Valborg alltså...hm...

Onsdag förmiddag. Sitter här och knapprar lite på min dator, detta är något som ska föreställa blogginlägg. Jag är trött frusen och återigen trött. Idag ska jag vara avbytare på pastan och den som fyller i alla papper...åh vad trött jag blir. Jag orkar inte med mer känner jag...allt skit man får ta på jobbet.

Vad händer en dag som den här då?

Jag tyckte att jag Angelica, Tobbe och Alneman kunde dra till hans stuga, fiska lite...åka lite båt kanske...ja ni vet...mys stuff...

Ok nu börjar jag se dubbelt också...jag tror jag lägger mig igen....i alla fall....ciao.

Shopoholic javisst!

image1058

Fan asså...jag har märkt att pengar gör mig blind, när det gäller prislappar så ser jag dom inte. Igår drog jag till Kicks för att köpa lite smink...well....780 spänn fattigare fick jag med mig smink...två mascaror och två dosor puder...men ingen jävla foundation....suck..

/ Ezzo

Då var vi där igen...

Inatt drömmde jag att jag var gravid...stor mage i 7 månaden och allt...saken är den. Att när jag drömmer om att JAG är gravid. Då är det nån som är det i min omgivning. Jag lovar...
Men jag får vara för jävla glad att det inte är jag. Här blir inga barn gjorda...på åtminstonde 7-8 år.

Jag har nu gjort av mig med skiten, eller ja som Daniel sa. Stå inte ut med skiten! Och det gör jag inte längre. Det finns nog inget att hämta därifrån. Jag vet vad jag vill ha, när jag vill ha det och HUR jag vill ha det. Det finns inget att gråta över eller bry sig om för det var bara en enda sak det gällde. Oh lord im free!


image1057

Vinnaren är lilla jag!

Bowlingfest ;D

       

Gårdagen party outfit...

image1049

Vita byxor: Cheap Monday från De nimes
Tunika/skjorta: Lindex
Halsband: Fått av Angelica


  Mina nya skor från Sko Svenssons....i love them!

/ Ezzo

Ezzo Aka CopyCat

Jaa jag vet, det är söndag och jag har hunnit med relativt mycket..ska vi ta det från början kanske.

  1. Hann med en tripp till Solariet och sola 15 min, note to self. 15 min räcker inte för mig, kör på 30 nästa gång.
  2. Hann med att sova lite på soffan med katten, ja jag var riktigt trött och lite febrig så då får man faktist göra så. Note to self....skaffa en soffan med mjuka armstöd...möjligtvis en kudde nästa gång.
  3. Bakade en äppelpaj....god....typ utan smör
  4. Fixade naglarna, plockade ögonbrynen, pillade i naveln....hade nada att göra.
  5. Kände för en snabb promenad och ja...snabb blev till en timma, kort blev runt hela stan :P
  6. Nu har jag duchat och här kommer slut poängen med rubriken. Min gode vän Kinah har idag haft en skön stund för sig själv...NEJ inte en sån stund...en stund med hårinpackning, ansiktmask och gurka för ögonen. Här är mitt resultat...
image1048

Hårinpackning: Phc
Ansiktmask: Nivea
Gurkor....ja jag hade ingen gurka hemma...

/ Ezzo

Nu ska jag vänta på att Niptuck börjar och sedan den där serien...hm vad heter den. En callgirls dagbok kanske?





Bowlingfest

Jag är redo, håret är lockigt, kläderna är på och så sminket. Nu är jag faktist redy to go.

Idag är det bowlingfest, dafgårds berömda bowlingfest. Alla från vårt skift ska först förfesta hos Petra, sen är det middag och sedan bowling. Det blir antagligen delicious efteråt också. Fyra av fem saker på mig är helt nytt och jag känner mig riktig fräch faktist.

Vad händer hos er en kväll som den här då?

/ Ezzo

Ikea is life?

Nja inte riktigt, men det är bra skit för billig peng.
Drog iväg med Emilie, Petra, Gabriella, Linda, Lollo och Frida till Göteborg för ett besök på IKEA. OK grejen var att jag bara skulle kika efter saker jag kan ha sen.....men det sluta med att jag gjorde av med 1700 kronor...opps?



