner inte för att sitta framför datorn en enda sekund mer idag.

Har varit ute och gått i en timma. Otroligt uppfriskande och jag hade tur som hade solsken och inte moln som jag förutspådde. Efter det en lååååång dusch och lite tid i bastun faktist. Imorgon blir det nog träning innan jobbet och lite bastu då med.
Mitt humör har varit lite upp och ner men just nu är det mer upp då jag tänker på att jag ska jobba imorn. Är det något jag verkligen älskar så är det att jobba, att tjäna egna pengar och att sedan kunde spendera dom så klart. Men är det nåt jag älskar mer så är det ändå att jobba med händerna. Att efter att dagen är slut så slipper jag oroa mig över om jag gjort allt jag ska. Man gör sitt jobb och 8 timmar senare så är det fri. Att  jag sedan har något mål med mina pengar känns så jävla bra. Jag tror jag kommer klara av jobbet galant.

Well people, let's call it a wrap!

/ Ezzo




image944

Amstaff vore nåt

image943

Jag är sjukt sugen på att skaffa en hund, men jag vet att det inte kommer hända än på ett tag. Inte nu när jag har massa annat att tänka på och inte kan ta ansvar för nån annan.
Många är riktigt rädda för en amstaff och jag hör ofta att de tycker det är en hund som många invandrare har. Kanske, men jag har falltit för den rasen och är man så liten som jag så vill man känna sig trygg ute med hunden.

/ Ezzo

Svenska hem

Jag har äntligen hittat ett bord som jag SKA ha, jag har funderat på ett bord från Jysk jätte länge. Men nu hitta jag den här från Svenska Hem, för ett ganska så bra pris 1995:-. Dom är ganska så lika varandra men jag gillar att det är valnöt och inte Ek som den på jysk är.

image942


Har precis krattat hela trädgården, så dagens träning är fan gjort alltså. ;D

/ Ezzo

Godmorgon söndag.

Väcktes idag klockan nio av larmet, var helt pigg då men kände ändå för att stanna kvar i sängen. Det slutade med att jag somnade om och vaknade kvart i tolv :S Då hade jag sovit 11 timmar :P
Igår kväll blev så jäkla mysig och bra känner jag. Jag drog hem till Kinah vid 9 och så drog vi till Ica för att handla lite. Efteråt var det meningen att vi skulle titta på film men det slutade ännu bättre. Vi satt i 3 timmar och bara snacka en massa. Och jag är fortfarande chockerad över hur enormt lika liv vi levt. Det är helt sjukt, saker jag gått igenom som är jobbiga och tuffa har hon också vart med om. Vi har myyyyyycket kvar att snacka om. Tyckte det var kul att vi umgåtts med samma folk också, fast blivit behandlade på olika sätt av dom. :P

Det ser ut att bli en ganska så molning dag idag, men av nån anledning känner jag ändå för att ta en promenad, eller kanske springa spåret. Det lyser en stark sol inom mig! Imorgon har jag en tuff arbetsdag framför mig, eller ska jag säga kväll kanske :D SÅ otroligt kul att få jobba med gänget igen. Tråkigt bara att jag knappt kommer att hinna träffa några vänner sen bara.

Hoşça kal så länge då ;D

/ Ezzo

image941

Björn Gustafsson



Han ser ut som en 15 årig pubispöjk, men han är fan rolig :D

/ Ezzo

Filmkväll

Det blir nåt kul idag ändå, hade tänkt att bara ta det lungt i soffan hemma. Som jag gjort alla andra lördagar. Men nu blir det filmkväll hemma hos Kinah :D Cips, popcorn och bra filmer, kan det bli bättre en bakisdag?
Jag drog aldrig till Skara för att kika på bordet. Ibland blir det inte som man vill, men om 2½ månad slipper jag allt jävla skit och alla andras problem. Har verkligen förstått att om man vill ha nåt gjort så ska kan man bara lite på sig själv att det blir gjort.

Nu måste jag snabbt in i duchen för snart är det lördagsmiddag med familjen.

image940

Ciao så länge

/ Ezzo

Bowling o skumpa ;D

image936

image937

image938

/ Ezzo

Fitt vakter och fitt ambulans!

