"Like we always do at this time.I go for mine. I got to shine!"

Jag planerar o står i, idag skulle jag haft besök över för middag och mys men vi tar det kaaaanske imorgon. Ska även passa på att färga håret. Trött på min egna mörka färg och tänker mig mer "eld". Bild bevis kommer imorgon.
På fredag tänkte jag och A att försöka dra till skövde. Jag behöver dansa, svettas, skrika och leva rövare.
Pratade med chefen om min tjänst, fukkin awsome är allt jag kan säga just nu. 23 December kommer en fet lön inklusive löneförhöjning!

Xmas cravings

Allt från modekungen.se

30 min ren panik

Panikattacker is a bitch, en plastpåse är då min bästa vän. Andas in, ut, in, ut och sen tillbaka till ruta ett.

Let it snow, let it snow, let it snow


The story of love.

När man tänker efter om allt man känner för vissa personer just nu, kommer man fortfarande känna samma sak flera år senare. Är det den största kärleken man hade för ett par år sedan fortfarande den största om 20 år. Kan ingen annan jämföras med honom.
Eller glömmer man bort alla för att sedan leva helt själv. Jag dör en smula när jag tänker på att jag kanske aldrig mer får känna det jag gör/gjorde för någon annan igen.

Tisdagsmys

Haft en mycket trevlig kväll med några killkompisar. Mat och vin stod på schemat. Eller ja...ETT glas rödvin fick jag i mig tills migränen visade sin sida som en bomb i huvudet. Men den försvann så fort jag kom in i min varma lägenhet där min go'a katt väntade på mig. Om man lyssnar riktigt noga så låter hans jamande nästan som "mamma mamma mamma".

Jag gillar dessa lugna kvällar med bara mat, vänner och trevliga samtal. Jag antar att det kommer bli samma sak imorn (onsdag) fast kanske snäppet bättre.

Perfekte welle

Har försökt komma på vad den här låten heter i seriöst en timma, har kollat igenom hela nätet känns det som. Så grym att spela på guitar hero!

Oh my!

Hur kan man glömma bort att man har en blogg?!
Kom precis hem från jobbet och slängde upp benen på bordet, la händerna bakom huvudet och tänke på vilken grym helg jag haft!! Inte en droppe alkohol men ändå två "förfester" har jag hunnit med, mellan allt jobb. Jag vill säga "WOW" liksom, så soft!
Chockerande nog har jag även börjat julpynta lite!

Music's gonna make everything allright!

Värmer upp lite hemma, vet inte vart kvällen ska sluta men jag hörde talas om tv-spel och bara chill!

Check out the guns!

Super skön träning idag, nu har jag äntligen de övningarna jag vill ha på pappret. 2 ½ timma på gymmet får en att känna sig levande igen. "Vi ska ta i så du får träningsvärk!!!" Skriker Ulrika i örat på mig "Jo tjena. Jag kunde inte gå på en vecka sist"


Mina armar känns så stora och jag spräckte nästan armarna på min finaste skjorta igår :(



Ready, aim, fire





I whould enjoy this!

What's my name

Gaaah så trött! Satans katten har gjort det igen. Han jamar och jamar tills jag måste gå upp, och inte med det bästa humöret. Jag får bara inte sova. Om två timmar ska jag vara pigg och alert på sjukan och orka ta hand om patienter till halv tio. Orka!!?
Hungrig som fan är jag med, hade glömt bort att jag inte hade bröd hemma så det blev bara yogurt till frukost och min morgondrink från FitLine. Nu ska jag sluta klaga. Bajs.

check yourself before you wreck yourself


Glida runt hänga runt låna pengar

Gah insåg inte att klockan blivit så mycket. Har haft ett Rebecca & Fiona marathon och sett de avsnitt som finns på Svtplay. Slafsar i mig en apelsin och somnar gott.
.

Stupid is, what stupid does

Alla har vi börjat få smått panik framför garderoben. Men det här tar priset.

Den nakna sanningen

Ingen utekväll idag heller, som sagt så börjar jag hata onsdagkvällarna- för mycket hopp. Naken i sängen. Lena lakan emot min hud.

För dig den_andra

Någon människa vid namn Den_andra gillade inte min pepplåt så ta och lyssna på den här då!

Start me up

Skulle ta kort med mobilen och hitta det här. Ok jag somna framför brasan hos mamma. Bakom mig sitter mamma. Jag var trött efter jobbet, och min syster tyckte väl att jag behövde föreviga det på bild. Tur att jag är så söt när jag sover så jag kan lägga ut det i MIN blogg. Har aldrig haft så många kommentarer om min blogg. Får höra mer och mer om den i stan. Kanske skulle starta en skvaller blogg om folk i stan? Drama people.

Världens pepp låt!

Cat Stevens sjunger just precis det jag känner just nu. Me so happy!


