Boost up

Det är mycket snack om Bustier just nu och jag har redan införskaffat mig en, och det där med att ha en uppknäppt stor blus eller oversize tröja har jag också testat.
Nästan ALLT funkar med en bustier...förutom att ha tajta kläder på sig, för då ser man bh kanten rätt igenom...bara ett tips!

Jag har också äntligen fått hem mina tunikor och de sitter perfekt!!




Två st jag lär införskaffa från Lindex!


ARRRRRRRRG

Har bara en sak att säga åt en ströd människa på facebook som kallar mig saker, tar bort mig och lägger till mig igen.  En 35 årig stockholmare med noll vett what so ever!

"Dra åt helvete. Vem fan är du som ska döma mig? Va??!! Väx upp, det är 2000-talet och kvinnor är fria att göra vad de vill. Du verkar vara trågsynt och alla kvinnor ska vara som du vill annars är de konstiga fittor. Jävla mansgris!!! Och just när skulle jag ha skickat ett sms till dig om sex när JAG INTE ENS HAR DITT NUMMER?!?"

Så det var alt...

Wish I was there


19.39 tisdag kväll

 

Ännu en natt på jobbet. Dock utan sömn innan den här gången. Oh looord...

 

Var i skolan idag och validerade en kurs, great! Då var det betydet klart, efter att ha lyssnat lite om livsfrågor och sett sen film i en halvtimma. Det var ju svårt ;)


Brist på rubrik

Är det bara jag som tycker att Penelope Cruz, Selma Hayek och Paz Vega är lite lika varandra. Vissa drag liksom. Kikar på Spanglish och jag stärde mig så mycket när jag inte insåg vem tjejen var...tydligen Paz






Provrummet.se

 


Två nya tunikor on the way!

Gratis bio




Lust att tjäna ihop lite lätta poäng för att sedan få ett presentkort i DIN favorit butik? Men gör som jag och bli medlem på Gratisbio.se! Jätte lätt!


"Hos Gratisbio samlar registrerade medlemmar enkelt poäng genom att utnyttja Internets hetaste kampanjer och erbjudanden. Poängen kan sedan bytas mot SF:s biobiljetter eller presentkort som är giltiga i de flesta svenska butikskedjor. Man kan jämföra Gratisbio med gratistidningar som finansieras via annonsintäkter. Gratisbio använder sina annonsintäkter på att ge poäng till våra medlemmar, som nu är uppe i över 250 000 st. och 42 000 unika besökare/vecka. Konceptet har blivit en succé vi har givit bort tusentals biobiljetter och presentkort."


Bli medlem HÄR.

Jag har varit medlem ett bra tag och inte bara för att samla ihop poäng utan även för att shoppa lite från nätet. Just nu har jag precis köpt två tunikor från nätet som jag bara längtar ska komma hem, och utan Gratisbio hade jag aldrig hittat den butiken!


A to b

 

Jäklar vad mätt jag blev, min favoritmat hos mamma idag. Tryckte i mig massor och nu är jag nöjd. Blev ett studiebesök på sjukhusets smärtavdelning. Fy faaaan vad tråkigt det var. Jag höll på att somna och R hade faktiskt somnat. Kvinnan vet hur man håller ett tråkigt föredrag helt enkelt. Fick testa en sån där maskin som skickar signlarer till nerverna, känndes som massage! Tycket hon skullde höja signalen lite så man fick sånna där ofrivilliga ryck i armen! Hade varit coolt!


Husaren, glam och Rockbaren




Skövde nu kommer vi!


JJ - Ecstasy


Arghhhhhh!

Jag tänker banne mig snöra på mig gympadojorna och ta varmaste jackan på mig, hörlurar på och dra ut...för att köpa en semla...hehehe.

Passion Pit



The reeling

Kokt ska det va!

 

Det blir inte bättre än så här!

Kokt lax med ris och sallad och kall dressin, mumma!


The Road



Kvällens film!

Dagens kassa tråkiga look...osminkad

500 days of summer fick bli filmen jag såg idag efter mötet med chefen. Betalt möte och fritidskort gillar vi! Massor av bra erbjudanden! Jag orkade aldrig se klart filmen igår och somnade redan vid elva tiden.

Idag vet jag inte vad som händer, onsdagsklubben på Rymd eller ut för att köpa mer glass och kanske en semla för att moffa rejält! Jag orkar verkligen inte göra mig iordning.


I look like shit today! Men så får det förbli!


500 days of summer



Kvällens film för att runda av en bra dag....ce la vie!

All dressed up in cream

 

Super jobbig tisdag!

Vaknade åtta för att vara med och tolka åt min mormor vid ronden vid nio. Så så så så så trött nu!
Kom hem precis och insåg att jag glömt äta så nu kokar lax,potatis och morötter på spisen. Sedan blir det lite vila om jag kan innan vi ska till skara jag och Emelie för att träffa Chis. Och ja! Jag tänker slänga i mig min första och antagligen sista semla för i år. Hoppas de har med vaniljkräm bara!

Vad säger ni? Vaniljkräm eller mandel-äcklig-freakkin-massa?

 

 

 

 


Over and out!