Jag är helt i chock, kvällen som började så bra med bowling, och skratt slutade med tårar och blod.
Vi började med att träffas hos Emilie för att förfesta lite och sedan gå och bowla. Hade sedan otroligt kul på bowlingen, och sen hem igen och sjöng lite singstar. Vi bestämmde oss för att gå ut och alla hade verkligen jätte kul. Väl ute med Erika, Sandra och Emilie kunde vi av ren tur köpa vi oss en flaksa skumpa och shotade Tequila. Vi hade skit kul verkligen, skrattade på och dansa som satan. Det var då det hände, Emilie står och dansar  när hon sedan blir nerputt på golvet, slår i huvudet och axeln/ryggen. Jag blev riktigt ordentlige panikslagen och allt jag kunde tänka på var att hon inte skulle röra på huvudet. "Rör inte på huvudet!" är allt jag får fram. En vän till mig frågade om vi behövde hjälp och hämtade sedan en vakt åt oss...jag är helt ärlig när jag säger att det tog minst 5 min innan det kom nån, och han ringde inte ens efter nån ambulans. ALLT idioterna gjorde var att stå och bara glå på medans jag Erika och Sandra försöker göra allt för att Emilie inte ska ha ont. Jag fick ringa efter hennes pojkvän som kom på en gång. Jag kan bara tänka mig hur panikslagen han måste ha varit. Efter ett tag inser vi att vi måste ringa ambulans själva för Emilie har sån smärta. Så till slut ringer vakten efter en, det tar MINST 20 min för den att komma. Och vi är jätte oroliga just nu. Jag vill veta vad som händer, hur gick det, mår hon bättre nu?

Vi hade så kul, men nu vet jag inte hur jag ska kunna somna utan att ha tusen tankar om Emilie.

/ Ezzo

Godmorgon

Ögonen är riktig tunga med tanke på att det blev rätt sent igår med "han". Och idag har jag ett franska prov jag måste klara av. Fast det tror jag ifs att jag gör. Sitter och råstudar just nu. Hehe...sitter :P
Ikväll vette tusan vad som händer. Men jag kommer nog faktist sitta hemma. Det skulle varit bowling ikväll, men med tanke på att jag inte har några cash just nu så är det ingen ide : /

/ Ezzo


Dagens outfit...

image935

Kjol: Hm
Tajts: Cubus
Tee: Angelicas garderob...haha...hm menar jag :D
Väska: 2hand
Klocka: Ur o penn
Armband: Hm pojkavdelning.

Im off to Erika Jag försökte faktist få den där rosettknuten som alla snackar om...phu det vad fan inte lätt!

/ Ezzo

Oh my gaaah

Jag typ somnade med böckerna på ena sidan av mig och katten på andra...vaknade upp med hennes morrhår kitlades i facet.

Jag ska iväg till Erika nångång idag. Men just nu är jag aaaaalldelles för groggy, får bli lite senare.

/ Ezzo

Got a job!

Fick ett samtal av Magnus idag vid 8, yes han väckte mig ^^. Jag fick i alla fall eftermiddags jobbet på daffes. Känns bra, gott om pengar sen till lägenheten alltså. Så börja vi snacka om vad jag sysslar med nu och vad jag vill bli senare...och eftersom jag är intresserad av teknink sa jag antingen röntgensjuksköterska eller CNC operatör.
Ha! Då säger han, ja men du vet att vi utbildar er till maskinställare? Sikken ide, Ezzo som maskinställare...det kanske vore nåt. Jag rycker ut så fort maskinerna krånglar det är fan inte lätt. Men det kan gå!


image933

Vår Gmondini maskin som sätter plasten på talldrikarna. Krånglar den då jävlar är det stopp på bandet.

image934

Det mesta syns ju på datorn som tur är, tempratur skillnader etc.

/ Ezzo

Tack

Det är så otroligt skönt att få svar på en jobbig fråga utan att ens behöva ställa frågan!

/ Ezzo

Dagens outfit...

image931  image932

Tee: Lindex
Halsband: Hm
Tajts: Cubus??

Fasen vilka armar jag fått...måste nog lägga av med styrketräningen. MEN DET ÄR KUL XD!!!

