Sport sko

De dagar jag känner mig väldigt vardaglig eller kanske bara till jobbet o hem så vill jag gärna ha en bekväm sko. Jag önskar mig dessa...I LOVE THEM!


Bara 1429 :- på La Redoute....hehe

Min dag so far

Idag var en trevlig dag, visst jag mådde inte så bra så jag stannade hemma. Men det handlade mer om att vila ut själen och händerna faktist. Jag har mått lite illa på sistonde och hoppas att det inte är nån magsjuka bara. I alla fall, jag började dagen med att leta upp en vintage butik jag hört lite om, tänkte se efter om dom hade inne nån Mulberry eller LV väska. Men hon hade ingen : ( så fick jag för mig att jag skulle hälsa på Sanna på jobbet. Så jag tog vagnen till Frihamnnen.

   

Idag hade jag på mig min fina tee från Myrorna, jag bara älskar den, den är minst 10 år gammal och från Kappahl från början. Knappt använd då den är i jätte fint skick.

image789

Imorgon så blir det i alla fall förfest för min del. Sandra, Sannas goa vän har bjudit dit mig, saken är att jag vill med till Park sen men har inte råd alls...

En jobbgaranti för ungdomar



Sammanfattning

En jobbgaranti införs för ungdomar mellan 16 och 24 år från och med den 1 december 2007.

Jobbgarantin ersätter ungdomsinsatserna kommunala ungdomsprogram (KUP) och ungdomsgarantin (UG), som avskaffas. Ungdomar omfattas av jobbgarantin vid tre månaders inskrivningstid hos arbetsförmedlingen. Jobbgarantin startar med en inledande period med intensifierat stöd till och uppföljning av den unges arbetssökande. Efter den inledande perioden bör det aktiva matchningsarbetet kombineras med förstärkta insatser som kan vara praktik eller utbildning. Ersättningen till deltagare i jobbgarantin bör utformas så att den inte avhåller ungdomar från att välja reguljära studier framför öppen arbetslöshet.

Den som avvisar en anvisning till jobbgarantin har inte rätt till arbetslöshetsersättning vid fortsatt arbetslöshet och kan således inte få ersättning i stället för att delta i jobbgarantin. Ogiltig frånvaro eller annan misskötsamhet inom jobbgarantin bör medföra sanktioner enligt regler jämförbara med dem som gäller vid deltagande i aktivitetsgarantin.

I promemorian föreslås vissa ändringar i lagen (1997:238) om arbetslöshetsförsäkring, lagen (2000:625) om arbetsmarknadspolitiska program, lagen (1962:381) om allmän försäkring och studiestödslagen (1999:1395) som en följd av att KUP och UG ersätts av jobbgarantin.

Tack vare regeringen kan jag inte få börja i min kurs för att bli CNC-operatör. Jag får börja kursen om jag är 25 och inte har haft ett jobb i typ tre månader. Vad är det här för skit, när jag äntligen vet vad jag vill bli så tar dom ifrån mig rättigheten helt och hållet. Nu får jag istället gå korta arbetsutbildningar, gå i aktivitetsverkstäder och leta jobb dagarna i ända. Och det verkar som om det högsta beloppet jag kan få är 2528 kronor. Hur är det tänkt att jag ska kunna betala hyran, räkningar och mat med de pengarna? Ett jobb vid sidan om studier är ju enda lösningen.

SVD artikel


Jag var bara tvungen

21:01:03I say:

haha shiiet.han dumpade bruden för min skull när han såg mig insåg han att han inte vill ha henne

21:01:14Angelica / jobb 15-19.30 says:

wtf

21:01:43I say:

hehe every body want's a pice of ezgi


Hm..

Jag har inte bloggat så mycket nu på sistonde, det beror på att det inte händer så mycket om dagarna, jag går till jobbet och kommer hem och lägger mig....finns inte så mycket tid över till annat. Men jag ska ta och skaffa mig ett gym kort, så jag i alla fall rör på mig. ....som om jag inte gör det på jobbet ^^

Men i alla fall, jag bloggar mer när jag har nåt intressant att säga, eller så får de bli på helgen då det händer mer saker. Tex, jag kanske ska festa med Sanna och Sandra till helgen. Hörde nåt om Park.
Snart kommer Daniel förbi med lite saker till mig...wiiii :D

Julstämmning på topp

Om man verkligen längtar efter snön, glögg, tusen tända ljus, m.m så borde man kolla in den här sidan. Göteborgslucia. Så fort man kommer in på sidan så börjar de sjunga. Och jag fick gåshus på en gång. Jag längtar dit!




Odlar bakfylla....

Hade grymt kul igår. Förfestade utanför stan nånstans...måste lära mig vad alla ställen heter ^^
Jag tror jag var den enda straighta tjejen där faktist. Och det var typ en enda kille där, som var heteo men jag tror annat. ;D Självklart skulle han flörta som fasen med. Så efter några öl så drog vi ut i spöregnet...fy fan vilket skit väder det var igår. Så drar vi till Gretas. Det var jäkligt kul faktist. Dansade loss som fan i början men kan inte påstå att Djn var den bästa. Vad fan var det för låtar liksom...EMINEM?