 

 


Idiot.se hahahaha

Asså jag dör! Vad ska gamlingar lära sig att dansa på stång för? Haha det bästa är ändå slutet. Enjoy!




Eller den här idioten då..hahahahaha



yes people, jag har skadeglädje...moahahahaha

Shopping is living.

Ja som sagt, jag är ute efter en dammsugare, och jag har äntligen hittat en. Den är liten vit och silvirig. Med betoning på liten! Den är perfekt, hallo jag flyttar till en etta liksom, vem behöver en stor då. Så jag gick bort till Elgiganten och samtidigt in på Hem Kompaniet där jag fyndade massor. En stor turkos vas av nån dansktmärke, en ullfilt och en handuk med mitt monogram på. Eller ja det är ett stort E på. Perfekt!

Jag har blivit helt hooked on tekniska prylar, inne på elgiganten hitta jag en trådlös designer telefon, en radio jag ska ha i badrummet, ett datapaket, en micro...asså you name it. Jag kanske borde hålla mig borta tills jag har fått pengar liksom.
Sedan vidare till Living art tatto..kollade vad de kunde göra med mina ideer och vad det skulle kosta...öhum..2000 för bara texten och mer om jag ska ha blommor runt om...yiisses. Men jag antar att det är värt det hela. Drew är ändå jävligt duktig och det är nåt jag ska leva med resten av livet.

Nu ska jag slänga i mig lunch och snart bege mig till jobbet.
Tata

/ Ezzo

Damn

Jag har tråkigt, det är bara tio minuter kvar tills jag ska till jobbet...undra hur kul det blir idag. Jag ska vara avbytare på spagettin. Yey...igår var en riktigt hoot....typ 1000 taldrikar som vi fick göra om för att nån jävel missade att man fyllde på såsen manuellt.....ok ok jag ska sluta snacka daffes termer nu och bege mig.
Hoppas att ni har det trevligt i solen era jävlar. Njut lite för min del med.

Kan ju passa på att svara på min fråga medans jag är på jobbet. Vad tycker du om min blogg? Är den personlig, trevlig, slampig eller bara flummig?

image1043

Gammal bild från tiden i gbg...på nån gayclub ;D



Fjortisdagboken

Jag har pimpat min bilddagbok....eller ok jag har bara lagt till lite bilder. Men jag gillar ordet pimpa....whaaaat.

Nu jobb...ta ta.

/ Ezzo

Picknick day 2

image1041

image1042

Det var grymt mysigt med en picknick i det varma vårvädret. Något jag gärna gör om med det här otroligt roliga gäng :D
Vi drog till Munkängarna på Kinnekulle och slog oss ner i gräset. Det blev massor av kladdkaka och bullar som var "nybakta". Medans de andra hoppade hage, plockade jag blommor och när dagen var slut så var jag helt färdig! Vi skulle ha spelat kub men det var ingen som hitta nåt spel...så icke sa nicke!

/ Ezzo

Picknick day

image1040


Det soliga vädret håller i sig och vi ska snart iväg på picknick, efter att ha träffat Johanna, Krisina, Teo och nån okänd så är det bestämt att det blir födelsedags picknick på Kinnekulle. Johanna fyller år serni, så det är bäst att ni grattar henne här ifall ni inte vill ha huvudet avbetet! :P hahaha.

Jag har börjat packa ner saker i min picknickkorg, en sån där riktig kort i rotting, och så har jag en sån där riktig picknick filt och termosar är ju ett måste! Det blir ganska enkelt med lite korv o bröd, fika och kaffe.

Ciao så länge då.

/ Ezzo


Vernissage

 

image1034

Vi var på vernissage i fredags. Otroligt kulturellt och vuxenpoäng på det hela. Något jag mer än gärna gör om!

Efter det så blev vi barnsliga igen och spelade biljard :P

image1036

image1037

image1038


/ Ezzo

Bla bla bla

Jag looooooovar att jag ska blogga snart...ska bara hitta inspirationen först. Mycket annat på g just nu....min katt har kommit hem efter tre dagar inlåst i grannens källare. Jag lär hoppa av skolan, jag höll på och mista hela stycket för jag gapade för mycket, jag ska till Trollhättan med Kinah och Johanna och shoppa, jag har varit på vernissage med Kinah och fått vuxenpoäng och massa annat. Käkade glass igår med Angelica och satt i Parken en timma och prata....det var mys. OCH JAG GICK TILL ROCKBAREN! Haha..men det var mys, mysigare då jag insåg att vakten vad rätt gött het!

