Politik..what?

Hujeda mig!
Jag måste verkligen börja kolla på Nyheterna. Sist jag höll koll på politiken i sverige var ju Carl Bildt inte vithårig i alla fall!
Men han är ju det nu, när hände det liksom??? Nu slår jag på svt2 och kollar in vad som händer egentligen.


Anem benim!


Ibland skrämmer det mig rejält...syns det vilket kort jag är på? Vi är så satans lika! Jag får väl vara stolt, jag kan ju bara önska att jag får mammas hud, hennes vackra drag och hennes ork!

 


Stackars stackars...

Hahahahahahhahahaha

Tösen som inte hade liv har nu ännu mindre liv, hon har gipsat armen på grund av en HÄST! Hahaha ok skadeglädje jag vet!!!! Men vi är sånna så det är ok ;D Lite koko båda två.
Men kan man ha mer otur, kan inte dricka p g a smärtstillande, kan inte gå ut och festa på galan för hur hett är gips med galablåsa? Pricken över i et kanske ;D Hon kommer inte in på stadt för passet har gått ut så hon har ingen ID, och hon kan inte handla på Systemet för VISA kortet och IDn funkar inte...stackars stackars Angelica. Jag lider med dig. Fast på Fredag ska jag fixa mitt hår hos frissan, jag ska plocka ögonbrynen, jag ska ta på mig min nya läckra klänning och jag ska supa mig full och gå ut. För ta mig fan på att det ska bli en het kväll ute!

LIIIIDKÖPING

JAG DÖÖÖÖÖÖR!
Låten har redan fastnat i huvudet XD
LIIIIIIDKÖÖÖÖÖPIIIIING!!!!! Men ja, vi är ju faktist de snyggaste tjejerna...i Skaraborg ;D


Ödetsdag.

Jag och Angelica konstatera en sak idag...eller ja, JAG gjorde det., just nu har hon nada liv! 
 Efter en lunch på Cafe o bar gick vi vidare till banken så hon kunde fixa sitt bankkort som inte fungerar. Ja hon kan inte ta ut pengar på den och och ska hon betala i butiken så måste det göras manuellt. Så när hon ska in och fixa nytt kort så måste hon visa sitt pass...då visar det sig att passet gått ut. Så dilemma ett...hon kan inte ta ut pengar, tills hon fått sitt nya kort och si så där 3 veckor. OCH Hon kan inte gå ut på stadt eller nåt för hennes pass gått ut och id Kort tar ett jävla tag att få. SÅ hon kan inte gå till systemet på sin 20 års dag.

Ok vissa kanske inte tycker att det är kul, men jag asgarva. Sikken Ironi i livet eller?
Hon kan varken shoppa eller gå ut, HA! ok det löser sig alltid på nåt sätt, ofta de kollar när passet gått ut på stadt liksom
.

Jag kallar det ödets och ironins dag idag. Tänkte springa in och boka en klippning idag, men det fanns inga tider någonstans. Så jag sprang in på typ sista frisören på hela Skaragatan. Och bokade in mig som hårmodell...FAN! VAD HAR JAG GJORT!?
Det kommer bli kort, antingen kort eller kortkort! Jag som älskar mitt hår. Men tur att jag inte är den som är den, kunde jag gå från långt till kort så är detta nemas problemas. ;D


Dagens lärdom

Jag sitter och pratar med min äldsta vän, i två sammanhang. Min första vän när vi kom till sverige och hon är nog den äldsta vän jag har. En 30 årig mycket filosofisk kvinna.

Jag lär mig så otroligt mycket när jag pratar med henne...som det här med kärlek.
Varför kasta sig in i leken om man inte leken kan tåla? Varför ge sig in i något man inte klarar av. Om man säger att det ska vara oseriöst så gör man inte tvärtom.  Ibland gör man pinsamma saker för att få folk att förstå men vad man än gör så ska man alltid tänka på sin heder. De personer vi tycker är viktiga idag är nog inte lika viktiga om ett eller två år efter ett avslut. Jag kommer antagligen vara stolt över mig själv om ett tag och säga att jag gav upp med hedern i behåll. Och när jag blir gammal och vis kanjag inse att jag gjorde mig själv en tjänst och att jag var respektfull mot mig själv. Att jag satte mig själv i första hand är alltid lösningen.
Men vad gör man om man inte har fått ett avslut. Om man sagt sitt ultimatum men inte fått svar på frågorna man ställt? Kan man avsluta det hela med hedern i behåll? Kan man känna att man faktist har fått ut något av relationen om man inte får reda på vad som egentligen var fel?