Fujifilm presterar!

Åh jag hade fått hem mina förstoringar! De blev ju super bra och i rätt storlek. Nu ska jag bara hitta fina ramar så ska de upp på väggarna med andra foton jag tagit.

Mr mr...

Jag minns hela tiden hans varma kyssar, hur han har tag i mina lår och drar mig närmare. Som om jag blir fjärderlätt. Hans stora starka armar runt min midja, hans händer i mitt hår.
Jag drömmer om honom hela tiden, jag drömmer att jag försöker göra han svartsjuk, att vi har barn, att vi ligger på en äng helt själva. Bara pratar. Olika drömmar hela tiden men samma person. Flera nätter i rad. Vi messar varandra, dagar går och vi messar igen. Så långt bort men ändå så nära.


19.59

Varför finns aldrig det jag vill ha i affärn, jag var sugen på spätta med smält smör och citron till. Men jag kom hem med provencalekotletter och potatis. Blä...
Efteråt blir det hemmakväll och sömn. Ska jobba på sjukhuset igen. :)

Nu vill jag sjunga dig milda sånger

37 kapitel på minde än ett dygn. En eloge till mig som gjort det igen. En bra bok ska läsas ut, inte sparas för senare tillfälle. Inte dras ut på historien för att man inte riktigt än vill veta slutet.
"Nu vill jag dig sjunga milda sånger" värmde mitt hjärta inatt på jobbet och idag i mörkret till endast mitt lilla värmeljus sken. Två kvinnor, olika erfarenheter, samma längtan efter nytt liv.
Jag kan inte köpa en bok på nån rea och hålla fingrarna borta från den till hösten. Nej jag måste läsa ut den, som en chipspåse man inte kan hålla sig borta från. Jag lägger mig och läser och fortsätter därifrån när jag vaknar tills den är slut.
Nu vill jag sjunga dig milda sånger

Bakis.se





Idag hänger jag i mitt gammla flickrum. Har alltid älskat det här rummet som nu min lillasyster har. Kommer aldrig glömma när jag stod här och blandade till färgen själv till väggarna, målade och sedan tog färgen slut så det räckte inte till två lager. Haha, det vara bara att försöka dölja det genom att måla över massa linjer.

Har firat far med tvårätters och massa presenter som han blev glad över. Inte lätt att köpa nåt till en två meter lång kräsen man när det gäller kläder men han verkade nöjd som tusan. "Det hade räckt med två trisslotter" haha..jajo tjena, får vi en del av den miljon vinsten då så visst ;)
Mammas goda kladdkakerecept får jag nog allt sno, glasyr och kokosflingor på toppen var just toppen.

Gårdagen var sjukt nice, oplanerat och bra. Slutet blev inte som tänkt men vad hade vi tänkt egentligen. Jag hade riktigt roligt och fick många skrattanfall!

Ska försöka sova här nu, om syrran bara kan vara tyst. Inatt är det jobb.

Yes we can!


FUCKERS

Så ni följer mig blogg, vad trevligt. Hade jag ingen aning om tills ikväll. Till mina förra vänner vill jag bara säga. Om jag ser ut som en kille i min frisyr just nu, så är jag mer en kvinna som ni någonsin kommer vara och se ut som.

Fredag??

Det är alldeles för lungt i stugorna för att vara fredag, vart är folket, festerna och musiken?!
Jag ska till jobbet om nån timma men jag spränger högtalarna ändå. Make some noise for the "Noise Maker"

OBS! MÅSTE LYSSNAS PÅ HÖG VOLYM OCH BAS!


WTF?

Varför känns det som att allt sluta i kaos igår!? Eller ja det gjorde ju lite det, fast det känns som att hela kvällen var kaos. Ska nog sluta dricka rödvin. :S

Mentala ålder

Vad är din mentala ålder?

[x] Vet hur man kokar kaffe
[x] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv (jag kan laga nudlar och värma i mikron. Annat har jag inte vågat mig på.)
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total:3

[] Går i skolan alla veckodagar
[] Har en penna med mig överallt
[x] Har aldrig fått kvarsittning
[x Har sett talkshows
[x] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[x] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 4

[x] Vet hur man startar en diskmaskin
[x] Kan räkna till tio på ett annat språk
[x] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[x] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[x] Kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Pluggar när jag borde
[x] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[x] Kommer ihåg att mata djuren
total: 10

[x] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[/] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 4½

[x] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok

Totalt : 25 ½ :D

Jag är alltså 25½ år ;D


Shapemeup.se

Jag medger att jag har blivit beroende av sidan shapemeup.se. Jag kikar in för att se om det finns bra övningar hela tiden. Och imorse hittade jag en jag testade idag på gymmet. Jag testade Bulgarisk utfall efter att min PT Ulrika visade exakt hur man gör! Nu jävlar ska jag få tillbaka min fasta runda rumpa!
Efter två timmar på gymmet känner jag mig visserligen lite sömnig men ändå mer energisk i kroppen. Nu ska jag tvätta och jag måste försöka få i mig mat.
Här är en video som visar hur man gör!
Jag fick lite mer pepp och blev glad när jag efter duschen såg en hint av magrutor :D trodde jag då ändå aldrig

Kurvorna har jag, nu vill jag ha resten med.