Nu säger jag...tata...ska träffa Kinah på skolan.

Stålande fredag.

Strålande fredag idag...det verkar som om kvällen blir så med.
Drog till Dialect idag för att fixa min mobil som jag råkade få yogurt i. Nu funkar den som den ska i alla fall, efter lite pill på knapparna i en halvtimma eller nåt. Tack Rikard :D

Blev då även bjuden på Venissage ikväll klockan 7. Så jag tänkte dra dit och kika lite innan jag ska vidare för att träffa tjejerna hos Camilla. Ikväll tänkte vi göra Cafeobar osäker ;)

Dagen fortsätter nu med lite städning tror jag, allt för att göra mamma nöjd..
But hey, 44 dagar kvar :D

Snittar, fint folk och vin, vad har man på sig då tro?

image1030

...

image1029


(Wake me up) Wake me up inside
(I can't wake up) Wake me up inside
(Save me) Call my name and save me from the dark
(Wake me up) Bid my blood to run
(I can't wake up) Before I come undone
(Save me) Save me from the nothing I've become

Torsdag 17 april.

image1028

Jag kan lyssna på Lithium med Evanescence om och om och om igen! Finns det nån konsert jag bara vill se så är det nog dom. Dom har jätte många låtar som jag bara älskar, men jag har verkligen fastnat för den här, och för hennes röst som är grym!

Dagen började med stor städning av mitt rum, har äntligen packat ner alla skor jag inte använder, det blev mest vinter/höst skorna...kom igen, det är jag liksom. Jag använder ALLA mina skor hela tiden ;)
Sedan tog jag upp alla sängkläder och vädrade på altanen så de är så där härligt krispiga och kalla när man lägger sig inatt. Sedan var det frukost, inget märkvärdigt med det.

Nu funderar jag över vad jag ska laga för nåt till lunch? Eller om det bara blir musli idag med. Får se om det blir nån outfit bild senare...har inte så stor fantasi nu när jag bara jobbar :P

Idag är det 45 dagar kvar tills jag flyttar!

/ Ezzo

Så kan det gå när inte haspen är på...

image1027

Svullnaden från sidan, ser helt sick ut! Bläää...


image1026

Den allra röda fläcken, alltså bloden som torkat...är ett jack rätt in i armen....ont...JA! Man ser verkligen hur blåmärkena börjar komma fram...uuuusch..mitt lår har också svullnat upp och gör jäääätte ont :(

Jag är en vampyr, jag suger och spyr!



Min och Emilies låt!
Fy fasen vad vi sjunger den bra på jobbet. Bra och HÖGT!
Vi är de enda som tycker om den med..:D

/ Ezzo

Whats on

image1025

Dagens består utav mina nya tajts och tröja...asså detta är ett joggingset igentligen, men hur ofta är jag ute och joggar liksom...pfff. :D

/ Ezzo

Dagens lunch...

image1024


Står i köket och grejar, det är dags för Ezgis lunch!

På menyn står marinerad kykling file med wokade grönsaker och hör och häpna cous cous!

Vi börjar med att hacka alla grönsaker som består av.
  • Champinjoner
  • Turkisk peppar/ paprika..lite hetta i maten!
  • Purjolök
  • Auberginer

  Vi ställer dessa åt sidan i en skål och sedan fortsätter vi med kycklingen som vi skivar.
Sedan gör vi iordning marinaden som betår av:

  • Olivolja 
  • Kikoman Soya
  • Texas tiger sause
  • Chilisås
  • Citron

Sedan så steker vi kyklingen och grönsakerna ihop...allra bäst att steka kycklingen först för att få den ordentligt stekt. Sedan är det bara att laga couscousen och tada! Så var det klart! :D

Ta det med en gnutta ironi....

