Mina pic.

Mycket tjat om påskliljor, men jag testa mig fram lite och gillade det jag fick fram. Nu är det ju inte så att man får dagg inomhus på blommor, men med en sprayflaska med vatten kan man få fram det man vill, och låtsas att det är ute ;D










Better to earn money then burn money.

Måste ha varit den snabbaste tripen på stan idag, cykla in, in till systemet, hitta det jag ville ha, inga köer, betala och sen iväg igen. Allt som allt var jag inne på systemet i 3 min!

Idag blir det jobb från 14-21.30 Better to earn money then burn money

Kommit fram till att det är 4 veckor praktik kvar som börjar v17 och sedan är det inte långt kvar, då är man ÄNTLIGEN undersköterska!


How soon is now?



After tonight, there'll be no coming home soon
No tears of regret, no smell of her perfume
No more dancing feet, to the beats that go boom
While I watch the sunrise all alone in my room

Tonight there'll be no pouring rain
No eyes wide shut to your never ending game
After tonight there'll be no me and you
No distant memories past for me to hold on to

See everybody's working to hold on to what they know
So I guess I kept belive in my tonight will never go
Some spend a lifetime searchin trying to figure out
When hell stops and heaven begins

How soon is now?

Can't sleep? Shop!

 

Svårt att sova så jag shoppar, de svarta är nu beställda. Perfekt!


Effektivitet...NOT!

Oh boy, jag kan inte vara mer slapp idag. Somnade kring sju tiden på soffan medans Angelica somna i min säng. Gahh är sjukt trött fortfarande men orkade ändå ta mig till affärn för att inhandla massa gott som apelsiner, fruktsallad, glass och godis, och påskliljor med för den delen :)

Kommer nog bli bra med mitt påskris som jag fortfarande inte orkat ta hem och de turkosa fjädrarna jag köpt. YES! Jag älskar påsken lika mycket som jag älskar ägg i alla former...typ.


Söndagsmys





Mys i soffan efter pizza med Anders. Älskar mina nya jeans från Moonsoon. Som ett extra lager skin.
Fjärrkontrollen i ena handen och burkcola i andra. Lycka!

Lördag är lika med Housekväll.




Gbg trip

I fredags blev det gbg för att festa med Emelie, Jenny och några deltagare från dating in the dark. Trevlig kväll! Dock hade jag på mig killer skor som mörda mina fötter!



Våningen från Scandic Opalens 13e våning är att dö för! Jag skulle kunna bo där dag ut och dag in 24/7 livet ut!
Vid frukosten lördag morgon hölls en konfereans vid rummet bredvid. Vem kommer ut där om inte statsministern! Så har man träffat honom också. Funderade lite på varför poliserna stod utanför hotellet. Nu vet vi att han åker BMW i alla fall.




Torsdags quiz








18.47 dags att vakna



Har hunnit med att gå ärenden och posta ett brev, kaffe och cigg hos Anders och sedan bara sovit. Blir så trött när det är så dåligt väder. Somnade medans jag läste boken Digital Fotografi som är riktigt roliga att läsa. Testade min närzoom på kameran och det blev helt ok. Använder sedan Photoscape för att ändra bilderna. Ikväll kan det bli utgång men vi får se om jag inte bara går och lägger mig tidigare ikväll.


Skip bo kväll!

Kaffe, Skip bo, en sur Angelica som lyckades vinna 1 gång. Skön kväll!







Me 2 day

 

Klarar inte av att bara sitta hemma idag, missade ett möte med min PT men det vara för att jag trodde jag hade den imorn. :( Äsch bara boka om och köra på!

 

Klocka: Street Addict

Tunika: Indiska

Leggings: Gina

Nu ska jag till Anton för att klå han och Angelica i skipbo (stavning?)


Måndagsfilmen





Det blev Iron man, popcorn, godis, en katt och en vän igår och så klart....Cola i burk!

Inspiration check!



Köttfärssås spagetti och Tomat & Löksallad.

14.30 aaahhh

Jag blir så trött, vad fasen ska jag laga för mat idag. Jag orkar inte hitta på nått nytt varje dag men jag är absolut ingen rest-ätar-människa. Nej matlådor är inget för mig, igår var det kyckling med rotfrukter och potatis. Idag tog jag fram köttfärs, egna hamburgare, pannbiff, tacos, köttfärssås???

Jag börjar förstå hur min mamma mår varje dag och när hon tjatar om att inspirationen är slut. Vissa har konst, vi har matlagning.