Från det ena till det andra, jag har fart och flängt över hela skaraborg känns det som.
Först till Bilprovningen för besiktningen. Tack Anders! :)
Sen skjutsa pappa och syster, sen hämta mamma från jobbet i Källby, sen till tandläkaren, sedan hämta pappa och syrran, sedan till skara för att hämta min andra syrra, sen till Lövbacken för att kolla in mitt andra hem under barndomen, sedan till sjukhuset för att hälsa på mormor och sedan ÄNTLIGEN hem!


Take my lips


Well heeeeelloooooo!



 

Ögongodis!

 

Kom hem från första passet på jobbet, går på 16.30 igen. Svin trött just nu och ska sova en stund. Annars händer det inte så mycket mer idag på alla <3ans dag...single allt he way baby!


Medans jag...

0-69893b10c0b1b170625524c64f3caf1b.png

Kolla varifrån!

Medans jag testar att blogga från mobilen, kan jag ju visa upp mina underbara tulpaner. ;) 


En liten bit av verkligheten

Klicka på bilden för att komma till tv3.play



Jag bara älskar reality- serier! Har suttit och kikat på Glamourama och The hills på nätet för att inte missa några avsnitt!  Gjorde mig en kopp kaffe med mörk choklad i och lite skorpor med bara smör på. Mys! Om 3½ timma ska jag till jobbet och kommer inte hem förän alla är i säng och tabletter utdelade, bordet dukat för frukost och mitt skift är slut.


Ahhh!

Ibland vaknar jag upp och vill bara dunka huvudet i väggen!! Hatar min vidriga granne som alltid ska spela högmusik 27/7 och känner väl att vi borde få honom vräkt snart. Tråkiga är att ingen verkligen vågar göra nåt åt saker, alla känner samma sak men ingne i trappen vågar.

God morgon i alla fall..

23.40 när jag somnar sittandes i stolen

 

LOOKBOOK.nu: collective fashion consciousness.

 

Har ätit en jäkligt god middag! Kyckling file, klyftpotatis, min tsatziki och sallad, lite sommrigt faktiskt! Kikade på filmen som gick på femman, kikade på lookbook.nu men just nu är jag trött.se!

Nighty nighty!

Jag är så jävla bra ibland!


Vad hände med min svaga rygg?

Hemma och har tråkigt, väntar på att Angelica ska komma för att laga mat och se på film, bums i säng senare då jag ska jobba imorgon :) Gjorde lite armhävningar förut och kika i spegeln, STILL got it, still going strong! Musklerna är kvar från min tid som styckare på Gourmet kött och delikatesser AB. Me like ;)


All the crazy shit I did tonight, those whould be the best memories


Gårdagen outfit

 

Klänning med polokrage från Gina och skor från nån butik i Göteborg jag helt glömt bort namnet på trots att det var i förrigår jag köpte de!

Husaren



Snack inne på Husaren



Bogrens dansgolv

Det blev skövde igår ändå! Jag och Matilda drog vid åtta tiden till Therese i Skövde. Började med ett glas vin och sedan avslutades kvällen inne på Husaren. Då det inte gick några nattbussar hem igår så fick vi sova över hos Azer, thanks babe!

Husjakt

 

Efter en lunch med falukorvsgryta så är jag mätt och alldeles slut! Var i skolan imorse för Sjukvård och sedan vad min dag gjord. Ganska så tråkigt nuförtiden, men sen kom jag på att jag har lov nästa vecka och borde jobba lite, i samma ögonblick ringde rekryteringen och fråga om jag kunde jobba lite i helgen och nästa vecka. Peeeerfekt!

Har suttit och letat lite hus och fritidshus, jag längtar så efter att få mig ett jobb och köpa mig ett hus och total renovera den. Så klart inte helt själv men med lite hjälp av mina kontakter ska det nog gå riktigt förbannat bra! Ett hus ute i skogen bredvid en liten bäck och stor hage eller äng vore något, "huset vid vägens slut."


Dark Raspberry

 

Fick min choklad precis, och framför "The realhousewifes of New Jersey" sitter jag riktigt bra! Snart sovdax!


Gbg tur och retur...igen



Helt slut! Jag har bara en längtan idag och det är att få lägga huvudet på kudden och sova.Har inte vilat någonting idag för att kunna somna gott sen.
Drog ju som sagt till Göteborg, hade det väldigt trevligt med thaimat och film, och idag så träffade jag Daniel för frukost på Espressohouse på NK där jag fick min efterlängtade Chailatte.  Chailatten här i stan är så hemsk och smakar inte alls samma sak!

Idag är det egentligen onsdagsklubben, har bara missat en enda gång men jag tror det kan kvitta ikväll, trött, sliten och skola imorn bitti. Har faktiskt inte ens kul där uppe, bara trevligt att träffa alla andra..men de träffar man ju nästan varje helg ute med. Jag gillar mitt nya hemmaliv, jag gillar att spara pengar, hjärnceller och att kanske nån gång då och då dra iväg till en annan stad. Nice!


By the way...jag gjorde det igen..köpte skor...suck...


