Trevlig valborg!

Skulle kunna säga: WOOHOO idag röjer vi!
Men det gör jag inte, för idag är jag på praktiken till 21.30 och imorn börjar jag 06.45! Men jag suckar inte, jag gillar't! Jag är så nöjd med min praktik och skulle gääärna vilja ha ett jobb där efter sommaren. Jag gillar personalen och alla vi tar hand om. Inte samma sak som på akuten eller mitt jobb på äldreboendet.
Så njut av dagen idag så får jag säga "Wohoo" imorn kväll :)



Damn you!

Jag förbannar den där Loka flaskan som pyste över mitt tangentbord så datorn paja...men bara för en stund. Efter tork är den bra igen :D

Eleven.se

Jag väktes av ett sms imorse, mitt paket från eleven fanns redo att hämta! Har precis cyklat bort för att införskaffa mig lite ananans, Loka, clementiner och annat smått och gott fast nyttigt. Nu ska jag kika i mitt paket, som ett barn på julafton!

Får kanske säga det också att jag beställde saker igår eftermiddag och det redan är här. Otroligt snabb leverans, det gillar vi!

All the right moves




Do you think I'm special?
Do you think I'm nice?
Am I bright enough to shine in your spaces?
Between the noise you hear, and the sounds you like
Are we just sinking the ocean of faces?
It can't be possible... the rain can fall
Only when its over our heads.
The sun is shining everyday, but it's far away.
Over the world that's dead.

Tapas på bakgår'n!

Att komma hem till sin lägenhet har aldrig varit så skönt! Startade igång dagen vid kvart i sex för att börja praktiken vid sju. Underbar och lättsam dag, massa kul saker att göra och vidriga saker med för den delen. Som att tex dra dränage...m....härligt!
Angelica hade hört av sig om att äta glass och riktigt så blev det inte, men Tapas på Bakgår'n med Anders, och ja Angelica kom bort till slut! Så otroligt god mat!!!
Sedan iväg hemåt men hem hann jag ju aldrig utan körde lite porsche med Anders istället. KUL!! Och för bara en liten stund sedan kom jag äntligen hem!

Hjälp tack!

Innan jag somnar! Hjälp mig snälla, om ni stödjer mig så får jag kanske chansen att åka till Uganda för att se hur rädda barnen jobbar där. Vore en once in a life time chans här!

Mums

Kikar på Svenska Hollywood fruar och har precis käkat glass (självklart Ben and Jerrys ) med Angelica. Mums som en viss Maria säger. Men nu tänker jag bädda ner mig för att orka en ny dag på avdelning 3.
Godnatt!

Måndag 19.02

Enkelt och gott!
Efter praktiken idag har jag inte gjort så mycket, jag ser bara fram emot imorgon då det kanske händer mer. Jag var hos mamma en stund och rensade kylskåpet, mamma har alltid massa gott! Lite mozarella med tomat och persilja och olivolja över det med salami macka. Enkelt!

Handsome mens club!


Mina favoriter


Drak tränaren.

Förstår inte riktigt hur de fick fram namnet "Drak tränaren" då "Drak tämjaren" hade varit mycket bättre. Men fy fan vad bra den är! Drakarna är söta och charmiga och ibland bara ibland vill man gråta en skvätt, men då säger någon nått roligt och man är glad igen. Så fin och så rolig!

Nitar all the way

Jag är för trött för att blogga efter en jobbig helg. Så jag lägger bara upp en bild på mina nya skor jag vill använda så snart som möjligt.
Hm 199:-
Imorn börjar min praktik, spännande! :D

Pust!

Ingen dålig kvällspromenad! Nu däckar jag...God natt!

Sikket humör man har!



1. Jag hade skit tråkigt efter pluggandet.
2. Och Anders kan inte ta nån promenad....
3. Men A H A, sandhamn går på tv ikväll och jag har inte tänt ett av mina doftljus än. Lite te och tv innan sängdax!

Så nu vet ni hur jag ser ut när jag är på olika humör med.

Wiho!

