More then a pretty face

Det är så underbart att vakna upp ur en dröm man verkligen INTE vill drömma med migrän. Man känner verkligen att man lever!! Fy satan, det var bara att klä på sig/stoppa i sig mängder tabletter och dra till familjen för att sitta "barnvakt" åt syskonen. Mer...laga mat, städa, skjutsa runt de och gå ut med hunden. Vilket jag gör för jag är en sån bra/snäll dotter och nåde den som säger annat!
Mitt i allt detta med att skjutsa runt de bara för att bror skulle ha ny dataskärm och syrran deo så han jag även köpa ett soffbord, pensel och roller. Så ett nytt soffbord värt 40 kr är snart hos mig. Jag visste väl att jag skulle få ut nåt av alla somrar med pappa på hans jobb. All tid jag slösa på att slipa dörrar och måla. Ha! Snickarn's tös kan med!

Nej jag ska sluta babbla nu och sova. Imorn kommer Tissens förra ägare på kaffe.

Swag in a bag - satan vad bra!


No rest for the wicked


It ain't trickin if you got it!
Who you trickin?

Test 2

Well, dags att fixa sin bleka nunna brun igen. Drar till solariet med bästis ;)

Shoppingstop for now

NEJ! Nu får det räcka, jag sätter shopping stop för min del nu!

En ny jacka, den jag har ovan
4 par nya skor.
En skjorta
2 Tee's
2 par jeans
En sjal
Nytt rengöringsset på inrådan av en hudteraput, det de säger måste ju stämma...eller?
Bland annat skit.

Jag tror jag klarar av den här vintern!

Baby and me

Vi låg kvar lite längre i sängen idag. Tissen är så underbar om morgonen, han spinner, lägger sig på rygg och vill bli kliad på magen, borrar in sitt ansikte under min haka och somnar.
Ska fika med Mona idag, trevligt. Sen måste jag kuta in och se om jag kan få nån ansiktbehandling. Min hy är katastrof nu, den var perfekt i Turkiet men mah gaaad, det uppstår nya finnar var femte sekund....typ. Adios amigos!

My Istanbul
Mahh gad!Baby's home!

Test 1

Slänger in den här bilden med. Kallar den Test 1. Eftersom det är första bilden med pastellkritor. Får testa mig fram mycket mer ser jag.

So much to do, so little time!

Kommer in och säger hej! Men hinner inte blogga. Måste sova sova sova då jag ska jobba inatt. ÅH JAG LÄNGTAR! Jag har saknat mitt jobb till och med!
Passar på att säga hej till de ca 100 nya läsarna med!

The bitch is back oh loooord the bitch is back!

Sitter hemma hos mamma, ska sova över här. Berättar mer om min resa senare. Photo Booth är fan så kul!

Från och med DU!Istanbul skyline

Ok jag är tillbaka, det blev inte en långvarig paus direkt. Men jag behöver så skriva av mig!  Jag vet inte om jag ska säga att jag är arg, frustrerad, irriterad eller bara.....trött. Jag har förstått grejen nu, vissa lever och lär andra lär sig inte alls. Ni vet när man verkligen vill och vill och vill och vill och vill något och sen till slut så inser man hur idiotiskt det där man ville ha var, så där känner jag just nu. Man ville och sen så var det mer "Vänta lite, det kommer alltid vara så här, personen kommer alltid vara lika bortkommen." Nej inget för mig, dags att vända blad.
Så med det hoppas jag att min resa med start imorgon kommer vara lite av en "Detox" för mig. Kommer bli många ensama stunder i tystnaden och långa promenader. Många besök på hamam för utvändig Detox och jag ska försöka finna en ro i själen jag absolut inte haft på länge.
Nej nu ska jag hålla käften och äta min gröt.


Om jag inte säger någonting så har jag ingenting sagt, men ja jag tänker på dig.


Åh vart ska jag börja, det var svårt att gå upp idag, svårt att se samma sak, samma vägg och samma tavla om och om igen, dag ut och dag in. Jag vill börja leva på nytt. Ingen direkt sug efter att få blogga så jag lägger ner det ett tag. Det var inte så här jag levde mitt liv för ett år sen!

