Godnatt

Ville bara säga godnatt och bjuder på en skön låt...glöm Destination Unknown..det är calabria med natacha som gäller ; )

 

Trevlig helg allihop ^^

Lyssnade på P3 idag på jobbet och de hade nån "gjort med något ombudsmannen"...typ saker man gör på jobbet med saker som finns på jobbet. Och då var det nån som typ körde tunnelbana och skrev "trevlig helg" på den där banderollen som finns i tåget, varje måndags morgon ....tyckte det var lite kul.

I alla fall...denna helgen är över. Och det måste ändå ha varit den skönaste på länge.
Fredag

Började med att jag tog en lur efter jobbet...slutade ju lite tidigare. Somnade sen och vaknade av att Carro ringde...det var förfest och utgång på g. Jag är inte den som är den jag är den andra så jag hängde med :P

image482

image483

image484

Det slutade väl inte så där jätte bra...vi var inte så nyktra om man säger så. Hörde sen att det varit slagsmål på dansgolvet nån som krossade en flaska och skulle snitta nån...folk hade blod på sig o grejer...men det måste hänt efter att vi gått.

Lördag

Ida bjöd med mig på förfest hemma hos Crisoffer...eller fotografen som jag kallar honom. Han ska ta mina bilder yeey :D
Det kom även tre killar från Örebro som Ida och Lillen jobbat med i Branäs. Riktigt trevliga dock inte så sociala. Vi drog sedan till Stures och shoota lite Tequila...eller jaa...JAG shoota tequila medans de andra satt med sin öl ^^. Sedan gick vi till skabbstället gabriels eftersom de ville se skiten...dansa lite och sen drog vi på efterfest...dagen efter vakna vi och skulle bada...men det blev inget bad. Vi drog och kika på läcköslott isället.

       
 

is it you?

Jag börjar fundera om det är nån som marknadsför min blogg i hemlighet..för mina besökare har skjutit i höjden....utan att jag ens skriver nåt :S


Dagens GÖTTA

image481
Oj oj oj vad mätt jag är...kom hem för en liten stund sedan..vi fick sluta tidigare idag ..yey. Idag har jag förtärt det ena och det andra. Kjell gjorde Chicken cordon blue som jag hade med mig..och sen köpte jag en godsipåse och cola...kaffet var nödvändighet för att hålla mig vaken.

Måste säga att det var en kul dag på jobbet...jag och Frick systranrna sjöng med nästa ALLA låtar på Radion och till de bästa shaka vi loss lite till..tanterna såg som galna ut på oss ...haha men det räddade vår fredag :D

Nu ska jag duscha...och sen ringa runt för att se om det blir utgång

Gårdagens shopping

image480

HItta dessa inne på Ronix...är riktigt nöjd med mitt fynd...ska bara byta till vita sko snören :D 300:- från Catapillar

Alla Simpson fans där ute :D



 




 


ENJOY...^^

Vettu vettu vettu....:D

Jag har kommit på att jag stavar väldigt fel på bloggen...men det skiter vi i ^^

Imorgon?

image479
 
 

Kvällens låt....

 
 Bonnie Tyler- Tolat eclipse of the heart


Pratade med Alfred nyss om min ryggsäck...det löser sig allt :D

Mikael berätta igår att uppsägnings tiderna på lägenheten är typ 6 månader...så vi är väldigt tveksamma över vad som ska ske nu. Han verkar inte heller trivas där...då tycker jag att han ska hem på en gång så jag får träffa honom. Skulle göra vad som helst för att få ligga på hans mage och höra honom säga "hej tant" hihihih som sist...blir det ingen England så blir det ingen,,,jag bryr mig inte...bara jag får träffa honom snart.

Bara det inte blir som med Stockholm...jag flytta dit bodde där i typ 3 månader och sen vara alla besvikna över att jag kommit hem igen...idioter!
 

<3 <3

Ok så här är det då....jag skickade ett sms igår till Mikael...skrev typ "Vet du...ligger och tänker lite..tråkigt att säga detta över sms kanske..tror faktist att jag är riktigt ruskigt kär i dig :D" och idag fick jag reda på att det är ömsesidigt :D

Visst älskar vi tjejer när vi får reda på sånna saker :D
Så nu är jag så där fjortis och går runt och svävar på rosa moln.
Väntar på att han ska komma ut på msn så jag får prata med Baby om hans första dag på jobbet


image478
 

You wish

Jag sitter och äter körsbär och persika i skrivandets stund. Ni vet hur gott det är med det va....så där gott så det nästan smälter i munen, och persikan är så där vattning så det bara rinner och söt så det nästan skrumpnar i munnen....så smackar det....inte :S

image476



Dagens låt...