/ Ezzo

Frukost är min grej

image929

image930

Jag är bäst på frukost. Frukost engligt mig är absolut det viktigaste målet på dagen. Idag hade jag gott om tid dessutom. Så jag fixade min havregrynsgröt med kanel och mjölk, gjorde mig en god kopp te och bagels i ugnen med paprikakalkon och brieost/ mögelost. Mumma! Ja jag åt inte alla mackor själv, brosan var hemma med. Vi fick typ bråka om sista mackan. Han fick den för han är så klen så han behöver den XD Jag behöver en stor frukost, med tanke på att jag ska sitta 3 timma på AF. Jävla möte!

/ Ezzo

The starter wife

Min styvfar brukar alltid mobba mig för att jag kollar på "hjärndödandeamerikanskasoapskit" och tyvärr jag håller med, jag brukar göra det. MEN! Jag ser mest på sjukhusserier som City Akuten och Greys Anatomi. Jag bara äääääälskar sånt. Och så klart svenska sjukhuset...fast det är ingen såpopera. :S  Och på lördagar går det faktist ett jätte intressant program om design på kunskapskanalen. Är jag hemma en lördagkväll tittar jag ALLTID på det och somnar sen gott...I alla fall

Igår...shit! Det här är en serie i min smak!


image928

/ Ezzo

Hurtfia

All cred till mig måste jag bara påpeka...För ta mig tusan vad saker jag hunnit med idag.


  1. Matte B lektion ( jag hade typ somnat redan här)
  2. Gymmet ( blev en hel del styrketräning, men jag var piggare efteråt.)
  3. Ab bostäder ( för att skriva på kontrakt, woho!)
  4. Hem och laga mat ( och däcka på soffan med för den delen)
  5. Promenad ( Det tar 14 min att ta sig runt hela stan, i alla fall i min fart)
  6. Lämna Jennifer på skolan ( till och med katten följde med )
Kan jag nuuuu bara få ta det lilla lugna....eller kanske ett bootycall? Jag kan inte bestämma mig...:S

/ Ezzo

OMG!!!

Jag har sån träningsvärk! Jag orkar inte lyfta upp armarna, fan vad färslig jag ÄR! Men det går inte.

Hade Matte B lektion idag, det gick ganska bra. Och jag hade med mig gymväskan för att träna efteråt.
Det var typ jag och massa pensionärer. Hehe...jag lever fan lyxliv, skola tre timmar i veckan och träning hur mycket jag vill. I alla fall...nu gled jag från ämnet. Jag är skit kass på gymmet, men idag tränade jag mycket överkropp, min svaga rygg fick sig en omgång.

image927

Visst ni förresten att man inte ska ha nån tyngd när man håller på med den här? Tydligen är det bästa sättet att paja ryggen på. :S

Sedan blev det axlar, bröst och biceps. Och en timma på cykeln, löpbandet och orbitreken..jag är helt slut!

Efter det var det bort till AB bostäder för att skriva på kontrakt. WOHO! NU är den min :D

/ Ezzo

Saker som finns där men ändå inte.

Min garderob är proppfull med saker jag inte använder. Det ska fan bli en redig rensning när jag flyttar sen, allt jag inte använder ska ut! Men absolut inte skor :D Sedan finns det saker jag inte använder men som jag VILL använda. Saker som kanske inte passar att använda i den här stan...typ som min pälsmössa. Jag ääääälskar den, jag passar i den med. Jag ser lite så där ryskspion aktig ut i den. Jag vill använda den mer, men i lilla bonnhålan så passar det inte in. Alla tittar på en som om man vore en alien, men till vintern ska jag använda den, och så ska jag stå och peka på er andra som inte har en...typ som han i simpson..."H A- H A" ska jag säga och peka!

image925

Och de här skorna ska jag använda mer i sommar, jag bara äääälskar höga klackar.

image926

/ Ezzo

Mer skor...åt herrar

image924

Jag hitta de här skorna på en hemsida. Skorna är faktist jäkligt snygga herrskor. Jag fick GENAST flashbacks till min chef i Göteborg på Driftcentralen. Johan hette han, Johan var 30 år,  blond, kort hår, smal men ändå vältränad, förbannat jävla skit snygg!!! Han hade en riktigt jävla fin stil, kunde komma till jobbet i solbriller, svart trenshcoat, snygga jeans och de här skorna, och jag mötte honom alltid när han rullade ner i garaget under byggnaden med sina nya bilar. Då kunde jag faktist börja dagdrömma lite. Damn om man hade en kille som han. Han hade i början av sin karriär jobbat med kläder. Det syntes kan jag säga. Tror det var nåt på NK. Det kunde ibland vara en pina när man gick till jobbet. Visste inte hur jag skulle stå ut med att ha en sån snygging flåsandes i nacken på en när han hjälpte till med datorn. Sedan sa jag upp mig, pallade inte med surgubbarna, och det hela avslutades med en firma fest på SOHO. Fasen vad kul jag hade den kvällen, det var då jag och Sanna blev vänner med :D

Det jag försöker säga är, det är vad jag tänker på när jag ser skorna...vad tänker ni på? ;)

Klicka på bilden för att komma till sidan med skorna.

