Dagens låt...Scream



Timabland-Scream

Galet baby, galet

Kom precis hem till Angelica, ute står regnet som spön i backen. Fy fan vilken kväll, det blev hederliga sturses....dock efter lite dispyter om vissa saker, kan inte skylla på att det var ett missförstånd för det var nåt värre än så..det kallas lögn. Ännu en Kent låt till samlingen, en Kent låt för varje känsla, minne, händelse. Och detta är något jag sent kommer glömma. Jimmyboy sa, jag har inte skrattat så här mycket på länge. Well....jag tror inte att jag har gråtit så här mycket på länge. Först det med Markus, sen med Mikael och sen med Daniel, jag tänker inte ens nämna det som hände med Markus för det är inte nämnvärt, men Mikael mår skit och Daniel blev misshandlad. Jag bryr mig om människor, jag säger det jag tycker och jag är den jag är. Jag är inte HETSIG och tycker man det så känner man mig inte. Jag trodde att det var nåt som kunde bli nåt större, men nu vet jag inte vad jag ska tro.

Förutom detta så hade vi en underbar kväll med killarna, Det blev endel Tequila och jäger och jag som inte ens skulle dricka nåt idag. Men efter min kväll så behövdes det. Twistern drogs fram och jag led mot Hansi, tills jag inte kunde skruva mig något mer då jag redan var i omänskliga former. Dock förlora jag mot Hansi, men det blev endel as bilder på mig :D

Nu ska jag sova, Men efter allt som hänt och efter att du har varit otrogen mot mig med henne, kan jag inte förstå att du umgås med henne!!! Du säljer dig så jävla lätt din patetsika människa!

Angelica undrar varför hon är så full idag med, well kan det bero på att alla hennes öl och hela Tequilan och Jägern är slut? I think so ^^

Skit HP

Ja min dator har pajat nu för typ tredje gången. Farsan snacka om att det kanske var dags att skaffa en ny, yey säger jag för då får jag den bärbara.

Idag blir det utgång med A:na. Kommer bli trevligt, måhända att vi besöker öltältet i stan. Imorgon ska Angelica ha inflyttingsfest och då blir det allt röj, Markus ska kanske komma till stan med, läääätt att det blir mys då :D

SÅ...hörs om ett tag. När datorn är klar....ciao

Skor

image731

Blev lite skor igår i Skövde och en pike från Fornarina. Den är supersöt ^^

För första gången någonsin hade jag svårt att hitta nåt och jag slösa inte alla pengarna.

Övningskörde idag, gud vad kul det är, Vi köra lite i korsningar med typ svängar. Och igår starade vi i backen, enligt Roger fick jag MVG :P haha

Dagens outfit...

image730

Väldigt mycket grått...

Jeans: Jc
Tunika: HM
Jacka: Jessies
Skor: Din sko
Klocka: Ur o penn

Nu drar jag till körskolan...Åh jag fick reda på att Niklas kommer till festen med sin vän Jonas....yeeey, jag lääär gå runt och ropa "Hitta Nemo!!!" hahah. Jag och Niklas brukar driva med varandra, vi är varandras älsklingar. Han är min Habibi och jag är hans Älskliiiiiiing Haha. Baby bo då.

Måndag kväll

Var hemma hos Angelica igår  (oväntat) ^^ tog en promenad med Erika först till stan, sen så gick jag hem till A, vi drog sedan vidare och käkae på Madonna, jag tog en Tabuhle eller hur det stavas som inte ens var klar, smakade bara citron och persilja, DÅLIGT! Jag kan inte glömma Sharbels mammas , där snackar vi riktig libaniesisk mat. Hon hade i friterat pita bröd med, otroligt gott.
Sen så drog vi hem och kolla på Simpsons flmen, som jag skulle sett med ev viss person :S Men hepp
Det var ju löningsdag idag så vi var ju tvugna att köra på vår tradition, varje gång det är löningsdag dagen efter så drar vi till bankomaten vid 00.00 tar ut pengar för att se hur mycket vi har fått, och efter det tar vi en äcklig korv på Shell...det är vår tradition det. Vi måste ju ta efter Jimmy, Tom och Hansi för bövelen.

Sen var det raka vägen hem, jag behövde verkligen sömn för idag ska jag övningsköra och vi ska till Skövde för att shoppa. Nu ska jag leta upp en bra vinterjacka.

Tills dess, Ciao

Fjortisbilder :D


Jag hittade fjortis bilder på mig själv, men trots det faktum att jag bara var 14-16 år på dessa bilderna, ser jag ju inte ut som en "fjortis" jag har nog aldrig gjort det?

image728

Fjortis bilder ja visst, jag hade knappt bröst här ju :D hahahha

image729

Hitta den här bilden på mig och pappa, det är nyårsafton nåt år jag inte minns. Jag var typ ledsen något och pappa var ledsen över att jag var ledsen. :( gud vad tiderna förändras..idag pratar vi inte ens med varandra.

image725

Visst har man förändrats? :D

Dagens outfit....

Jag hade typ jätte tråkigt...så jag försökte göra det lite roligare idag :D

image727

Jeans: Denim Birds
Tee: Marcus gamla JL tee
Hår: Nytvättat och otroligt ruffsigt...balsmet vad slut ;D
Blingbling: Armband från Dior, fick det av Marcus en gång i tiden, tennisarmband köpte jag från en tant och Scoop armbandet.
Ring: Min döskalle ring :D Passar ihop med döskallen på teen.

Dagens låt...

Sorry men jag gillar den faktist...minns nog lite från tiden i sthlm ^^



Good Love




Ghetto...hur kunde jag glömma den här låten, jag älskar ju den!!!

Jag kan inte sluta tänka på rinkeby, vi som satt uppe sent om kvällarna och pratade, vi som spelade basket tills grannarna klagade, och "boxningsklubben" :D "Rädd? You should be" hahah love it! Saknar Rinkeby...:(
 

Detta är tydligen jag

image726



Oavsett din yttre fysik bär du en liten knubbig och trygg ponnysjäl i din kropp. Du har inga stora behov av att hävda dig, men står ändå tydligt fast i din övertygelse om vad som är rätt och fel. Planering ligger dig varmt om hjärtat och dina planer liksom din personlighet är oftast mycket jordnära. Du har en positiv livssyn, älskar god mat och dryck och vill din omgivning väl. Men det är viktigt att du ser upp ibland för din omsorg om andra ligger ibland på gränsen till självutplåning och dina matvanor kan bli påfrestande för bältet.