Mikael är i England nu...fy fan vad man saknar honom! Skickade messet igår så nu vet han vad man känner.....efter 6 år är det självklart att man känner så...efter varje sms vill man avsluta med "jag älskar dig" ^^ då måset det ju betyda det.



Mitt all time favorit band Aerosmith med Dream on....ja just du...dream on!
 

Hihihiih

 
 

Avskedsansökan

~AVSKEDSANSÖKAN~

Anhåller härmed om att få sluta som vuxen. Jag har beslutat mig för att återgå till att bli åtta år, med de skyldigheter som ingår i detta.

Jag vill kunna gå till McDonalds och tro att jag sitter på en fyrstjärnig restaurant.

Jag vill kunna låta pinnar segla ikapp i en bäck, och jag vill kunna bygga ett slott av gamla kartonger.

Jag vill kunna tro att nonstop är roligare än pengar eftersom man faktiskt kan äta dem.

Jag vill sitta under en stor ek med några kompisar och sälja saft till förbipasserande en varm sommardag.

Jag vill återvända till en tid då livet var enkelt och lätt att leva; då det mesta handlade om färger, pluttifikationstabeller, fåniga ramsor, och väldigt lite bekymrade, eftersom du inte visste vad du inte visste, och du brydde dig i alla fall inte om det.
Du kunde bara vara glad eftersom du var lyckligt ovetande om allt som kunde göra dig orolig eller bekymrad.

Jag vill tro att världen är ett enda stort nöjesfält.
Att alla människor är pålitliga, goda och ärliga.

Jag vill kunna tro att allt är möjligt. Jag vill kunna blunda för sånt som är krångligt och besvärligt, och jag vill kunna bli glad och uppspelt över småsaker igen.

Jag vill leva enkelt och lätt igen. Jag vill inte att min dag ska bestå av datorhaverier, berg av pappersarbete, deprimerande nyheter, försök att överleva flera dagar varje månad än det finns pengar till, räkningar, skvaller, sjukdom, och förluster av nära och kära.

Jag vill tro på leenden, kramar, snälla ord, sanning, rättvisa, fred, drömmar, snöänglar och på fantasin.

Ja, . . . så här är då mitt checkhäfte, mina kreditkort, bilnycklarna och mina deklarationsblanketter.
Jag avgår från posten som vuxen från och med idag.

Friday night is the night

Mådde inte så bra när jag vaknade idag, så jag sjukanmälde mig, för första gången på hela sommaren kände jag att jag var värd det. Jag har slitit som ett djur på det där jobbet, och folk klagar ändå när de bara jobbar 3-4 dagar om veckan. Igår fick jag jobba i 13 grader i 9 timmar..."YEY" mina fötter och händer svullnade upp pga av min reumatism och jag visste att jag skulle bli sjuk...

I alla fall...idag är det lite fest på g. Har bjudit över massa folk för lite förfest, har räcknat ut att det blir en hel del, men vi får väl se vilka som dyker upp. Nu ska jag iväg med Ida för att inhandla förtäring för ikväll :D
ofattbart att jag åker om ca 4 veckor. Jag kikade runt på väskor och insåg att jag ska ha den här....

image475

Go natt

God natt..hur sorgligt det än låter vid den här tiden :D

Shopping

Beställde lite nya kläder från Ellos idag, just nu tänker jag mer på hösten i England så jag vill ha mer varma saker. Tänker inte så mycket på sommarkläder.

image469image470

image471image472

Till dessa skjortklänningar ska jag väl ta typ tajts..och till hösten kan jag se dom med en varm kofta och tjocka strumpbyxor och kanske en liten söt basker på huvudet. Min förra försvann ju :(

Nu måste jag hitta en skön men ändå sexig morgon rock också. Och en mysdress a la Juicy

Vore mysigt med den här..lite coolt att vara ute och jogga med den så står det "Sexy by Sweden" på häcken :D
 
 
 

Phu...sikken tur!

Scorpio: A big trip or exciting adventure
 is about to begin for you.
 It will be a wonderful experience, so don't stress
about the last minute details.