/ Ezzo

AHA! Den skyldige!

image921

Detta är killen som välte en öl på mig och min mobil/ handväska...OCH han petade mig i ögat! Fyyyyy dig!!!! Haha kul att jag hade tagit kort på han i fyllan. Fast han syns fan inte bra alltså.

/ Ezzo

Det må jag säga...

..att det var ett hemskans matte B prov. Jag vill inte ens veta vad jag fick för jag känner på mig att det inte ens var godkänt :S. Men....who gives a fuck! ;D

Finns viktigare saker i livet än ekvationer med x y z bla bla bla. Eller det att man ska faktorisera ekvationen så långt som möjligt?? Huh? Snacka om att jag såg ut som ett fån. :P Jag satt mest och tänkte på annat faktist. Typ helgen som var, saker man måste prata med en viss männsiska om, att Kinah också hade prov idag, undra hur det går för henne o så :D

Måndag morgon då...god morgon för er som precis vaknat. Idag verkar vara en lugn dag. Ska nog dra till gymmet snart tänkte jag innan jag somnar i soffan.
Hade den skummaste drömmen inatt. Hade att göra med en gammal kk...vi fick typ barn ihop. Jag vaknade alldeles svettig och panikslagen! Jag vill inte, och absolut inte med honom...urk. Fast jag tror vi skulle få snygga barn ihop :D hehe.
Nepp inga barn gjorda på sisådär 7-8 år här inte. Första hand kommer karriären nu.

image920

HAHAHAH just min sorts humor ;D

/ Ezzo

Klipp klipp

image917

image918

image919


/ Ezzo

Emo??

image916
Bilden blev skit konstig, jag körde en kenza och måla över facet rosa för jag ser ut som en drogpåverkade workoholic :S Men jag i lugg då...ser lite emo ut i det mörka håret faktist. Plus att jag hade röttläppstift idag :D

/ Ezzo

Sex and the city..

Sitter hemma hos Tobbe med Angelica och kikar på sex and the city boxen. Har verkligen moffat i mig godsaker så jag mår illa :S

Imorn...matte prov...blä

image922

image923

/ Ezzo

Gårdagens...

Jag tycker att min kära och på ett sätt nyfunne vän säger det hela ganska så bra. Finns även lite bilder från igår.

"Stackars Ezgi"
"Hon fick ta skit alltså."

HÄR!


/ Ezzo

Shoes shoes shoes

When youre down, just buy shoes!

image911

image912

image913

/ Ezzo
källa: Asos.com

Gårdagens bravader...

Det började med att jag satt med mamma och moster och kika på tv. Lugn kväll med mycket baby snack. Moster ska föda i Juli och är redan stor som ett hus...sorry men det är sant.
Sedan vid nio cyklade jag iväg till Kinahs vän Johanna som bodde vid Giraffen.
(Giraffen hör alltså till mitt gamla gymnasium. Det är tyvärr ett ställe jag vägrade sätta min fot i och var nog där bara en gång. Där hänger alla som går fordon etc. )

Iklädd i vita jeans, grålackade pumps och svart typ tunika. Jag var helt svart vit igår typ. Så kom jag fram med lite fördommar i bagaget tyvärr. Johanna är en tjej som utstrålar makt och bitchighet, så det är vad jag trott att hon är, men nu såhär i efterhand. Fy fansen vad grym hon är. Jag diggar henne, och jag tror faktist vi är lika bitchiga.
Ja som sagt, jag hade vita jeans på mig och vad händer om inte det här:
Jag Kinah och Johanna sitter på golvet och Natalia vid bordet, mitt vinglas med RÖDvin står på bordet och Natalia välter ner den, splach och lite kras så har jag rödvin på mina vita byxor och en glasbit i handen. AJ!
Men det löste sig, mamma var förbi och lämnade ett par tajs så jag blev helsvart istället. Sen blev det stures där en kille peta mig i ögat och sedan välte en öl över mig. Yippie! Så vi drog till Stadt och där fick jag se det jag inte ville se och som gjorde mig förbannad. Men jag nöjer mig- som en påpeka om och om i telefon i natt. Förresten, nu när jag vet att du läser- jag saknar dig.