Skorpionen

I Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.

Element: vatten Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade. (Sex stämmer ju i alla fall)
Positiva karaktärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans. (Yes, sa ju det ;D)
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd. (hehe jadu....kaaaaanske stämmer lite men det beror på situatioen)
Människokroppen: könsorgan (oh lala)


Oh no you didn't

Ahhhhh nån har budat över mina stövlar jag ville ha. Men nu kan jag inte bestämma mig om jag vill ha dom eller inte :( det är fyra timmar kvar på auktionen. Dom är ju så jävla heta! :( Priset ligger på 370 nu, och jag skulle kunna buda 400 men är det värt det liksom...suck...

Världens bästa pappa

 


Jag GRÄT när jag såg filmen, den är ju bara underbar.
 

Pussgurkan ;D

image723

image724

Haha lite pics på oss från igår :D

image725

Jag ser alltid kritvit ut i ansiktet :S kanske borde skaffa mörkare smink...eller bättre kamera :P
Vaknade kl 12 idag, ögonen gillade det inte så idag får jag gå runt med glasögonen, tro mig det svider som fasen. Jag funderar på att alltid gå upp kl 12, lagom till lunch så där. Fick Entrecote serverat på fatet när jag satte mig vid border..haha. Nä skämt o sido, för att vara en tjej som vaknar 8 varje dag oavsett när jag lägger mig så är det inte så nyttigt för mig att vakna så sent. Idag ska jag ta värsta långa promenaden.
Fick reda på igår att det inte alls är 1 mil till Källby, utan två. Alltså har jag cyklat 4 mil fram och tillbaka halva sommaren. Yisses...

Igår kväll var en hit i alla fall på förfesten, drog i mig en kvarting nästan och typ massa hallon :D Sen drog vi til Corner i alla fall och dansa loss. Snacka om att vara de enda hetingarna när :P Och självklart passar killarna på att ragga...men ikke! Jag vet vad jag vill ha jag ;D

Gårdagens outfit...

image722
 
Japp här kommer en till

Svarta jeans: Hm
Topp: Vero Moda
Väska. Second hand i äkta läder by the way
Smycken: Bling bling...och väldigt mycket av det.

Ok fylleinlägg it is

Japp här kommer mitt andra fylleinlägg faktist...fick mess av söta söta M, ahhh pirrar massor i Kroppen när jag tänker på han :D haha.
Kanske att jag ska til han nästa helg, jag är på :D vill verkligen träffa honom snart, då lovar jag att det lär bli en massa mys pys, jag är i stort behov av myspys.  Angelica och jag satt på balkongen förut och snackade massa skit, vi kom fram till att det är balkongen som får att snacka det mest snuskigaste samtalen som finns. Det är på balkongen allt kommer fram, jag tycker synd om hennes grannar som hör oss. Men jag vill också säga BIG UP till han som ville hjälpa oss komma in i lähengeten :D

Vi kom på en helt ny text till basshunters låt...men hela texten är inte klar

Men nåt sånt här är det i alla fall

Vi sitter på balkongen och dricker lite drinkar,
A har precis duschat och sitter nu vid datorn....

Ah....eh det var allt typ..hahaahha

Snart är det Corner som gäller...fast jag vill til Eddies :(



Lördag kväll

Ikväll blir det party med Angelica och en kompis som kommer till stan. Eller ja party och party, vi har lovat honom att visa det skabbigaste stället i stan, inte Gabriels som vi drog med Makkan o co, utan Corner..jag vet faktist inte vilken som är sunkigast...på Gabriels får man ju vara helt ensam typ. Men om man är sugen på att dra hem en 40+ då jävlar är Corner stället att gå till. :D Detta är dock, sista gången någonsin jag sätter min fot där.

Solade igår så att man är liiite brun i alla fall..och jag vill inte höra men du är turk du är ju redan brun, för brun kan alltid bli brunare. Köpte en ny topp igår också på Vero Moda. Den är typ korallblå helt underbar färg..kan lägga upp en bild sen. Och med det får det typ bli svarta byxor, jag orkar inte klä upp mig när det är så kasst väder. Och det inte finns nån här att klä upp sig för :(
Brännvinet är införskaffat..ja ni läste rätt...brännvin. Ikväll tänkte jag blanda fruktiga drinkar, eller kanske bara snapsa får se vilket det blir. Men en sak är säkert..jag ska fasen bli fullkastrull ^^

Nästa vecka är det Oktoberfest i stan, om man kanske skulle bjuda hit någon och festa till det ordentligt ;D

image721















Tänker på dig massor nu, kan behöva det där myset vi hade :(

Yeees

Då har man lagt ett bud på Kent biljetter..förhoppningsvis befinner sig jag och Angelica  i Globen den 29 november. Vilket ös det kommer att bli, jag får gåshud bara jag tänker på det.  Kommer bli endel shopping, träffa kompisar och festa med ^^ jag njuuuuter :D
Nu måste jag köpa en Kent tshirt med :D

image720

Dagens outfit...

image719

Jahapp..ännu en dagens då.

Nya svarta jeans från HM
Skor från nån butik i gbg
Målarskjotan från Indiska
Och skinnjacka från okänd butik i Trollhättan.

Im off...peace out!

Dagens låt...

Jag satt hela dagen igår och nu på morgonen och sjöng med i den här låten....nu har jag ingen röst kvar. Ärligt..jag piper fram det jag ska säga. På tal om att sjunga...jag saknar Per...:D Vill träffa hela bandet nån dag snart..men de är så upptagna med turne och att släppa album : (

Kolla in dom...  Per är han som står till vänster om Trummisen. Och jag ääääääälskar deras låter, speciellt Hard Cover Lover.

I alla fall...,..dagens låt som jag tappat rösten till.

 

Yisses alltså

Ni skulle sett oss två idioter igår kväll. Kl var tio i tio och vi bestämde oss för att rusa till Gammelstans mat för att köpa götta. Vi han dit och gjorde vår lilla shopping men när vi väl kommer hem till angelica igen inser vi en sak. Vi har glömt nycklarna! Jaha..vad fan gör vi nu?

Så där stod vi i en kvart tills en gubbe från byggnaden mitt emot ropa på oss....Han sa att han kunde kommma ner med sin nyckel...väl nere så funkar det inte. Så då får jag syn på en kvinna i tvättstugan så vi ber henne hjälpa oss...men hennes nyckel funkar inte heller.

