Hej kompis!



Satt i vad som kändes tre timmar och fikade med en vän. Så kom denna kompisen! Och 14 andra av hans vänner och ville vara med.






That time of the year! Idag känner jag mig
givmild.



Slutligen blev det ett litet hål till på min kropp. ;) Funderat länge och 4 sek senare var det klart!

3000 kr fattigare, men en resa rikare.



Har hänt hos mamma ett bra tag nu och försökt boka biljetterna. Nu är det fixat! Tog bara två timmar då mitt Visa kort och internetbank cp:a sig. Fan vad trött man kan bli på teknik ibland. Nu beger jag mig hemåt för vila, imorn blir det att bli av med lite blod för bättre behövande. Och göra ännu ett försök till ett nytt pass då det var stäng efter 13 idag.

My day



Sjal, klänning, halsband - MQ.
Ballerina: H&M



Jag idag, skinjacka, tunika, leggings, boots och ray bans.



En tio-bitars från Hej Sushi.



David West @ Strand 29/8









Sorry men David West sög, kanske hade för höga förhoppningar. Men en kul kväll blev det allt. En färd i en Pontiac Bonneville innan hemfärd var riktigt kul! Sista kvällen på jobbet dock, inte lika kul.

Panik




 

I ren panik igår satte jag mig och beställde kläder...jag vet att det är 25plus grader i Istanbul när jag kommer dit. Men vad ska man ta på sig!? I värmen och med en pryd morfar där man inte får visa ben eller bröst så är det sjukt svårt! Mamma tyckte jeans och tshirt. Men aldrig att jag går i värmen i jeans. Har ju slutat använda det också. Nu måste jag bara hitta en solhatt med. Jobbigt att behöva köpa sommarkläder när hösten är här.


Hip shake





Ensam hemma, nyduschad och kaffesugen. Jag njuter för mig själv, for now. Resa planerad den 10e september till Turkiet. Jag ska få njuta av mitt hemlands alla dofter och ljud igen. Maten, luften, människorna och till och med moskeérna är något jag saknat, min själ saknat!

Mammas kusins restaurang, männen som fiskar vid vattnet i centrala Istanbul, mannen som säljer vattenmeloner från en vagn, persikorna i morfars persikoträd, mitt hjärta slår volter!

Day'n night


Syskonkärlek

Jag kunde aldrig veta då det jag vet nu. Att den lilla levande dockan med äppelkinder och skrynklig hud, med en härlig bebisdoft som låg i mitt knä där jag satt mitt på sängen för att inte tappa henne skulle bli min bästa vän. 5 år gammal med plåster om knäna efter alla gånger jag ramlade ute på gården, med en bror som ligger och gråter i mammas knä bredvid så hade jag äntligen efter 9 månader i längtan fått en till docka. Båda var perfekta i mina ögon och jag brydde mig aldrig över all gråt om nätterna, alla deras slagsmål genom åren, rivmärken, bitmärken, hårtussar som drogs loss. När pappa la alla madrasser på golvet där vi kunde leka "land och hav" var vi en oslagbar trio. När någon hade gungat och råkat slå till min bror så var jag den första ut som skällde ut barnen efter noter.

Sedan växde de upp, idag är de inte alls som de var för bara ett par år sedan. Snart vuxna i mina ögon men fortfarande barn i själen. Hur kan man inte älska sitt egna kött och blod. Deras val i livet kanske inte alltid kommer att vara det jag vill för de, men jag ska stötta de så mycket jag bara kan.

 


Lycka!

Ett litet lyckorus sprider sig i hela mig! Började redan inatt och idag blev den större och större! Inget speciellt egentligen men det gäller att vara på, ringa och maila och sen...ja sen kanske jag har mitt vikariat i två år!
Nu är det bara att vänta ca en vecka! Jag är hoppfull och optimistisk!
Det är nästan så jag inte vet vart jag ska ta vägen, så glad är jag. Hade glömt bort riktig lycka!
För jag är så jäkla bäst!

Firar det med en grym låt



I guess he's an Xbox and I'm more Atari

Förbannat bra låt, man blir glad av soundet liksom!
Tog en snabb promend i regnet, underbart. Rensar tankarna!

I'm out!

Bossen vill träffa mig för att få mina betyg och skriva på nytt anställningskontrakt, för inte längre vårdbiträde utan undersköterska! Vilket också innebär högre lön som dock håller på att förhandlas om nu. Så senare i höst kommer det en liten klumpsumma skulle jag tro!

Jag är på så bra humör idag som beror på ett litet brev i min lilla låda.





