Black and white





Ja jag vet, magen syns endel här men äsch, jag bjur på'n !

Jag är så jäkla nöjd med min klänning!

Ikväll blir det försten Villa match där jag lär gå runt i alla kläder jag har för att inte frysa röven av mig. Halsdukar vantar mössa you name it!
Sedan blir det utgång och jag ska träffa en klasskompis från lågstadiet, under tiden jag bodde i Skara. Lite spännande faktist !

Mitt stora feta grekiska bröllop

                                                  


 


Igår efter min metodövning i Ergonomi i skolan så drog jag till Körskolan för att träffa Mona, sedan kom Angelica och vi drog på lunch.  Efter en trip hem till mig så blev det att vi kolla på film. En mycket skön onsdag faktist ! Och det bästa av allt....jag har helg nu !




Todiloooo

Tiesto - Dance for life är dagens pepplåt.
Ska till skolan och ha lite Ergonomisk metodövning. Visst låter det lite hippie? Jaja jag ska få testa hissen vi skjutsar upp gamlingarna med och sen ska vi lära oss att lyfta med beeeeenen. Jo tack aldrig mer ryggen efter ryggskottet.

Efter det lite fika på stan kanske med Anlgeica och sedan tillbaka igen för min mardröm....matte B !!!!!! AAAAAAAAHHHHH. Jag blir galen om jag nu inte klarar av det på tredjeförsöket.

Ce yah !

"De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan."


Så då var man tillbaka, helgens bravader har lugnat ner sig lite nu. Jag tänker inte berätta om vad som hände i lördags men jag säger bara att jag inte låter det ta över min vardag och mittl liv. Tror jag kanske har sovit sammanlagt 4 timmar de senaste dagarna. Men jag ska försöka sova ut ikväll.

Igår kunde jag inte gå och lägga mig, hade planerat att vara i säng vid tio men det sluta med att Angelica kom hit vid halv tio och vi tog oss några cigg och prata ut. Sedan en kort promenad och tillbaka hit igen. Tror jag kom i säng vid 2-3 nån gång. Så kränkt och förnedrad har jag aldrig varit förut !


Idag ska jag iväg och fixa lite saker.

* Posta massa viktiga papper jag al
* Handla mat
* Ta kort till körkortet
* Sola lite kanske


Ja vad som helst för att sysselsätta mig och inte tänka för mycket.

"De höga klackarna uppfanns av en kvinna som blev kysst på pannan."

-  Christopher Morley



 


So fresh and so clean

Ibland får jag spasmer på mig själv, seriöst !

Jag blir så trött på att jag är pedant, nu är det fjärde dagen jag städar. Minsta lilla katthår får mig att dra fram dammsugaren. Idag är det visserligen fredag och jag ska ha Mona över hit på lite vin och tjejsnack innan vi drar ut på förfesten. Men är det bara jag som känner att det måste vara kliniskt rent för att kunna slappna av i soffan ?

Tyvärr så gjorde jag en dum sak idag, jag struntade i Matte B lektionen, vilket ledde till att jag låg och sov i 13 timmar ! !

Nu ska jag moppa golvet och och sedan ska jag ta mig in i klädkammaren och göra om lite tror jag. Lite svart färg vore rätt kul att ha just nu. Helt svart i garderoben med guld dekorer skulle passa till mitt vinröda draperi jag har där inne.


DG

Marilyn-lookalike Scarlett Johansson är det nya ansiktet för

Det är dags för skolan för min del, en föreläsning i Ergonomi i en och en halv timma. Kan funka bra, längtar redan till kafferasten !

Sedan ska jag hem och ta tag i alla viktiga papper jag måste fylla i och skicka in...ack o ve !

Ca yah !

Hur snygg är inte Scarlett här för övrigt ?

Words...






"Så många ord som är till för att fylla tomrum.
Ord som är kitt som lagar sprickor.
För att hålla mörker borta och lögner vid liv.
När vi tror att allt är sagt är det viktiga kvar.
Det som vi värjer oss mot.
När orden är slut återstår bara sanningen."


Mr Sandman, bring me a dream, make him the cuites I've ever seen



Med tanke på hur full min kalender är varje vecka med skola, vänner och en del fester att ta sig till på helgerna på är det nog inte så konstigt att man är rätt trött och slö när man kommer hem !

Förstår ni då hur trött jag var när jag skulle slänga tändaren till Emma...och den hamnar i vattenskålen...suck !


You can't feel anything that your heart don't want to feel, I can't tell you anything that ain't real.

Trots att mitt konto ekar lika tomt som mitt kylskåp så kunde jag inte hålla mig ! Attans !



Skor jag bara letat efter en hel sommar ! Hitta de på scorette.



Jag är antagligen den sista personen som köper den ... och kanske den enda med, men nu är ginavästen min.

Satt barnvakt idag åt lilla Oscar, inte världens mest jobbiga grej då han är världens sötaste unge som bara ler konstant. Efteråt träffa jag Emma och vi fikade och fick oss ett litet snack om natten som var. Eftersnacket är det bästa snacket !

Sedan gav vi oss iväg för att leta efter förvaringslådor...

Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa min bok jag ska redovisa, om Ulla-Carin Lindquist som fick ALS.

"And she shined just like a star, in her brand new shoes and a fag in her hand"

God kväll !

Efter att ha moffat i mig kladdkaka och chips med Emma tyckte vi att en promenad vore en bra ide. Så nu är jag hemma och myser för mig själv. Har precis tagit en skön dusch och ska väl sätta mig i soffan och kolla på "Flickan med två ansikten" Stackarn..