Efter en öl vid kl 1 så kände jag att det var dags att dra sig hemåt. Kom hem i alla fall och nu har jag lärt mig att jag ska ta 10an ända fram. Pratade med Daniel lite snabbt och sen somna jag....sen vakna jag vid tre av en herre som var hungrig. Så jag värmde upp mat och han kom förbi. Fick värsta flaschbacks av när Sharbel hade varit ute och festat och kom hem vid  5-6 och ville ha mat. Och jag lagade det han älskade och jag fick väldigt mycket tack för det ;D
Sen drog han i alla fall och jag somnade på en gång. Idag är jag fan sugen på filmkväll.....får väl se vem man ska tvinga på det. Jag ska ju upp och jobba vid 5 dock.

Jag har det på tungan

Jag har ett inlägg jag sparat nu, har inte publicerat det än för det handlar om päls och kött. Jag vet att jag kommer få så mycket skit för det jag skrivit. 
Men för den delen, vad ger er rätten att kalla mig puckad för mitt köp?

Piece of me

Jag borde typ sova några timmar för att vara pigg senare..men istället letar jag vidare efter nya låtar. Och jag gillar faktist Britneys nya låtar


Piece of me


Radar

Moahaha



Messade med Sanna nyss. Det blir lite utgång senare...yey.

Dagens shopping

Jag tog en runda ner till stan, började vid Domkyrkan och gick runt lite. Slutade med att man hitta en butik med vackra saker i päls och jag köpte då min mössa ^^ jag gillar den. Jag ser lite sådär rysk och mystisk ut i den. Förutom där på bild då. Mamma gillade den med, hon tyckte den var tuff.

image784
Sedan åkte jag runt lite med vagnen, försökte hitta några sköna fik o så i närheten. Well inte så lyckat kanske.

image785

Töntglasögon ^^

Jag har lagt ett bud på ett par "töntglasögon", jag testade ett par i täby och jag gillade det jag såg. Jag såg fan het ut!

image783

Frågan är hur mycket jag kommer använda dom då jag knappt använder mina egna. Men jag passar ju i det, och jag är i gbg där alla har på sig vad som helst typ.

Morgonens låtar

Jag hittade låten jag letat efter så länge ^^ Nu sitter jag här kl halv 8 på morgonen och är danssugen...idag ska jag fan ut!



Och sen låten som jag tjatat ut nu, men fan vad bra den är att dansa till





Pharrell min nya älskling ♥

Friday night



Sitter hemma och lyssnar på den här låten, funderar på om jag är sjuk eller inte...magen är väl inte på topp och jag BEEER om att det inte är vinterkräksjukan.
Nästa fredag ska jag äntligen på intervjuven för kursen...snart börjar man plugga igen då. Det ska bli otroligt kul  ^^

Vda fasen ska man ta och göra ikväll, det verkar som om jag är ensam hemma. Tobbe ska kika på lägenhet med tjejen, Daniel ska bort, Sanna ska vara hemma. Mikael.....svarar inte som vanligt. Jag har laddat upp för film i alla fall, chips, kexchocklad ( Tack Daniel, dom är guldvärda) pch ccaschewnötter.....kanske därför magen är konstig...har inte ätit något onyttigt på år och dar...
Exet ska tydligen till Götet imorgon, få se om man kanske tar och ses lite snabbt.

Så....vad har ni för er ikväll då?

Kent konserten

Det finns bara ett ord för att kunna beskriva hur hela sthlm trippen var.....UNDERBART! Jag kan inte sluta le när jag tänker på hur kul, mysigt, trevligt vi hade det. Och det finns INGEN annan jag hade velat dela den upplevelsen med.

Söndag:
Vi lämnar Gbg med Swebus och har en 7 timmar lång reda framför oss. Vi var fick inte tag på några tågbiljetter då det är lite svårt på helgerna. Folk tar sig hemåt efter helgen. Så vi satte oss på bussen vid 13.00 och var framme vid 20.45. Lasse hämtar upp oss och vi åker hem till Täby, efter Te och mackor somnar vi gott. Efter att angelica bitit mig i häcken och nypt mig sov jag som en stock.

Måndag: Vi går upp vid 9 och gör oss iordning, vi ser super frächa ut må tro :D Åker in till centralen för att kolla upp biljetter hem och tar varsin vanilj latte. Där uppe på centralen får jag syn på någon jag känner igen. Och vem är det om inte Dani. Jag blir jätte lycklig, jag har pratat med honom i 4 år och nu stötte jag bara ihop med honom mitt i Stockholm. Efter vårt möte drar jag och Angelica till Jensens och käkar lunch. Sen lite skoshopping och jag hittade ett par sneakers jag gilla på wedins. Angelica hitta varma behagliga skor på Din sko. Sen fick vi bråttom till Globen, så in till globen och köa i 3 timmar (!!!!) men det var det värt. Vid insläppet var det bara att springa rätt in och längst fram. Vi sätter oss och får vänta i 1½ timma på Kent. Och när de väl drar igång vid 20. Så är adrenalinet skyhög! Det var de underbaraste 2 timmarna i mitt liv, jag vill göra om det igen och igen och igen. Ljuset, hoppandet, skrikandet, svetten, värmen, låtarna, och framför allt...jocke. Jag ryser! Slutnummret kunde inte vara bättre...vi ska alla en gång dö!



