Väninnorna och Kung Carl


Gissa vem som precis vaknade, oj! Var ju inte meningen att jag skulle vakna så sent, inte heller att jag skulle vakna med ryggont. Den värker fortfarande! Men idag ska jag ringa kiropraktorn aka min mosters man och förklara läget. Tills dess får jag knapra piller hela dagen lång!

Senare ska jag väl hem till mami där även mormor befinner sig, ska bara försöka vakna ur min koma och läsa lite ur min bok (som jag för övrigt läst sjuttioelva gånger) och försöka få handen ur godispåsen!


There's a time for everything

Jag gjorde det! Det är ca 1 timmar och 35 min kvar på jobbet så är natten gjord. Det har varit helt kolugnt faktiskt. En enda larmning på den här avdelningen men jag har märkt att de andra fått greja en hel del. Enda som ska göras nu är 12 mackor och en kanna kaffe så är allt klart! Det enda som återstår för mig nu är att sova!!


Min lördagkväll

Jahapp...då sitter jag här. På jobbet, helt själv, i tio timmar framåt...suck.
Jag bara väntar på att jag börjar se saker i syne snart osv. Eller så blir jag livrädd över att det står någon över mig när jag ligger och vilar. Nej men det ska nog gå bra. Den här avdelningen är kolugn. Ska strax gå första ronden och dela ut lite mediciner. Får väl se hur många inlägg det blir inatt. Jag har laddat upp med två filmer, chips och godis, ska bara koka en kanna kaffe också så är jag fit for fight! ;)

Hare så trevligt alla party people!

I skuggan av värmen.

Om man gillar Joel Kinnaman så mycket som jag gör, så borde man se "I skuggan av värmen". Igår hade jag en liten dejt om man nu vill kalla det så..väldigt mysigt med mat och film, och jag kom förslaget med den här filmen.



Filmen handlar om en Erik som är polis, träffar på Eva som är en väktare. De båda faller för varandra men Erik vet inte om att Eva är en heronist, hon är en vilsen och väldigt ensam själv som spenderar sin lediga tid ensam. Långsamt blir det värre för Eva som får sina abstinens oftare och till slut hittar Erik henne med nålen i armen och filmen blir därifrån väldigt känslosam. Jag grät, så bra var den!

Ikväll ska jag jobba helt själv på en avdelning i karantän. Det är den årligt magsjuka, underbart!

Warrior's dance


Gbg tur o retur



Måste säga att jag hade en riktigt grym kväll igår!

Anders, jag, bröderna Thornell och Jimmy drog till Göteborg igår. Men bara jag Anders och Daniel drog till spelningen för Nitzer Ebb. Det var första gången jag lyssa på de och nu fick jag se dig live och det var grymt!

För de som inte vet vilka det är så är det ett band från England som spelar techno/industrial/electronic musik, och har hållt på ett bra tag..







Nitzer Ebb

Åh vad jag hatar att väckas av oväntat besök. Hatar att inte veta vem som står där vid dörren. Ja och vem var det denna gången om inte Jehovas vittne. Men de märkte att de väckt mig och gav mig "vakttornet" och sa att de kommer förbi en annan gång...de var ju trevliga i alla fall.

Jaja, nu vakna jag så klart upp med halsont och en trip till gbg för att se Nitzer Ebb är väl inte det bästa för kroppen...men men..

22.03 var då jag kasta in handuken...

 

Dagen började med ont i axeln och armbågen men slutade med ont i ryggen. Jag ligger i min varma goa säng, lite fullproppad med ipren och väntar på att värken går över. Hade hoppats på att kunna boka in en liten massage idag men hepp.

Jag kanske borde skriva något viktigt här med...öhm...Saab blir Saab spyker car automobiles. Ja....det var väl allt.




Pooofffff

Visste ni att man kunde blocka folk på facebook och på så sätt radera de från ens liv, ganska coolt faktiskt. Man blockar de och sen så finns de inte där mer, du kan söka på de men det är som helt försvunna. Hade vi nu inte bott i samma stad så hade man ju kunnat tro att personen inte ens fanns. Coolt...


