Fredag 16.10

image878

Läser min nya tidning jag fick idag. Gratis är fan gott.
Men varför väljer man att ha Linda på framsidan...:S

Ska senare iväg till Angelica för att färga hennes hår och ikväll blir det nog film med Alexandra och Erika. Verkar vara en ganska så lugn kväll idag. Kanske träffar en herre senare med.

Ciao så länge

Suprise

Ok, för er som tjatat om att jag borde blogga här igen..jag har en bra nyhet för er. Jag kommer börja blogga igen. Tyvärr tappade jag motivationen och ibland känns det som den enda anledningen man bloggar här, är för att få så många läsare som möjligt. Att bli en "topblogger" och att kanske till och med tjäna pengar på det. Tyvärr så läser många också min blogg och tror att de vet hur jag är genom att läsa allt. Killar jag dejtat har varit inne och snokat och tror sedan helt fel saker om mig. Detta är tyvärr nackdelen med att dela med sig alla ens tankar och åsikter.

Handlar bloggandet endast om att snoka i andras liv?

Jag är ganska "straight forward" så att säga. Jag säger det gärna rätt ut det alla andra kanske inte vågar säga. Jag är rätt så snuskig av mig, visst. Det är sån jag är och ibland kan det väl gå perioder då jag kanske bara vill snacka om sex. Men sen så känner jag bara...nej det kan jag inte skriva. Folk kommer kolla snett på mig på gatorna i Lidköping. Jag är inte knäpp...jag är bara jag!


image877Min tatuering

Ett inlägg endast för Glitzy ;D Det här är då min tatuering. Jag är nog inte riktigt nöjd med den och kommer väl ändra den lite senare. Har ju precis bara börjat så att säga. Meningen är att den ska se ut som den på bilden under. Fast med bara tre stora stjärnor. Den är lite ojämn och "suddig" och det är lite meningen att den ska vara så.

image875

image876


OMG!!!

62%How Addicted to Blogging Are You?

 

It's bad...it relly bad :S


Gårdagens outfit...

image874

Jeans: Rut mfl
Silkes Blus: Ipekyol Turkiet

Godkväll ;D

Godkväll..

Känner inte riktigt att jag mår så bra nu för tiden. Idag är jag bara riktigt trött efter kvällens bravader. Det blev tre förfester och sen Eddies. Först göra sig iordning och dra till Ida i snöovädret, sedan iväg till Stoffe för hans trevliga förfest. Och till slut blev det förfest hos Färid. Många heta människor i ett och samma rum ;D
Vid tolv drog vi in till stan i ovädret och höga stövlar. Och in till Eddies för att ta någon drink. Helt kass kväll då det var typ tomt.
Vid 2 drog vi hem till Angelica. Efter några sms fram och tillbaka blev det iväg till G. Hade sjukt mysig kväll!

Idag fyller mamma år och jag försöker verkligen att vara glad och frisk. Vi får gäster hit snart men jag vet inte om jag orkar med det riktigt. Hon blev i alla fall överlycklig över presenterna.

Saker att göra:
  • Kolla upp om det är en infektion i kroppen...yiiikkes!
  • Fixa alla läxor
  • Träna mer
  • Åka till Gbg och shoppa
  • Beställa tid för att fixa ögonbrynen
  • Tagga ner med nån mysig ;D

Before and after

En god vän kommenterade mina armar, att de såg lite..tränade ut. Men jag tycker att det börjar försvinna nu, jag menar...kolla in det här..det var precis när jag flyttade hem igen. Jobbet som slaktare är tufft!

image871

image873

Nu är det ju inget kvar typ.... :/....och ja...det är ett blå märke...suck

RSS 2.0