Ok bilden har inget med texten att göra, ville bara visa den för Anders :D  Är inte Super Meat boy väldigt lik någon annan figur?

La Habana

 

 

 

Tack vare ett tips på Facebook vet jag precis vart jag vill!

 

 

HABANA VIEJA from Van Royko on Vimeo.


Lilleman då..









Blev en trip till min moster idag med mamma och syster. Min kusin Oscar hade vält ner en kopp med varmt vatten över sig så han fick akut åka med helikopter till Göteborg. Han fick ett litet mjukisdjur av oss och verkade må bra. Han var täckt av bandage den lille stackarn.

Heartbraker


Nikon L100



Testar min nya kamera som kom idag, helt ok. Många olika inställningar och lätt i handen. Bra!

Laundryday!

Det värsta med att bo ensam utan nån kille i huset, måste vara att man får rensa avloppen....UUUUSCH!
Jag hatar det, men jag måste ju göra det med. Ha! Mitt ex fick alltid sköta det jobbet, det och att tvätta. Men idag får jag göra båda.


Söndagsfilmen



Ännu en söndag spenderad i soffan med film. Helt ok, rolig stundtals men torra skämt, jobbigt med en Hugh Grant som konstant ska vara rolig och kläcka ur sig roliga kommentarer. Sarah spelar återigen en New York bo som inte kan tänka sig att bo någon annanstans och inte ens kan laga mat. Lite typiskt sex and the city.

Nu blir det till att sova då jag har tidig tvättid imorn, och träning på schemat.

What the...

Ok vad hände här egentligen på de få minutrarna jag var iväg och köpte pizza förut, mina besökare steg kraftigt, RIKTIGT kraftigt. Hur hitta ni hit??

Kul!!

Karatefylla









Bra kväll igår med konstig twizt på slutet. Jag var så klart inte barfota och hade faktiskt inte den klänningen på mig när vi väl gick ut, vilket jag ångrar. Men men!

Lady in red


You have lost youre mutchnes!



Trött som satan, ligger i soffan och streamar Alice i Underlnadet. Jag är ingen bio-människa. Gillar att se filmerna i min sköna soffa eller säng. It's coffie time!

Me 2 day

 

 

Fråga mig inte vad jag gör med munnen :S Knut i nacken efter inspiration från Coco Avant Chanel och sotiga ögon som inte riktigt syns här.

 

 

Älskar mina nya jeansleggings från gina, jag typ bor i de nu. 199:-

Har hunnit dra till systemet för en flaska vin till ikväll, det är riktigt varmt ute nu! Skojar inte, räkte med min tunna vår jacka idag. Solglajor på och hög musik i hörlurarna!

 

 

 


Coco Avant Chanel







Efter att ha sett filmen finns det bara tre saker att göra, investera i en Chanel dräkt (kanske till äldre dar när jag faktiskt passar i det) en väska och franska lektioner. Åhh vilken underbar film. Kärleken, sorgen, kläderna, hattarna och det nästan eleganta med att röka!

Gbg

 

Jag kunde varit där ikväll....men nej.


Sirius here I come.

Det eviga letandet efter den perfekta sport bhn...jag älskar den jag har men behöver absolut några till. Jag är ute efter den leopardmönstrade sport bhn från HM men jag hittar den inte på nätet. Jag har som tur va 10% på intersport tack vare mitt gymkort och borde kanske utnyttja den istället. De har ju hyfsat snygga kläder. Men jag gillar färg och coola mönster. Lite svårt att hitta de på spinning byxor :S

 

Röhnisch bh från Intersport 250:-

SÅ jag behöver tips på träningskläder, gärna från nätet med snabb leverans!
Snart blir det afro power dance och så klart mitt älskade gåband i en timma. Måste byta ut musiken i Iphonen bara sen är jag redo.

Träning har verkligen gett resultat, mina älskade muskler på ryggen har tagit form. Får ta en ny bild på det snart. Men måste jobba mer på framsidan, och bygga en starkare rygg och faktiskt min hållning på samma gång.


 

Får även tacka för den snygga ryggsäcken jag fick och ännu en vattenflaska.


....








♥ You are my peace in a world of war

Favoriter i repris FTW!

Så jäkla grym kväll och natt igår! Så här kul har jag inte haft på länge och jag sitter verkligen och ler och kan inte sluta! Så mycket som bara flöt på. Det bästa är ju när man får höra sina favoriter, Deadmau5 for the win!