Det blir en trip till gymmet ändå, min träningsvärk måste bort och idag får jag be Ulrika stretcha ut mig ordentligt. Konstigt nog känns det lättare nu att gå till gymmet, känns inte längre som nått irritationsmoment. Och så långt bort ligger det ju inte.
Finns en sak jag lärt mig. De som sätter upp mål i livet är de som får det de vill ha.
Mitt mål: Grym fast hårdtränad kropp fram till i vår nån gång. (jag är realistisk)

Doh!

Lägga sig igen och sova, gymmet eller en promenad. Vad svåra val det finns i  I-länder.

Happy B-day baby

En utekväll i sommras. Emelie, jag, Olivia och Jelena!
Min underbara vän Olivia fyller 30 idag! Eller Tjugo10 som hon själv säger. Men gumman du ser ut att vara yngre än mig och jag är ändå 23 ;) så du behöver inte oroa dig!
Älskar dig massor!

Aj! Eller rättare sagt....AAAAAAJJJJ!

Varför blir man alltid sugen på nått sött EFTER att man borstat tänderna?!

Ännu en kväll som inte blev som man tänkt sig. Börjar ju tröttna rejält på onsdagskvällarna. Jag har suttit hemma och läst en bok, lagat lite mat och funderat på om jag borde gått till gymmet idag. Jag har den värsta träningsvärken jag någonsin har haft, for real! Men de sägs att man bara kan träna bort den. Jag kan seriöst inte röra på armarna, och insidan av låren känns stenhårda!
Jag lyckades äntligen få hit vaktmästaren så att han kunde måla min vägg vit igen efter fläkten. Jag trodde ju att han skulle slipa och spackla men hepp. Fatta penseln, drog två-tre drag och sen var det klart. Jaaahaaapppp- seriöst det där.



Slänger in en bild från Halloween festen. Bara för att den blev så grym :R

My feelings for you

Lilllördag- jag taggar till!

Bamse the dog!

Han är jobbig när han ska sätta på ens ben, han är jobbig när han tuggar sönder skorna, och han är jobbig när han springer iväg på promenader. Men han är fan söt mammas hund alltså!

GAAH

HUR LÄNGE KAN MAN SKOTTA EN O SAMMA GATA ELLER!?!?!? Fyra timmars sömn är allt jag fått. Vidrigt!!!

En dejt med Mr Sandman

Vakna med the Voice var min kumpan på vägen hem i vinterlandet från jobbet. Och OM jag garvade. De hade nåt med "lurad av en kändis" där nån föreställde Zlatan och han ville beställa 300 fotbollar från Nike på en dag. Haha...gubben i luren svalde det med hull och hår.
Det var rätt mysigt att gå hem såpass tidigt på morgonen, se folk stressa iväg till jobb, plogbilarna som gör sitt och hur skolan bredvid här tändes upp. Snart full att morgontrötta barn med ingen ork alls kl 08.00. Och sedan bara veta om att jag får sova medans ni gör ert. Morgonmänniska - Det är inte jag det!

Don't tell me the sky is the limit when ther's is footprints in the moon!




Too Long


svartanka


Pain

Vad kul att så många nya hittade hit på så kort tid. Vet inte om det har att göra med att jag sa min åsikt på en annan blogg eller så googlar ni mycket efter träningsdagböcker och vips så var ni här! :)
Jag har lyckats sova några timmar för under träningen fick jag mess om jobb inatt. Har även hunnit städa ordentligt och diska. Är min lägenhet ren så mår jag bra!
Ska bli intressant o se hur många av de äldre som faktiskt lyckas sova när det är snöstorm ute. Man tycker ju synd om de när åskan går, tänk då när det stormar.

Dagens plus: Hade fått ett mess av min PT när jag låg och sov. Hon skrev "Bra jobbat på lunchpasset idag!" Sånt får en verkligen att ta i lite mer, fortsätta och inte tappa målet!



Jag SKA ha tillbaka min kropp!

Träningsdagboken.

Bästa sättet att hålla koll på all träning, kost och vikt tycker jag är med Träningsdagboken som finns på Shapemeup.se
Jag skriver alltid in allt jag gör som promenader, träning på gym och viktnedgångar. Kul att ha det svart på vitt framför sig. Det är gratis och det finns roliga bloggar och forum att läsa i.
Till telefonen har jag skaffat några apps, men RunKeeper appen är inget jag använder nu i vinterhalvåret. Men BodyFitness appen har en hel del roliga övningar man även kan göra hemma, och även där finns en kalender att fylla i med allt.