Det finns nu inget mer att göra. Vi väntade på att det skulle komma nån som skulle in för att öpnna. Det fanns inget mer att göra så Jag fick klättra in genom balkongen!!! Tänk då på att jag hade klänning och tights på mig, tror hela skaragatan såg mitt arsle! Så upp på Angelica och upp på balkongen, smidig som en katt.....NOT! Dunk så ramla jag ner på golvet nästan..haha. Men in kom vi i alla fall...


Prata sen med M, tror jag förklarade mig jävligt väl. HATAR när folk "pratar bakom ryggen" som jag kalla det. Och varför ska man tro på andra innan man ens har pratat med personen det handlar om. Nåt mer jag hatar är Lögner..jag fick stå ut med Sharbels i två år, jag fick stå ut med Marcus i två år och jag kommer säkert få stå ut med fler lögner i framtiden, OM jag nu tillåter mig att bli bedragen, vilket jag absolut inte gör med mitt förflutna! Därför skulle jag inte kunna ljuga för nån när jag hatar det så mycket. I alla fall.....jag blev typ jätte ledsen när jag hörde det. Men jag tror att det löste sig...lite i alla fall.

Nu ska jag duscha. Sen ringa och väcka Angelica....Andreas kommer till stan,....haha "manligkärlek" Andreas...åh vad jag ska mobba honom! :D hehehehe Inget Party utan Andreas ;D

image718

I hissen på stadts hotellet..under balen alltså
Fasen vad jag saknar klassen :( men snart får jag träffa dom igen

 

Ciao

Nu har jag typ fått ut aggretionerna tillräckligt för idag i bloggen...blir ett sista inlägg för idag..

image717

Så här blev det då...En fond vägg och alla andra väggar i "bege" sen ek golv. Fast det är typ inte klart än....kommer uppdatering på det sen.

Nu är jag off till solariet och sen nintendo med Angelica. ciao

Min biatch

image716

Vem vore min shlyna om inte du ;D

Modevetare där ute...

What to do?

Har en klänning som jag haft EN gång på ett bröllop. Nu vet jag faktist inte när jag någonsin igen ska använda den. MEN...jag funderar på att sy om den så att jag kanske eventuellt kan ha den på partyt...vad tycks?

image714

Så här ser den ut då...men jag vill ta bort tyllet, bandet i nacken och göra den kortare...tycks?

Och jaaa...jag vet att jag är blek...därför ska jag sola idag och sjuttioelva gånger innan kvällen.

Annars funderar jag på att ta den här som jag också bara använt EN gång...men njaa....jag har för mycket former så att säga i den.Jag ser ut som en uppblåst ballong så fort jag tar upp armarna liksom.
 

image715

Tips tack...

Girls girls girls ;D

image713
Jag satt och börja tänka på vänner, hur otroligt viktiga dom är i ens liv o så. Dom här brudarna är mina närmaste vänner och jag älskar varje cell i deras kropp. Tillsammans är vi ett fulländat och oförutsägbart gäng. Kontrasterna är många, ena gillar öl medans andra dricker vin eller skumpa, någon lyssnar på pop medans en annan gillar hårdrock. Och jag bara älskar att ligga röv mot röv på Angelicas soffa och glo film eller spela tvspel, det finns inga bättre bakisdagar utan henne. Men en sak har vi gemensamt. We now how to bring sexy back...haha. Stans party brudar javisst ^^


Otroligt bra sångerska, bloggar

Den här tjejen har en grym röst. Jag är nog inte den första som bloggar om henne. Lycka till tjejen, du kan komma långt ^^



Jojos låt - How to touch a girl
 

Asos.com

image712

Jag vill typ....ha den. Men jag kommer  inte se så jävla kobent ut...eller heter det hjulbent? What ever...kjolen är grym.

 

God morgon

Vaknade idag riktigt sömnig, men ändå tog jag på mig skorna och drog ut en sväng...eller ja..en sväng blev till en power walk i en timma. Andra dagen med en power walk innan frukost alltså, det börjar arta sig. Ska försöka bli fit for fight fram tills festen, man vill ju vara fin i sin klänning. På tal om klänningar så tror jag att jag ska sy om en del som jag har. Och kanske sälja en som absolut inte passar mig mer, den sitter som ett tält på mig och ändå använde jag den bara en enda gång. Och självklart har jag ingen bild på den så jag får ta på mig den sen och ta ett...haha kommer se kul ut. I alla fall...power walk var det ja...

Satt uppe igår lite sent och kollade på olika serier. Det blev lite "Sjukhuset" och var enda gång jag ser nåt program om sjukhus så kommer suget igen, jag tror faktist att jag vill bli barnmorska! Jag vill verkligen vara med bland födslar och få se när ett mirakel kommer till världen, jag vill kunna hjälpa till med de små liven ^^ Men det skulle ta flera år....men som Mikael sa igår kväll...börjar du inte alls så tar det ju ännu längre tid. Så sant..så på måndag är de tjag som drar till Komvux och pratar med nån Syo.

Ska nog på stan sen med Erika, och ikväll måste jag sola med Angelica..jag ser ju hemsk ut!
Skriver mer sen, kanske får upp lite bilder på det ur snygga rummet som snaaaaart är klart. Bara garderobsdörrarna och lister kvar.

image710

Erika gumman med Quan, jag fattar inte att de ska gifta sig nästa sommar och att dom redan har två barn. Stort ^^

Dagens outfit...

image709
 
Klänning från Gina Tricot
Armband från Scoop
Gråa tights från Cubus


Igår kväll visade dom Maffiabröder på kanal 6. Och jag älskade den, jag kunde inte slita mig ifrån den alls. Maffia filmer är det bästa jag vet. Nu ska jag låna min mosters "Gudfadern I II och III" och sen även Scarface. Någon som har fler maffia film tips?

Startade dagen idag med en Power Walk i en timma innan frukost. Så då förbrännde jag inte maten utan fettet. Perfekt! Nu ska jag snart iväg till stan tror jag för att kika på en plånbok och väska Angelica hitta åt mig. Ciao

Dagens låt...

Texten togs bort av personliga själ...don't ask!

 

Inredning...Tapeter

Som jag sagt tidigare ska mamma göra om sitt rum, dom håller på med taker just nu och sedan blir det nya tapeter. Jag hittade en bild på den tapeten jag tyckte att hon skulle ha och den som hon nu har valt ut.

image706 
image707
Det är inte lätt att se på bilderna kanske, men den jag tyckte hon skulle ha var den översta. Stora medaljongmönster fast i guldfärg. Tapeten skreck ut köp mig när jag såg den så kanske att jag väljer den nästa gång det är dags att tapetsera om. Guldfärgen passar ju bra med svart. Så jag kunde se stora svarta rarmar på den väggen medans de andra väggarna var vita.