Ghosts 'n' stuff

Låtar som inte spelades igår men som man inte kan få nog av!




A creme

 

Bästa krämen någonsin, sprang in och köpte en på vägen hem från stan, finns på hälsokost butiker för ca 80 kr!

"A-Creme är är äldst på marknaden när det gäller A-vitamin creme och i särklass den mest beprövade. Krämen används till hela kroppen. Den går snabbt in i huden, håller huden mjuk och smidig, är dryg och skön att använda. Lika bra efter sol, dusch och bad som vid kyla. Kan användas som ansiktscreme (dag och nattcreme) eller handcreme, fotcreme mm."

Funkar asbra också när man har Psoreasis som mig. Vilket även 3% av befolkningen har och är en av våra vanligaste folksjukdommar. Så mycket skit jag har fått höra om det hur det ser ut, och att det ser äckligt ut och bla bla bla.. Kör upp det där solen inte skiner vet ja!

 


Break youre heart!



Now listen to me baby
Before I love and leave you
They call me heart breaker
I don't wanna decieve you

If you fall for me
I'm not easy to please
I might tear you apart
Told you from the start, baby from the start.

God morgon!



Med stadig frukost i magen begav jag mig till stan för fika med C. Trevligt värre, hitta dock ingen klänning vilket stör mig så in i helvete. Vad ska jag nu ha på mig imorgon!?

Efter det gick jag till frissan och toppa håret och fick en snelugg. Vet inte riktigt om jag gillade det, blir nog bättre när jag själv plattar det.


Helt slut!



Svårt att sova, ja! Jag kom hem från träningen och fick rycket! Började städa iordning i skåpen och tog ut allt ur skafferiet. Imorn kommer grabbarna och ska rengöra all ventilation i lägenheten. Passande till våren då det behövs ny och fräsch luft i lägenheten.

Det blev 30 min non stop powet walk på gåbandet och sedan 20 min core, gillade inte instruktören så jag gick till gymmet istället. Körde lite styrka och började bygga muskler istället för kondition. Sammanlagt träning i 1½ timma. Men imorn ska jag nog ge Kick boxning en chans!  Efter träningen blev det mat och en urskön dusch. Fick lite den där känslan när man har varit på badhuset och badat och bastat och skrubbat sig ren och kommer hem alldeles ren och fräsch!

Testade den nya drycken Celsius som ska förbränna 100g fett eller mer under den tretimmars perioden den fungerar, ger en liten kick och sätter igång förbränningen. Tydligen den enda som verkligen fungerar så!
Finns med och utan kolsyra och i flera olika smaker, smakar typ som Icetea.


B and Lady G











"Once you killed a cow, you got to make a burger"

L


Skinny bitch!



OM and G! Jag insåg precis hur mycket jag gått upp i vikt sen i sommras! :S

Nikon L100

Det blev ingen Canon G10 eller G11. Utan en Nikon L100. Tror det räcker just nu med en sådan. Jag är nöjd! 1500 kr på Onoff är ju inte helt fel.


5 i rad!

Jag får vara rätt nöjd med dagen, började med att jag löste hela Eniros skattjakt och sedan drog jag iväg till Bowlinghallen. Min syster hade kalas där för sina vänner och jag fick vara med att spela. Yey! 5 strike i rad och jag var nöjd. Lämnade tjejerna (6 st 10åringar) med pappa som också var med och handlade kylen full. Jag älskar att ha ett nystädat och fullt kylskåp! Skjutsade Angelica till hästen och sedan full fart hem igen, min dag var fartfylld minsann. Och nu....ja nu ska jag ta en dusch och sedan en kopp kaffe, läsa på lite mer om Canon G11 som nog kommer bli mitt framtida köp. Nu skippar jag G10 efter uppläxning av Daniel.


CHINA RED

 

Me want it so bad! Känner en trip till skövde på g snart.


Dont you let me go tonight!



AHHHHH gåshud!!

Today is a good day

Uy uy uy! Förbannade träningsvärk! Storstädning idag, tog och tvätta rent kylskåpet eller vad man säger medans jag lagade mat. Har dammat och gjort allt skit så nu är det kliniskt rent. Allt för en dejt som kommer kl 16, ok nu såg jag att det var två timmar kvar så jag fick liiiiite panik :S

Vad fan ska jag ha på mig ?!?!


african power dance!