/ Ezzo


 

image1023





 


Min nästa...



image1021

Jag är liiiite sugen på den...men sen så hitta jag den här..

image1022

Pradan är ca 2000 kronor billigare än Nokian, men nokian har det tangentbordet jag vill ha, medans Prada inte har något. Jag gillar formen på Nokian så jag tror det kommer bli min nästa telefon. Jag hoppas att ni förstår att man slidar ut tangentbordet..

/ Ezzo

Lördag kväll 00.02

Insåg att jag faktist inte hade uppdaterat här med något vettigt på ett tag.
Dagarna bara rullar på med jobb jobb och åter mer jobb. Igår tex fick jag gå och lägga mig tidigt (redan vid 20) för att orka gå upp klockan 4 imorse. Trodde inte det skulle gå men det gick. Såja...idag jobbade jag med. Efter åt kom jag hem, duschade och sov till klockan 19...vilken röjar helg det varit. Nej men å andra sidan så behövde jag verkligen stanna hemma och vila ut.

På tal om jobbet så fick jag reda på att jag jobbar kväll på sommaren också, och om jag vill så är jag välkommen att jobba i höst där med. Jag är alltså den enda som fått reda på att jag får fortsatt om jag vill ha det så här långt innan. Och med tanke på att jag spenderat alla lov jag haft i ca 3 år där nu så borde jag fasen få fastjobb ganska så snart.

Imorgon, (söndag) blir det nog en trip till överby. Jag tänkte kika lite på vårkläder. Det känns som om garderoben bara är full av mörka trista färger och tjocka material. Vill ha fler tunikor i tunt material, mer tajts och sköna små ballerina skor, höga pumpsoch sandaler med tjocka klackar och mer klänningar att ha på sig ute i sommar värmen. Kan vi nu slå ett slag och säga att sommaren 2008 måste bli varm nu för en gångs skull...om vi alla blundar och önskar det högt så måste det väl ändå ske..? Well hoppas kan man ju alltid.

Nej det blir väl till och lägga sig kanske..imorgon är en ny dag med nya äventyr...eller nåt.

Förresten! Att du inte hälsar på mig är en sak, men att du inte hälsar på mina syskon längre när hon är med dig...hur sjuk människa får man vara. Skulle hon bli så svartsjuk över att du hälsar på mina syskon? Väx upp för i helvete....!

/ Ezzo

Kinah gumman!

Titta vad jag hitta på min dator...det var första gången vi festa ihop och sågs ju för ett år sen nästan exakt med :D...vad liiiiten du såg ut där :D

image1020

Malin vad blond där med :)

/Ezzo

Woho

image1018

image1019

Mina nya (2hand) möbler från 50-talet. Jag ääääälskar dom!

Inga problem...



Är det så här det känns att va lycklig? Det är inga problem...!

Är ledig idag och det känns förjävla bra! Tyvärr så ska jag bara sitta hemma idag med chockladasken och tvn. Det är läggdags tidigt idag då jag ska upp 4 imorn bitt för att dra till jobbet. Igår kväll kom jag hem med knallröda kinder, sprängande huvudvärk och magont. Stressen börjar sätta sina spår nu, men jag kan nu säga att jag ÄLSKAR mitt jobb. Jag har så otroligt kul med tjejerna..och David...på jobbet. Haha..vi är typ 20-30 tjejer och EN kille. Tycker synd om honom då vi brukar vara 5 tjejer åt gången som har mens samtidigt och PMSar...

-AAAAAAAH varför funkar inte skiten!
-Den sitter på fel håll....
-Jaha...men det visste jag väl...skulle bara testa lite.


/ Ezzo

Kvällen låt...



Jag har ett minne till den här låten, jag vet att jag har det. Men...jag kan inte minnas vad det är. Jag blir glad, varm och det pirrar i magen. Jag tror det har nåt att göra med nån kille ....fasen vad irriterande...men i alla fall. Det får bli kvällen låt...

Skatteverket is the shit!

image1017

Oh i colud kiss you!

Om man faktist jobbar, betalar man skatt, och om man råkar betala för mycket skatt, får man tillbaka det kring midsommar....alltså, får jag tillbaka 6000 spänn baby!!! Dra på trissor...

/ Ezzo...

Nu drar jag till jobbet...se yah!

