J'accuse!

Jag vet vad jag vill ha!!! Första gången någonsin..på min födelsedag alltså!

  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Färgning och slingor av håret
  • Massasge
  • och Ansiktsbehandling

Kort med kanske inte så billig lista.

Over and out!

;)

Hårda brudar!

Jag är rätt nöjd med helgen...rätt nöjd!

It's a heartacheIt's a heartache, nothing but a heartache. Love until youre arms bake, then he let's you down.

Vardagslyx!

Jag myser för mig själv, en kopp te med turkisk honung i och choklad. Ahhh...underbart! Kikar lite på Oprah och väntar på att få börja tvätta. Idag blir det lugnt, ska kika på film ikväll med en vän. Igår var vi ute på sjön i kylan och tog en liten trip. Det var jätte kul men roligare om jag faktiskt kunde hållt i mig i något, vilka vågor!!

Imorgon börjar jobb igen. Längtar inte precis men det är snart över, något mer som snart är över är terminen, och till jul borde jag ha bestämt mig för vad jag vill i framtiden, jag vet att jag vill flytta och måste söka sommarjobb till att börja med. Men flytt just nu känns stressigt när man inte ens vet vart...

Astro för skorpioner"Skorpionen är ett av zodiakens starkaste mest kraismatiska och gäckande tecken. Hennes sämsta drag är hennes svartsjuka som kan få oanade proportioner. Men avundsjukan och svartsjukan kan fungera som en sporre i livet, det driver henne till att hela tiden prestera bättre. En skorpion gör inget halvhjärtat, allt i hennes liv görs med passion och lidelse. Ett förhållande med en skorpion kan vara både svårt och givande. Ett problem är att skorpionen oftast njuter mer av leken och spelet före görhållandet än av den etablerade relationen."


Elle No11 2009

Det får mig verkligen att framstå som en bitch, men jag måste ändå säga att det stämmer in ganska så bra. Själva leken innan kan vara ren och skär njutning och sedan när jag fått det jag vill ha kan jag tröttna på det fort. Om jag inte ser passionen och hettan det faktiskt finns i relationen. Allt det här stämmer även in på min vän Angelica som också är skorpion. Jag känner min bästa vän otroligt väl och vet exakt hur det ligger till hos henne med. Det är ju för att vi är så otroligt lika med.
Jag går verkligen in helhjärtat i nåt projekt och ibland önskar jag att jag inte var så naiv och blåögd. Det blir mitt nyårslöfte för år 10. Att inte tro det bästa om folk konstant och faktiskt ha taggarna utåt lite mer.

En helt vanlig morgon hos oss.Idag känns som en bra dag av någon anledning, jag vaknade glad och känner att det kommer förbli så. Det var bara att stiga upp så fort katten ville ha mat, så upp, duscha, laga frukost, tända alla ljus i lägenheten och mysa med en kopp kaffe och min nya Elle. Jag njuter idag...verkligen. Men visst, jag känner en viss saknad lääängst in i magen och hjärtat. Ja jag saknar honom allt...


In the closet..

Jag grejar, ooooh vad jag grejar. Jag dammar, viker, hänger, stryker osv osv osv...ja jag fixar iordning min garderob. Det är inte den största och inte den finaste, men jag älskar den ändå! Mitt lilla krypin där jag kan se på mina vackra ting!

Mina gamla tavlor hittade till slut en bra plats!

Vi moffar!
Angelica och Jag har moffat i mängder

-Donken eller Roma?
-Varför inte både och? Mat är balsam för själen ;DMin syrra är fan för fin för dig!Haha min syster är med på första bilden och efter 1,18 min :D

Better go get youre armourSå, då drar jag till baby! Kör min nya tunika från Vero Moda och sotade ögon till det, lite bling bling och mitt djuriska armband.

Hoppas ni får en trevlig fredag där ute.

Quiz me!

Så då var man ääääntligen hemma! Fasen vilken dag, det var inte många knop på akuten idag, inte många patienter som skadat sig eller så och knappt att ambulansen kom in. Efter jobbet skyndade jag iväg till Stadt för att vara med på Music Quizen, dock vann vi inte igen, vi är ju vana vid det här laget...men ändå! Nån satans gång får det ske! När alla onyktra typ Angelica, Maggan o Pelle o co började sjunga "Stad i Ljus" då visste jag att det var dags att dra sig hemåt. Imorgon väntar mer jobb och sedan en trip till Borås.

Äsch vi skiter i den här dagen, tar nya tag sen om några timmar när det är dags att gå upp, packar väskan, gör sig fin för "mannen i mitt liv" och drar iväg!


Lisafisa :*

Sa jag förövrigt att min vackra syster har startat en blogg!? Ja men det har hon seru....här kommer den!

www.lisaturk.blogg.se


Im twittering away

Har taigt mig en underbar dusch, städade lite innan det och nu räknar jag timmarna tills jag ska till akuten för att jobba igen. Chillar lite i sängen och kikar ut, det ser ut att vara en underbar höstdag. Jag tror allt att jag ska GÅ till jobbet, jag insåg nu att jag blivit allt för lat med bilen och att jag faktiskt har gått upp i vikt! I fönstret har jag nu även nya blommor som dock är lite knepiga, för att de ska se pigga o fräscha ut och inte dö så måste jag typ BADA dom i vatten varje dag. Helt otroligt, och när solen lyser på dom som idag då är de på väg att !!

Men de är fina...det var allt jag ville ha sagt..och att jag tagit upp twittering igen..

En osminkade sanningen

Kent lover!

Som vanligt medans jag och Angelica ska se på tv hos mig, så somnar hon...

Vi har fått i oss en halv pizza var och väntar på Uggly Betty och Desperate housewifes, och under tiden jag sitter vid datorn hinner hon somna :D Som vaaaanligt! Äsch får väl väcka henne sen. Vi har i alla fall kommit fram till att vi ska se Kent den 29e februari i Stockholm och vi kommer bo på Fridhemsplans vandrarhem...oh jag längtar redan nu!!


Söndagens guldklimpar

Jag myser för mig själv i soffan, det är tända ljus och film på g, män som hatar kvinnor. Jag saknar J väldigt mycket, väldigt väldigt mycket, då han imorse åkte tillbaka hem. Men snart ses vi igen.


En bra fylla!

Det gick rätt vilt till igår, helt sjukt. Det slutade med att jag kom hem med en Netto skylt som sattes upp på dörren..Helt sjukt!! Jag har för mig att Anders också plockade en stor solros och gav till Pelle...hm...

Varför är alltid på vardagarna man har de bästa festerna, och då inser man att hemmafester egentligen är riktigt kul och krogen är skit, men ändå står man där och trängs i kön för att få komma in!En förbannat rolig kväll fylldes Nils bil med kokhett vatten och sedan badade vi ett bra tag. Tills nån insåg att det är kul att köra bilen medans vi sitter där i :D Dagen efter tömmdes den på gatan och alla grannar undrade nog vad fasen vi höll på med.

Leker gladiator!

Jag fördriver tiden med att spela på gladiatus.se...rätt töntigt kanske men jäkligt kul!!


RSS 2.0