Träningen igår var rätt intensiv, tränade easy line med olika stationer. Ufff idag har jag allt träningsvärk! Men idag klockan halv 17 blir det träning med. Idag blir det African Power dance. Skit kul ju!

Igår blev det Harrys i vanlig ordning, dock kom vi bara fyra men vi hade allt bra poäng!




Kanske blir nåt sånt här sen, då behöver jag ju inte gå ut ikväll för att dansa ;D

Arvika 2010

Have I told you!? Jag ska till Arvika i sommar!! :D

Klara artister!

Agent Side Grinder
Anna von Hausswolff
Babyshambles*
Corroded
Cristian Dinamarca
donkeyboy
Dufvan
Dum Dum Girls*
Familjen
Handen på Hjärtat
Harald Björk (Live)
Hypocrisy
In Flames
Invasionen
Jinder
JJ
Kent
Lenka*
Leæther Strip*
Makthaverskan
Markus Krunegård
Mattias Alkberg
Mixtapes & Cellmates
Name The Pet
Nitzer Ebb*
Ou Est Le Swimming Pool
Owl Vision
Regina Spektor*
Robyn
Shout Out Louds
Simian Mobile Disco*
Steso Songs
Super Viral Brothers
Takida
Teddybears
The Tiny
The Twelves*
Universal Poplab
Verkstaden
Volbeat*
Wolf
[ingenting]

Mycket bra musik att lyssna på alltså! Ska se upp för bajsmannen bara :S


Leave the body leave the mind!

"Hon har börjat nytt liv, hon röker inte, hon äter bara mörkchocklad, har på sig stegräknare OCH hon ska inte ens på ONSDAGSKLUBBEN!?!"

 

Men det klart att ni ska dit ;)


Ge blod.nu!

Det blir rester från igår, massa kaffe och Elle magazine. Bubbelroom tidningen sög!

Har varit på vinden och hämtat ner lite vårjackor och väskor. Well NU kan det bli vår! Trots att solen inte skiner idag så är det en bra dag. Besöket på sjukhuset gick bra, dock väldigt tråkigt att lyssna på saker man redan vet om och känner till. Som att ge blod...bla bla bla bla..jag gör det var fjärde månad så jag kan det!

Kolla in det här istället!

;)



Korrektion: Stegräknaren står på 5134 för tillfället...verkar bra.

Im gonna toutch the sky!



Gymmast just nu! Ohhhh ohhh ohh! Baby I know how to fly!

Sluta röka försöka 2, börja träna försök 1!

Ousch! Är det bara jag som får ont i magen och ryggen när jag sover för länge. Fy satan! Ingen träningsvärk än så länge, funderar på att gå på något pass imorgon igen! :)

Idag blir det studiebesök på Röntgen och Lab! Ska väl hinna med nån lunch på sjukhuset där emellan. Tänkte ta en promenad dit och hem och testa min stegräknare idag!

Vad sker hos er?




Iyi geceler

Nattmacka efter träningen, lite gravad lax på mackan, skorpor med marmelad och Jordgubbs yogurt med linfrön.

Träningen gick bra, jag lyckades faktiskt stå upp och cykla hela tiden förutom när det var 4min x 5 eller nåt.

Efter nattmackan ska jag duscha och smörja in hela mig, sedan blir det lite torrostade jordnötter och senaste Bubbelroom tidningen. Får väl se om den är nåt att ha.

Godnatt alla!


Kyckling i kokosmjölk och couscous




Promenad runt lidan






Morn morn!


God morgon!! Som vanligt nu för tiden är det en underbar morgon, solen skiner och det ser nästan varmt ut om man inte tänker på snön då. Idag har jag lite pappersarbete och måste förbi mitt jobb för att lämna in lönelappen med mina tider på. Jag är totalt kass på att lämna in den i tid! Vid kvart över fem ikväll blir det intervall spinning! Bloggar jag inte nåt mer så vet ni att jag avlidit i en svettpöl på golvet bredvid cykeln. Det var verkligen inte igår jag tränade senast!

Så på tv nu att Linda Sundblad har samlat ihop en kör här i Lidköping nu till körslaget. Får väl säga lycka till! Hade tänkt vara med på uttagningen men jag hade aldrig pallat att sjunga på tv!

Hur ser er dag ut?

Skip bo kväll!

