Dagens..Det är alldeles för varmt nu, så det blir nåt så enkelt som avklippta jeans och blus från HM, väskan är en studentpresent från Ida och Alex :D Friis o co

Filsbäck is not the shit!

Här trodde man att man skulle få njuta av sommarvädret i filsbäck i lugn och ro med vänner. Men hepp så fort vi kom dit kände jag igen bilen...oh nej inte dom!
Och så fort vi satt oss till ro på en bra plats, kom dom...exet och familjen. Det första jag kom tänka på var "Så långt bort som möjligt tack! " och det sa jag med, Varför ska de komma och förstöra vår lugna tid. Nej tack, håll dig undan mig säger jag bara.

I alla fall, sedan när de gått var allt frid och fröjd igen. Solning och bad var tiptop!

Och nu ikväll ska jag snart iväg på nån slags festival. Väntar bara på att Angelica ska bli klar...;D

Festival people!

Pengar rullar in som det ska...Då har man köpt sig en tv så här på nattkvisten ;)

Det går bra nu, pengar rullar in som det ska...och lite mer i lön i framtiden kanske för denna unga dam.

Nu sova, imorn ny mobil.

ce yah

Sverige sverige älskade land.

Torsdag kväll och jag är ledig idag. Woho!

Idag har jag hälsat på min nya kusin. Mycket söt må jag säga, jag har redan bytt blöja på honom. Det börjas redan, som äldst bland alla barn i släkten har jag bytt många blöjor och mättat många magar. Precis som min mamma gjorde för alla sina fyra syskon. Hon brukar berätta om hur hon hade en av sina syskon i en sjal på ryggen medans hon mjölkade kossorna. Ha va sött!

Medans jag tog en cigg nu på min franska balkong kom jag att tänka på en sak. Ja..jag tänker mycket när jag sitter där i tystnaden. Så det blir bloggen som blir lidande nu :D
Jag kom tänka på hur underbart sverige är på sommaren. Alltså for real! Tempraturen är helt perfekt, det behöver inte bli varmare, och när det är för varmt så blåser det alltid lite. Det regnar men det går över snabbt och när det regnat klart så är allt grönt och fint igen. Precis som det ska vara.

Well nu ska jag kika på nån av alla 7 filmer jag lånade av Pelle. Ce yah!

Titta.Den här bilden hittade jag på syrrans bilddagbok. Det är hon och Alf. Hon var bara två och hade hittat mammas läppstift. Haha jag skrattar rejält åt den här bilden. :D Fan vad han var fin...han var min fina "pappa"...

Så var det dags igen...

Jag mår mycket bättre nu, jag har börjat acceptera det som hände. Han led, det gjorde han verkligen. Han hade ont. Men nu lider han inte längre. Han är med sin far, som kanske tar hand om honom.

Jag sitter vid min balkong igen, tar en cigg och funderar över världen. Ska strax iväg och träna. Jag har kommit igång med det nu, har gjort mina övningar och så. Men tanken på att det är strax dags att gå iväg till jobbet är inte så kul. Det känns som om det enda man gör är att jobba, träna och äta. När händer det något roligt i mitt liv?
Just nu skulle en resa sitta riktigt bra. Men jag kan inte ens sjukanmäla mig i fyra veckor nu. Jag har ansvaret för alla på jobbet. Jag måste se till så att maskinerna fungerar. Jag är typ chef nu...

Jag ska försöka att blogga mer, just nu är det inte riktigt någor viktigt i mitt liv som händer.
Ciao så länge.

xoxo Ezzo

My love forever and ever...

Jag vet att många av mina vänner brukar använda min blogg för att hålla koll på vad jag gör. Och just nu är det inte mycket som händer i livet. Eller ja. Inte mycket positivt kanske. Den här helgen vill jag vara ensam hemma hos mamma kanske och bara få sörja.
Mina syskons pappa som även var som en far till mig dog i går. Vi var alla förberedda på det när vi hälsade på honom på sjukhuset för några dagar sen. Men ändå kom beskedet som en chock. Visst han såg förjävlig ut, som en fånge i ett konsentrationsläger är hur jag skulle beskriva honom. Trött, sargad av åren inom alkoholism, mager och med en svullen mage. Det var inte samma Alf jag såg för 13 år sedan. Det var inte stora starka Alf som klarade allt! Det var svaga lilla söta Alf som jag ville ta hand om. Som jag ville ta hem och värma och ge honom en ordentlig måltid. Jag kommer för alltid att minnas leendet han gav mig på sjukhuset. Det var pappa alf som log åt mig igen....precis som när jag var hans stora tös.

R.I.P  pappa Alf Henriksson
1958-09-12   -   2008-07-17


Work it baby!

Torsdag kväll och jag har haft en underbar morgon i någon annans famn. Men vi sa hejdå vid två då vi båda skulle träna idag och jag traskade hemåt till mamma där det vankades tårta. Mums!
Men just när jag bokat tid på Sirius så ringer Angelica av sig och säger att de ska fiska vid Alnemans stuga. Så klappat och klart så var träningen avbokad. Men då måste jag säga att jag i alla fall försökte med att skjuta upp fisket till nån annan dag så att jag kunde få träna lite. Men hepp...
Äsch det finns en dag imorgon också för träning. Varför vara inomhus och svettas när man kan göra det ute i solen?

Nu måste jag skynda mig iväg. Undra vad för somrigt man ska ta på sig nu då? Det får inte vara för lite då vi ska åka båt liksom. Hm...well...skeppohoj då.

Just det ja...här är ena tatueringen...lite suddigt kanske,
This is my body!

Jag kan här och med nu säga att jag är ny...tatuerad så klart! Äntligen fick jag det gjort. Den första på benet gjorde så satans ont! Men inte den i nacken, vissa stunder känndes det mer som massage. Nu är jag redan sugen på en till. Och jag vet redan hur den ska se ut och hur stor den ska vara. Och tro mig, min nästa och kanske möjligtvis den sista går från axeln och ner till svanken. Den är en stor en.

Jag funderar på vad det är för slags känslor jag har i kroppen just nu. Att träffa någon ny, att få sova med nån man tycker om, bara krypa ihop. Allt det där underbara..det är nåt jag njuter av just nu. Kate Nash lyser upp min gråa dag just nu :D

Tatto this!

Så har andra dagen gått i min tränings "period" vi får väl se hur länge det håller. Igår träffade jag Elinor och gick igenom alla saker jag ska göra, lite olika övningar etc. Mycket trevligt och ganska enkelt än så länge. Vi ska satsa mycket på min bål då jag har problem med ryggen och ta det lite lugnt nu med benen då jag har skadat mitt knä på nåt konstigt vis.

Idag gick jag på ett step pass. Inte det bästa för knät men det funkade ett tag. Problemet med mig är att jag har sjukt svårt att sätta ihop alla rörelser till ett långt "pass" liksom..ja alltså..man går ju igenom allt först och sen sätter man ihop det. Funka inte för mig, som tur va var det Lina som var instruktör och jag fick höra lite pepp efteråt.

Har precis varit hemma hos Kristina och myst med Kaffe och philadelphia glass...otroligt gott!
Det blev det vanliga snacket om killar killar och mer killar. NU är det ju bara jag som är singel kvar : (
Men självklart lite snack om vänner också.

Sitter nu hemma och är skadad och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag skulle ju varit färdig tatuerad och allt men min tatuerare messa mig och sa att han var förkyld : ( jag som sett fram emot det här länge nu.

Imorn blir det lite Kub och fotboll i örthagsparken. Muccche trevligt som vi säger på jobbet ;D
RSS 2.0