10.41 då jag insåg att det är ok nu...

Randig tröja från Gina, Lackleggings från Gina och Paljett mössa från Hm, Min gamla förlovningsring från Guldfynd.

 

 

Saker att göra idag...

Se om min Iphone kommit

Se om jag fått tillbaka pengarna på min reklamation

Dra till skolan för att ta bort en lektion som jag redan läst

 

Hem och slappa...ja.......det var allt.


H-a-h-a

Jag nynnar på en låt idag...och den går exakt så här...

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

Som sagt..

Touché! But two can play that game!


Is promenaden








För att även jag kan..

How terrible is wisdom when it brings no profit to the wise

Hur hemsk är inte visdom om det inte ger nån vinst för de visa.

Ja...det förklarar väl min situation just nu..

En bra låt till något som måste bli en bra kväll, jag tror jag tar mig några glas vin, drar på mig min vackraste klänning och gör mig fredagsfin...inte för att jag vill..utan för att jag kan, kan jag det så kan jag allt annat!


popcorn o film

"When the dead walks, the living will fill these coffins.."

 

 


Today im wearing this!

Jag har hittat min plats för dagen, i min sköna gröna soffa ska jag spendera kvällen med mat och film. Jag har varit ute och åkt bort till mamma, men nåt mer åkande eller utgång blir det inte idag. Stax blir det en bit mat och ikväll blir det ännu mer mat med Angelica.

 

Nitarmband och nitörhängena jag älskar mest av alla smycken, inköpta en shoppindag i Borås med söta Jonas! De andra är från Thailand som jag fick av G :)

 

Min plats, den bästa platsen som finns just nu!


PostSecrets

klicka på bilden för att komma till PostSecrets

 

Vissa är helt bedårande..vissa lite konstiga, vissa hemska och vissa ger en liten tår i ögat..men alla har vi hemligheter.


wonder woman!

Underbart! Jag ligger i sängen med datorn på magen och en kopp kaffe i handen. Tänker inte göra något annat idag...ok kanske skriva lite mer på uppsatsen! Kikar lite på "Efter Tio". Skit kasst egentligen men jag är nöjd ändå. All ilska från gårdagen är som bortblåst, det är inte mitt misstag, det är inte JAG som kommer bli bränd, det är inte jag som förlorar nåt ännu bättre..så varför ska då jag bry mig!?

Nej..idag känner jag mig som en..en wonder woman eller super girl eller nåt...jag känner mig stark och inget kan trycka ner mig idag.

Nu tar jag mig en till kopp kaffe...och ler när jag tänker på att det är inte jag som förlorat något..nej nej...


Nu drar vi...nu kör vi.

Så...nu kör vi! Det får bli det som blir av kvällen. Vem vet, jag kanske går flera mil för att komma bort.


-_-

Orkar inte blogga! Är bara för sur och irriterad öch riktigt förbannad.

Nu har det hänt...



Jag har beställt en Iphone! Woho! Jag längtar tills den kommer hem!

10.30

Gissa vem som får en ny köksfläkt snart! Woho!
Inte för att det är nåt fel på min egentligen, så gammal är den inte ens. Men efter några år så byter de ju ut den, och jag fick välja mellan att ha kvar den eller sänka hyran med 80 kr. Jag ville ha en ny fläkt!

Jag har hört hur de hållt på och skruvat och slått i skåpen hos Matte, så jag gissar att de börjar uppefrån och neråt. Så snart är det jag!

Idag blir det en promenad med Anders, inte riktigt 5 km men en lite promenad med hunden kanske. Sedan blir det film med G, trevligt!

Nu ska jag pallra mig upp och äta frukost med mamma.

Se yah!