Är hemma efter en skip bo kväll med öl hos Anton, jag har grym nybörjar tur. Andra gången jag spelar och jag kan bara inte sluta vinna! Stackars Angelica som inte vann en enda gång är världens dåligaste förlorare. Det finns bara inte för henne! :D

 

Ska se på Sverige pussas och kramas och sedan somna gott i min säng. Imorgon väntar spinning och jag måste verkligen lämna in min lönelapp på jobbet. Har bestämt mig för att jag måste till Ikea och handla! :) Kanske borde nämna att jag har sålt bilen idag med. Skönt att bli av med ångesten!

Touch and go!


Life goes on..

Så var den utlagd på blocket som en reservdelsbil med inbrottsskada. Har redan haft flera st som ringt på den och en som är på väg nu och ska kika. Jag vill bli av med den för när jag ser den på parkeringen får jag bara ångest!

Vad är det egentligen med människor, hur man kan bara bryta sig in i någon annans ägodel och ta det man vill ha och förstöra så. Vi kom fram till att det måste varit planerat för vem går runt med en skruvmejsel i fickan? Pappa försökte starta den men fick inte ens ur nycklarna...suck. Sånt här är ganska jobbigt för mig, jag tror jag fortfarande är lite chockad då jag inte ens vet hur jag ska reagera...bara ångest. Jag är rädd också för att jag kanske bor i samma kvarter som dessa idioter. Alla är mina misstänkta just nu.

Mona var här förut och drack lite kaffe och åt bullar. Fick lite stöd och lite uppläxning, det är bra det! Hon spådde mig även och det visade sig att killen jag känner lite extra för känner mer än vad jag gör. Huh...där ser man!



Fanskap!

Ahhh vilken härlig morgon tänker jag, solen skiner och det är inte ens kallt. Ska till skolan för att ha en rolig lektion och till råga på allt är det internationella kvinnodagen...nice. Jag går ut till bilen och tar upp dörren, hm...upplåst?!

Men...vad är det för nåt svart som ligger på golvet...och varför är stereon inte där....NEJ FAAAN! Jag har haft inbrott...genast skönk humöret, solen sken inte längre och det blev helt plötsligt kallt. Ringer polisen på en gång så nu är anmälan gjord. Tänkt vad en sån sak kan förstöra ens humör, jag känner mig kränkt! Någon har rotat bland mina saker, bland mina arbetskläder och skor som ligger i bagaget, bland mina papper i handsfacket och mina prylar..de är borta alltihop. Ratten är förstörd och alla lås med, de hade verkligen tänkt sno min bil!

Hur kunde det hända mig, jag som tyckte det var ett bra område.

Nu blir det faktiskt skroten för min pärla!

Söndag



Vi slappar idag, film,chips och apelsiner...mängder av vatten också för den delen. Det är som det ska vara en söndag.

Ingen, ingen, ingen, ingen hör...

Spelar inte längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas, att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej...


Misery loves company



Spränger högtalarna och känner party suget. Ikväll blir det syrrans födelsedags fest och jag har hittat fyra böcker som passar henne bra.
Sedan får vi se, spelkväll med öl eller utgång! :D

Tvätten hänger på tork nu i alla fall...jag kom ihåg tiden för en gångs skull!:D

11.38


Die mf die

 

Det blev Harrys musicquiz och fyra öl ute igår. Vi kom på delad tredje plats vilket var helt ok, vi har redan varit tvåa och fått de där biljetterna och nu satsar vi verkligen på första plats nästa vecka.

Klockan blev 12 och vi gled vidare ett gäng på efterfest hos Anders. Hade det trevligt, drack mycket vin och prata om allt mellan himmel och jord. Halv fyra bestämde jag mig för att gå hem i alla fall och somnade på en gång. Bra kväll..

Måste bara lägga upp den här låten, inte min sorts musik alls men fy fan vad texten är bra!!!



I, don't need your forgiveness
I, don't need your hate
I, don't need your acceptance
So what should I do?

I, don't need your resistance
I, don't need your prayers
I, don't need no religion
I, don't need a thing from you!

I don't do what I've been told,
You're so lame why don't you just go?


I, don't need your prison
I, don't need your pain
I, don't need your decision
So what should I do?

I, don't need your approval
I, don't need your hope
I, don't need your malition
I, don't need a thing from you

I'll be sorry when I'm old?
You're so full of shit man just go!



vår vår vår!

 

Har haft den bästa dagen på länge!

