Killer

Alldeles för mycket att göra idag och som tur var så vakna jag vid 6. Men missa totalt att jag hade tvättid på morgonen och fick så klart kuta ner!
Har dammsugit, dammat, moppat och är redo för dagen. Ikväll blir det systers och brors karneval. Något jag verkligen saknar!

Räkna till tio och andas....10!!!!

Det värsta man kan göra när jag vaknar upp efter vila och är röksugen...är att just sno mina cigg. Fy fan vad sur jag är, det kokar verkligen i mig och jag vill inte köpa nya för att jag tänkte ta de sista jag hade och sluta röka sen. Men neeeej, nu är de snodda och jag är förbannad och röksuget växer bara mer och mer. Tänker inte nämna några namn, men hon kommer ångra att hon födde mig kan man säga!! ;)

kl 13.00 på Olivias takterass.


Me myself and I 2 night







2 day

Jag är svettig och mina läppar smakar salt, jag är hungrig och helt slut körd. Mina ben är gelé och min rumpa känns som sten. Det märks att jag precis varit i gymmet.

Åt en god frukost och sedan var valet att gymma eller springa. Folk börja snacka om att det var varmt men då måste kylan kommit så fort jag öppnade porten. Helvete, är det här det ni kallar värme!? Värme mig för är när det är över 25 grader. Allt annat är istid!

Nu blir det lunch och sedan stan med bror.


In my ears..








Just leave with me now. Say the word and well go.
Ill be your teacher. Ill show you the ropes.
Youll see a side of love you've never known.
I can see it going down, going down.


En dröm..


Kan inte glömma

Centrum - Sittmöbler (Kontorsmöbler)
Såg den här stolen förra veckan på Kinnarps...kan inte glömma den av en anledning. Så skön att sitta på och perfekt i ett framtida hem. Dock 4000 kr och jag vill ha 2!

21.49

Jag är bara så nöjd med livet just nu, känns som allting har vänt. Min pojkvän (vilket fortfarande konstigt att säga då jag varit singel i snart 5 år) två jobb i sommar och min utbildning som är klar. Saknar honom så otrolit mycket men snart är han ju hemma här igen.

Dåligt med bloggande nu för tiden men det händer inte så mycket. Kommer mer uppdatering sen.



Du gör min dag...







Allt känns bra nu, förutom vädret. Allt...allt allt...:)

Nothin' on you baby


I'm a train wreck in the morning...



















....I'm a bitch in the afternoon

Sönderfallen...

Jag fixar det.
Jag ringer, jag messar, jag bakar, jag städar, jag lagar maten, jag fixar det! Jag kan det, jag grejar det, jag pallar, jag orkar, jag går in i väggen.
"All the things I know right know, if I only knew back den.

Jag är inte den som är den..

..jag är mer den som trotsar förkyldning och drar ut i värmen, dricker kaffe med Anders, solar hos mamma och springer spåret med Angelica. Blir jag sjukare så skiter jag fullständigt i det. Jag tänker inte missa de få dagarna med sol och värme ute.
Nu svettig och helt urhungrig så ska jag duscha och mysa för mig själv. Med nån god soppa och tunnbröd.

I säng med verkligeheten




”SOME WOMEN CHOOSE TO FOLLOW MEN, AND SOME WOMEN CHOOSE TO FOLLOW THEIR DREAMS. IF YOU’RE WONDERING WHICH WAY TO GO, REMEMBER THAT YOUR CAREER WILL NEVER WAKE UP AND TELL YOU THAT IT DOESN’T LOVE YOU ANYMORE. ”

Gynning vet vad hon snackar om!

Bacon and eggs




Hur mycket té jag än dricker och hur mycket vitaminer jag än proppar i mig så får jag ALLTID vårförkyldning. Det kan ifs ha nåt att göra med Mc-turen igår då det var lite kallt, eller bara mitt otroligt dåliga immunförsvar och kassa luftvägar! Eller det att vi satt ute hela kvällen igår och drack, och vad händer när man börjar bli lite salongs? Jo man glömmer bort att det är kallt!

Så idag sitter jag bara hemma och myser i min nya tröja som jag fick en bra deal på över ett glas vin. Älskar den, jag ser oss framför en film en regnig dag som idag, tätt intill varandra, med bara mys i tanken.

Jag tyckte jag förtjänade en fet och go frukost så det blev som rubriken lyder bacon och stekt ägg. Det är en riktig "tyckasyndomsigsjälv" dag.

Kato - Turn the lights off


10.21 2 timmars pass på gymmet

Min personliga väckarklocka (katten) ville att jag skulle upp redan vid sju. Bara att lyda! Så upp och på med träningskläderna så drog jag vidare till gymmet. Införskaffade mig ett par rejäla handskar som är ursköna att ha under styrkepasset.
Blev en hel del rygg och mage idag. Ville inte få tränningvärk i benen när jag ska gå hela kvällen på sjukhuset.
Nu blir det frukost för det hade jag ingen lust till tidigare.

But if stars, shoulden't shine

I can give it all on the first date
I don't have to exist outside this place
And dear know that I can change

But if stars, shouldn't shine
By the very first time
Then dear it's fine, so fine by me
'Cos we can give it time
So much time with me

I can draw the line on the first date
I'll let you cross it, let you take every line I've got
When the time gets late




21.36- uttråkad.