Det är inte mitt klipp nu, jag har tagit massor av bilder och spelat in men det tar för lång tid att ladda upp dom så jag tar det en annan dag. Men den visar precis hur det var, hur vi hoppade, sjöng och hade det underbart. Sen var det dags att ta sig hemåt och sova.

Tisdag: Vakna tidigt, göra sig iordning..och sätta sig på tåget i 5 timmar!

Bussresa på g

image782

Jag fattar inte att vi ska åka buss i 7 timmar!!?!?!?!??!??! Men det fanns inga tågbiljetter kvar. Och de som fanns var svindyra! Jag är väldigt vit idag känner jag...lite oskyldig så där. Jag sitter och väntar på en viss madame som typ aldrig blir klar. Och undertiden ska jag fixa bakiskäk...idag blir det havregrynsgröt med socker kanel och mjölk.

Slänger väl in dagens låt med...


Kanye West

Tissepatten






VART ÄR INCI NÄR MAN BEHÖVER HENNE?!?!?!?

Saknar dig bebis :(

Vi piplar vin

image781

Efter en vinflaska är det dags...var tvungen att censurera bilden lite...jag ska bara dra på mig min klänning sen är jag good to go. Angelica stressar mig ><

Systemet! :S

 

Hela stan går runt med lilasystemkassar. Lite kul att man hör det där klirret precis överallt ;D Men jag har för första gången nu varit med om att tvingas KÖA för att få komma IN till systemet...fullt med folk i hela stan. Och jag blir galen när folk i Nordstan kör något slags slowrace fram. MEN GÅ FÖR I HELVETE MÄNNISKA! Jag blir bara stressad och så jäkla irriterad!

Nu käk, sen hämta Angelica på stationen och sen...vin !

HUR KUNDE JAG...

..hur fan kunde jag missa det!? Jag har väntat i år och dar på att de ska ha en konsert så har dom det....IGÅR...suck...jag missade sahara hotnights igår på Trädgård'n. Åhhhhh fasen vad sur jag är idag...det paja hela morgonen!
 
Idag åker i alla fall julpyntet upp...jag har längtat :D
Och senare ska jag in till stan för att fixa vin till ikväll, . Vi ska i allfall till Lisebergsjulgrejs med Kristian och hans kompis Jonas. Hoppas hoppas hoppas han är het! Sedan ska vi in till värmen och kika på en film tänkte vi.

Imorgon går tåget tidigt till Stockholm och jag har längtat nåt så in i norden. Vi ska sova över hos Täby och åker väl hem på tisdagen igen. Sen är det bara jobb som väntar. Lyckades på tre dagar denna veckan att jobba ihop 40 timmar. Jag gjorde en veckas jobb på tre dagar. Marshalla!




Kan inte slut tänka på M när jag hör den här låten, den är gamal men säger precis det han sa till mig då jag blev behandlad som skit!

Två saker jag inte får missa

Jag läste att Lisbergs julgrejsimojs öppnar ikväll. Jag ska tvinga med Daniel dit, käka sånna där äpplen doppade i knäck, köpa rostade mandlar eller dricka glögg och pepparkakor. Åhhhh jag känner hur det rycker i  "julmystarmen"  ^^ Annars får jag väl tvinga med Mikael eller nåt. En annan sak jag inte vill missa, jag hörde att dom släppt ut 700 stycken fjärilar på Univereum i regnskogen. Jag kan tänka mig hur fint de flyger runt där och kanske till och med landar på axeln. Jag vill dit och myyyysa. Hur romantiskt är inte det...men för tillfället för man nöja sig med att mysa med vänner..det duger lika bra då man inte vill ha en kille ^^

Förövrigt...ja jag är full....men vilket bra fylleinlägg det blev :D

Fredag kväll...

Sitter hemma just nu, slutade rätt så tidigt idag faktist. Känns riktigt skönt, vi avslutade dagen med ett vattenkrig ^^

Snart är det dags, snart gäller det. Jag och angelica ska till Stockholm och det ska bli så jäkla kul! Så nu måste jag kolla upp tågbiljetter

Vad händer hos er ikväll då?

RUBRIK

Jag kom tänka på en sak igår..det var lite skrämmande likt hur jag en gång i tiden var.
En tjej och en kille sitter och väntar på bussen...ser det ut som i alla fall...sen ser jag hur hon gråter och vägrar något. Kille håller på att göra slut med henne där på plats! SÅ jäkla fult! Sen så ringder han en kompis som kommer, och de två går och lämnar henne ensam gråtandes. Jag känner igen det så väl, för jag har varit med om exakt samma sak.

