LolitasNu tusan får de komma hem till mig snart!!! Måste ha lite nya skor som tröst...

Heart broken...

Jag ligger hemma med datorn på magen och mobilen en meter ifrån mig, jag tänker inte gå ut någonstans idag utan ligga här hela dagen. Jag har öroninflammation och tänker bara kurera mig med pencellin och skit...så det så..

Har inte bloggat på ett tag...händer visserligen inte så mycket, fick nog på killen jag träffade förr och tyckte han kunde ringa vissa andra tjejer istället, för de ville säker "träffa" honom. Eller ha det lite "mysigt" i hans lägenhet som han brukar ha...inte ett ord mer från han kom den kvällen. Men så träffa jag han igår..hans blick sa "Ezgi kom och sätt dig här" jag skaka på huvudet och gav han blicken "nej, det är över med det" och så var det över...vi båda förstod..vi skakade hand och så var den sagan slut..det gör faktiskt lite ont i hjärtat...visst han är inte den bästa killen alls, men när vi var tillsammans var han bäst!

Det är nog svårt för folk som inte varit i min situation med honom att förstå det, svårt och jobbigt att behöva höra att han beter sig som ett barn och hur han sköter sitt jobb. Man vill alltid tro om det bästa om folk, men sanningen svider...

Så utanpå kan jag vara stark och be honom dra dit peppar växer men inuti spricker mitt hjärta och  jag saknar honom. Det krävs mycket vilja för att kunna stå emot honom, men jag antar att jag lyckats.....


Shoe me!!I got THE shoes! Längtar tills de kommer hem!!!! En kvinna kan väl få njuta lite av sitt fynd!

Dock tror jag att de tog slut på Skotrend.se eftersom de försvann från sidan så fort jag beställde dom. Skumt!

Bye bye

Jag har lärt mig en sak i livet, ensam är stark och lita aldrig på nån, tydligen inte ens vänner heller.

Jag vill ha tillbaka mina saker, sen kan du dra åt helvete!

Vodka smultron it is!

Satte mig på Strand igår, fick en överraskning i form av en sommrig drink, vodka smultron, hallon likör och nåt mer, riktigt god!!

Men det klar, den tog slut för fort...En drink och cigg, för underbart!

Dagens..


Polo skjorta, avklippta jeans, flätor och nitar...redo för grillning.

RSS 2.0