Min kväll var absolut lyckad ändå, jag stank öl och hade ont i ögat...men jag träffade nya vänner :D



Inget bakis här inte

Det hände så mycket igår...men just nu är jag fortfarande för arg för att skriva nåt. Tar det senare istället...har bara sovit 4 timmar. :S

/ Ezzo

Jippiekaye!

Fy fansen vad jag ser fram emot senare. Vid nio ska jag iväg och möta Kinah vid Giraffen..alla i Lidköping vet vad Giraffen. Sedan traskar vi vidare till Kinah för ett trevligt sällskap, vin drickande och massa skit snackande så klart. Kommer nog bli endel sexsnack om jag känner "my sista from another mista" väl. ;D ME LIKE!'
Sedan tror jag det blir till Stures faktist. Var ett tag sen man var där.

Nu är frågan..vad fan har man på sig på Stures..jag funderar på bruna stövlar och vita jeans...men vad mer???

/
Ezzo

Får väl ta lite pics på vad det blev senare.


Dagens outfit...aka egopics

image908

image910

Jeans: Koola Anna
Tröja: Stadiums barnavdelning XD
Örhängen: Bambo från Cocco


Så här såg man ut idag då....nya tröjan och fullt med Fredagssmink.
På fredagar gör jag mig iordning lite extra..konstigt nog.
P.s Jag ser ut som en pinupa i facet på första bilden ju ...hett!

/ Ezzo

Muslimen i mig...

Jag kan verkligen inte kalla mig för muslim för jag har nog brytet varje "regel" som finns.
Jag festar, jag har rökt, jag super, jag har tatuering, jag har sex etc etc etc... jag är lite av svartafåret i familjen.

Men så idag fick jag för mig att youtuba Sami Yosuf och lyssna på hans låtar. Det finns något inom mig som får håret i nacken att resa på sig varje gång han säger Allah...kan det vara så att jag faktist behöver något att tro på. Många använder sin tro för att komma nån vart i livet, "his companion" som han säger kanske är något som behövs i mitt liv med. Jag har kallat mig själv för ateist hittills...men mycket beror nog också på att jag mer tror på vetenskapen, big bang och allt det där.



Sami Yusuf

/ Ezzo


Morgonrutiner

image825


Finns några saker jag bara måste göra på morgonen, annars känns hela dagen typ helt omvänd.

Måste sätta på datorn så fort jag vaknar.
Måste kolla in min blogg och andras bloggar, lite som att läsa morgontidningen för mig
Sen läser jag morgontidningen
Och SEN börjar hela faderullan med smink etc...

Men varför är det så viktigt för mig att starta datorn på morgonen? Och varför jag ha med mig min mobil överallt. Jag har blivit så beroende av mobilen och vill inte missa någonting. Som tur är så är min mobil lite av en dator så jag slipper bära med mig datorn överallt. ;) Det är i alla fall nåt jag och Erika pratade om igår.

image907

/ Ezzo

Mitt finger

image905


Det här är mitt finger...mitt finger är många saker, mitt finger är långt, mitt finger är smalt, mitt finger har en svart nagel, min hand är stor. Men framför allt är mitt finger där för att visa en sak åt er alla som tycker att jag ser ut som en gulkyckling i min nya tröja.

Step up om du tycker det, så får jag visa mitt finger för er.

image906

/ Ezzo

Stadium..

Den här är min nu!
Lagom till påsk kanske ;D

/ Ezzo

Pizzagener

image904

Japp jag är turk...och japp jag har generna för att göra pizza.. men visst är jag het när jag gör det ;D

Mad Lee Riot

Har precis skickat iväg ett mail till Per som spelar i Mad Lee Riot. Jag ska fan försöka få hit dom till stan så de får spela på Eddies. Det vore grymt att få se han spela. Sist vi sågs lovade han spela lite för mig men gjorde aldrig det...fegis :D
Jag kan se mig själv vara den enda på hela stället som vet vilka de är, jag ser mig själv stå där på golvet och sjunga med i alla låtar..hahah...helt ensam.