Har precis kommit hem från jobbet. Jag är helt slut i fötterna men är glad att dagen inte vad så lång idag. Idag har jag fått stå vid den där jävla vackummaskinen hela dagen..förutom då jag får mala kött då. Vilket faktist är ganska kul, släng ner köttbitar och få ut köttfärs...och vad du än gör! Stoppa INTE ner handen. Fick paketera 400 korvar idag..för mig såg det mer ut som svarta dildos...hehe. Men en sån liten sak som att bussen är försenad i fem min, kan verkligen förstöra mig dag. Jag var surare än ättika idag av nån anledning....jag skyller på PMS


Hinner inte helt enkelt

Jobbade igår från 5-18...jag var alltså på jobbet i 13 timmar!!!! Var hemma sju, duschade, laga mat och sen ner i säng vid 20.
Idag höll jag på att försova mig, vaknade 04.13 då jag missat sätta larmet. Jag är helt död och vill ha det starkaste kaffe som finns. Ska tydligen inte vara lika tufft idag. Och jag ska få lära migh att stoppa korv ;D och vet ni....jag trodde att jag skulle må i allafall liiiite dåligt av att se grisarna och hjortarna..men hepp..inget alls. Det är mat helt enkelt!

Bara jag slipper vacmaskinen så är jag glad...jävla åbräke! Sa jag att mina fingrar svullna upp till korvstorlek?

Vad i heeeeelvete?

Jag bor i göteborg..men det går inga bussar kl 4 på morgonen. DRIIIIVER ni med mig? Nu får jag åka till jobbet vid fem istället och komma en timma försent och på så vis få mindre i lön. Nä ärligt jag måste ringa och kolla upp det här. Det KAN inte stämma. Ska i alla fall lägga mig tidigt idag, klockan sju tänkte jag. Fler neggo saker är..jag funderar på om jag inte börjar få lunginflamation. Jag har riktigt ont när jag andas in och är typ värsta förkyld.

Nåt positiv...jag ska få en plattskärm i rummet ^^ Woho,,,tv OCH dator....Me like.

Handlingsplan v46

Tänkte testa det där Isabella snackar om...det kanske är nyttigt!

Skola/jobb: Well min första dag på jobbet imorn klockan 5.00. Dock håller jag på att bli förkyld, skönt att jag bara jobbar tre dagar denna veckan.

Relationer/kärlek:
Det känns som om det går bättre nu med E, ska ringa henne oftare för jag tänker ju på henne hela tiden. På killfronten är det rätt skönt att fortfarande bara vara singel och tänka på sig själv. Har inte tid med nån kille, men man saknar nån att mysa med i mörkret.

Hälsa:
Ja som sagt, håller på att bli sjuk, ska ta hand om mig bättre nu. Mycket te, citroner, vitlök i maten och halstabletter.

Övrigt: Vill köpa Donald Trumps bok - "Så blir du rik", sen ska jag även ladda batterierna för Stockholms trippen nästa vecka. Ringa runt lite, sova hos Dani?

Eyy...jag gillar det här...ska testa med det varje vecka för att se vart det leder.

Igår

...var hur mysigt som helst. Vi kikade på King Kong och Rädda menige Ryan hos Tom med Hansi. Men innan det hade vi byggt upp ett lager med Pizza, chips och massa götta. OCH så klart mina wasabinötter...jag tror jag är den enda någonsin som äter sånt :D

Filmen hade jag ju sett tidigare men den är ändå rätt så bra. Medans Angelica satt och lipa i slutet satt jag och gäspa..ingen gråtfilm för min del. Vid tolv-ett tiden var vi hos angelica, Medans jag ville däcka i soffan skulle hon prompt sitta vid datorn. Vilket ledde till en obehaglig sovställning i soffan då hon satt vid mina fötter. Hur som haver..idag ska jag till SEB innan det stänger, sen åker jag till gbg vid 13....och imorn är det jobb som gäller..

image779

Ikväll

Sitter hemma hos Tom och kikar på King Kong, Angelica håller på och diskar här och vi är hungriga (A) jag hörde nåt om att vi skulle få pizza ;D

Sen ska vi hem till Angelica för att mysa lite bara hon och jag..hahaha. Blir väl film och en godispåse med. SÅ otroligt skönt att umgås igen, och äta för en gångs skull..det har varit lite upp och ner med det :(

nygirlofmydreams.com

Det här är en kärlekssaga a la 2000 talet. Vad fan skulle man göra utan internet egentligen? Romantiken har inte dött!

image778

Klicka på bilden för att komma till sidan.