Ibland önskar man ju att den fria viljan inte fanns, man önskar ju att man kunde bestämma över andras känslor. Man vill kunna grabba tag i personen och skrika ut "var med mig!!"
Idag har nog mitt självförtroende växt till sig lite. Som hon sa "Hur kan man inte vilja vara med dig, om han inte vill vara med dig är han nog bara förvirrad eller dum" Man kan inte tvinga sig på andra men man kan försöka få folk att lära känna en. Jag hoppas att det hela bara är att han är förvirrad...eller nej! Jag VET att han bara är förvirrad. För som sagt mitt självförtroende har växt till sig nu, hur kan han inte välja att vara med någon som mig ;D

Men jag saknar honom så som träden saknar sina löv på hösten, och längtar efter dom på våren.


Musik bloggen...

Ibland undrar jag varför jag inte bara bloggar om musik, för det känns som om det är det enda jag gör. Musik är viktigt för mig och jag lyssnar på det i princip hela tiden...jag gillar att hitta nya låtar och nya band. Musik är mitt liv...
texterna kan stämma perfekt med det jag känner och det jag vill säga. Att lyssa på Wonderwall och säga orden "I don't belive that any body feels the way I do for you now" stämmer så bra just nu. Jag lyssnar, tänker efter, och när låten är slut har jag förstått.

Adele - Hometown glory
I've been walking in the same way as I did
Missing all the cracks in the pavement
And tutting my heel
And strutting my feet
"Is there anything I can do for you dear
Is there anyone I can call"
"No and thank you
Please Madam
I ain't lost
Just wandering"

Round my hometown memories are fresh
Round my hometown
Ooh
The people I've met are the wonders of my world
Are the wonders of my world
Are the wonders of this world
Are the wonders now....

Måndag morgon...

Hm...jag sitter och planerar lite födelsedagsfest här...har fått ihop 20 pers...hur ska det sluta! I champagneregn hoppas jag :P

Nej seriöst...måndag morgon. Sitter och lyssnar på Adele och sjunger med lite. Vilken röst, vilken kvinna!
Har massor att göra men jag orkar fan inte...
Ringa jobbet
Ringa Sirius
Ringa Arbetsförmedlingen
Gå till banken och kika på fonderna...jävla lågkonjektur
Maila Elle Interiör om min lägenhet
Plugga plugga plugga teori
Städa
planera vidare festen...


Im staring over...

Glömde ju att säga vad som vad höjpunkten i festen...att musiken fick mig att inse, och gjorde mig lycklig.

Den här låten!!! Det var då jag insåg att jag borde "wake up, why don't you put on some makeup?!?!?"

och så klart den här låten som nog är den bästa som finns! 

Life is a waterfall,
We're one in the river,
And one again after the fall.

Swimming through the void
We hear the word,
We lose ourselves,
But we find it all

Cause we are the ones that want to play,
Always want to go,
But you never want to stay,

And we are the ones that want to choose,
Always want to play,
But you never want to lose.

Sista låten fick mig att inse..."Im starting over"


Fan vad najs!

Det blev sen som jag ville! Fy fan vad gött det var....efter att ha suttit hemma och duschat och gråtit i flera timmar...asså från 14-20 så var jag som en urdragen disktrasa, jag såg ut som skit och ville väl bara sova. Men sen fick Angelica och Tobbe iden om att ta med mig till Tom...och så blev det. Jag drog på mig det värsta jag hade och drog iväg. Efter en öl och en grogg var jag helt väck. Inget kunde göra mig ledsen, jag har nog aldrig skrattat så mycket den senaste tiden. Allting var kul och att alla frågade mig stup i kvarten hur mår du nu då? Gjorde inget...det var bort blåst..det var precis det jag behövde. När fyllan börja krypa in i sinnet på mig så insåg jag att det värsta jag hade på mig faktist var det bästa just nu. Mina baggyjeans, min stora tee, min mössa och mina sneakers gjorde mig till det snyggaste...och Angelicas smink som tog bort mina rödsprängda ögon...för ett tag. Att allting kan vända så?
Fast det blev ingen utgång, efter mat vid torngrillen...eller ja ett ciggpaket som var det enda jag "käka" på hela dagen. Lovar, åt inte det minsta på hela dagen...hm ...kanske därför jag blev så full..hahaha.

