Amor vart är du?

Ibland önskar man att Amor stod och knackade på ens dörr och sa : "Ezgi! Jag har hittat den grymmaste kille du kan tänka dig och hans hjärta bankar bara för dig"  Men vi kan inte få allt i livet och jag har tappat hoppet för kärleken.Suck...

Äsch nu till nåt gladare!
Det är den 25 vilket innebär löning, hade varit så för mig med om jag hade kommit ihåg att posta ett jäkla papper. Men jag håller ut till nästa vecka.
Jag tänkte sätta mig ner och äta min lunch, lite sent men har haft annat att stå i.Jag myser med min söta tjockis katt istället....där får man alltid kärlek!

öhum!

Sitter med Emmaklämma och håller på att bli galen, vi är båda lika rastlösa! Fy fan vad det inte finns nåt att göra idag. Men imorgon, ja då jävlar intar vi Borås!


Aussie smooth mate shampoo

Okok det här är typ ingen shopping blogg eller mode blogg så sätt...men jag måste ju berätta om en produkt som jag köpte igår och verkligen gillar! Tvättade håret igår med den och jag har aldrig haft så silkeslent hår! Eftersom jag även färgade håret igår, kol svart igen så köpte jag schampoo för färgat hår. Som vanligt finns det en nackdel, man får massor av volym, jag fick det i alla fall. Och guuuudarna ska veta att jag inte behöver mer volym. Som min frisör sa när hon skulle voffla mitt hår
 
-"öhhh...vi får nog sluta volymspraya och tuppera håret på dig för du har så mycket volym så det skulle bli föööör stort"

Men om man har typiskt skandinaviskt hår typ så är det nog riktigt bra!
AUSSIE SMOOTH MATE SHAMPOO 300ML

99 kr/st på Kicks med clubkortet

Lite shopping


Passade på att shoppa lite nu på morgonen, har alltid velat ha tandkrämen som faktist fungerar för att bleka tänderna.Dental Synergy BrilliantSmile i gruppen Parfym & Skönhet hos  (DSBS)

Dental Synergy BrilliantSmile Tandkräm med blekande effekt

YSL Lip Twins i gruppen  hos  (72015_OLr)YSL Lip Twins Kombinerat läppstift/ glans i två olika färger.

Big time Migrän anfall!

Om man har migrän får man ibland sprängande huvudvärk som oftast pågår i ett halvt till ett dygn och som blir värre av fysisk ansträngning eller om man rör på huvudet. Orsaken är inte känd men migrän kan utlösas av till exempel stress, hormonförändringar eller viss mat och dryck. Risken att få migrän ökar om man har en släkting som har det.

Huvudvärken uppstår plötsligt eller med olika symtom innan. Dessa symtom kan vara mer oklara, till exempel magproblem eller humörsvängningar, eller tydliga och kallas då aura. Aura kan till exempel vara synfenomen, sämre tal eller känsel. Efter ett migränanfall känner man sig ofta trött, irriterad och apatisk.

Nästan var femte kvinna och var tionde man har migrän. Problemen brukar minska efter 40-årsåldern.

Tro fan att man mår dåligt, och tro fan att magen inte mår bra. Jag sitter hemma hos V och ska ha en trevlig kväll med vin och tvspel. Men vad händer....jag får ett jävla migränanfall!! Suck..det sluta med att jag spydde av huvudvärken och drog hem och la mig. Det var min kväll det. Vaknade med en sprängande huvudvärk precis bakom ögat. Inte trevligt...

Trots humörsvängarna så gör man sig i ordning för att dra till stan med Emma. Ikväll blir det "Bork" på bio med min lillasyster och hennes kompis, bara jag inte får ett till anfall!Det blir en mysklädsel idag på bion, ska bara slappa med min popcorn och cola!


Tvspels kvällIgår kväll drog jag iväg till en vän, vill ju inte nämna några namn om de inte vill bli nämnda i bloggen, i alla fall där satt några andra killar sen efter några timmar. Vi spelade Halo 3 och käka panpizza, efter det blev det film och jag trodde jag skulle somna när jag såg att klockan var 03. Då var det ju ändå dags att dra hemåt.

Så får jag skjuts hem och vad händer, jo polisen stoppar oss. Bilen har tydligen körförbud men det visste ju inte vi. Men som tur va kände polisen min chaufför så att säga. Så det vara bara att glida vidare.
I gues this is what I get for whisfull thinking?

Kikade in på en blogg och såg att det är fler än jag som fått iden att måla en egen tavla. Jag har ju målat lite förr, men  nu behöver jag en enorm att ha över soffan med mycket färg. Måste hitta rätt duk och rätt färger bara. Oljefärger blir ganska jobbigt nu känner jag.Senaste tavlan som bara aldrig vill bli klar!!Behöver mer färg i rummet, så en stor tavla över soffan får det bli !

Ta tillbaka allt som är ditt, och ta tillbaka ditt egna liv!

Det många inte vet, är att jag drömmer mardrömmar nästan varje dag. Hur blodet bara rinner ur min mun, hur han står över mig sparkar mig och när jag börjar gråta vänder allt och han ber om ursäkt. Han bönar och ber om att jag ska förlåta honom. Att leve med en psykopat är att leva med döden.The cityJag sitter i soffan, har på mig mysbrallor tofflor och en underbart skön tee. Datorn har jag på magen och nu kikar jag på The city. En bra måndagkväll !

The City

Eccentrick Glamourus GreenFasen vad clean man känner sig när man sopsorterar. Jag gjorde det nyss, plasten för sig, glasen för sig och metall för sig. Så där- då var det rent i huset och i samvetet. Men jag har en drös skokartonger jag bara inte orkar ta ner.  Och det bästa av allt när jag städade ur garderoben var att hitta massa skor man glömt bort ^^

Who told you love is the Alfa and Omega?
Who told you love is the Alfa and Omega?
And that your heart will lead you to the only one?
It's a curse, it's the hammer that will break you,
It's a poison hidden in a bon bon

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
Bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

Can't resist them, the sailors and the soldiers
Taking aim, a rabbit on a rifle range
Pay no mind to what your mama told you
You're the fool who's chasing down the candy cane

it's a riddle how lovers can stay alive
but we bloom and breathe in all decline

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
So bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun

o, oh no
o, oh no

See the people heading for disaster
standing in line just looking for a little fun
love is a fire, a hot hot blaster
with a vengeance burning in the Kongo sun

We'll believe there's trust in strangers
any monkey looking like a saviour
It's a riddle how
we're still living now
Oh, how little we know, oh

Don't you know love is stronger than Jesus?
Don't you know love can kill anyone?
so bring it on; wars and diseases
You know that love can do you like a shotgun


Min helg so far...

Moahaha nu vet jag allt att du är inne och kikar ! ;D Håller du kolla på mig?

Varför vi älskar stadts hotellet !?Jävla brud och jävla glaskras!

RSS 2.0