Råda runt

Det visade sig så klart att jag är ledig fram tills på onsdag, helt ok för mig då jag lärt mig att spendera dagarna bättre. Som idag, först började jag koka bönor som jag skulle ha till middag. Det tar TVÅ TIMMAR att koka det, men gott blir det allt, sedan städning och allt vad det innebär. Vid tre sedan så åkte jag till Emelie och vi hämtade upp Jenny för en promenad i Råda. 5 km senare och med mat i magen är jag så trött så trött...jag funderar på att vila lite kanske. Men vore bättre att bara ta en dusch och somna tidigt.



Jag hade så klart inte bara tröja på mig utan jag blev så varm så jag svettades ihjäl!



Beviset på att jag faktiskt gick 5 km och blev förbannat svettig...lite äckligt jag vet!

Vem behöver en leopard när man kan få en zebra?


Easy sunday









Efter middag hemma hos mamma är jag nöjd med dagen, jag tänker slappna av framför tvn och njuta av ledigheten. Jag är så nöjd med att jag inte drack igår utan bara var social. Festandet fick ske på fredagen och inte ens då gick jag in för det, en impulsgrej som jag trodde skulle bli bättre. Imorgon är första seriösa Psykologi lektionen och jag är så nöjd med att man får G bara av att vara där. Då kan man sattsa på högre betyg utan att oroa sig.

...

Jag har totalt glömt att blogga...skumt. Äsch...jag gör det sen.

Dinner time!



Inga konstigheter...bara mat...Nice!

11.40

Quid levius pluma

 

 

Vad är lättare än fjäder?
Dammet, som med vädret far.
Vad är lättare än väder?
Kvinnohjärtat, blir mitt svar.


Bara för mig.

Jag har rätt att få vara ledsen ibland.


All for nothing

 

 


Inte utan min katt




Jag gillar det att jag har mer besökare när jag INTE bloggar! ;)

Jag har varit så duktig idag!! Jag skojar inte, jag har storstädat! Till och med lagrat alla mina kanaler rätt, vilket tog mig typ ett år att ta tag i men hey! Jag fixar biffen! Jag började diska, damma, dammsuga, moppa, byta kattsand och som en lite bonus fick jag min Elle idag som jag softat ner med. Me like! Det ledde sedan till att jag hittade shortsen jag kommer att spendera hela sommaren i!

Förresten, vad gör man om katten är magsjuk?

There's no place like home...a sunday!



Ahh äntligen hemma, har spenderat hela dagen framför en brasa hos mamma. There's no place like home! Mycket god mat, lite godis och bara familjen helt enkelt. Självklart fick jag installera om och ta bort program på deras dator som strax slutar fungera, söka efter virus o sånt är lite för "nytt" för de, och även fylla på pengar på mobilen...ay caramba!

Men any ways...hemma nu! Jag ska försöka ta reda på när skolan börjar imorgon och sedan tänker jag stänga av dator, tysta ner mobilen, sminka av mig och lägga mig i sängen, och njuta av min sista lediga dag innan skolan startar igen. Nästa lov blir sportlovet och sedan är det slut på loven och vuxenlivet som gäller...om jag nu inte får för mig att plugga till läkarsekreterare med för då kan jag fortsätta leva studentlivet liiiiite till.

Men trevlig söndagkväll på er!

Futurum

Ahhh sköna söndag - en dag kvar till skolan börjar igen.

Sterssar redan upp mig, japp japp. Har en klump i magen och jag hatar det! Tänker på böcker som ska köpas, tider som ska passas, sista uppgifter som ska in, om man klarar av hela utbildningen, sommarjobb, jobb efter sommarjobbet, framtiden...och så fortsätter det. MÅSTE ta en sak i taget.

Igår kväll hamnade vi på Rymd, väldigt trevligt. Jag fick en kanna kaffe och sen var jag nöjd. Som vanligt blev det väl ca 25 pers kanske? Efter det blev det cafe o bar, var också väldigt trevligt. Men efter att ha suttit tyst i tio min kände jag att det var dags att gå hem, och det gjorde jag. Hem till datorn och stressen igen. Till en katt som var lite extra kelig, förföljde mig överallt, och bara ville mysa konstant. Det är nåt skumt med den katten!

Vad det blir av dagen idag, märker vi...