Söndags morgon...yaawn

Så var det söndag igen då...händer inte så mycket idag tror jag...Erika ska komma förbi innan hon ska till sin Farmor som typ bor bakom oss. Efter det tänkte jag dra vidare till Angelica, vi tänkte baka idag. Hehe..jag vill ha äppelpaj, men hon vill ha äppelpaj, muffins OCH köttfärspaj....men jag typ spyr av köttfärspaj. Min grönsaks och skinkpaj, det är nåt heligt det. Hm...kanske nåt man borde göra til Lunch till på Tisdag. Fast jag har ingen pajform i gbg....jobbig läge. Daniel..om du läser detta och vill ha lunch igen så får du jätte gärna fixa en pajform åt mig ^^ (A)

Messade idag med M:s lillebror...jag satte i mitt Parlino kort igen, för att jag nu ska kunna ringa lite billigare till alla med Tele2Comviq, men räkning på 1085 är inte så uppskattad. Och plöstligt fick jag ett mess av han. Så vi messa lite där. Alltid trevligt.

JUST DET JA! Daniel...vad i HELVETE! Jag försökte liksom sova ganska tidigt igår kväll eftersom jag är skadad och inte kan göra så jäkla mycket. Vem fan ringer då vid 00.00 och utger sig för att vara Dansk. Jag vet inte huuur många gånger folk har ringt till mig mitt i natten och utgett sig för att vara hittan och dittan. Men jag har playat dom alla och vet redan vilka det är. Haha jokes on them! I alla fall...haha..."Dansken" som bröt på jävligt mycket svenska. Ack o ve! Och sen när jag vill snacka med Daniel så lägger han på.....WHAT?

'

Slänger in en bra låt bara för det.

image777

Jag längtar så tills jag får ett eget ställe. Om ett år kan jag faktist ha ett väldigt bra betalt fastjobb och då jävlar ska jag skaffa mig allt jag vill ha!

MSN rules

FÖr den som har tråkigt och orkar bry sig, jag och Angelica spelade Duellen, och jag vann först..men sen blev jag ägd. Måste också säga det att angelica inte pratar med sig själv, utan att jag pratar i mic.

Angelica / TA INTE EMOT PIC01! har svarat på ditt samtal.
Lägg på (Alt+Q).

Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
eyyyyy
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:

Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
BITCH
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
slå den där jävla tärningen^^
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
så ska ja äga dig
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:

Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
ja stängde av tvn för di n skull ;D
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
HAHA
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
men va i helvete
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
fan va inte allmänbildade vi är
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
DET ÄR BARA SOM DU TROOOR
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
GÅ O LÄGG DIG
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
SLYNA
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
jaja, visst. du fuskar
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
FUSKIIIIIS
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
det är fan inge kul o spela me dig
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
MEN VA I HELVETE HETER DEN JÄVELN
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
du fuskar bara
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
ja tror lätt på att dom åkte traktor
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
ja me^^
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
så man kan bli lite allmänbildad
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
för det är vi fan inte nu
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
gå o lägg dig slyna
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
du bara fuskar HEEELA TIDEN
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
OH NO YOU DIDNT
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
SUG PÅ DEN DU DIN JÄVEL
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
jag svarade rätt på en, ja känner mig så jävla duktig
|Ezzo| säger:
haha du har 0 paäng nu
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
det är bara som de ser uuut
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
du är fan inte rolig nu
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
fuskar heela tiden
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
allstå, va fan. jävla fotbollsfrågor, va tror dom vi är för jävla brudar
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
brasilien
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
vafan, clown, blås. same shit different word
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
lätt
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:

Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
alltså, dom på din blogg kommer tro jasnackar med mig själv
|Ezzo| säger:
Neeej då, nu skriver jag här att jag pratar i micen och du skriver så fattar dom det
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
jag är fan smart
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
VA I HELVETE SÄGER DU
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
sug på den du
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
HAHA
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
vem leder NUUUU
|Ezzo| säger:
Nu ska inte du vara sån!
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
varför har du noll poäng ezgiii
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
can you tell me thaaat
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
HAHAHAHAH
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
tyyyp
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
haha, glöm o dröm att du har rätt
Angelica / TA INTE EMOT PIC01! säger:
DIN MAMMA

Kvällens låt...

Jag har tråkigt en lördagkväll...istället för att umgås med folket undrar jag hur jag ska hinna, träffa Erika imorn :D Film med angelica? Och åka hem vid tre...nä..jag åker hem på måndag istället. Sa jag förresten att jag fick jobbet. På tisdag klockan 05.00 börjar jag...detta innebär att jag får gå upp vid 3. Den jävel som hör av sig mitt i natten och väcker mig är dödens! Gäller en viss herre med som jag kan tänka mig gör så bara för att retas.




Träffade Christoffer med....kanske dags för en session snart ;D

I landsproblem

Jag blir så jävla galen, hur svårt ska det vara att hitta den perfekta klänningen.
Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut, som den där klänningen Ciara har när hon ålar sig emot tegelväggen i den nya låten med 50cent.....Den ska sitta på mig som om det vore mitt andra skin, tajt som satan och kort men inte för vulgär...och helst svart. Jag måste ju kunna dansa i den!