Det är måndag kväll och jag är sugen på en mojito. En kall mojito med jordnötter till och nåt bra på tv, och så klart hans famn!
Har haft en lång dag på praktiken och jag måste lära mig att gå och träna när jag väl har suget uppe. Men...så fort jag kommer hem och börjar diska och plocka så sätter jag mig i soffan..och somnar som vanligt.
Så jag läser några bloggar, tar kanske en promenad senare, och bara njuter ikväll.

Söndagsmyser



Bloggen har blivit lidande då jag har haft 4 underbara dagar med A. Men nu har han åkt hem igen och jag känner mig ensam, inga kramar eller pussar. Men å andra sidan har jag min syster här nu. Får pussa på henne istället.

Jag frågade om vi skulle ta en promenad vilket hon brukar fråga mig. Men vi drog ner och köpte chips och dipp och väntar på bra serier på femman. Allt blir inte som man vill och allt jag planerade försvann då jag somnade och inte kunde få upp ögonen alls.

Snart börjar livet igen och allvaret. Vill inte...

Brown eyed girl..

Jag gillar hans kramar, pussar och blickar. Hur han säger att jag är fin, vacker och "hej snygging" bara så där. Så åker han på lördag och det blir lika tomt i min kärlekssoffa...

Dagens kontroll

Håll tummarna, nu ska jag iväg till MVC för att kika efter cellförändringar. Inte så trevligt men nödvändigt!

18.46 det vanliga eländet..

Det hänger ett stort mörkt moln över mitt huvud idag, som vägrar gå bort. Jag kan inte förstå varför min migrän har blivit värre och värre nu för tiden. All mat blir smaklös, allt vätska i värdlen räcker inte och hur mörkt jag än har det i lägenheten så är det inte tillräckligt.
Jag har nu skickat in ansökningar till nya jobb i alla fall, och ett får jag nog svar på redan imorgon. Även om det inte är inom vården, så är det bra betalt och skulle rädda min sommar, kanske till och med min höst där jag får resa bort.

Dagens bakgårdsfika


Underbart!

 

Kanske borde köpa en lott idag, skrapa fram några miljoner och byta ut hela garderoben....kan ju alltid hoppas.


Dagens..




Nostalgin och känslan av att vara hemma i hjärtat och sin plats på jorden är enorm idag. Jag känner mig trygg i mina kläder som visar den exotiska sidan i mig. Ibland eller ja ganska ofta glömmer man bort att man har rötter någon annanstans. Man smälter in bland alla andra i det här landet. Man tappar sin identitet lätt. Men så kommer man hem till mamma som spelar samma turkiska låtar som spelades när jag var liten, jag har på mig en tunika från turkiet som mina släktingar trodde skulle passa mig vilket de hade rätt i, och jag äter mammas underbara turkiska cigara börek. Life is good.

Tunika: Från Turkiet
Leggings: Gina
Ring: Hm
Nitarmband från en söt butik i Borås och de med turkosa stenar från en som vän var i Thailand nyss.


Good vibrations


Baby there's a shark in the water

VV Brown - shark in the water (Wendel Kos Sunlight mix)

Västra hamnen

Startade dagen med en promenad kring västra hamnen. Underbart men helt slut efter 4,5km. Efteråt blev det storstädning och byte av gardiner till och med. Lagade tre olika maträtter och sedan kom Angelica förbi för köttfärspaj.
Ska fixa mig en kopp te och njuta av allt som går på tv idag :D

Den bästa som finns!

Vi satt på varsin filt och åt pizza, godis och drack läsk. Vi läste felskickade sms och solade lite. Båda hade nya glajor på nästipparna och vi snackade sånt som bara vi kan prata om. Söndagen var underbar då min hjärna inte var så svullen.

Idag ringde hon mig då jag sov, hon lämnade ett medelande som bara hon kan göra (det hon glömmer bort är att hon lämnar exakt samma medelande varje gång). Ringde henne senare när jag vaknade och lämnade exakt samma medelande som henne. Men jag känner henne väl och vet att hon inte ens lyssnade på den. När hon ringde så bjöd hon på mat "det är klart om fem min så kom nu". Mat, kaffe och en cigg på hennes balkong.
Hon är rädd för bebisar och låter mig byta blöjan på systersonen, hon älskar att rida vilket jag aldrig kommer att förstå, hon dricker öl som ingen annan, hon finns alltid där för mig och hon står ut med alla detaljer jag berättar. Hon frågar hur jag mår och hon tycker jag är snygg!

Jag älskar min bästa vän....

Humorgalan woho!

Nerbäddade, en kopp te och mer godis. Nu blir det humorgalan...efter att jag läst klart lite favoritbloggar

Sums it all up.

Det här har då varit den värsta dagen på länge! Vaknade upp med lite huvudvärk som snabbt gick över till migrän. Tog en tablett och tänkte att det borde gå över strax, och ÄN har det INTE det. Jag har spytt ett antal gånger nu för det dunkar och bultar och gör förbannat ont. Känns som en renovering i skallen.
Har vräkt i mig en pizza och godis med, skulle så vilja ta en långpromenad men spar det till imorn!
Nu blir det Gossip girl och sedan sömn! :)

RSS 2.0