Överraskning!

image1016

Titta vad jaaaaah har gjooooort.....:D:D:D



Höhö skoja bara...det är mina egna. Fuck vilka heta läppar jag har!
Jaaa jag lever, mycket att göra bara och jag vet inte vad jag ska blogga om. Ni hittar mig på facebook, mitt nya hangaorund.

Igår var det i alla fall skit kul på jobbet, jag jobbade med Emilie..och Frida. Men Emilie och jag tog alla raster ihop o så. Hehe, fasen vad vi snacka om killar etc. Igår jobbade jag i Bageriet faktist. Fick lägga i en joker i varje gorbys påse..inte såååå kul men det funka. Var lite roligare att få jobba med lite killar också. Men idag tror jag det är en bra dag på jobbet. Vi ska få tårta bara för att vi är så grymma!
Just nu längtar jag till 26 April då vi ska dra och bowla med tjejerna på jobbet och äta och absolut ut och festa med :P

/ Ezzo



8 april 11.21



image1015




  • Jobba till söndag
  • Söka in till skolor
  • Arbetshandledar samtal
  • Chilla
  • Jobb på lördag
Fasen vilken soft vecka...

8 april 11.16

image1014

Titta vad jag hitta när jag greja i trädgården. Kan vi nu förklara det hela som vår?

/ Ezzo

Dagens lunch..

image1013

Stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress stress

Nu till jobbet.

/ Ezzo

Morn morn

Spelas just nu mest i min Ipod....



Jag har äntligen kommit på det, det tog ett tag men nu vet jag vad jag ska tatuera och vart!

image1012

Det står på turkiska och betyder Mitt liv, min kärlek, min mamma och så ska hon få skriva sin signatur längst ner.
Jag är så pepp! Jag vill göra den nu, mamma blev lite chockad igår när jag sa att jag ville ha hennes namn där så alla kunde se. "Du måste verkligen älska mig" Min mamma är som gudfadern, man kan inget annat än att älska henne trots hennes tuffa metoder.

/ Ezzo


I regnet syns inte tårarna...

image1009

image1010

Har ni någonsing tagit en promnad i regnet, kännt vattnet rinna ner för ansiktet, och håret blir blötare och blötare. Har ni lyssnat på musik då och hört er favoritlåt, den lugna låten spelas, och har ni då någon gång märkt att vattnet som rinner ner för ansiktet inte är regn utan tårar.

Ibland är det helt ok att bara släppa allt och låta det komma, jag gjorde det idag. Hade ingen vettig anledning än den att allt jag gått igenom fortfarande sitter som små ärr på hjärtat.

Världen är grå idag

/ Ezzo

JPEG

image1008

Grejsar lite i ett nytt program...visst ser jag ut...som en transa??

All respekt

Jag har hittat en ny favorit..Lykke LI...I LOVE HER! Så nu måste ni andra också göra det. Och visst är hon söt ^^







Och så självklart allas vår favorit


Fan vad vuxet

Ok nu står jag snart inte ut längre. Jag vill ha min lägenhet nu!!! Jag pallar inte att vänta 2 månader till, men jag får väl nöja mig med att shoppa möbler så länge...detta är vissa saker jag hittat, har beställt påslakanen, men vet inte hur jag ska göra med lampan :S

image1005
image1004
 

image1006
 
image1007


Den här mattan är rätt så läcker med, skulle kunna funka i hallen...om jag bara kunde minnas vad det var för färg på tapeterna :S Tror det var nåt gulaktigt...

/ Ezzo

Adam Tensta @ Delishous


           

   

Gryyyyymt kul ute igår, synd att Adam kom på vid halv 1 bara. Vi dansade som dårar, vi var dårdansarna. Dracks gjorde det med för den delen...shitpommesfrittes!

Kolla in längden på Jimmyboy, haha jag känner mig så jääävla kort brevid han.


/ Ezzo


Fullkastrull

Är man vuxen då man skippar köpa kläder på nätet och istället köper påslakan...???

Köpte påslakan på nätet för en högsumma idag. Hoppas på att de är så bra som de säger.

