Nyårsblåsa

image800

Så här är min nyårsklänning förresten. Måste komma på vad jag ska ha för strumpbyxor med, eller om man ska ha tajst...hm..? Tips?

Och så var julen över

På bara en dag var den över, julstämmningen, känslan, upplevelsen. Visst..den var bra men kunde ha varit bättre.
Så här såg jag ut på kvällen. Absolut inga julfärger här inte, när man är solbränd passar man ju inte i svart precis.

image799


Man fick ju endel presenter, bland annat en svindyr hårinpackning som jag testar just nu. Och endel pengar, det roligaste är ju när man får saker från folk man absolut inte förväntat sig att få av. Nu har man ju nyår att se fram emot. Och jag är riktigt kluven, vad ska man göra? Fira lugnt med familjen och nära, eller supa till med vännerna. Jag vet vem jag vill fira med, men han är för långt bort just nu : (

Dagens problem....

Vad fan gör man när man liksom är "all in love"  på en man verkligen tycker om flera mil bort. Och det problemet att mamma aldrig kommer lita på nån utländsk kille som jag dejtar ever again.

Ja....visst

http://www.myheritage.com/collage

Hoe hoe hoe

hehe....eller ja...ho ho ho. ;D imorgon är det då julafton och jag kan säga att jag faktist inte har önskat mig någonting alls. Jag har redan allt jag vill ha och ser just nu bara fram emot kvällen med nära och kära. För att verkligen komma i julstämmning ska jag snart på en uppesittarkväll med tjejerna. Det blir lussebullar, glögg, pepparkakor och allt som hör julen till. Även bingolotto på fyllan :D

Hittade min nyårsklänning förresten i Göteborg. Kommer kanske upp en bild på den senare. Svart med paljetter och djup urringning ;D

image798


Yes it's true

Jag har flyttat hem igen, och vet ni....det känns jävligt underbart. Men jag kommer sakna Daniel, min klippa i ensamheten i göteborg. :(

I dont care!

Sitter hemma hos Angelica just nu medans hon gör sig i ordning. Ikväll fyller Tom 25 så vi ska på hans fest. Vi har nog den bästa presenten ever.

Det känns precis som förr...:D I love it!

Titta titta

image797


Titta vad smal jag börjar se ut...ME LIKE. Nu är jag off till jobbet. TIllbaka vid typ 18, ska kolla in en LV väska efteråt med. Wish me good luck att den är äkta.

I've found them

Thumbnail view of LENNON in BLACK from Dune

Jag har typ hittat de snyggaste stövlarna ever. Jag måste ha dom från Dune. Förresten är det mitt nya skomärke som jag bara älskar :D

Ny frilla ?

image792 Fan det här var ju rätt snyggt ändå XD jag kanske borde bli blond

image793 Hm rödhårig har jag ju varit, men hej morot

image794 Typ samma frilla jag har nu ju

image795 Väldigt blond ;D

image796

Julmusik





Lite skön julmusik kanske?



Nyårs klänning :S


Jag får verkligen panik snart, vad ska jag ha på mig i jul, och nyårsklännig då??

Jag vill se ut som Jessica Simpson gör, ur söt verkligen.

God söndag

Vaknade för en timma sedan med ett ryck. Idag händer det fasen grejer. Först tänkte jag ta mig en runda på stan för att leta julklappar.

Jag vet vad jag ska köpa till Daniel och det är sååå perfekt. Fast han kanske får två saker..får se. Sedan vet jag vad jag ska köpa till mamma med. Men resten...no idea! Efter åt tänkte jag ta vagnen till Kortedala. Jag var och kikade på en lägenhet där igår och jag skrev upp att jag var intresserad. Dock vet jag inte riktigt vad jag vill. Jag har ju världens chans nu. Hyran är lite hög och kan till våren bli 2% högre :S
SÅ jag ska i alla fall dit och kolla in området för att kunna bestämma mig bättre.
Är lite trött dock då en viss Daniel ringde mig halv fyra imorse och ville bara ringa och störa ifall jag nu skulle flytta hem på fredag. Haha..jag tyckte det var gulligt gjort. Kommer sakna han massor. Men om jag bor kvar så måste jag skaffa honom en HÖRAPPARAT!!! :D

Jag var ute i fredags förresten, jag hade otroligt kul på "Gayklubben" Gossip. Vi var ett gäng glada killar och Fredrik från Götene så klart. Och vi hade urkul verkligen. Dom får mig verkligen till att inte vilja flytta hem igen.

image791

Och ja, jag var den enda straighta i gänget, men tydligen trodde alla att jag och Sanna hade nåt på g. Haha...ja vi myste ju lite ihop. :D

Julklappstips till mor



Min present till mamma?

I think so....tiiiiitta på dom ju!! :D:D:D

Godmorgon

Tror att det kan bli en bra dag idag, jag ska förbi frisören och betala för min klippning. Det är så otroligt jobbigt när vissa ställen inte tar kort, och jag tar ALDRIG ut pengar...typdå.  Efter det måste jag verkligen till banken, och sån tur jag har som har Medo solarium precis bredvid banken, så då kan man få sig en fin solbränna med.