Mamma valde tapeten nederst, det är stora blommor i färgerna svart, grått och silver. Vilket också är ganska fint förstås till en fondvägg. Hon vill ha ett så ljust rum som möjligt. Vilket jag tycker är helt fel då hon har stora fönster som lyser upp rummet. Jag skulle inte vilja sova där inne en solig morgon i Juli. Vi får väl se hur slutresultatet blir sen, med det nya golvet i Ek och Skjutdörrarna i ek med.

Då jag älskar inredning vill jag bara lägga mig i hela tiden. Jag vill ju att image708
det ska bli så fint som möjligt nu när vi ändå kommer ha detta huset kanske i generationer framåt. Det är ett vanligt tegelhus med inte några speciella detaljer alls, Så vårt arbete just nu är att få det att bli vårt speciella hus. Med 9 rum och kök så är det inte en enkel uppgift. Det krävs både tid och gott om pengar. Men vi ska nog lösa det, och jag tror att det kommer bli riktigt fint en dag.

Förresten hittade jag sidan mininredning.se. Man kan ladda upp bilder på sitt hem för att ge ideer till andra. Kanske är det ett bra sätt att dela med sig, eller så skapar det bara massa kopior av hem.


Tapeterna är ifrån Boråstapeter
 

Good morning Viiiiietnaaaaaam

Åh vad jag älskar den filmen!

God morgon i alla fall. Idag är det en regnig dag som vanligt...kan ju bero på att det är höst nu. Jag tänkte börja dagen med att baka scones till frukost. Det var nog riktigt längesedan. scones med ost och sylt är únderbart gott med te.

Jag har varit duktig idag som startat tvättmaskinen och betalat alla mina räkningar. Nu känner jag mig vuxen..blä




Du behöver:

  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 ½ dl grahamsmjöl (eller vetemjöl)
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 50 g smör eller margarin
  • 2 dl mjölk, naturell yoghurt eller filmjölk

Gör så här:

Sätt ugnen på 250 grader.

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär matfettet i mindre bitar och lägg i mjölblandningen. Finfördela matfettet snabbt med en sked eller fingertopparna. Tillsätt mjölken/yoghurten/filmjölken och rör snabbt ihop till en jämn deg.


Dela degen i 2 delar och tryck med mjölad hand ut på ett bakplåtspapper till runda kakor, ca 15 cm i diameter.


Skåra med kniv i ett kors och nagga med en gaffel.


Grädda mitt i ugnen, 250 grader, i 12 - 15 minuter.




image705

 

Lyxfällan är i stan :S

Oh no, shit pommesfrites...dom har fått reda på alla mina räkningar som ligger i en hög...hahaha NOT! Dom betala jag ju förut ^^

image704

Undra vad dom gör i Lilla Lich.....när dom bara brukar hålla till i Stockholm?

Promenad som väcker känslor

Jag kan inte sluta tänka på det att vi inte har nån kontakt mer. Efter 2 år är det så här det ska sluta? Endel säger men tänk om det bli ni två igen i framtiden, jag säger ALDRIG efter det du gjort emot mig. Men det känns bara så konstigt, från allt till inget. Varje gång jag ser nån som är gravid eller föder på tv så tänker jag på dig och gråter. För jag minns att vi ville ha barn, och jag tänker på dom gångerna vi trodde att jag var gravid och hur glada du faktist blev. Det skulle ha varit vi hela livet ut. Men nu är det du och hon.


Kvällens låt

 


What ever you like








 

Attans

Det blir nog inget gym kort denna månaden....i alla fall inte innan löningen. Fick hem telefon räkningen som låg på 855 kr. Inte bra då man är arbetslös...haha så nu ska jag allt ta det lungt med telefonen. Kanske använda min andra så att jag sprar lite pengar. Jag som ville börja träna! :(

image703

Födelsedags fodral

image702 

Alla dess klänningar från Asos.com är underbara...jag vet inte vilken jag ska ha. Dock är dom i olika prisklasser med. Det känns lite som "my sweet 16" då man ska leta upp den perfekta klänningen att ha på festen. Jag måste ju vara finare än alla andra...haha ;D hur som haver måste jag i alla fall sola minst 6 gånger innan dess :D

God morgon

Vaknade glad som en lärka idag..eller vad man nu säger. Idag är en bra dag....det känns så i alla fall. Jag la mig igår med tanken på att jag ska nog upp och städa hela huset imorn. Men idag vakna jag och såg att det redan var städat...HA, trevlig överraskning.

Det blev ett jävla messande igår innan man skulle lägga sig, messa V och fråga vad han ville. Fick ett lite knepigt svar, han skulle skriva till sin vän Eskil på msn, alltså hade han skrivit till fel person. Men jag heter ju Ezzo på msn, hur kan man förväxla Ezzo med Eskil??? I alla fall...sen messa jag Daniel, och han ringde på en gång..hahahaha. Han gillar när jag messar honom när jag bara tänker på en sak ;D

Det blev käk och tröst hos Angelica igår. Vi SKULLE ha sprungit spåret...men istället blev det typ fahijtas och tacos. Och yisses vad jag åt. Jag kunde inte ha händerna på magen sen för det gjorde så ont. Angelica är en slyna förresten som messar mig kl 00.48 på natten när jag sover som mest. Och mitt svar.....NEJ, det ska vi VERKLIGEN INTE!!!!

Just nu funderar jag om jag kanske skulle ta och köpa ett gym kort för att ha något att göra om dagarna. Jag kan ju också vänta 35 dagar och få ett gymkort på sirius av mina kära släktingar som jobbar där ^^ men jag vill ha ett nu.
Men annars blir det ett 6 månaders maxkort på Friskis o Svettis för 1500 kronor. Den här gången ska jag verkligen gå in för det. Nu när jag gått ner 18 kilo vill jag forma kroppen till en kropp jag aldrig har haft faktist. Vill bli slankare, starkare och absolut liiiite muskler hade inte varit fel.

image701

 

Dagens låt...kent's nya

 
'
Jag vet det har handlar mycket om Kent nu. Men de är ju så förjävla bra!
 

Blody sunday

Det är söndag morgon och dags att gå upp, solen skiner och fåglarna kvittrar. Finns det nåt härligare....eller inte...det regnar, det är molnigt och inga fåglar har kvittrat nu på ett tag.