12.00

Besöksrekord igår, härligt! Nu blir det fika på stan med Angelica. Jag är helt slut egentligen och väldigt bakis. Så kaffe i mängder blir bra idag!!

Ciao

I like 'em big!




Försök 1

Ok då kör vi, sluta röka dag:3 gå ner i vikt dag:1

 

Så...är det nån som vet vad man kan göra så inte smörjan smakar gammal blöja??




x

Finns en sak jag borde tatuera in på pannan så att jag aldrig glömmer....

This Too Shall Pass!

Nighty

Det här går verkligen inte, jag är skit sur känner jag nästan hela tiden. Jag hade inte klarat mig utan oliver twist tuggtobak! Tack och lov! Så jag går och lägger mig nu och hoppas dagen börjar bättre imorn.

Nighty nighty!

Maybe we should brake-up!

Angelica är här, ordningen är lite ordningställd igen...vi kikar på The brake-up pch jag minns tillbaka...åååh vad jag minns tillbaka. Well fuck you M, fuck you very mutch!


Pices of me



Jag är trött, jag är sur, jag är glad, jag är pigg, jag är hungrig, jag är frusen, jag är besviken, jag är lättad, jag är känslig, jag är hård, jag är bäst och jag är sämst.

Tänk er att ha alla känslor på en gång. Det är jag just nu. Att sluta röka mitt i ryskavintern är inte den bästa iden en kan ha. Jag som redan är känslig under den mörka tiden. Men vad gör man inte för sin kropp. Jag fick även rycket och köpte nutrilett när jag handla förut. En annan känsla jag hade då var väl fet, tjock, ful, äcklig...suck.
Nu blir det tuggtobak innan jag kommer på nån annan idiotisk känsla.

Love 'em!






Första bilden: Min kusin Oscar och andra Alexandras son Neo.

Besökte Alexandra idag vilket verkligen var på tiden, och som alltid kring barn så vill jag med ha en!!
När är det min tur??


Status...

Naken i sängen med datorn på knät..kommer nog somna när som helst. Imorgon ska jag och Emelie träffa Alex och Neo för första gången på evigheter...ja o Neo har jag ju aldrig träffat...Såg förövrigt lite av filmen "Something something something darkside" och märkte hur en av figurerna var lik Jonas jag dejta i Borås :D Well well...ce ya!

Jonas?


Chicago kväll

Ah jag har varit kass på uppdatering idag..jag vet!

Min anledning är att det blev sent igår, spelade Chicago igår med Robert vänns och det blev ganska så sent. Halv två vaknade jag idag. Inte riktigt vad jag hade tänkt då det fanns en tvättid vid 12. Meeeeen skit samma!
Redan inatt mådde jag lika kasst som jag gör just nu, vaknade av att kramper i magen och har det nu med. Så jag åkte hem till mamma, fick lite mat och kurerade mig framför brasan! Det bästa som finns mot värk!

Nu ska jag mysa för mig själv, jag behöver vara lite ifred nu.






Mer om mig..

Namn:Ezgi

Kallas för: Ezzo, Turken

Stjärntecken: Skorpion

Höger eller vänsterhänt: Vänster

Tatueringar: 3 stycken, nacken, vristen och ett litet hemligt ställe ;)

Längd: 1,56 meter över havet!

Skostorlek: 36

Hårfärg: Brunette!

Fräknar: Nix

Önskar du att du bodde någon annanstans? Hm en lägenhet med utsikt över Djurgåren i Stockholm hade inte varit fel.

Tycker du att du är attraktiv? Hm...ja ibland faktiskt.

Dricker du? Japp

Röker du? Tyvärr ja..

Vilket schampo använder du? Hm olika här faktiskt, men alltid färgschampoo

Vilken parfym använder du? Jag har en hel del faktiskt, men Burberry och Hugo Boss går åt en hel del

Vad är du rädd för? Clowner, fartyg och att nån tittar på mig när jag sover.

Gillar du att tvätta? Ärligt, ja!