Jag blir så glaaad! Min granne lyssnar på Hoffmeastro och verkar dansa med för den delen! Jag är även klar med mitt power point arbete dock inte det arbetet jag råka radera igår då så den får jag väl hinna göra samtidigt som jag praktiserar. Det är i alla fall ett arbete om min egna sjukdom så jag kan relatera många frågor ochdå måste jag ju få bra betyg med tanke på att typ bara JAG kan svaren, power pointen är bara lite fjäsk!

Tog en promenad förut i SNÖN med Anders och Brando, inte så kul. Sen käka vi onyttigt efteråt med hans vän och sen får jag ett mess "Jag behöver gå ner i vikt, ska vi ta en promenad efter jobbet med" Öh...ok, vi skulle kanske inte slängt i oss kebabtallrik idag då :P I alla fall, snön ja...just då var det typ värsta snöfallet men nu skiner solen och det är molnfritt!



Jag till höger på Arlettes födelsedagsfest! Lärde mig liiiite salsa den dagen :D


Good morning!


Natti


whatever!

Ok alla dagar blir ju inte som man vill.

T.ex. när man har gjort ett arbete och datorn hänger sig och ALLT raderas och man blir knäpptyst....knäpptyst tills man ställer sig upp försöker andas och sedan går loss och skriker allt man har för FY FAN VAD JOBBIGT DET ÄR!!!! Tills man slåt i tån i fotöljen och skriker ännu mer. Typ så var det för mig idag.

Hann inte med nån träning heller utan tog bara en promenad för att hämta min cykel (fan vad farligt det ska vara att komma hem till mamma där det finns massa god mat när man försöker gå ner i vikt ) Hm...jaja imorn är det ny dag och nya tag!



Hej kompis!

Precious







Bästa filmen på länge, se den!

I'm up!

Jag är uppe och dammsuger, planerar in träning så mycket jag bara kan idag. Dock har jag läxor kvar :s  Men det blir väl en promenad bort till mamma för att hämta min lagade cykel och kanske sitta på altan och sola lite, känner mig blekare än en kritvit papper.

God morgon!

Tips

 

98:- från eleven.se! Me want :(


chillar

Efter att ha pluggat på bibblan idag och faktiskt fått något gjort så har jag bara suttit hemma och kikat på The city. Strax kommer Angelica och innan det tänkte jag duscha, noppra ögonbryn osv för att vara fräsch för en vanlig hemma kväll. Ska göra mitt fördjupningsarbete också som ska vara klart på torsdag men det ska väl vara lätt....funderar på att göra pannkakor idag med...åhhh tusen viljor!

Saknar sommarn då man satt och dingla med benen utanför den franskabalkongen och rökte och drack kaffe. Men inte så långt kvar nu! :D

Hittade även två jätte bra bloggar, Sea of shoes och Atlantis home en mor och dotter som bloggar och lägger upp underbara kort! Mest om mode, skor och smycken!


The sweet end!

Sova ut för gångs skull kunde jag ju glömma. Vaknade precis då jag faktiskt gav upp, katten har jamat sen 6 imorse och jag ser hemsk ut med påsar under ögonen och håret står åt alla håll och kanter.

Men nu är jag uppe och ska fixa och trixa lite hemma innan jag sätter mig ner och gör klart mitt fördjupningsarbete. Det är inte långt kvar nu, det är faktiskt mer 4 lektioner och 4 veckor praktik kvar, sen har jag avslutning, sommarjobbet och sedan flyttar jag. Vart får vi se, men Lund eller Sthlm lutar det väldigt mycket åt. För er som vet om det finns nån lägenhet ledig i sthlm till hösten så hör gäääärna av er!


The lovely bones



Jag har väldigt svårt att gråta vid filmer, kan hända om det är en sann historia. Men annars hepp.....och den här gången......så grät jag inte en enda droppe heller. Måste säga att filmen sög på alla sätt och vis och bara irriterade en nåt så enormt. Jag är glad att jag inte har läst boken för jag hade inte kommit förbi andra sidan. Den handlar inte alls det man vill att den ska handla om och jag bara undrar var Peter Jackson hög när han gjorde den???