Sitter och dricker med Angelica...och ja..jag har åter igen varit sårbar...jag hörde min och marcus gamla låt. Jag minndes då han hämtade mig från fylgplatsen i Gbg och då jag mådde så bra..jag var tillbaka i sverige, tillbaka i hans famn..och idag...det är otroligt hur livet kan vända så. Det man tror var det bästa som hänt en....blir det värsta..jag är glad att jag en dag som den här kan prata om hur jag faktist mår...det är inte så att jag tänker dölja att jag faktist tänker på dig...jag vet att du läser nu. Jag kan inte säga annat än lycka till. Vårt liv som det en gång var..är nu ditt och mitt...var för sig,




/Ezzo

For all you fuckers out there...



Delisous..

Jag gillar namnet...det rullar bra på tungan. Idag ska vi på öppningen av Delisous...det verkar så i alla fall ;)

Har precis vaknat efter 3 timmars sömn och jag skulle kunna sova mer...

Bloggar sen när jag kommit tillbaka till verkligheten! ;D

Dagens låt

Ok för det första...vi ägde golvet på jobbet igår när den här låten kom igång. Jävlar vad vi dansa!




Vaknade för en liten stund sen av ett mess. Hoppade in i duschen och nu ska jag fixa lunch och matlåda innan jag beger mig....vilket liv..

/ Ezzo

Fuck vad jag saknar "han" nu har vi aldrig tid o ses bara....

Tänk o va katt

image993

Här är jag ute o går lite granna...se så snygg päls jag har bytheway!

image994

Letar efter nånstans att lägga sig och sova i hundrasjuttionelva timmar

image995

FAAAAN hon hitta mig!!!

What's on

image992

Tröja: Oxxmo
Byxor: HM
Påsar under ögonen: Dafgårds AB


Nu drar jag till skolan era fuckers!

/ Ezzo

23.42

En glad nyhet..jag är hemma tidigt idag.
En tråkig nyhet...nu ska jag genast lägga mig för att orka med skola imorn...

Suck...

/ Ezzo

Schemat

image991

This is for you Kinah! :D

Nu får du fixa dit, hojta om du inte ser vad det står...för det gör fan inte jag alltså!

/ Ezzo

What's on

image989

image990   

Tröja: GANT
Jeans: Rut mfl
Väska: Fiorelli


Ja det får bli vad jag har på mig till jobbet sen. Nu ska jag fixa iordning lunch. Sa jag förresten att jag slimmat ner mig rejält nu sen jag börja jobba igen. Ställde mig på vågen idag och fick mig en chock!

 C ya!

/ Ezzo


Ursäkta mig...

Häääärlig dag idag, solen skiner och det är riktigt varmt ute, igår drog jag till jobbet i bara tröja. Blev för varmt med jacka på. Tror att jag ska sätta mig på altanen en stund och sola ansiktet lite.
Väcktes av Kinah idag som skulle till Överby med Theodor och Johanna. Gissa om jag ville följa med :( men hepp istället är det så orättvist att jag ska jobba och tjäna pengar istället för att spendera dom. Jag viiiiiiiiiilllll!

Visade sig att det var öppethus på Högskolan online idag, men den börjar inte föräns kl 15 och då är jag på jobbet. Men jag tror faktist att jag vill jobba kvar på Daffes just nu. Jag har kul och jag tjänar gött med pengar där. Får väl se om det blir så att jag utbiladar mig till maskinställare också.

Det är inte mycket man hinner med om dagarna när man jobbar kväll. Jag hinner inte ens höra av mig till vänner och när de gör det så undrar de varför jag är så off....men sorry jag jobbar på kvällarna och sover till 10, vaknar helt groggy och stressat försöker laga mat och hinna samla ihop mig innan jag ska till jobbet igen. Och om jag inte sover till 10 så går jag upp kl 7 för att dra till plugget. Ni får faktist bara ta och förstå att jag inte kan splitta på mig just nu och att det hela antagligen kommer bli bättre sen till sommaren eller nåt.


/ Ezzo

...

"Jag är livrädd för att leva, och dödsrädd för att dö"

YES! Blogga igen :D

ÄNTLIGEN går det att blogga igen. Fast nu vet jag inte vad jag ska blogga om : /

Helgen kanske?

image985

image986

image987

image988


RSS 2.0