Smile

Efter ett besök hos tandläkaren idag kan jag verkligen förstå varför vissa kan vara rädd för just det besöket. Jag har så ont i munnen att jag måste ha bedövningssalva på tandköttet som vägrar sluta blöda nu! Jag fick mina tänder undersökta, fick höra att jag hade perfekta tänder och sedan skulle det putsas och tas bort lite tandsten. Tandsten som tydligen var UNDER tandköttet...så in med slipen eller vad fan det nu var UNDER tandköttet och bort med skiten.

Sedan skulle tant visa hur man tog bort smuts mellan tänderna då jag har stora "grottor" närmast tandköttet och fyyyy faaaaan!!! Hon slet och drog och struta ju i att jag sa "AAAAAAAAAAJ!!!" Vad hände med mina perfekta tänder...som nu bara värker?? Fick i alla fall köpa ett medel som ska ta bort inflamationen..suck.

Nu blir det soffan!Hörde jag fredagsmys??

Så var det äntligen fredag, veckan gick fort maaah gaad!

Vaknade upp och tvingade Angelica att diska medans jag dammsög, moppa och damma...och försökte förkorta lampan som är i hallen som var enda lång jävel som kommer in i min lägenhet klagar på! ÄR NI NÖÖÖJDA NU??
Idag blir det väl lite hemmakväll antar jag, mys vore väldigt trevligt.Bjuder på den här, trots att jag avskyr Shakira för hennes otroligt dåliga engelska...så kan jag inte låta bli att röra på mig när jag hör She wolf!

Nu dör jag...

..skriver upp ännu en sjukdom......förkyldning....fan...

Jag tänker äta upp alla chips nu, japp för det tänker jag. Får bli min bakisfrukost....bra kväll igår, förstår bara inte när fyllan dök upp så där helt plötsligt..hm..


Hulkmania!


Black beauty

Min nya väska är här, hämtade den förra veckan och jag ÄLSKAR den! Det känns och ser precis ut som skin och den är otroligt rymlig för att vara lite liten.

398:- från Have2have.se


Sjukstuga

Det är rena sjukstugan här hemma, Angelica har dragit på sig en förkyldning och jag sitter hemma med UVI och Njursten...natten var nog den jobbigaste jag någonsin haft! Må låta äckligt men jag vakande vid 3 för ett toabesök och vid halv 7 gick jag äntligen ut och la mig. HELT SJUKT! Enormt jobbiga trängningar som inte ville ta slut. Jag ringde till sjukvårdsrådgivningen för ett litet hopp om att få antibiotika venöst istället..men hepp. "Du får ringa till vårdcentralen på morgonen eller åka till akuten om det blir akut" OOOOOOOH jag ville bara kissa ordentligt för en gångs skull!!

Nu kikar vi på DH och har ätit min goda pasta med skink och ostsås. Mycket mättande!


Life's a bitch


Ghosts and stuff

Deadmou5 and we loves it!


When we walked in fields of gold.

Har hunnit köra min syster sin vän för att ha lite tjejkväll och jag..ja jag sitter med Angelica. En flaska rött och lyssna på Eva Cassidy - Fields of gold. Underbart...en fredag som den här är precis det jag har längtat efter och behövt.
Eva Cassidy - Fields of gold!Hoppas alla andra har en lika underbar fredag som jag <3

Om en vän kan viska och ett löfte brista, går jag hellre hem...Igår var en bra dag, jag kom hem från skolan och lagade mat, bakade bananpaj och städade. Kände mig som en hemmafru, eller en duktig hemma"singel" men..när jag borde gjort nåt helt annat som att tex plugga. Well....well...jag fick det gjort idag istället. Har hjälpt Angelica lite med att måla, städa ur ett kylskåp och spackla. Nu kikar jag på Arga-snickarn och är rätt nöjd med att jag anmälde mitt intresse på en ny lägenhet idag. Hoppas jag får den bara, håll tummarna! För en fräsch etta med stort kök och med tvättmaskin och torktummalare, stor klädkammare och uteplats är vad jag behöver just nu!

xoxo

Alltid offret...


RSS 2.0