Annars har jag haft en trevlig kväll med Angelica efter att vi hämtade min cykel från Emelie, vilket självklart hade fått en punka bara så där....grrrrr...Gillar inte nya staden, har alltid sagt att det är nåt lurt med den delen av stan. Gamla stan WTF!!
Vi gjorde nachos i alla fall och såg på filmen, medans ena skrek så grät andra...ja ni kan ju gissa vad jag gjorde. Fast ifs hon skrek jävligt mycket med!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova ut för en gångs skull.

Bara att inse åldern..



Bakis frukost!!

Vaknade upp med trycket i hjärnan bakom ögat. Allt ljus sticket som nålar bakom ögat och det bara dunkar!
Big time migrän.
Jag måste sluta få i mig så mycket alkohol, allt festande tär verkligen ut min kropp, med all rätt! Nej det är bara att inse att man inte är 18 längre.
Igår var riktigt kul, Arlett och Diego hade födelsedagsfest i en lokal på Annagatan. Det var massa underbar salsa och jag hade många roliga samtal. Det blev utgång efteråt men jag gick hem redan vid ett tiden. Gjorde mig inte så mycket då jag var ute i fredags med och hade skit kul, hemma kl halv 5 är inte dåligt, även då tänkte jag på klockan och gick hem relativt tidigt!

Ezzo, 75år!

Jag ligger i en säng med nya påslakan, jag har bytt jord i orkidéerna, satt blommor i balkonglådan, köpt nya snittblommor till matbordet och jag har städat, tvättat och lagat mat. Jag är så nöjd med min städdag idag så det finns inte. Ska bli underbart att stänga av datorn och somna in sedan och jag lär somna på en gång. Ska mysa med katten lite bara då han är extra klängig idag. Min mamma har berättat om den gången hon berätta om morsdag för mig när jag var liten, hon sa att man kunde plocka lite blommor och ge till sin mamma om man ville och jag hade ju då så klart fått för mig att göra det varje dag i en vecka. Efter det var jag beroende av blommor, ville ha de och plocka och ge de till alla heeela tiden.

Nu ikväll har jag gått igenom gamla inlägg i bloggen och jag älskar´t! Vad ung och dum man har varit och vad lyssnade man på egentligen för musik :S

FÖRÖVRIGT!! Jag älskar det här och henne med!!! Hon bloggar ju nu. Visst språket är väl inte den bästa mer...svengelska.


That time of the year



Min söta majblomma.


Babybabybaby


stenbrottet







Tråkigt att jag hade nåt på linsen som förstörde bilden :(


Lilla snigel akta dig...






En picknick i stenbrottet



Vi begav oss i en full bil till stenbrottet för en underbar picknick i solskenet. Har skrattat så mycket idag så det fortfarande känns i magen, jag log när jag tänkte på hur underbara vänner jag har och en sån söt syster och jag älskar de massor!

När jag flätade hennes hår innan hon gick och la sig så ville jag bara hålla om och aldrig släppa henne, de växer så fort! Sen kom jag tänka på mammas sjukdom, hur nära det var en gång att det bara skulle vara vi syskon kvar och hur jag hade dött en bit och tanken på att jag skulle få vara den starka systern som tog hand om de.
Många tankar nu, kan bero på mormor som ligger på sjukhus efter att ha tagit bort en cysta stor som en apelsin!

One text...

...and my heart went BOM!!

A+

Efter att ha cyklat till sjukan och gett bort 4,5 dl blod, cyklat till mamma och lagat köttfärslimpa, potatis, sås och smoothie efter det till mina syskon så är jag alldeles snart...DÖD! Det tar inte så lång tid att återställa blodmängden men jag blir alltid så enormt trött. Jag kanske faktiskt ska ta mina järntabletter. Nästa månad ska de också kikas på om jag har nån cellförändring....ja....där nere.