Gamalt och nyttHur kul är det inte att göra egna eller förbättra gamla smycken?

Nytt örehänge gamalt förbättrat halsband jag aldrig använt. Men nu så!

Resfeber

Gaaah!Jag börjar bli orolig, väskan ser för liten ut, har inte börjat packa ner något. Men jag vet sånt, jag känner på mig det. Den andra väskan jag har får plats med myyyycket mer men jag orkar inte dra en sån stor väska. I - landsproblem tror jag det kallas?! Har hämtat upp mitt pass nu i alla fall. Ser hemsk ut men det får duga i fem år till.

Fattiga riddare freestyle!

Ingen gör det som jag ;), matt är min passion och att experimentera är förjävla kul!

Feel like im knocki'n on heavens door.Jag kan inte sluta le! Jag har haft en underbar kväll, något jag behövde verkligen. Idag (söndag) är det bara 6 dagar kvar tills jag åker. Och ikväll var allt jag behövde. 12 dagar då jag kommer sakna min bästa vän, och undra vad alla andra i byn har för sig. Men också 12 dagar då jag får fly verkligheten. Snart lägger jag huvudet på kudden och tackar gudarna för det liv jag lever just nu.

Brudar brudar brudar, killar gillar brudar. ALLA gillar brudar!


All in

Nu kör vi!

Sistas before MistasI slutändan, I enjoy being single and redy to mingle. Bara jag och vänner, slippa all drama, all stress, all svartsjuka, alla bråk, blä!


Black SensationDen här älskar jag en lördagmorgon som den här. Hittade den hos en vän på facebook. Chillar i sängen och dansar lite samtidigt liggandes.

Ute igår och tog några öl, väldigt trevlig. Dock hem lika fort nästan igen. Idag blir det förhppningsvis bättre när jag ska ut med tjejerna.

Isabella Rossellini Green PornoHaha- såg dessa klipp på youtube för ett bra tag sen. Men visst är det lärorikt! Ska finnas en del om olika djur, tycker det var ett bra sätt att filma allt på!

Stop me?

Bara en tanke, en stark tanke dock! Foxy!

Natti
Klädd i min svarta siden pyjamas med rosor på så är jag redo för sängen. Har gått bredvid ikväll på ännu en avdelning och nu "plingar" jobben verkligen in. Får sms konstant med förfrågningar och det är bara att tacka och ta emot!

Förövrigt är det bara jag som tröttnat rätt så mycket på att få veta vad folk ska rösta på genom facebook. Jag blir så förbannat trött och arg på vissa statusar! Inte fan bryr jag mig om att ni är moderater bara för att ni lägger massa pengar på skit.
Det mest löjliga jag såg var "Alla som inte ska rösta blått kan ta bort mig från facebook" Då har det gått för långt!

Audio Bullys - Nancy Sinatra - Shot me down.
Phu!

Jag är vaken, jag lever. Knappt. Jag är vaken med tanken, om jag går till gymmet nu så blir jag piggare. Jag har fått i mig min havregrynsgröt i alla fall.
Hm nu är det bara att få av sig kläder och sen på med kläder igen och sen skor och sen andra skon och sen låsa och sen cykla......fan. Vad jobbig allt lät nu. Inget mer vin på vardagarna!!

Corvus monedula

När jag var liten ville jag ha en Kaja som hette Kaj hemma. Såklart fick jag ju absolut inte nån. Men när jag bodde på landet varje helg hos Birgitt och Sture så fanns det MASSOR av de i skogen. Jag minns att jag försökte göra en tam. Men det gick aldrig bra. Så kom fångarna på fortet och Fader Fourah hade en egen kaja i sitt torn, varför kunde inte jag få en då!?
Hit the lights, start the showKan inte påstå att jag varit ett Darin Fan...men låten är inte så dålig. Det är den som spelas i Idol reklamen för er som undrar.
En kopp kaffe, sen frukost, samla ihop tankarna lite och sen en promenad tror jag allt.

RSS 2.0