Slänger in en bild från i Lördags när fyllan var på topp !


22.32

Nu är allt som det ska, en vinare senare, ett par nya skor och emma. Det är dags för utgång.



Perfektion



Let it be me...

Closer..07.28

Ahhh larmet tjuter, jag sätter mig upp i sängen och tar några djupa andetag. Sätter ner fötterna på det kalla golvet och tar på mig morgonrocken, upp mer persienerna. Nopp det verkar inte som att det snöat mer. På med datorn och in på youtube. Så...nu kör vi! God morgon, det här är en bra dag, jag lovar! En grym en!

Nu skola....



Sexbrist?

" Varje dag spender vi 7 timmar i sängen med att göra det, trots det är det 2/3 av befolkningen som har brist utav det och lider"
HA! Ni trodde väl som jag och Emma att vi snacka om sex...men hepp det vara bara sömn. För annars stämmer det ju jävligt bra in på mig. Vi råka slå på Discovery Chanel här hos mig under reklamen.

Gratis sms.

Att min mobil nu är spärrad och jag bara kan ta emot samtal...ja det suger ju balle! Hur ska jag klara mig nu, ja bara så ni vet. Jag kan inte ringa er så ring mig.
Men vad sägs om gratis sms varje dag.

Testa här vettja! :D

Nu ska jag till tv'ättstugan och hämta min rena fräscha tvätt.


10.36



Man ser en heldel när man sitter här i min soffa, tex nu ser jag att det snöar ute...och solen skiner samtidigt.
Men jag ser också att grannen mitt emot springer runt naken i lägenheten. Han tror väl att ingen ser honom men IKKE!
Jag ser också min idiot katt som tror att han är en hund springa runt på golvet och jaga sin svans. När han får tag i den och biter i den tjuter han till och gömmer sig hos mig...suck...varför träffar jag på alla galningar?

Bring in the noice!

Hur trött jag än är, så är jag ändå party sugen ;D



Vad fan kollar jag på?

Jag har en stor last, och det är så klart min dator. Jag kom hem för fem minuter sedan och slängde mig i soffan och tog datorn i knät på en gång. Och ALLTID, slår jag på tvn och har den på i bakgrunden. Sedan ringer en vän och hör vad jag gör och frågar vad jag kollar på. Ja...vad fan kollar jag på, jag märker ibland att jag slagit på nån dokumentär och flugfiske eller nåt om nån sjukdom.  Eller nåt annat totalt ointressant.

Värsta dagen hit tills på jobbet, med alla magsjuka och larmen går stup i kvarten, "jag fryser, jag är varm, jag är törsig, jag vill ta av skorna, jag vill ta på skorna." Men hallo! Spritade händerna stup i kvarten så jag inte blir sjuk nu när jag börjat skolan precis. Har nog aldrig haft magsjuka och vill inte ha det heller!

Eyyyy det är Dirty sexy money nu ju!!!


Stoppa det!





Varje dygn blir 369 kvinnor slagna i Sverige.

Var sjunde gymnasietjej har vid minst ett tillfälle blivit utsatt för fysisk misshandel.

Nästintill var tredje tjej har varit utsatt för våld vid minst ett tillfälle.

Mer än var sjunde tjej har någon gång blivit våldtagen.

Mer än var tredje tjej har vid något tillfälle blivit utsatt för kränkning genom förnedrande ord.

Roks.se har 5000 kvinnor som arbetar i 100 kvinno och tjejjourer och dagligen tar emot flickor, kvinnor och barn som behöver stöd och skydd från våld.

Sophie Rosensvärd med sin blogg "Sophie and the city" har designat ett halsband genom mondiablo.se. 25 SEK per sålt halsband går oavkortat till Roks.se

MANDIABLO.se


13.37



Jag tror jag har hittat mig själv om typ 5 år. Ja jag tror faktist det, hon har det jag vill ha. Ett jobb på en klinik, snyggt hår, livet i vasastan gaaah!  om inte så har jag hittat en ny blogg jag verkligen gillar.

Men nej, nu är det dags för lunch innan jag ska iväg till jobbet och dela ut medicin och kaffe till tanterna och gubbarna.

090114


                                                        

Sitter och väntar på att kaffet ska bli klart, har idag haft sov morgon och har det enda till klockan 16 då det är dags att börja jobba. Jag hoppas verkligen att jag inte får dåligt besked när jag kommer dit. Med 8 st magsjuka på avdelningen är det en hel del jobb att göra.
Började skolan i måndags också, känns så otroligt roligt och mycket mer givande än att läsa Ekonomi. Här känner man verkligen att alla lektioner är givande och betydelsefulla. Jag hade ju sån tur som faktist känner en enda i hela klassen på 30pers. Tur att Janni också läser endel kurser med mig.

Lägenheten är storstädad och klar så det är inget jag behöver tänka på när jag kommer hem från jobbet. Ska kika i min överfulla kalender nu och planera in lite fritid bland alla lektioner som nu tar över dagarna.

2009





Så var 2008 över och in kom 2009.
Kvällen firades med tre rätters, dock inte förrätt utan två st efterrätter. Familje Geni, ett fall på väg till torget och mycket blod, skumpa, cigarr och sedan en tripp till Kullen där vi festa till 5. Det var nog den bästa nyårn hit tills. Mycket dans är det vi gillar!

RSS 2.0