Mitt horoskop låter rätt så bra :D

Portsmouth

image467

image468



Dagens låt...

 
 


ATB- Don't stop..


Är ute efter en stor resväska....helst rosa ^^ nån som vet nån

Emigrerar :D

Så här ligger det då till....Mikael, underbara söta MIkael skrev till mig en dag på MSN och sa att han ville prata om någonting, Något som kunde ändra min framtid. Saken var att han ville flytta ihop med mig i England. Han har då fått ett super bra jobb erbjudande som han accepterat och han ville ha med mig :D Vi ska nu flytta till Portsmouth som tydligen var ett område lite utanför London som var lite finare, lyxigare o så. Och det passar mig utmärkt!

Jag tänkte efter i ca......5 sekunder innan jag sa "ja visst, fan vad coolt, Jag är på!" Detta kom jag fram till då jag i 5 sekunder gick igenom det liv jag nu lever. Och det liv som väntar mig här såg inte så lockande ut...ännu mer skola som jag inte orkar med. Så jag startar om i ett nytt land.

Så om ca 7-8 veckor så drar jag. Det är lite stressigt och så nu, jag måste kanske fixa nytt pass och måste in till försäkringskassan, in till banken och sälja endel fonder för att kunna klara hyran första tiden. Sedan ska vi nog på första tiden på hotellet innan vi hittar en lägenhet. Det värsta är att vi måste ha en möbelerad lägenhet, och jag gillar inte tanken på att ligga i någon annans säng osv..men men hellre det än att sova i en tom lägenhet på golvet.

Så det enda jag tänker på just nu är flytten, alla papper som ska fixas, att jag faktist måste köpa lite nya kläder och en helt ny resväska, Alla vänner som kommer att lämnas och alla jag kommer sakna.

Jag ska flytta ^^

Ja just det ja...sa jag att jag flyttar till England om ca 7 veckor...skönt att kunna säga So long Suckers till vissa :D

Berättar mer sen..orkar inte just nu..massor att göra :D

Hit ska jag i alla fall...nära London och Southhampton


:(

image464

image465

image466

Jag saknar min klass.... :( i alla fall vissa av dom.

 

YO!

image463

Lille Alfred....du har fortfarande min ryggsäck :P

När jag minns, kvinnomisshandeln.

När jag lyssnar på låten jag la upp förut, kan jag inte sluta tänka på en människa som gjort så mycket ont för mig. Det är nu när jag tänker tillbaka som jag undrar hur jag stod ut i två år, och hur jag ens kunde tänka mig att gifta mig med honom. Eller ens bära hans barn. Låten där Tracy sjunger "You got a fast car, I got a plan to get us out of here" får mig att minnas då jag bara ville bort med honom, bort från alla som sa att jag borde lämna honom. Jag borde ha lyssnat, men vad gör man inte för kärleken.

Jag lyssnade på P3 på jobbet igår och då intevjuade dom integrations- och jämställdhetsministern Nyamko Sabuni, hon pratade om misshandel mellan olika folkslag, allt mellan samkönade partners till herdertänkande människor. Hon pratade om att vi måste på något sätt skapa ett skyddad omgivning så att de utsatta för misshandeln inom hemmet kan tas hand om på ett bra sätt. Och att män måste förstå att man kan inte äga en kvinna och behandla henne hur man vill. Jag kände på en gång att jag ville ta tag i detta och försöka hjälpa till. Dels för att jag varit utsatt för det i två år, och inte kunde dra mig ur förhållandet. Och dels för att min mamma stod ut i flera år med en man som inte kunde hantera sin sprit. Idag kommer han dock att få sitt straff, idag är hans så sjuk att hans njurar inte klarar av mer. Han är idag döende. Men han som gjorde hemska saker emot mig då? Han som slog mig om jag gjorde maten för varm? Eller om tvätten inte var torr?? Han som tvingade mig att leva utan vänner, utan kontakt med mamma. Det är inte många som vet om vad jag gått igenom, och vet dom de så är det inget de egentligen kan förstå ordentligt. De hade nog behövt se mina ärr och mina blåmärken...eller kanske all hår jag tappade då jag till slut slöt mig in i ett skal och lät ingen komma in i den. Idag lever han sitt liv med nån ny tjej antagligen, slår henne när hon gör nåt fel. Men har han aldrig ångest för det han gör?