Sedan hem i spöregnet i en taxi och där låg jag bara i sängen i en timma och fundera, multiplacera, dividera och all annan skit man gör när man är full och glad. Jaaa ok jag fyllemessa lite folk också..haha sorry.

- ska jag komma?
- Nej, jag vill inte, ville bara säga att jag mår bra nu eftersom du undra.
- Du vill ju ha mig där.
- Eh...nopp finns bara en jag vill ha.

Snacka om stroppighet...

Lose Contol

Vad gör man när man inte vet vad man ska göra?

Sitta i soffan i tystnaden och gråta?
Ta en promenad och försöka förstå sina egna tankar?
Äta för att sedan spy upp av värken i magen?
Prata med en kompis för att sedan gråta i telefonen och undra hur man kunde vara så dum?
Lyssna på musik och minnas det roliga i det hela

Sätta på det tyngsta musiken man har på högsta volym, ta på sig det snyggaste man har, ta sig ut och känna sig som starkast i världen, snyggast och ta mig fan den bästa som finns...HA! Sadisten i mig har vaknat till liv...oh den gamla goda tiden, vart finns du nu?

You don't remember my name
I don't really care
Can we play the game your way?
Can I really lose control?

Just once in my life
I think it'd be nice
Just to lose control- just once
With all the pretty flowers in the dust

Mary had a lamb
His eyes black as coals
If we play very quiet, my lamb
Mary never has to know

Just once in my life
I think it'd be nice
Just to lose control- just once

If I cut you down to a thing I can use
I fear there will be nothing good left of you

Karma?Varför finns det alltid en viss tid på året eller månaden överhuvudtaget då allting bara går fel...?

Det började med en sak som jobbet....och sen var det gbg trippen som nu inte blir av, vilket inte är en sån stor grej egentligen. Men med mitt humör just nu så är det en sån stor grej att jag flippar upp i taket snart. Sedan är det en tredje sak, som jag inte kan snacka så mycket om. Men det sårar mig just nu, och jag sårar mig själv mer när jag inte vet vad jag ska göra. Jag vet vad JAG känner, och ibland önskar man att man kunde styra vad andra känner...

När man är en person så är allt så mycket lättare, man behöver inte tänka på vad andra tycker om en, vad andra tycker om ens personlighet, ens karraktär, ens livsstil, ens bästa och sämsta sidor. Att dölja att man kanske faktist tar en glass för mycket. Eller att man faktist gråter när någon dör i Greys Anatomi.

Mina svagheter syns så väl tror jag...när jag är kär..och det gör mig återigen rädd, vill jag vara med någon som lär känna mig på djupet. Måste jag dela med mig alla mina hemligheter igen? Jag har varit singel nu i snart två år, och under de två åren lärde jag känna mig själv och jag visste precis det jag sökte efter, men det jag sökte efter var kanske inte riktigt det jag fann, Karman har så inte varit på min sida på sistonde. Jag försår inte hur mycket ont jag har gjort för att få så mycket ont tillbaka?

Någon slags fyndig rubrik här!
Ok så här är det, jag pluggar och när jag oluggar har jag inte tid att blogga. För jag pluggar inte vad som helst..nopp jag pluggar teori!!! Jag har snart min uppkörning och teoriprov så jag måste ligga i nu som faaaaaaeeeen!

Men nu vakna jag precis så jag ska värma upp med en kaffe och cigg, sen ska jag krypa ner under täcket och bara plugga massor. Sedan ska jag till jobbet vid halv fem....eyyy jag kanske kan få tanterna att förhöra mig..höhöhöhö (Nils skratt förövrigt, nej seriöst han skrattar verkligen så ;D )

Får väl se när jag bloggar nästa gång...ciao
xoxo Ezzo

RSS 2.0