Söndag...och ännu en dag att känna "ÅH.....vad gör jag med mitt liv egentligen" Idag blir det lite träning med Angelica i alla fall...ska se om jag kanske kan sola idag med. Tatueringen har ju läkt ganska så bra.

Angelica fick världens dummaste fråga igår..."Varför har man en KK när man kan bli ihop med någon!".....För att man kanske inte VILL bli ihop med någon, för att man kanske vill vara fri som fåglen men ändå veta att det finns nån man kan vända sig till om man bara är rent ut sagt kåt.

Förresten vill jag också ha ett ex eller kille som ringer och säger...ÅH har du hört kents nya låt....varför är det ingen som bryr sig om min musik smak för...

Nu poppar kent nya låt ur högtalarna....det är goa grejer det ;D ha en söndag full med kåthet säger jag bara. Peace out

image700

;D nu blev du allt kåt va .....NOT!
 

Kents nya..ingenting



"Dom jävlarna tog oss en efter en, dom ljög och bedrog oss från sanningen"

"Först kom ingenting först kom ingenting, sen kom ingenting sen kom ingenting, men ingenting är ingenting, inget inget inget"

Sitter och lyssnar på kents nya singel, Ingenting heter den och det är typ det bästa jag någonsin har lyssnat på! Jag vill ha mer nytt material...ge mig meeeer!! Nu ska jag lägga in den i mp3 så att angelica kan lyssna på den sen. Hon kommer älska den!

Jag kan ladda upp låten på tex Imeem.com..men det känns inte rätt...jag har fått tag i den i alla fall och det är inte så svårt. Men det känns inte rätt att sprida vidare den.

Nu finns Kent mobilen ute med.

image676


 

Dagens outfit...

image699

Nya tunikan från HM
Knä strumpor från Åhlens

Ganska enkelt än så länge, kanske byter ut till tights sen när jag ska ut. Det är inte så varmt ute längre. Ska iväg sen för att kika på sista filmen med Angelica, sen ska jag  Sandra, Erika, Emilie och Ida att kika på film vi med. Oj vad film det har varit nu i helgen. Förövrigt så är jag ute efter en elegant men sexig klänning till min fest. Jag ska försöka hitta en bild på hur jag vill ha den. Kram så länge.

Natti natti

Ska snart krypa till sängs...är allt för trött då jag vaknade allt för tidigt. Det känns som om det är en mening jag repeterar nu gång på gång. Sömn har blivit någonting riktigt dyrbart hos mig. Innan jag lägger mig ska jag sitta och prata lite med mamma, sa någonting dumt idag och jag ångrar mig djupt. Jag som avskyr när man är sån mot sin egen mamma, är det nåt jag absolut inte kan respektera så är det när man ser ner och inte respekterar sina egna föräldrar..nu så sa jag ju bara en sak, men jag kommer få sota för det genom min karma. Det känner jag allt....

Imorgon står övningskörning på schemat...hoppas att jag minns allt bara.

Det är riktigt kul att jag fått så många läsare...kanske inte uppe i stinalee nivå men många fler än vad det var för några månader sen. Men det vore kul om ni lämnade lite kommentarer med...vem är ni som läser min blogg? Någon från lilla lidköping kanske?




"Mr Sandman, bring me a dream. Bring me the quitest that I've ever seen"
 

Filmkväll

Såg på vår andra film ikväll jag och Angelica, eller ja...träffades vid två och sen tog vi en latte och kaka på Söderströms, handlade mat för kvällen. Det blev jätte god kyklingsallad med pitabröd och vitlöksdressing, under tiden vi åt såg vi filmen "Step up" och båda satt som kåta djur då vi såg killen i filmen....HOT TAMALE! Haha Sen så somna vi i soffan...as mot as XD vaknade och tog en promenad. Nu är man hemma och värmer sig framför datorn. Det blir en lugn kväll. Många vita veckor fram tills festen. Men innan det är det Angelicas Inflyttningsfest. Yes, im gonna be drunk as hell!

Snackar med Daniel om den nya Lamborghini Reventon som han en dag snart i framtiden ska köpa. Finns bara två personer jag känner till som blir kåta av en bil. Ena är jag..:D Stackarn är jätte sjuk och har en order från en jätte kund snart. Kunde "juanitra" som är 250m lång och flera ton....ja alltså ett skepp...

image698

Min maffiga kaka som jag inte ens åt upp...blä

På söndag blir det träning med Angelica...cant wait
 

Gårdagens outfit...

image696

Blev filmkväll hos Angelica igår...

* Skor från Dinsko
* Gråa strumpbyxor...minns inte vart de är ifrån
* Vit tunika från Gina Tricot
* Skinjacka från okänd butik i Överby
* Senapsgul sjal från HM
*Basker från Åhlens


image697


Tufft gjort

Såg precis att stina ska sluta med att dricka cola, alltså 1 liter varje dag i 15 år är absolut inte nyttigt för en, jag är glad att jag aldrig har fallit för det söta. Eller ja..jag älskar ju frukt då, men då är det ju natruligt fruktsocker. Har precis tryckt i mig en halv honungsmelon och tio st plommon. Snacka om att vara mätt..och pissenödig. XD Mycket vatten i en melon :D

Festen rullar på, inbjudningar är skickade och fler kommer skickas på. Tror det blir årets fest i lilla lidköping :D

image695

Körningen

Vaknade hyfsat tidigt idag, hade en körlektion idag kl 10.50...inför varje körning är jag lika nervös varje gång. Idag forsatte vi med krypkörningen, och nu satte jag den :D Sen växlade vi ner i svängar och sen lite vänster svängar.

Sen när min lektion höll på att ta slut så trodde jag att vi skulle byta...men ikke, han lät mig köra tillbaka till trafikskolan..och inte nog med det...jag fick FICKPARKERA!!! Bakom Dialekt bilen förövrigt...tänk om Rikard eller nån från Dialekt som man känner hade gått ut då...yiisses!

Men det gick bra...jag satte den på första försöket! :D

Nu är jag så trött så jag avlider....blä....

Ciao


image693

Im alive

Jag har inte gått och dött, jag lever fortfarande...men bara knappt. Har börjat dagen med att dra till körskolan för att köra lite krypkörning och växla i sväng o grejer....helt ärligt känner jag mig dum när han frågar något....ehh...what? Är DET gasen..hahaha.

Sedan träffade jag Alex och Ida för fika och planering av Festen. Ja så det är väl det jag hållt på med hela dagen, planerat för festen.