I Lördags var jag på en fikadejt med en viss Jonas. Det var riktigt trevligt och vi bestämde oss för att ses idag med, får väl se vad det blir.

Igår var en riktigt trisst dag. Vid 18 bestämde jag mig för att gå ner till avenyn, ta en kaffe och en promenad. Och det gjorde jag med. Precis när jag kommer fram ser jag massor av människor som står och kollar på revyn som visas på Stadsteatern. Alla stod och myste så jag stannade till och tittade jag med. Efter det tog jag min promenad på avenyn och neråt. Förövrigt såg jag nog den snyggaste killen jag någonsin sett, eller...jo jag funderar på om jag inte har sett honom förr. Han var nåt så otroligt yummi i alla fall.

Hepp hepp nu ska jag göra mig iordning tänkte jag...
Förövrig så önskar jag mig det här:
Så nu vet ni ;)


Daft punk

FInns en låt som är en gamal klassiker, kommer alltid att lyssna på den tror jag. Det är en gamal förfest-favorit i Lisch. Menar så klart den här :


Men det klart...den här är ju rätt så skön med.



Klicka på bilden för att komma till Daft punks hemsida.

Bostad tack

Jag har fultt upp med att leta efter en lägenhet. Någonting säger mig att det inte kommer att bli lätt om man nu inte har de rätta kontakterna. Men nångång, någonstans borde det väl finnas. Jag har suttit framför datorn nu och letat och letat. Men alla säger att det inte finns lägenheter i Göteborg.

Jag fick reda på igår att jag har kvar lite jobb efter nyår. Jag kommer då jobba extra och jobbar bara 3-4 dagar i veckan. VIlket är otroligt skönt. Jag orkar inte jobba 12 timmar 5 dagar i veckan så 3-4 räcker jätte bra. Sedan kanske jag skaffar mig ett till jobb på helgerna så får jag ju ändå in massor av pengar.
Men det här med lägenhet stör mig, jag vill ha en nu!

My baby so sweet!

21:17:17Don Yerko●๋๋?๋: says:


Shes the kind of girl u wanna marry
The kind of girl u walk the whole earth 4
Put her on your back and just carry
Her attitude is hotter than the earths core
When shes around nothing else matters
Untouchable shes got her own force field
Sooner or later someone will get at her
If I dont someone else will


21:17:48I say:


21:18:19Don Yerko●๋๋?๋: says:

kunde varit du


21:18:21Don Yerko●๋๋?๋: says:

men nej


21:18:24Don Yerko●๋๋?๋: says:

bara lämna mig


21:18:47I say:

men habibi, jag vill försöka igen. Jag vet inte vad jag tänkte på....jag var dum och naiv

2
1:19:06Don Yerko●๋๋?๋: says:

so you have come to your senses


21:19:07I say:

jag trodde att jag först behövde ta hand om mig själv för att sen kunna ta hand om dig


21:19:22Don Yerko●๋๋?๋: says:

I see, I see


21:19:57I say:

så vad säger du? Är det du och jag igen, ska solen få bli avundsjuk på våra leenden som strålar


21:20:55Don Yerko●๋๋?๋: says:
okej då baby bara du o jag

21:21:09I say:

bra askim


YEEESS

image790
Jag har klippt mig, och det blev som jag ville...:D

...

Jag lever faktist...men vi tar de imorgon.

Update

Jag kanske borde uppdatera lite, med tanke på att det har varit helg och jag lovade att det var på helgerna som jag verkligen lever.

I Fredags åkte jag hem till Daniel för att laga mat och bara vara allmänt social. Så det blev tacos och jag lovar att jag åt den här gången. Det slutade med att vi började supa och drog oss senare till stan, full som en fjortis må jag lova. Jag fick hålla i Daniel så att jag inte ramlade. Herregud, har man verkligen betett sig så förr? Träffade Sanna lite snabbt utan för Parkan och hon fick trösta mig och torka tårar.
Eftersom det var poker kväll med gubbarna här så slaggade jag hos Daniel.
Lördags så vaknade vi och åkte iväg till hans jobb. Var endel att leverera o fixa. Sen vad jag väl hemma vid 1 och försökte få i mig mat. Men fy fan vad bakis man var. Vill inte må så igen! Fick äntligen vid 19 i mig lite mackor. Och vid 21?? så var det film dags. Somnade rätt så gött vid 23.
Söndag: Har idag varit duktig och tvättat och städat och lagat mat. Hann till och med gå på en dejt med G. Han verkade trevlig men inget mer med det. En fika vid vasa typ.

Snart kommer väl Daniel förbi för att hämta sin lunch och då kan jag äntligen slagga.
Jag känner mig jävligt pissed off på en människa som anser att det är dåligt att jobba 5 dagar i veckan för att få en medioker lön. F U!




RSS 2.0