Har precis kommit hem från Stan med Erika, var lite på AF och fixade saker.
Nu måste jag verkligen verkligen verkligen plugga.

/ Ezzo


God torsdag

En knäckemacka med keso och gurka på senare är jag redo för att dra till skolan, idag blir det lite fördjupning i Matte B så här innan provet nästa vecka...jag måste erkänna- jag kan inte ett skit men det var väl ingen nyhet.

Senare ska jag träffa Erika för att hjälpa henne hos Arbetsförmedlingen. Jag börjar känna mig lite som ett proffs på det här nu. Så godmorgon på er, eller för er som har sovmorgon- fan ta er!

/ Ezzo

God natt då

image903


Dags att knyta ihop den här säcken för dagen då.
Har varit en händelserik dag må jag säga.

  • Jag fick lägenheten
  • Jag fick kolla in Garströms nya inredning...(varför heter det Garströms och Söderströms, det är ju inte så att det strömmar in folk precis :S)
  • Jag hittade lite saker till min nya lya (billigt billigt, nu har jag kaffekokare så jag kan bjuda på kaffe)
  • Jag var på promenad med Erika (kort men ändå bra)
  • Jag överlevde med -16 kronor på kontot. (Öhum..ja...)
Ja...inte så mycket att hurra för kanske, men allt som allt så var det en bra dag.
Sov så gott nu alla fuckers där ute. Imorgon är det nya tider och nya sorger.

/ Ezzo


Kapten Ezzo

Jag kikade på några bilder från i Lördags och hitta den här..

image902

Ok det är ju liksom en studentmössa..men visst ser jag mer ut som en kapten??

Vet inte vad jag ville ha sagt med det här..

/ Ezzo

Shopping med Kinah

image901


Har precis kommit hem efter en ganska så spontan och bra shopping dag. Jag skulle bara till biblioteket för att lämna tillbaka en bok, men där bland film hyllorna träffade jag på Kristina. Så vi bestämde oss för att ta en fika, och hennes vän anslöt oss. Så till Garströms för en brownie och pratstund.
Efter fikat så tog vi oss till stan och shoppade, eftersom det är onsdag idag så kom jag på att 2hand är öppet. Iväg dit och trots att man har -15 kr på kontot så kan man shoppa.

På fredag ska vi försöka styra upp ett pyjamasparty, ansiktsmask och vin o hela köret...pyjamas med så klart.




JAG FICK DEN!!!!!

Finns nog ingen lyckligare än mig just nu!!! Det finns det fan inte, jag fick lägenheten!

Det firar jag just nu med en cola och sen en tripp till Biblioteket!

image900

/ Ezzo

Godmorgon

Ok
Jag har vaknat
Jag är otroligt nervös
Jag väntar på att klockan ska bli tio
Jag vill ha den där lägenheten
Jag ska ringa dom snart
Ahhh jag dör av nervositet!!!!!

Godmorgon förresten

/ Ezzo

Draman fortsätter

Acne LUV

image899

Mitt nästa köp?
Acne LUV för 1300:-

Me love you long time ;)

image898

HAHAHA!


I vanliga fall brukar det vara jag som är kåt men inte får nåt.

-Babe, jag är kåååååt.
-Neeeej jag paaaaallar inte. Kom precis hem från jobbet.


Två sekunder senare brukade han ligga där på golvet i hallen ändå ;D Eller köket...eller sovrummet, eller vardagsrummet eller badkaret...ja..ni fattar.

Me so bubbly.

Måste säga en sak, måste liksom "get it out of my system."

Jag saknar känslan att vara kär som fan, jag saknar de där fjärilarna man har i magen när man ses, eller när man ska ringa och är jätte nervös, jag saknar att bara ligga och peta på varandra, titta på varandras kroppar och hitta små ärr med roliga historier. Jag saknar att ligga i sängen och vägra gå upp på en hel dag. Promenader man kan ta ihop, pratstunder hela nätterna långa.Att ligga och sova tätt intill och vägra släppa. ALLT ALLT ALLT!!