Topp - Gina. Jeans - Fornarina. Solglasögon - pappas 30 år gamla Ray ban's.

Miss leopard





Det slutade med att jag la mig halv fyra istället, så idag när jag vaknade vid 12 fick jag mig en liten chock. Oavsett hur sent jag somnar så vaknar jag inte så sent. Men det var mysigt att vakna upp och inte göra nåt, inte röra telefonen eller datorn eller tvn. Bara va....själv, tyst och funderande.

God morgon på er alla, tror det blir lite promenad och träning ikväll.

Let it be me

Haft en mysig kväll med Rödtotten ikväll där vi kikat på Sagan om ringen...eller ja, det lilla som var emellan reklamen. Fy fan vad mycket reklam det har varit på sistonde. Antagligen för att de vet om att alla sitter hemma en söndagkväll och kollar på det som finns att se på tv. I alla fall, kinamat, film och bästa vän var det som gällde för kvällen!

Dags att knyta sig och avslutar dagen med en låt från Ray Lemontange


Frankie says relax!




För en liten sekund

Det flög en fjäril in i lägenheten precis, genom min balkongdörr som står öppen för att få in lite friskare luft än den luft som håller på att kväva mig. Den flög in och satte sig på en av mina blommor, men den ville inte fastna på bild, och inte bli fångad för en närmare inspektion, den ville bara ut och ut flög den igen. Så var den borta med vinden..
Om jag bara hade kunnat få byta liv för en stund.

2 night was all I wanted

Inte bästa natten men ändå helt ok, some crazy shit can man säga. Med goda vänner kan det bara bli bättre än bäst! Lite smått chockad när det var DJBabyj som var dj men det var grymt!

<3 Oskar Linnros

Kan man bli kär i musik, en text från en låt, känns som en barndomskärlek och det är sockervadd i magen. Oskar Linnros i fukkin love you!
(När jag var ett barn talade jag så som ett barn
mitt sinne var så som ett barns och du vet 
jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur)

(Fy fan va skönt)

Nån kommer ta dina ungdomsår ifrån dig
Det kommer hända om det inte hänt
(Fy fan va skönt)
Du kommer brinna upp
Åh du kanske förlåtit kanske förlåter men
Du kommer aldrig brinna så igen, min vän

Nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut
Som om det gjordes för din skull
Och du har någon ny att somna bredvid nu
Det är inte lätt att va så ung

(Fy fan vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
För ögonen svider och hjärtat bränns
(Vad skönt)
Skönt att jag slipper bli 25
Ungdomen brinner ge mig eld
(Vad skönt)
Skönt att jag aldrig blir 25
För Sysifos ska till himmelen
Jag svär att jag aldrig blir 25 igen


Zumba





Arlette har lånat ena hallen på Sirius så jag, hon och två andra tjejer är själva och kör ett pass Zumba. Sedan funderar jag på att ta bilen till skövde för lite shopping, behöver nya skor inför hösten. Och jag vet precis vilka jag vill ha!

Från och med Du



Medans ni är ute och skakar rumpa, sitter jag nerbäddad i sängen! Och jag gillar det!!


Det är jag och Oskar Linnros så jag myser! Helt sjukt egentligen att jag inte är ute idag "Det är väl fredag!" Men nej nu är det smygstart av mitt "nya liv". Mindre cigg och alkohol, mer träning!! Så imorgon blir det Zumba med Arlette och hennes två andra vänner som lånat en sal på sirius. På kvällen blir det umgänge med en long lost friend, typ.





Från och med Du - Oskar Linnros

Cosy morning








Kill me why don't ya!



Bara för att man är yngre innebär det väl inte att man orkar med mer än de äldre, bara för att jag är yngst ska inte jag behöva dra det tyngsta så att säga. Pissed off på vissa på jobbet, men när de är bundisar med chefen så håller man tyst, inser att det är två veckor kvar. Sen ska jag syssla med det JAG VILL!

Helgen kärleken kom till stan

Längst fram på scenen står Melissa Horn och kör sina bästa låtar, runt om i hela parken är det fullt av folk som sitter på filtar och myser, med lite vin, lite mat och till och med ljus. Själv satt man där och ville säga allt hon sjöng till en viss person. Man kände sig ensam trots så mycket folk runt om. Men idag fick jag ett samtal och inatt fick jag ett mess. Vissa saker gör en bara så glad!

Bästa kaffekoppen ever!