Nej imorn blir det picknick med vänner och syster, så jag borde sova nu om jag ska orka med PT mötet på kvällen med.

Ce yah!



Oh I miss my mommie :(

Vårstädning, det går bra nu!





NOOOOT!

Årets första..



Fy fabian vad gott det var, maten var utomordentlig! Har fasen bästa pappan ever, mamma vägrar att grilla om det inte är mitt på sommaren.

Sköna dagar







Hade en trevlig onsdag som jag inte skrivit om, fick följa med Morgan till en bilhandlare i trakterna, en bilförsäljare tydligen Zlatan drar till när han vill ha nåt exlusivt. Jag förstår honom...damn vilka bilar. Fick lite chans till att fota med, amatör som jag är.

Ordsmörja del I

"Solen hade gått ner för flera minuter sedan men ändå satt hon kvar och stirrade upp över taken. Det började bli lite kyligt ute på balkongen och endast iförd i den tunna sommarklänningen hennes mamma köpt till henne en dag i juni. Den dagen då hennes mamma hade visat henne en liten butik med vintage kläder som hade allt möjligt krafs. Vem skulle märka att det stod Canell istället för Chanel i nacken på henne, och att den sista knappen längst ner inte var av samma sort som de andra, hade hon sagt. Hennes mamma tyckte hon såg vacker ut i den långa vita klänningen med svarta små blommor och puffärmar, och hon kunde nästan se en tår i hennes öga som ville ner för kinden då orden kom ut. Det var sensommar nu och ingenting skulle bli som förr, hon satt ensam på sin balkong i den nya lägenheten i den nya staden, och imorgon skulle hon börja på det nya jobbet. Hon stirrade ner på sina nakna fötter och på nagellacket som borde ha tagits bort för flera dagar sedan, då  hon kom att tänkta på att han inte hade hört av sig nu på tre dagar, tre långa förbannade dagar...och 10 min"

Forget about it!


Usch allting är för ljust, allting låter alldeles för högt och katten låter för mycket. Jag har sån migrän som jag bara känt på mig skulle dyka upp under dagen. Vaknade med ett enormt tryck i skallen..ahhh...jag sitter verkligen i mörkret och mår illa. Piss piss piss piss. Nej dataskärmen är alldeles för ljus den med så nu släcker jag ner och försöker sova. Imorgon är en ny dag och som en gubbe på jobbet sa "Glöm alla bekymmer idag för imorgon får du nya"


Dags att deklarare....jo tack :D!

Kommer hem från en underbar fika stund med Frida och Johanna, har lite oro över penga flödet hela tiden men struntar i det och kör på en pizza med tjejerna efteråt med. Kommer hem och ser den, äntligen...Deklarationen!!

Mina pengarbekymmer försvann där ganska fort kan man säga och jag ringer pappa på en gång! U N D E R B A R T !!

Låt oss bara säga att det är 5 siffrigt. Niiiiiiice!


Rösta rösta rösta vetja!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Klippen säger väl allt!



Problem och lösning

Problem: Sugen på Ben & Jerrys coockie dough men orkar inte gå till affärn. Lösning: Krossa några kakor i vaniljglassen. NICE! Inte samma smak men ändå gott!




Gjorde en hårinpackning med min olja från turkiet som mamma hade med sig och ansiktsmask!


..

Jag har nog haft det tråkigaste dagen med mest ångest någonsin. Ångest över att jag inte varit och tränat på ett tag igen. Jag längtar tills Arlette kommer hem så jag får mer motivation och lite onda ögat då och då ;)

Nej nu hade jag inget mer att säga...ciao

Fishy

Dagens middag gjorde mig så proppmätt så jag mår illa. Men fasen vad gott det var. Kall Couscous sallad med dressing och kokt lax och keso.


"You suuuna of a bitch!"



It's all good in the hood. Sitter hemma efter all påskmat hos mamma och njuter av "How I met you're mother" En serie i världsklass. Hörde nåt om bubbelbad senare ikväll, kan ju kanske vara något.

Påsklunch!














RSS 2.0