Här är nåt jag typ hastigt gjorde..glömde skriva att inträdet är 120 kronor!

image692

 

I min väska

  • Efter som Evelina utmanar alla att visa vad man har i väskan så ställer jag upp.

    Detta är min väskas innehåll.

    image691

  • En körkortsbok
  • En sjal
  • En plånbok
  • En tidtabell
  • Ett fritidskort
  • Värktabletter
  • Penna
  • Stift
  • Suddgummi
  • Nycklar
  • Kamera
  • Handkräm
  • Läppglans
  • Mini roller från HM
  • Vaselin

Ett tag hade jag tilloch med kondomer, haha även tjejer borde ju ha det. Man vet ju aldrig ;D



 

 

Birthday girl

Hade helt glömt bort. Satt och Fikade mer Erika vid Rådhuset, då Lillen ringde och frågade vad vi skulle göra med födelsedagen. Ja vi fyller nämligen år samma dag ^^, så hade han pratat med två rappare, Palle och nån mer som hade sagt att de gärna spelade på festen. Så nu blir det ett rejält party, vi ska bara hitta en lokal först. Kanske att man kan hyra parketten eller så. Det vore ju grymt!

Så den 26 okober så smäller det, vi måste ha in minst 100 pers men det tror jag faktist att vi fixar, och för att får det hela att gå runt så måste vi ta ett inträde det förstår nog vem som helst.

Vi har ju funderat på Stadt kanske Hype, så Alex ska ringa dit och kolla upp det. Det vore coolt med en VIP hörna, snacka om att jag kommer sitta där då :D haha

Champagne för alla!

image690
 

Kid Rock o Tommy Lee

image689

Jag har väl aldrg varit nån vidare fan av Kid Rock eller så...men visst fan ser han läcker ut på den här bilden. Tråkigt att han och Tommy Lee började bråka på MTV-galan igår bara.


Kvällens låt...

 

She treats me like a don, watches for the hit
Checks where I go, even watches who I'm with
The right when I'm wrong, so I never slip
Show me how to move, that's why I never trip
And baby girl you so major they should front page ya
God bless the parents who made ya
Middle finger anybody who hate the  way we burn it up


 

asos.com

image688


Dom här byxorna vill jag verkligen ha, jag hade ett liknande par för ett tag sen, undrar vart dom har tagit vägen. Snygga i alla fall, från Asos.com.

Gratis smakar gott

image686

Fick  den här sjalen igår av mamma, hon skulle slänga den (!!!) Så jag tog den, precis en sån jag varit ute efter, fast myyyycket dyrare. Nu är den min, haha. Som ni ser så funkar det att ladda upp bilder nu. Yey!


image687

Här snackar vi skor, mamma klagar alltid på att jag har massor av skor, detta är bara en tredjedel av alla hennes! Hon gör om sin garderob så allt står i gillestiugan nu. En enda röra!
 

En regning morgon i september

Har nu vaknat till ordentligt. Sitter med en kopp kaffe och funderar över om jag ska till Körskolan, det är inte så bra väder...alls. Just nu skulle man behöva bli typ 8 år igen och ha gummistövlar och regnkläder på sig för att kunna ta sig ut. Usch vad man hatade dom. Men jag har i alla fall inte bråttom med teorin, jag ligger före många andra tydligen. Skönt!

Det blev ett besök hos Angelica igår kväll, vi kikade på Bridget Jones och hade det mysigt med katten ^^, Det var så mycket jag kände igen i filmen, jag kunde verkligen känna igen mig och Mikael i sånna situationer. Som den där middagen när dom hade frågetävlingen. Mikael är så smart jämnfört med mig, när han börjar rabla upp alla ekonomiska termer hänger jag verkligen inte med. Han är liksom civilekonom och bla bla bla...nåt mer jag inte förstår. Om vi någonsin skulle gå på en sån middag med hans firma skulle jag skämma ut mig TOTALT!  Sen kunde jag verkligen känna igen det när hon sa att "Darcy" inte skulle kunna kämpa för henne. Vet inte riktigt om han skulle göra det, han är så försiktig av sig. Då gäller det allt annat med...så...försiktig, kan vara såååå tråkigt ibland. Men han är ändå underbar, och igår skicka jag ett mess och förklara allt jag kände. det kändes så där varmt och underbart hela dagen så jag var tvungen att få det ut. Tänk om det blir vi efter 6 års väntan.....♥

 

Kvällens låt...

Kan inte sluta lyssna, kan inte sluta tänka, kan inte sluta ångra, kan inte sluta vara ensam, men kan inte heller vara med någon annan.

Cp blogg

Antingen är det min dator som fått ett Visus eller så är det bloggen som krånglar. I alla fall kan jag inte ladda upp bilder nu för då får jag upp typ 40 st Upload image fönster. Sen är det ett helvete att få bort alla och då är allt borta igen. Så nu skriver jag utan att lägga upp bilder, och så ska jag försöka hitta det där jädra viruset om det nu finns nåt...

Vad spelar det för roll om du tar bort din nattstad, du läser ju ändå min blogg. Tro mig jag vet för jag har IP adressen.
 

Godmorgon...

 

Så jädra kul, för det är så otroligt likt. Jag kan verkligen störa mig på David i CSI miami.
 

Kvällens outfit...

image685 

Linne från Gina Tricot
Jeans Koola Anna från De nimes
Väst från Vero Moda

Iväg till Angelica nu för att sminka sig och platta håret...sen är det öl och fotboll som gäller hos Tom.
Lyssnar just nu på Kent medans hon duschar..



Kent - Socker

Min nästa kille ska fan älska kent!!!!! Så det så!

Hahahahhahaha

 

Bara till Angelica ♥
 

Öl och fotboll...

Ikävll ska man träffa gänget, hörde ett rykte om att det var öl och fotboll idag, Jag antar att vi ska SE på fotbollen och inte spela själva. Först trodde jag att vi spela fotboll, i regnet...hihih snacka om att vara lite borta. Mikael reta mig igår när jag frågade "vad för match? Jaha ska Sverige och Danmark mötas" Hade jag ingen aning om...men då är ju jag inte heller nån sportig tjej, bryr mig hellre om skor och väskor ^^, Och jaaaa jag är en ytlig bitch. Men det skiter jag i!

Så fotboll och öl hos nån av gänget. Goa grejer det.

image682
  
image683

Förresten, när jag skulle ladda upp en bild, kom det typ 20 st upload image fönster....snacka om spam!
 