Tar det lugnt hemma, försöker komma på nåt att äta och funderar på stekt lax, stekta kantareller med lite grädde och nån sallad till. Men visst är det underbart när hela lägenheten doftar kaffe!
79:- på Rörstrands outlet. Dock är den inte från själva Rörstrands.

12/8 - 10


Work it!

Eftersom det blev en tidigt kväll igår, eller ja...la mig vid ett efter att syster varit här, druckit lite té, kikar på CSI NY och bara pratat, så vakande jag tidigt idag. Det blev till att skaffa Spotify Premium och snöra på sig gympadojorna. Tog en timmas promenad runt älven, sjukhuset och sedan tillbaka igen. Plötsligt har jag fått en sån stuts i benen så jag går fort....riktigt fort! Och viljan finns där. Jag menar, ska jag kunna nå mitt mål så måste jag röra på mig mer!
Men nu blir det vidrig gröt till frukost, och kaffe...men ingen cigg!

Nytt mål!


Nytt mål! Den 28e Augusti ska den här klänningen INTE sitta riktigt så här tajt, och vara så kort :R Det löser sig nog!

Melissa Horn i Lidköping - 14/8

Efter en timmas promenad är jag piggaren och känner mig riktigt fräsch. Att det regnade gjorde inte nått! Nu ska jag bara ta det lugnt, en kopp te och en nattmacka och lyssna lite på Melissa, som förövrigt kommer till Lidköping på Lördag och vi är så klart några som ska dit, sjunga, mysa och säkert gråta.

In the dark

Jag har hållt mig i mörkret på sistonde, jobbat nätter med många koppar kaffe men ändå knappt fått upp ögonen efter en stunds vila. Men det gäller bara att tänka på pengarna, och jag kikar redan på resa! ;)

Doctor's orders!

God morgon!

Vaknade upp på den bra sidan idag antar jag, dock såg jag vädret och drog fort som tusan igen persienen. Förkyldningen är inte borta och jag börjar bli rätt trött på den nu. Har aldrig någonsin velat dra till gymmet lika mycket som nu. Jag har satt ett mål nu och då vill jag ju börja med den! Mu blir det till att hinka litervis med Berocca.

Min morgon har bestått av att ringa 100-tals samtal och nyss pratade jag med chefen om min framtid. Ska även ut på intranätet för att kika efter mer jobb. Man får lätt panik när man inte vet vad som sker i höst.

Men nu blir det kaffe och nån omelett

Hemsökt slott och kungliga karameller.



Det blev ingen svampplockning idag, men det gjorde verkligen ingenting för jag har haft en underbar dag med familjen.

Vi tog en trip till Läcköslott för att gå en guidad tur inne och sedan in till slottsbutiken där jag hittade en ljusstake från Kosa Boda. Kosta Boda hade även utställning i slottet och jag såg något som passade perfekt på min önskelista inför kommande födelsedag. Behöver jag säga mer än "Läppstiftet" och "Nagellacket". Efter slottsturen drog vi till Spiken för att få i oss lite mat, rökt sik och lax satt underbart i magen! Skaffade hem lite rökt ål med! Jag är så nöjd med dagen, var länge sen man fick lite egentid utan problem och gnat och tjat om det ena eller anda. Enda frågan som dök upp va var vi skulle äta. Nu sitter jag och myser för mig själv med min nya ljusstake och de "Kungliga karamellerna".



M.I.A



Gone M.I.A på grund av förkyldning. Orkar inte med nått och tro FAN att det ska vara varmt och fint väder när jag är sjuk.

En stund för sig själv


Postsecret.com


Brown eyes



Idag håller jag mig i bakgrunden, sova äta och tvätta för att sedan jobba inatt. Inget mer, inget mindre. Och nej, ingen ångest här inte!

Det blir inte bättre än så här.












Pappas 25 år gamla Ray ban's!





And now! There miiiiiine!! Så jag har suktat efter de, tills jag på skoj sa "ja men jag kan få dom då" "Jaa då, jag använder de inte, ta de" Moahaha...YESSSSS!!!!

It's so hard!

Tillbaka till verkligheten!
Har varit utan mobil i ett dygn men nu är den på laddning igen. Har varit husvakt, bilvakt och barnvakt i ett! Föräldrarna fick för sig att dra till Grebbestad och jag fick låna bilen, samtidigt som jag sov över i huset och höll koll på mina syskon. Inte det lättaste när en av de faktiskt är myndig och får göra vad han vill egentligen.
Ska strax iväg till sjukhuset för ett extra pass med saftig betalning, försöker bara slänga i mig en proteindrink för att orka med. Utöver schemat och på en röd dag ger braaaa betalt!

RSS 2.0