Typ som den här då....men utan de fula tjocka banden.
image775

Sen måste jag ju säga att den Ciara har på omslaget är något väldigt...sexigt och om jag någonsin känner för att piska upp någon så lär jag klä mig såhär...nåt för nästa Halloween kanske. Fattas bara en piska och svarta lårhöga stövlar

image776

Nån som sett nån fin svart tajt fodrallklänning...och inte HM då tack

Gårdagen ;D

Vad CHOCKAD jag blev igår. Jag visste inte att min blogg var så popis i Lidköping liksom, hur hittar folk den?

Igår...alltså..igår...jag kommer aldrig glömma igår
. Det bäste som finns är när man sitter med tjejerna, snackar om silikonbröst och hittan o dittan och dricker vin och sen bestämmer sig för att dra ut och dansa. Det bästa är när man drukit en hel flaska vin själv och inser att man inte är full, utan bara lite lätt berusad. Som Sandra sa - Vi börjar bli för gamla nu.

Så vi satt hos Erika, fick träffa Leo och Valentina som växer så fort! Drack och prata massa skit som vanlig :D
Så drar vi hem till Angelica, och X hör av sig. What? Varför hör du av dig efter alla dessa år liksom? Vad vill du mig...eller ja..dum fråga. Så vi sitter där allihop, jätte chockade och helt stumma! Jag mår lite illa av tanken faktist. Sen så äntligen drar vi ut och det första vi gör efter att ha snackat skånska med garderobs gubben av nån anledning..angelica fick nån stroke eller nåt där. Så drar vi in på dansgolvet. Och Erika gumman som känner mig så väl VET att jag inte tänker stå på dansgolvet och trängas. Vi intar scenen och för resten av kvällen är den bara vår! Moahahaha...
Jag har aldrig haft så jävla kul som jag hade, jag har aldrig dansat så mycket som förr..beror mest på spanjoren som shaka as som fan. Samban kom fram där ett tag och salsan med. Vid halv två orkar vi inte mer och tar en taxi hem. Idag får jag sota för dansen och kan knappt gå.

Hehe...skicka ett fyllemess inatt..men jag menade det jag skrev.


image774

Sötisen Valentina :D

PUNKT SLUT!

MEN DET RÄCKER!

Jag ser kanske inte ut att må bra, jag kanske inte låter Kry. MEN LÅT MIG VARA!

Min jordenrunt resa...drömma kan man ju alltid

Om man spyr av tanken på puttenuttiga inlägg så ska man nog inte läsa det här inlägget. Speciellt inte en viss herre just nu...

Jag kände för att skriva allt jag bara kände just nu, jag gjorde det med...jag skrev ner ALLT. Men istället för att publicera det så raderade jag det... ni är inte redo.  Ni är så inte redo för det...

Ibland känner jag bara för att flytta längre och längre bort. Men hela mitt liv har bestått av att fylla i saker i kartonger och flytta vidare till nästa stad. Det är min grej helt enkelt. Jag flyr undan istället för att konfrontera. Och så länge jag känner att det är bra för mig så tänker jag fortsätta med det. Jag tror jag tar min utbildning och drar härifrån så fort som fan. Göteborg är för litet för mig. Jag ska nu börja planera min resa runt jorden...om inte det hjälper mig. Vad fan gör då det? Jag vill resa helt själv, vill bara vara jag, mina tankar och musiken från Ipoden. Who can blame me? Det är allt jag vet, var det nåt som inte dög i stan så flyttade vi alltid vidare.
Min första destination och jag kommer inte ta alla i turordning nu:

image771

Nya Zeeland, jag tror att min själ skull få lite ro där. Jag tror att jag skulle kunna läka mina inre sår där. Vandra i bergen eller bara sitta vid stranden. Många ser det som om det inte är min grej, att jag är för tjejig och för "Liten" för att kunna klara av något sådant. Men då känner ni inte mig helt enkelt. För enligt mig finns det inget jag inte klarar av.

image772
Sen vill jag till Fiji. Vill så supa in all kultur från varje plats jag besöker, kanske träffa nya vänner som också är ute och reser för att hitta sig själva.

image773

En dag ska jag hit...Brasilien, samban, karnevalerna, färgerna, musiken, maten  vad finns det att inte tycka om i Brasilien.


Fixar frukost

Mmm...eller ja frukost och frukost...mat för senare. Men jag tappade precis aptiten...

Inte den perioden igen tack...absolut inte den igen! :.. ( Men jag märker det själv...det går för snabbt.

image770

CNC-operatör

Taggad till tusen är jag verkligen, jag ska sätta mig i skolbänken igen. Det är dags att bli CNC-operatör. Något jag funderat på ganska så länge och nu ska det ske.
Jag var på arbetsförmedligen förut för att skriva in mig. Och jag tänkte att jag kunde passa på att fråga lite om utbildningar. Vilket sen ledde till att jag anmälde mig till Lärling 2000. Så nu ska tjejtjejen lära sig att svarar, svetsta osv. IIIIIIIIII like! :D

Akryl naglar...check!

image769

Klara! Yes....I like it...fast jag gillar ännu mer att jag och min nagelteknolog tog en fika efteråt...och nu leder det till ny vänskap. Vi drog till NK och jag åt en sån maffig choklad muffins så jag dog. Typ..