Lönekorv

Jag och Angelica hade otroligt tråkigt igår kväll. Båda satt hemma och hade inget att göra så vid 22.30 bestämde vi oss för att ta en promenad till Shell och ta en lönekorv. För er som inte vet vad en lönekorv är så ska jag berätta.
Samma natt som du får lön alltså den 24:e varje månad klockan 00.00 står du först vid bankomaten för att ta ut en hundring och tar ut kvittot för att se hur mycket du fick i lön. Sedan när man fått sitt besked så traskar man glatt...eller sorgset om det var en dålig lön vidare till Shell och köper sig en French Hotdog. Vidrigt jag vet...men tradition.

Men nu är saken den att jag och Angelica inte gjorde det den 24. Utan det fick bli igår. Så vi promenixade bort från Tobbe efter att ha hängt upp tvätt, och var väl ute i si sådär två timmar eller nåt. Sedan på vägen hem tänkte vi köra på ostbricka men jag fick bråttom vidare.

image896

image897

/ Ezzo

Har någon annan nån tradition vid löning?

My secret

image895

Jag typ älskar dessa skor från Victorias Secret. Lite så att jag faktist funderar på att beställa dom. Fast de kanske inte fraktar till sverige?
Vissa kanske tycker de är fula. Jag tror de lär bli snygga till sommaren. Jag ser en solbränd kropp, fin pedikyr, nån fin sommarklänning och en skön utekväll.

/ Ezzo

Lunch time

image893


Lagade till en god pastasallad med massa godsaker i. Och sedan gjorde jag en egen dressing med mycket curry, kummin och boston gurka i.

Innehåll:
Isbergssallad (kan inte äta nån annan)
Purjolök (istället för gullök som smakar skit i sallader)
Persilja
Svarta oliver
Fetaost
Soltorkade tomater
Och nån sorts fullkorn pasta.

Innehåll dressing:
Creme fraische
Turkisk Yogurt
Curry
Kryddblandning med kummin i
Boston Gurka


Trevlig lunch för er som har den nu. Nu ska jag träffa Syrrans pojkvän för första gången. Han lääär ha mardrömmar mig inatt ;)


Min syster
 
/ Ezzo

Fucking awsome

Detta kortet är typ såååå jag. En dag hemma hos Angelica där jag är extra lat...

image892

Jag byggde mig ett eget sugrör som tyvärr läckte endel.

Har precis varit och solat...jag blev redigt brun alltså. Ibland behövs det lite vardagslyx så här på morgonen.

/ Ezzo


God måndag morgon

Ahhh...en helt ny vecka, nya tag, nya sorger.
Det första jag gjorde när jag vakna var att rusa upp för att kolla i tidningn...PHU! Jag är inte med på nån bild..hehe. Men det stod endel om folk som dansade på scenen.

Idag skiner solen och jag funderar på att ta en snabb promenad. Få ur lite tankar helt själv.

/ Ezzo

Lorea'l Nutri Soft

image890

Kommer väldigt snart att få hem tre st stora flaskor av Lorea'l Nutri Soft 24h. Har aldrig testat den men känner endel som använder den. Får väl se vad jag tycker, har ju som sagt tre st falskor så det är väl bara att smöra på ;D

Har förövrigt en tråkig kväll. Jag funderar på varför jag inte har köpt nån ny ansiktsmask??
Ligger och kollar på Miami Inc och fantiserar ihop mina framtida tatueringar. Måtte det ske snart!

Skulle gått till Solariet idag men jag känner att jag inte har nån ork för nåt annat än att lyfta fingret och byta kanal. Ska nog faktist ganska så snart gå och lägga mig. Så sov gott där ute i cybervärlden ;)

/ Ezzo

Söndag 15.38

Har precis kommit hem efter en skön promenad och besök hemma hos Erika. Vi har som vanligt mycket att prata om och jag får riktigt goda råd av henne. Det känns verkligen av att det är vår nu, vi satte oss i solen på balkongen och det var riktigt varmt. Jag höll förresten på att somna för jag är förjävla trött sen igår. Det var tur att det var soligt så jag kunde ha på mig mina stora solglasögon för idag ser man ju inte riktigt fräsch ut. Måste hylla min nya jacka som faktist är ganska så varm för att vara så tunn, eller ja. Med en tröja under så är det ganska så lagom varmt.