Dagens låt...Just jack

 

Just jack- Starz in therer eyes

Ni anar inte vad jag dansade på jobbet när jag hörde refrängen. Ha! Den äger ju :P
 

Göteborg trip

Mmmm jag vet, jag sa att jag inte skulle göra någonting idag. Men istället för det så blev det en trip till gbg. Åkte dit och letade efter en vinterjacka..dock lite för tidigt märkte jag. Vid 18 tiden träffade jag Mikael, vi skulle bara träffas lite snabbt och fika. Istället blev det en mysig promenad ^^. Åhhhhhh vad jag bara ville krama om honom heeeela tiden. Otroligt nog hade vi matchat varandra med. Båda två i pike och mörka jenas och "finskor" hihi...drog till systemet och det kändes som om han och jag var VI.

Sen sa vi hejdå och jag blev typ jätte deppig. När jag sen ringde Daniel för att skryta lite med min glädje och då jag sa "men när man ser honom, så är det så värt allt.." fick jag ett...blääää sluta, jag mår illa. Haha Daniel är inte den romantiska typen alls.

Nu är jag i alla fall hemma och skönt är väl det. Ska typ lägga mig och lukta på min pike som nu luktar precis som Mikael...haha

Jag ska i alla fall lägga mig tidigt en fredagkväll...rätt så skönt!


Mornmorn

God morgon, idag händer verkligen ingenting. Jag ska inte sätta mig vid datorerna vid Körskolan för jag måste läsa om hela boken först. Suck.....där har vi sträckläsning.

Tänkte se efter hur det går för hantverkarna...igår kom räkningen för taket och sovrummet...inte så illa. Ska dock sättas in skjutdörrar till garderoben och tapetseras om.

Jag vet precis hur det ska vara....mamma har säng och möbler i lackat körsbär, då borde hon ha golvet i mörk Ek, väggarna i tex vinröd, och skjutdörrarna med i Körsbär. Sen borde hon ha tunga, mörka satingardiner. Det kommer bli såååå snyggt. Ett riktigt Master bedroom.

Hepp nu måste jag upp och duscha och äta frukost.

Ciao


H&M

image680

Kikade runt lite på HM idag, det är mycket mode nu så bare with me....har lite blogg torka. Letar efter en helt vanlig men lite lös tshirt, så jag kikade på herravdelningen. Känndes skumt, kändes som om alla titta på mig ^^

Hitta dock ingen i small så jag skippa det.

Shomania

Ok...med tanke på att min skohylla ser ut så här..



Så borde jag inte köpa fler skor nu....

Men ändå köpte jag de här i Göteborg ^^

image679

Can you blame me?

Shopping :D

Var på stan hela dagen idag, känns så i alla fall. Först satte jag mig på körskolan, har gjort 6 pärmar nu och kan börja jobba med datorn :D woho!
Sen messa Sandra och fråga om jag ville käka lunch med henne, och självklart vill jag det. Så på Rhodos blev det en Rhodoskebab...så otroligt gott. Efter det stadium, där hon köpte ett par skor jag visade henne. Ett par skor som jag nu visat för alla och alla har köpt dom ^^ jag har bra smak helt enkelt.
Sen fika på Rådhuskonditoriet, tog en Latte och bara satt och pratade. Fast innan det blev det B young där jag köpte ett par solglasögon då mina andra gick sönder :(

image678

Kanske inte de mörkaste, men de var fina :D

Nu ska jag softa lite, läsa mer i körkorstboken och ring till Mikael. ♥

Peace out! :D

Tandläkarskräck

Var det någon mer än jag och mamma som kikade på den där "dokumentären" om personer med tandläkarskräck?

Personligen har jag aldrig varit rädd för att gå dit, tvärtom, jag gillar att gå dit, på sistonde har jag fått så mycket beröm för mina tänder att det är bara en lycka att gå dit. Man tar ju hand om någonting viktigt som ska hålla tills man dör. Jag gillar mina tänder, vill inte ha dom vitare heller för den delen, tycker inte om när tänderna är kritvita. Bara de ser fräscha ut. Och jag har aldrig drukit för mycket kaffe och inte kedjerökt, och jag äter knappt någonting med socker. Så mina tänder har det nog ändå ganska så bra. Varje kväll försöker jag att använda tandtråd och spola med Dentan...men är det nån som har mer tips på hur man kan hålla de i skick? Måste säga att jag blev lite parranoid när jag såg personernas tänder. Usssch vad hemska de såg ut.

image677


Le så ler hela världen tillbaka ^^

Godmorgon

Ännu en dag då jag väcks av att dom hamrar på taket...detta måste få ett slut snart. Jag vaknar kl 7 varje morgon och är helt borta.

Fick ett mess av Mikeal inatt vid två. Nu ska han tydligen bort över helgen....KANSKE...well kanske duger inte som svar för mig. Men vi får väl se....annars så drar jag på den där dejten i Örebro. Punkt slut, man kan ju inte hålla på och vänta på en person i evighter!

Idag ska jag försöka att ta mig till körskolan, men inte om det regnar som sist ^^
Och jag måste fortfarande leta efter en almenacka...har fortfarande inte hittat nån bra. Jag letade för sent helt enkelt. Alla bra är redan slut...jävla skolstart!

Godmornn

Kent och Sony Ericsson

Jag bara älskar Kent, och nu kommer det senaste med bandet...läs det här!

image676

Nagellack

 image674 
image675

Freshy från Mavala

39:- på Kicks

promenaden


Såååååå frestad att repa den varje gång jag går förbi, men ikke ^^ nån annan gjorde jobbet åt mig. Tack vem du nu än är!

Jag menar...vem offrar sin lägenhet, sitt liv i stan, sin bil, sina vänner ....allt för en brud?

Du kysste mig i drömmen och det var härligt, känndes för att säga att jag älskar dig, men sen så.....ja...men sen så...var det inget mer med det.

Vi tittade på stjärnorna, vi tittade faktist upp, tog en paus från livet och insåg att vi hade stjärnor. Vi ville ta på dom, dom såg så fina ut. Såg ut som diamanterna jag såg en gång i dina ögon. Men de försvann för länge sen.

Promenix

Angelica säger:

jo en liten tripp kan vi ta

|Ezzo| säger:

ok men jag cyklar till dig då...vågar inte gå hem i mörkret

|Ezzo| säger:

så jag ska bara ta på mig så kommer ja

Angelica säger:

är du naken?

|Ezzo| säger:

haha jaaa...nä sitter i dina mysbyxor fortfarande haha

Angelica säger:

du måste ju ha på dig mysbyxor! jag kan inte vistas med någon som inte har det ;D

|Ezzo| säger:

haha ok ok

|Ezzo| säger:

i do so

|Ezzo| säger:

kommer snart då!