Senaste personen du ringde? Angelica

Personen som ringde dig? Min syster Lisa

TV-program du såg? 2½ men

Favorit…

Låt: Anouk- Nobody's wife

Sak att göra: Shoppa!

Dryck: Highschool swimingpool

Kläder: Tajta fina festklänningar, annars blir det jeans och tröja på vardagarna.

Film: Hm............Notebook

Har du någonsin…

Blivit arresterad? Nej

Antal…

Gånger ditt hjärta brustit? Oj, ett otal gånger.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Ingen

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Två!

Senaste…

Boken du läste? Inte fucka upp!

Personen du fick e-mail av? Have2have pga reklamation av en väska.

Personen du fick brev av? Räknas CSN?

Personen du fick sms av? Mikael

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Julafton tror jag.

Saken du köpte? 5 pack strumpor, alltid bra att ha!

Vad har du gjort idag? Fikade med Emelie, shoppade lite och sedan laga lite mat, somna och vakna för att se på tv resten av kvällen

Brukar du svära mycket? Kan man nog säga.

När stiger du upp på morgonen? Det har blivit väldigt sent det senaste...uuundra varför?

Vad har du på dig? Mysbyxor och tee från gina.

Är du glad nu? Nja...jag har rätt tråkigt faktiskt. Kanske därför jag skriver den här just nu.

Vad dansar du till? Allt!

Stockholm är… ? Underbart!

Göteborg är… ? Helt ok, har bott i båda städerna men stockholm slår allt!

Land du vill besöka? Finns många, men jag ska till Turkiet i sommar så jag längtar väl mest dit!


Why love me?

I'm a train wreck in the morning 
I'm a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you

I'm a puzzle yes indeed
Ever complex in every way
And all the pieces aren't even in the box
And yet, you see the picture clear as day

Trettondagsafton



Kom precis hem efter en fika med Emelie, det var så länge sen vi sågs och bara prata om allt. Självklart leder samtalen alltid in till kärlek och svek.

Funderar på vad som sker ikväll, tror hotellet skulle vara öppet idag så man kanske traskar dit. Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan sova en stund tror jag. Det tär på en att vara sambo!

But you never were, and you never will be mine!

 

For the first time, there is no mercy in your eyes. 
And the cold wind is hitting my face and you're gone.
And you're walking away.
And I am helpless sometimes,
Wishing's just no good.
Cause you don't see me like I wish you would.

 


Full rulle blir snart frulle...






Det är helt galet hemma hos mig idag känner jag, en katt som inte kan sluta leka, en Angelica som slaggar i min soffa, och jag då som inte kan sluta gäspa! Jag fick Angelica till att göra kaffe i alla fall :P Moahaha

Jag bjuder på de enormt fula bilderna på mig själv...ny...vaken...

Så var det gjort...

Tradera är livsfarligt! Jag har suttit och kollat in alla vackra smycken då jag fick ett hett tips om ett armband jag velat ha. Det sluta med att jag kollade på ringar, armband och stora halsband...vill ha!! Men så kom jag på, om jag står ut i ett halvår så kan jag hitta precis det jag vill i Turkiet. Jag är ute efter silver som blivit så där svart och gamalt. Snyggt som fasen!

Har varit en sväng hos mamma idag, men då jag sov att hon sov på soffan så la jag mig i gillestugans soffa och somna tills hon kom ner för att lägga på mig täcket, och vaknade så där lagom chockad! Min räddsla är lite folk som tittar på en när man sover och när man kanske väcks ur en sån stark sömn som jag hade förut. Jaja...

Imorgon funderar jag på om jag ska med familjen och kusinerna till badet i skövde. Vore lite kul att testa och jag läste att de har en spa-avdelning. Min sarga kropp skulle behöva nåt avslappnande och skönt just nu. Sen när Susanne kommer tillbaka den 7e ska jag boka in min body scrub. ME LIKE!

Sjukt nöjd förövrigt med jul och nyår!



Jag på nyår, sjukt nöjd!



I lilla röda på jul med bror!


RSS 2.0