Började i skolan där vi såg en film om dödshjälp, tror vi satt alla och böla i klassen. Starka känslor där. Efteråt plocka jag upp Anders som åkte med mig till Mickes bilverkstad som berätta att han fixar min bil till ett väldigt bra pris! Sedan in till MEK1 och hälsa på Stefan. Såg alla motorcyklarna och kom tänka på tripen till kinnekulle i sommras. Åh jag vill ha vår nu!! Angelica i vår gör vi om det!! Gratis Pizza till lunch då ägarn bjöd på den för att jag var turk. HA! :D

Sedan till El giganten och hitta ett bra fodral till min iPhone. Lycka!! Och nu är jag hemma...det hände helt enkelt inte mycket idag men jag är glad ändå. Jag gissar på att solen gör sitt!

 

 


Jennys premiär!

 

Vi blev ett rätt så stort gäng som såg Jennys premiär i Dating in the dark igår kväll. Nog hade vi kul alltid och jag har inte skrattat så mycket på länge!

Sushi

Lunch med Mona, Check!


we had a greate one!

Suck...jag förstår inte. Jag sitter och är ledsen för att min pärla nog måste skrotas...finito, adjö, ce la vie...NEEEJ! Jag älskar min bil, jag vill inte byta ut den mot nån annan glansigare, säkrare bil. Jag känner till alla sprickor och trasiga knappar. Men det finns ingen som vågar svetsa så nära tanken utan att ta bort själva tanken. För det kan bli en dyr historia. Men...ja..det är nog dags. Min pärla har hängt med sen 92 och ändå kört 238908 mil!!

Solen skiner idag med, jag bara längtar ut! Jag ska äta en frukost, ta mig en kaffe och bege mig på en lång promenad. Sedan ska jag träffa min persiska skönhet för en fika och fira hennes nya jobb som stadsinjengör (stavning??)
Efter det blir det väl middag med Angelica och kanske borde man ta sig en trip till solariet idag med.

Våren är här för att stanna....tills på fredag i alla fall...

Är det nu det startar??

Jag har tänkt på det här med att bli äldre, som alla mina vänner vet om så har jag haft åldersnoja sen jag var 17, jag ville först inte bli 18 sedan ville jag inte bli 20 och nu vill jag absolut inte bli 25. Jag är LIVRÄDD! Så länge någon inte kan övertyga mig rejält om att det bara blir bättre med åren kommer jag nog ha kvar min noja. Jag vägrar! Jag är inte rädd för att bli gammal, jag är mer rädd för att vara ett år närmare döden. Kan ju kanske ha någonting att göra med att jag inte tycker jag har gjort något vettigt med mitt liv, jag pluggar fortfarande och jag är fortfarande singel, jag har aldrig rest med mina vänner och jag har aldrig spontant hittat på något helt freaky en rastlös dag. Jag vill uppleva saker, jag vill försvinna bort i mina drömmar och jag vill uppleva mina drömmar. Jag vill vandra i djungeln, jag vill lära mig surfa, jag vill simma med delfiner och jag vill bo och jobba utomlands i ett år, jag vill så mycket! Men åren bara rinner ifrån mig...jag är ju snart 23! Är det inte i min ålder man faktiskt SKA ha gjort och testat nästan allt...eller ja börjat göra det? Men så lyssnar jag på alla andra äldre som säger att deras liv började vid 25, att det var då de förstod hela grejen med att leva och att de faktiskt började leva så som de hade velat innan. Det kanske finns hopp.

Istället sitter jag i min lägenhet som doftar nybakta bullar och stirrar på min katt som bara sover hela tiden...och så undrar jag varför jag är singel...pffff.....

Fast ja...han är ju en jääävligt söt katt att se på med.



Måndag kväll



Var i butiken förut och kom tänkte på att jag och mamma bestämt oss för att baka bullar någon dag. Men jag vet hur hon är, trött efter jobbet och slänger sig på soffan tills det är dags att gå upp och laga mat till familjen och sedan trött efter det och nästan bums i säng. Så jag tänkte baka lite själv istället så det blir gjort. Vips...så var min måndag över och jag har hunnit med att se Änglagård på lektionstid för att prata om kulturkrockar, kulturrelativism och etnocentrism i filmen. Sedan iväg till ambulansen för en två timmar lång föreläsning i ett litet fullt rum med dålig ventilation. Det roligaste var när larmet gick och alla väntade spänt för Prio 1 för att se vad som händer i rummen då. Det enda var att lamporna tändes och ugnen stängdes av. Wow..

RSS 2.0