Att vara aktiv i detta kanske inte är så lätt i min ålder, jag vet vad jag har gått igenom men det finns värre fall. Vad kan jag göra för dom?

Änn idag får inte vissa människor ta på mig på vissa ställen. Ställen jag fått slag på, ställen som ärren finns kvar på. Ärr jag inte ens visat någon.





image462
 

Kvällens låt...

Angelica minns du, åhhhhh vad jag grät i bilen. Gamla minnen gör ont i hjärtat. Tårarna svider fortfarande på kinderna, ärren finns fortfarande kvar fysiskt och psykiskt.....varför just jag?




You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
Me myself I got nothing to prove

You got a fast car
I got a plan to get us out of here
I been working at the convenience store
Managed to save just a little bit of money
Won't have to drive too far
Just 'cross the border and into the city
You and I can both get jobs
And finally see what it means to be living

You see my old man's got a problem
He live with the bottle that's the way it is
He says his body's too old for working
His body's too young to look like his
My mama went off and left him
She wanted more from life than he could give
I said somebody's got to take care of him
So I quit school and that's what I did

You got a fast car
Is it fast enough so we can fly away
We gotta make a decision
Leave tonight or live and die this way

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
We go cruising to entertain ourselves
You still ain't got a job
And I work in a market as a checkout girl
I know things will get better
You'll find work and I'll get promoted
We'll move out of the shelter
Buy a bigger house and live in the suburbs

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
I got a job that pays all our bills
You stay out drinking late at the bar
See more of your friends than you do of your kids
I'd always hoped for better
Thought maybe together you and me find it
I got no plans I ain't going nowhere
So take your fast car and keep on driving

So remember when were driving driving in your car
The speed so fast I felt like I was drunk
City lights lay out before us
And your arm felt nice wrapped 'round my shoulder
And I had a feeling that I belonged
And I had feeling I could be someone, be someone, be someone

You got a fast car
Is it fast enough so you can fly away
You gotta make a decision
You leave tonight or live and die this way


Shopping i gbg

Så då var jag hemma igen från götet.....eller ja jag kom hem igår kväll. Gick väl bra men trodde att det skulle gå bättre, det regnade bara lite grann, men efter att ha varit inne på NK och kikat runt och hittat tre saker så åt vi och åkte hem, vi shoppade bara inne på NK alltså.. träffade aldrig tobbe...det blev ett litet missförstånd :D

Har inte tagit bilder på det jag köpt än förutom skorna.

image461

Dessa skor är så förbannat snygga, bilden gör dom ingen rättvisa. 10 cm höga och en riktigt smal klack. Skinet är äkta och så vackert!

Hittade även en GANT pike och en svart siden klänning..har fortfarande massa pengar över som jag tänkte slösa här i stan :D
 

Gårdagens och dagens

Ni glömmer väl inte bort Live earth konserterna som visas på SVT i 22 timmar. Det var i alla fall vad jag hörde på radion på jobbet. Själv ska jag till gbg nu så jag hinner inte kika så mycket på det. Har varit många val och kval idag. Hur ska man ha håret..tänk om det regna då blir det ju lockigt osv, vilka byxor, skor osv..jobbigt värre. Vädret ser ju inte ut att vara på topp. Men jag är glad, jag ska få träffa Tobbe :D "sköldpaddan" skickade ett mess kl typ halv sex på morgonen att han skulle lägga sig...göttans för han. Jag låg ju redan och sov  

Utgången igår var väl så där....så många människor man stör sig på som var där, typ ex och ex bröder osv. Men jag blev inte så full att jag intog strippstången denna gången :D jag som har skills. ;) Det blev fjortis stället Gabriels i typ 2 min eftersom Sandra skulle träffa Jörgen, men jag kände bara "WTF gör jag här och drog hem" Men jag slapp visa leg,,,tog fram den och snubben sa nää det är lungt. :S då förstår man att fjortisar kommer in.

ANGELICA ring mig nån gång, mycket att snacka om :D

Kvällens låt...



ATB- Hold you

Fredag kväll

Har precis kommit hem från jobbet. Tur att dagen gick så fort, annars hade jag aldrig stått ut. De blev lite fel på andra linjen så de skulle få jobba övertid idag bara för att göra klart 2000 taldrikar. "kul" för dom :D själv skötte man allt med stil så vi grejade 28000 taldrikar.