Kom hem och pratade lite med mamma om vilka saker jag tar med mig när jag flyttar sen. Det kommer bli en hel del då mamma samlat på sig massa saker för att ge till mig sen. Fy fasen vad jag ser fram emot att flytta!
Ja just det ja...jag kanske har glömt att skriva det här...jag står just nu som 2a på en lägenhet på Floragatan. Jag får reda på om jag får den på onsdag vilket jag hoppas starkt!

/ Ezzo

Bakismorgon

Det här är det bästa som finns en bakismorgon. Headbanga till det här medans man fortfarande är lite små full så här tidigt på morgonen. Haha eller inte....mitt huvud känns som ett ångande lokomotiv som går i 300 just nu, men jag har mig själv och min flaska vin att skylla på.
Fy fasen vad kul det var ute igår! Mer sånna kvällar uppskattas verkligen. Just nu ska jag bara komma på om jag skämmde ut mig nåt eller inte. Om jag är med i tidningen på Måndag...då "försvinner" jag ett tag XD
Dock blev det ingen träff med "han" och så här på morgonen efter att ha fått ett medelande på natten undrar jag om "han" verkligen är den jag borde vara med. Den som messa mig ger mig mer fjärilar i magen än nån annan just nu..
image888

Nu är jag jävligt sugen på en flötig pizza med pommesfrittes på...och mycket sås så klart.
Enjoy!



Lördag kväll med Govenor Andy

Ok, fylle inlägg it is.

Idag på Eddies spelade Govenour Andy för er som vet vem det är. Och av nån anledning så ville han dansa med mig på scenen hela tiden. Han tittade på mig, drog upp mig och skulle dansa as to as av nån anledning.
Ja men självklart dansar jag med na. Jag älskar regge so why not. Under en dans sa han nåt "baby...mumel mumel mumel.." jag önskar att jag var nykter nog för att göra vad han sa.
Jag har haft en otrolig kväll, mycket dans i lilla baren för en gångs skull och just nu sitter jag hemma hos Angelica för att vänta på en viss "herre". Nu är det bara att hålla utkik för mitt as i NLT på Måndag...fan vad skämmit!

Hur var er lördag?


image887

Kork jävel

image886


Har precis lyckats att korka upp min första flaska vin. Min kära J.P Chenet. Första gången jag dricker det och den verkar helt ok faktist. För en liten stund sen stod jag och dansade lite med golvmoppen, Angelica ville att jag skulle städa lite och hennes order är min lag. Just nu är hon på nån Jysk-get together och jag sitter här i min ensamhet.

Hoppas på att kvällen blir toppen med mycket dans till dancehall och regge. "Han" skulle också ut idag och vi ska nog mötas upp senare. Shit jag längtar redan.

/ Ezzo

Dagens shopping.

image885


Nu bort till Angelica men först en liten "träff" med en "han".

Lördag 13.53

Har precis varit på stan, tog en runda förbi cosmetic för att leta mascara till mamma, men hittade annat till mig. En skimmer från Clarins för ynka 160 kronor.
Sedan gick jag in till Hm och hitta coola nagellack. Något att ha ikväll möjligtvis. Men jag har fortfarande inte hittat det jag är ute efter. Lite sexiga underkläder, hur svårt ska det vara? Vem vill inte vara lite vårfin under kläderna? Får väl ta en sväng in till Strumpan och leta.

Sedan var det en sväng in till Systemet för att fixa vin till ikväll. Idag blir det utgång då det är Jamaica tema på Eddies.

/ Ezzo

Tack tack tack

Måste tacka Alexandra för all hjälp med mig blogg. Den blev riktigt bra och jag är riktigt nöjd.

Tuuuuusen gånger tack.

/ Ezzo

Fredag kväll

Vad är det med mig och allergichocker?? Gårdagen började fint, jag gjortde mig iordning och drog iväg för att fixa Angelicas hår. Det blev lite ändrade planer som drog ut det hela och jag blev inte klar i tid. Så det blev ingen film med Erika och Alexandra tyvärr.

Efter att ha färgat håret så drog vi till Tom för att spela plump med Tom och Jimmy.

image879

image880

image881

image882

image883

image884

Otroligt skön kväll som dock slutade med en svullen hals och andnöd. Efter några allergitabletter så lugnade allt ner sig. Och jag kunde sova. Idag är halsen lite tjock och jag borde väl kolla upp det egentligen.

RSS 2.0