Snöstorm

Det var längesen man vaknade upp till att det var snöstorm ute, men eftersom jag var så smart visste jag redan det. Varje natt innan jag lägger mig kikar jag in på aftonbladets app på mobilen. SMHI har kommit ut med en klass II varning. Men det ska nog inte stoppa mig från att gå till gymmet. Finns inget dåligt väder- bara dåliga kläder!


Ska bara få ner min morgon shake sen snörar jag på mig skorna och beger mig ut. Dock tror jag inte att jag kör de milen till mötet ikväll. Nja, så säker är jag inte i min bilkörning.


Egen tid

Har suttit alldeles för länge framför datorn, fixat o donat. Framkallat bilder etc etc. Nu blir det lite egentid. Jag tänker lite ljus, té, frukt och kanske nån bok.
Kolla in mitt ärr på ryggen förövrig. Hur fick jag det tro...hmhmhmh....

Satans perkele

Fy FANNNN vad jag är trött på min blogg nu, jag har suttit i fyra timmar och försökt ändra den. Jag har fixat en header, men jag har så klart fel stilmall där man inte kan ha en header. Så jag bytte, men då blev det nåt fel i padding och margin och jag orkade verkligen inte ändra tillbaka nåt. SÅ det blev så här, nu får det se ut så här tills jag läst på mer om html.
Vart är pappa när man behöver honom!?!?!

Nadia Ali - Give it up (Niklas Gustavsson mix)

Detta är nåt av de bästa jag lyssnat på länge, och det säger jag inte bara för att jag känner han som remixat den. Nej jag älskar allt med den, hennes röst ger mig gåshud!

Vaken

Före en burk vax
Efter en burk vax

Sofi Needs a Ladder

Fixar stuvad spenat i underkläderna för helvete vad jag fick feber på en gång! Massa massa förbannat massa vitlök i maten och kokt lax till! Dansar lite undertiden med. Lycka!!
Det blev förbannat gott i alla fall!


Söndagsnöje


Syyyyk

Varit vaken ett par timmar nu, natten på jobbet var hektisk, jobbig och ändå trevligt på samma gång. Vad gör man när socialstyrelsen kommer med nya regler och man inte kan göra nåt åt det...alls!
Idag är det bara vila som gäller för min förkylning förvärrades under natten. Massa vätska, god mat, vitlök och många FitLine shakes fulla med C-vitamin, mineraler etc etc.
Slänger in en bild från min födelsedagsfest då vi drog till Strands- halloween party.

Good luck chuck

Nej va fan, så här får det bli sen....måste bara växa ut lite till :(
Jag sitter hemma i soffan förövrigt och funderar på om jag ska orka göra nåt idag. Drack min FitLine activizer förut och jäääävlar vad jag reagerade på den. Trodde jag skulle få min allergichock igen och vara tvungen att dra in akut och få några sprutor för att överleva. Men enligt Marita berodde det mer på att jag är förkyld och kroppen reagerar starkare, cellerna förnyas snabbare och blodcirkulationen skapar de röda partierna på huden.
Men nu mår jag bra igen!
Ok jag saknar mitt hår liiiiite.

PH frillan

Ser mest ut som en grabb just nu. Vill ha längre på toppen och mer volym. Men det kommer väl senare. Om jag inte rakar av allt som mamma tyckte. Då växer det ju ut i samma längd i alla fall. Plus att jag visar mormor att det inte gör nåt om man tappar allt hår, jag tänker på dig hela tiden. Kemoterapin hade inte hjälpt någonting alls. <3

Strong demand

Har varit hemma hos mamma ikväll, käkat god mat, godis och druckit gott, vilket så klart lett till magont. Plus att jag håller på att bli syyyyk. Inte gilla.
Kom på mig själv sitta och skratta åt nya kassa reklam. Såg nyss SEB's reklam och insåg att jag har fallit för den. De säger "kom in så hjälper vi dig att spara" eller nåt sånt i alla fall. Gissa vem som var på SEB igår och fixa nya fonder och sparkonto. Jag har alltså tagit åt mig av reklamen utan att tänka på det och gjort precis det de vill. Jaja...nya fonder, pengar på kontot igen och jag är fan nöjd över min heta rådgivare med.

Tommy-gun baby!

Jag skapade ett inlägg där jag funderade på att lägga ner bloggen. Men jag insåg att jag bara behövde "sakna" bloggen lite. Im back. Kan inte lova mina vänner lika många inlägg som förr men nån gång då och då. Ingen press tack.

Ny frill, ny stil, nytt liv.


I freakkin love this song!

RSS 2.0