Idag verkar det som om det blir utgång, ska ut med Erika gumman, Men hon visste inte om hon hade blivit helt frisk. Jag som var taggad till 1000 skönk ner till 10 typ. Men vi får se senare. Jag SKA ut idag, jag ska ringa Ida sen med för att se vad hon har för sig.
Tänkte dra på mig ett linne och en pennkjol under det...bilder kommer senare.

Imorn är det götet i alla fall, jag ska äntligen få min studentpresent som jag väntat på. Så kul att jag har min egen butler som ska bära mina påsar och att jag slippar betala allt. Undrar vart vi ska äta middag och hoppas att vädret är bra så vi kan dra in på Liseberg. Ska även träffa Tobbe då tänkte jag. Kanske att man tar en tur i sagoslottet..hahah...vad romantiskt. Det har jag faktist aldrig gjort med någon....eller gjorde jag det med Marcus kanske...jaja kan ju inte ha varit så minnesvärt eftersom jag inte minns det.

Peace out!

image460
 

<3

Yey vecka 28 kommer Tobbe hit från Göteborg...woho! Nu måste jag bara komma på vad jag ska visa upp i stan..funderar på spiken och läckö...Tony sa att jag var tvungen att visa upp "törja" alltså torget. :D Nån som bor i Lidköping med lite tips..kan ju inte ta med han ut i alla fall..det är ju bara pinsamt att visa upp stads skit uteställen när man bor i gbg liksom.



Vad är du för bil

image458

Du älskar strålkastarljusets former och flärd. Vad som ligger bakom är du mindre intresserad av. Funktionaliteten får vika för yta och image. Kanske är du den trendigaste bilen på gatan - åtminstone hoppas du det. Du har inte mycket till övers för de inte lika glänsande garagekamraterna.
Passa dig bara så att du inte blir högfärdig. Det är ju ändå insidan som räknas!

Du är en högblank, mörkblå Alfa Romeo 156, utan en repa i lacken

Vad är du för bil?

Vill tillbaka

image455

image456

image457





Vilken känsla lätt!
Vilken känsla det var att stå där, att bara vänta på att få springa ut, vi höjde taket med våra röster och vår klass var de som lät mest!

Fan vad het jag är

image452

image453

image454

Så här snygg är man när man sliter på jobbet...men eftersom jag är i högriskzonen så har jag rött på axlarna, detta har vi bara på oss när vi ska slussa in, typ gå på andra områden osv. Ett jävla jobb att byta om o hålla på..

Sorry bitch..thats just the way it is

Visst är det så kul när man känner och pratar med någon som sedan pratar med någon som hatar en. Man får reda på saker då som människan har sagt. ^^ Det är inte fina saker precis...men det gör det lättare för oss två att snacka skit om den personen. För h♣n tycker inte om människan heller...hihihihihi

image451

Bitch

Jag skulle bädda sängen förut, byta laken osv..då lägger sig katten på sängen och när jag säger åt henne att gå...fick jag detta som svar..precis i den här ordningen

   

På tal om djur, jag kanske ska köpa en hund. En alldeles egen hund, först ville jag ha en sån som Ida har du, men de fanns inga kvar :(

Broder

Min fjortisbror fyllde 15 i måndags...säger grattis och lägger ut lite bilder på nåt som jag är sugen på just nu!

image447


Fejka det..

image446
image445

Här kommer bilden på sjalen jag tjatat om, och sen fick jag en plånbok av syrran, jag gillar den. Hur fejk dom än är.

På alla fyra

Ja på alla fyra stod man idag för att rensa ogräs...inte så trevligt då det var fullt av myror...på tal om myror så hitta jag ett bo precis utanför mitt fönster...börja gräva och hitta massa larver. FY FAN VAD ÄCKLIGT det var...nu är dom döda i alla fall.moahahahahhaah..

image440

Inte ett ogräs i sikte!

image441

Mina fashionabla stövlar...funderar på att göra träskor inne igen :P NOT!

image442

image443

image444

Helt sjuuukt

Som Angelica gumman brukar säga..."det är heeeelt sjuuuuuuukt" med sin värmländska dialket...
Det är helt sjukt att jag kan kryssa för "åka moppe" på listan över saker jag måste göra innan jag dör, har gjort det nu ^^ Lite tur att man har en fjortis bror.
Tog bara 19 år....yiiissess.

Next up- Köra Cross, och då menar jag inte på skara sommarland

image439

RSS 2.0