Imorn fyller hon år så jag ska suprisa med ett mess :D

På 1408

Var på bio igår och såg filmen 1408 som ska vara filmen på Stephen Kings bok. Umgicks med Daniel och hans kusin Mikael och sen kom vi på att vi borde gå på bio. Så det blev den...och haha...fan den var lite rolig, det är ju ändå en Skräckis. Varje gång jag blev rädd kröp jag nästan upp i Daniels knä ^^ haha..jag pallar inte skräckisar. Ger väl filmen....tre av fem...kunde varit bättre...och tur att man slapp se blodiga scener...

Efter det blev det som vanligt race genom stan, till hans jobb för att fixa en sak och sen hem igen. Det var min kväll det...Nu ska jag snart iväg till Stan för att fixa naglarna. Har precis duschat och luktar otroligt gott om jag får säga det själv. :D


Spice girls nya video



Ok...sprry men jag kräks snart...WHAT? Vart är det nya, bort med det gamla...så dålig ballad! Nu är det bara mer....urringat! BLÄ

Det funka!

Min plan fungerade utmärkt..jag printa ut massor av CV:n och gick runt imorse vid tio tiden runt hela stan. Nu väntar jag på att bland annat Monki och Bik Bok ska höra av sig...grymt. Har varit en väldigt tröttsamdag. Springa runt på stan är inte det lättaste. Vid tolv drog jag hem för att fixa lunch då Daniel hör av sig och vill ha en matlåda till Lunchen imorn! Så det vara bara att springa till Konsum för att införskaffa Nudlar och den dyraste kyklingfilen jag någonsin skådat! Efter det vid typ halv tre drog jag åter igen in till stan för att träffa detta miffot Tobbe! Hehe...tog en Kaffe inne på 7eleven och sen kikade jag runt lite i en second hand butik. Jag hittade ett par urläckra vintage stövlar jag vill ha! Men inte värda 450 kronor någonstans...får väl se om de är kvar om en månad.

image768

Tobbepolarn :D

Jag har en plan

Idag ska jag skriva ut så många CV:n jag orkar och dra ut på stan och nästan tvinga dom till att ta emot dom...nja inte fullt så elakt kanske. Men jag ska i alla fall försöka lämna endel CV.n

Vaknade vid sju idag och har jätte svårt att sova. Fick ett medelande inatt av Angelica som faktist fick mig att tappa orden så att säga. Jag tyckte det var riktigt dumt gjort! Men men...gjort är gjort.
Det är så kul att kika ut vid mitt fönster vid den här tiden, man ser alltid nya grannar. Kanske att man skulle ta och bli vän med nån här omkring.

Kikade in på Ipods hemsida och hittade den här godingen som jag allt vill ha. image767
Dock har jag inte 3795 kronor för att införskaffa den. Någonting jag tycker är oerhört viktigt att ha är en bra musikspelare. Jag går omkring och lyssnar på musik...typ..kanske 60% av mitt liv. Nog fan ska det vara kvalitet då.

Hörrni det är ju Gustav Adolfs Dagen idag...är jag den enda som inte tänker käka nån jäkla bakelse för de är fan äckliga!

Behöver hjälp...

Är det nån där ute som får Alfa kassa...och funkar det bra för er?

Kanske är något jag borde få...


Vaknade för en liten stund sen efter att ha däckat på sängen, har varit en hård dag idag. Efter att ha träffat Tobbe och pratat lite snabbt om vardagen så bagav jag mig bort till stan. Efter att ha kikat lite kom jag på att jag måste ju fan handla mat...så på 4ans spårvagn till Möndal för att komma till Willys. Handlade tre tunga kassar mat som det bara var att bära hemåt....fy fan vad mina händer nu inte mår bra. Nu sitter jag här och funderar över vad jag ska hitta på för något...jag vet vad jag vill, men man vill ju inte vara tjatig.

Hepp säger väl Godnatt för idag då.

image766

"#!!!!%&"`/")=/=(%Q HELVETE DÅ!

Hon är sjuk idag....så jag måste vänta tills på onsdag kl 13 för att fixa naglarna.....suck.....Jajaj....

Dagens sexiga låt...;)



åhhh...... ;)

Godermorgon ^^

Måndag morgon och jag är uppe mig solen. Vaknade otroligt tidigt nu och det beror helt påimage764 att mina rutiner är ändrade...jag syller på Be...vem fan går upp vid 7 varje lördag!?

Idag ska jag fixa mina naglar...jag har verkligen längtat massor. Så vid halv två tar jag bussen till Östrahamngatan ^^ Hoppas nu att det blir fint...kanske kommer lite bilder på det senare...

Just nu skulle jag kunna dö om jag inte får i mig en latte...funderar på att skaffa sån där mjölk och visp för att göra en själv....men orka...