Yesss, ska ut i regnet och ta en promenad med Angelica. "I regnet kan ingen se dina tårar"


På smällen

image672


♥  ♥  ♥

Såg precis filmen "På smällen" med Angelica, den var rolig men inte lika rolig som man förväntar den att vara. Ingen riktig "HAHA" film, då den verkar vara lite för allvarlig på vissa ställen. Men vi hade det gött mos i alla fall, köpte bakispizza och jäste i soffan. Snacka om att softa!

 

Fyllebilder...

image671
image669

image670



Vi vart typ fulla en aning igår :D haha men vad kul vi hade det :D


häva öl häva öl

Detta är nog mitt första fylleinlägg....är väl inte lika snitsligt som Calle Shulmans men what the heck...sitter hemma med Angelica och dricker. Vi ska snart till Tony för att spela Guitar Hero och supa ännu mer...vi lärde oss tydligen ingenting från filmen igår kväll ^^ that's just the way we are...förresten--vi har köpr en 15 med stor sokel...hahaha...intärnt! Love you gumman, du är såååå bäst! Du och jag mot världen, singellivet äger !

Körkortsfrågor

Fixade 16 rätt av 20, fick tydligen godkänt. Ska till körskolan imorn med och softa. Jobbar med pärmarna nu vilket måste vara det tråkigaste som finns...jag bokade två dubbel pass nästa vecka med Roger. KUL!

Kirra frågorna du med..här!

Tut tut! ;D



 

Dagens låt..For all the turkish!

 

Kan inte sluta lyssna på låten, Hande Yener heter hon med låten Askin atesi.

Låten handlar väl om kärlekens glöd och hon frågar typ om man någonsin har känt den, Och att på sommaren brukar det istället bli som en skogsbrand för att kärleken är så stark. Haha knepigt det lät nu, lättare att förstå på turkiska ^^
 

Softa

Idag är det mycket att göra, ska nu iväg till Optikern för att laga glasögonen som jag råka paja :D
Sen måste jag köpa en almenacka då det händer en hel del nu jag måste hålla koll på, efter det ska jag till arbetsförmedlingen och sen måste jag hinna till körskolan innan lunch. Kanske att jag måste till banken för att flytta över pengar med..yisses...det här låter stressigt. Men jag måste göra det idag. Idag börjar mitt nya liv som jag sa igår när jag skulle lägga mig. Låg och tänkte på alla saker jag måste ta tag i. Just nu är körkortet det viktigaste och jag ska försöka ta det innan jul. Nu kommer kämpar glöden ;D

Ciao  ♥

Kyssjohanna

Dessa vill jag ha...i alla färger som finns, helst de smala...nån som har några hundringar över¨^^

image668

Är fortfarande hos Angelica, vi ska nog snart till Tony för att kika på film, just nu diskuteras om det blir skräck eller komedi. Jag röstar på komedi...

Eftermiddags bloggande

Sitter med Angelica i hennes egna lägenhet nu :D

Vi har hunnit med massor, först käka vi pizza och kycklingrulle och sen satte vi ihop tvbänken...TVÅ GÅNGER! Vi trodde att de hade gjort fel i anvisningarna, men det hade dom inte...det var vi som fattat helt fel, så det var bara att ta loss, göra om och göra rätt som Daniel säger. Sen var det att sätta ihop sängen, och jag klämde fingrarna TVÅ GÅNGER! Fasen vad ont det gjorde, tror att ja kommer att tappa nageln :( så ont gjorde det. Sen drog vi till hennes syrra för att hämta kablarna till tvn och datorn. Så satte jag in kablarna, så nu sitter jag här...fast jag ska nog ta och vara lite social nu ;D

Ciao

P.s Snacka om att jag kommer hänga här nu :D folk kommer tro att jag bor här :D haha

CV = Lycka

Jag är så glad att jag precis har skrivit klart mitt CV, hade lite strul med det då jag inte hade alla korrekta datum. Men sen så hitta jag alla papper jag sökte. Nu är allt som behövs ett körkort...sen så kan jag ge mig ut i jobbdjungeln...kommer nog bli en hård kamp...känner det i magen. Men det löser väl sig.

image666

Eftersom världens största fitta...ja du marcus inte klarade av att vara min handledare trots att vi gjorde slut..så får jag nu övnings köra vår minibuss...med automat..."KUL!"

Kräftskivan igår...

image661

Kräfterna....fy fasen vad gott det var!

image662

Syrran och vår kusin Patricia

image663

Jag hade lite tråkigt faktist. Här ser man mitt ärr med...kul...det brukar man inte göra.

image664

Vi fick upp vääääärsta stora kräftan!

image665

Det enda vi gör på vår kräftskiva...äter och fikar! Haha

Gårdagens outfit...

image659 image660

Linnet från MQ...50:- bara :D
Cheap Monday jeans
Klockan från UR och penn

Kräftskiva...så sent

Idag blir det kräftskiva hemma hos min moster, det känns lite som om det är lite sent för det...inte lika kul nu när det är så kallt ute heller. Jag ska nog ta på mig nått festligt så att jag kanske drar ut med Angelica senare ^^, jag ska få kika på lägenheten idag med. Woho!

Nu har vi minsann någonstans att förfesta..haha.
Hepp man kanske ska göra sig iordning...kanske att jag hinner med en dagens outfit. Något varmt får det bli då jag ska gå ensam hem inatt....usch...så trött på att bo så långt ut från stan. Kallt och mörkt och ensamt om nätterna...men jag vet vem jag ska ringa då ♥

Han (mikael)  ska tydligen hem till Tomas idag, hahah Tomas ja.....det var länge sen det. Redan 6 år sedan..usch
Sen så ska jag skicka fyllemess till Tobbe och Daniel, haha båda två skicka till mig inatt då jag försökte sova. Så nu ska jag hämnas! ^^

image658


Gårdagen i bilder

image651

Maten blev jätte god faktist! Trots för mycket nudlar ^^
image652

Ida och Emilie diskuterar

image653

Värdinnan Sandra

image654

Erika

image655

Öh.....don't ask....Erikas ide :D

image657

Katten med de...blå ögonen?


image656

Halloooo brudar ;D

RSS 2.0