Känner mer och mer hur jag saknar att vakna upp med katten vid mitt face...bara för det så tog jag lite bilder när jag var hemma i helgen med henne. Allt för att aldrig glömma bort hur underbar hon är...åh vad jag saknar när hon kommer fram och ska lukta på mitt ansikte och sen tycker att jag inte är ren nog, så då ska hon alltid tvätta mig och ha sig. :(


                                      

Nej nu måste jag ha min frukost...men vart tusan är min latte............

Kvällens låt...Godnatt

Somnade till skön musik här om dagen hos en, vill göra om det. Med den här... :)




God natt söta vänner!

Tågresan hem

- Mina besökare bara stiger...underbart..lämna gärna en kommentar med ^^

Jag är nu äntligen hemma i Götlaborg ;D Hade så tråkigt på vägen hem så jag tog lite pics. Varsågod och njut...eller nåt..


image760image761

image762


Bloody sunday!

-Kan man hata söndagar mer än vad jag gör?

Klockan är elva och jag ser så fram emot att den blir tre. Då är det dags att åka till gbg igen. Jag orkar inte sitta i den här skit staden nåt mer. Jag vill bort och ta tag i mitt nya liv för i helvete! Men sen så blir man ju självklart sur, lessen och förbannad när man vet att man har de man älskar här...
Jag ska i alla fall till gbg vid tre och det ska bli så jävla skönt. Har dock kommit på en sak, jag kan inte kalla mitt "Rum" i gbg för nåt hem. För det är det inte...det känns mer som en plats jag bara håller till på efter jobbet. Ett hem är där hjärtat finns, och det finns det väl inte riktigt än. Jag vill ha ett fast jobb. Jag vill kunna inreda och verkligen känna att det här är MITT hem och ingen annans.
Fy fan vad skönt det förresten känns att ha nya vänner, den där fikan man tar för att lära känna varandra mer och mer. Det bästa är också att jag träffat Melissa. En tjej som är så jäkla lik mig, hon har också haft problem med vikten och är nu smal och stolt. Hon har också blivit misshandlad av en pojkvän precis som jag...vi har nog en heldel att snacka om. Henne ska jag allt behålla...och Självklart även sanna och totta med :D Det rullar på nu..

Har märkt en sak med Göteborg...det är svårt att hitta "nån" man måste verkligen flröta och ha sig...inte min grej alls..

image759

Nu saknar jag plötsligt sommaren....fin bild jag tog då...eller hur :D

Kvällens låt...

Gårdagens afterwork på Soho var otroligt kul. Mer sånt tack...fick en goodibag med :D Många stirrande blickar och VD:n som flörta med en. Gratis är alltid gott ;)



En väldigt gammal låt jag minns tillbaka till stockholms tiden. Ack o ve...

Ikväl blir det vin med Sandra, Carro och johannes.
 

Vattenpipa ^^

YIISSES...jag har en granne som är ASHET, som går ut med hunden nu. Nu önskar man att man hade en hund alltså.

Gårdagen var typ det roligaste jag varit med om sen jag flytta hit. Det var inget speciellt precis men det blev så otroligt kul :D
Daniel hämta mig vid sju och vi åkte iväg till hamnen (!!!) där vi skulle vänta på två ENORMA skepp fartyg att lägga till så att vi kunde lämna varor. Så vi går dit, och går IN (!!!) jag får typ 1000 ögon på mig, tror inte att det är så vanligt för dom sa att se en tjej jobba...öhum...När vi är färdiga inser Daniel att han är hungrig. Så vi drar till Maxi för att handla mat. Och sen hem till Daniel för att jag ska laga mat åt han. Gjorde nåt så enkelt som Tacos. Efter maten fixar Daniel iordning vattenpipan och vi sätter oss på altanen med varma filtar och har typ super mysigt. Jag drack en hel flaska vin själv utan att typ känna av nåt...men det behöver ingen veta ;D Sen vid massa snack och skratt vid tre var det bara att slagga. Vaknar vid typ sex redan och är aspigg. Så jag var typ hemma vid 8 imorse och vaknade typ...Nu.

Fan! Han var visst gift och hade barn.........


Kvällen låt...



Jag är inte den som lyssnar på Winnerbäck. Men den här låten får mig verkligen att känna....att det går att glömma, förlåta och förnya.

Jag ska snart iväg och träffa Daniel, jag tänkte ta tag i min fobi idag. Jag ska sitta med honom och vänta på sista skeppet för dagen. Det är nog inte så många som vet om att jag inte kan se på ett skepp utan att tappa andan.

Idag var en knepig dag, jag var på jobbet, pratade med Johan och jag tycker så synd om honom. Precis alla vill säga upp sig. Alla vill lämna stället....usch. Han går snart in i väggen, det märker man på honom.

Men jag kan inte tänka negativa tankar nu utan bara positivt. Sista mannen att lämna skeppet är väl ändå kaptenen.

Fy fan vad kul!



-Well, did thay say it woud be only women virgins?
- Holy crap

Hahahhahhahhahaahahhahaah

RSS 2.0