Ursköna illustrationer








Tweet tweet

Söta krokar som passar hos mig!

Bluebox.se


Iphone!

Äntligen! Min iphone har kommit och jag älskar den!! Den är nog det bästa köpet jag har gjort på lääänge!

Tog kortet så fort jag fick den och är rätt nöjd faktiskt.

 

Skön hemma kväll är väl vad man kan kalla dagen, råkade somna på soffan för ca 5 timmar sedan och är hyfsat nyvaken just nu! Tänkte väl hänga kvar i soffan och se på nån film kanske, eller bara se klart på sex and the city. Imorn vet jag att jag kommer vakna upp stressad och börja greja hemma och packa för att åka kring fyra tiden till gbg.

Nu ska jagkika på lite vänners bloggar, ciao!


10.38




Vaknade kvar över sju för att göra mig iordning för skolan, kommer till skolan och kvart över åtta skulle jag börja, men hepp ingen där. Kikar i pappra där det står att jag var ledig idag..SUCK!

Äsch täkte jag och drog till min moster för frukost med henne och mormor, trevligt! Ska väl hem sen antar jag och bara längta tills imorn då jag får åka till gbg och träffa Mikael igen! :)

Nya älsklingar


Ben & Jerry's all the way..

 

En underbar söndag måste jag få säga, jag har storstädat hela lägenheten och till och med skrruvat fast alla lösa handtag i hela lägenheten, även dammat av väggarna. Ja ni läste rätt...dammat av väggarna! Inte visste jag att det kunde bli så dammigt där..men happ.

Efter en pizza med Cissi och Angelica är jag nu hemma och ska njuta av min glass och de tre första säsongerna av Sex and The city. Jag älskar när mitt hem är rent och fint, jag mår bättre på insdian då!
Nåt annat som får mig att må bra är tanken på att jag ska till göteborg på tisdag för att träffa Mikael. Om det nu blir nåt återstår att se. Det är alltid nåt som står i vägen för oss men nu jävlar!

Imorgon är det en lektion kl 8.15 som jag verkligen tycker om också. Människan socialt och kulturellt verkar så rolig!

Nej nu smälter min glass här.

Rockstar!

Med nya kläder ska jag bege mig ut på stan! Det blir födelsedagsfest för Maria och Johanna, 1-up!

Har lite bloggtorka just nu känner jag, men det blir väl endel bilder från festen imorn då kanske.



Kimpa!

Ge er nu, min statistik ökar kraftigt men ni säger inte vilka ni är, kommentera nåt vettja!!

Fredag kväll hemma duger inte, nu ska jag till den här duden :P Fyra ljus och en filt kommer man långt på!



In my mind



Bakis, ont i huvudet....men förbannat festsugen. Torsdagen var bästa på länge!

Måste-ha begäret trycker på "till kassa"










Ny dag nya tag

Så blev det natta och jag borde ligga och sova just nu, men hepp. Jag har myror i benen som jag brukar få när jag jobbar länge och aldrig sitter ner. Kaffe efter kaffe och cigg efter cigg för att hålla tålamodet uppe och bara få sätta sig ner lite, ja det är väl så jag får sumera mina dagar och kvällar på äldreboendet. Jag älskar mitt jobb, verkligen! Jag älskar att prata med de äldre och få positiv gensvar. Som rubriken i en artikel jag läste "Jag älskar de äldre men jobbet knäcker mig" Jag tycker inte att vi ska behöva stressa så som vi gör, och när vi väl får en liten halvtimma att stressa ner på så kan man ju inte det. Jag åt idag upp min middag på tio min, TIO MINUTER!! Den magvärken jag hade sen, fy fasen.
Nu ska jag inte klaga, jag ska tillbaka dit imorn vid sju, ta rapporten och börja väcka de boende för en ny dag med nya tag.

Imorgon ska jag stimulera mitt intellekt genom att gå på onsdagsklubben med Tommie, blir säkert trevligt och jag slits redan nu med att "vara nykter och köra dig och hem" eller "slappna av och sluta stressa och ta några glas rödvin". Ja...som sagt, jag måste vara den mest sönderstressade människa som finns. Jag oroar mig hela tiden och tänker hela tiden på framtiden men aldrig på mig själv just nu här i nutiden.

Vi sumerar dagen med att säga, upp stressad på morgonen, stressa sönder hemma och sedan på jobbet, och nu....chill...men då är det redan dags att sova.




Thank you wery mutch

Jag gillar när författaren tackar i slutet av boken och tackar sina dåliga erfarenheter för att hon kunnat skapa en karraktär i boken som är sliskiare än sliskig! Då funderar man ju på hur hennes dåliga erfarenheter egentligen var för att hon kunnat skapa en sån bra bild av det vi idag kallar för stekare, enligt författaren kallas de stekare för att de steker brudarna de lägrar som de lyckas få hem. Alltså dumpar de dagen efter.
Funderar lite på vilken slags karaktär jag skulle kunna få fram om jag skrev en bok nu, en man som beter sig som en pojke, är osäker på sin framtid och inte vill jobba men ändå ha pengar, en kille som inte vill ha ett förhållande men ändå någon att mysa med, en kille som måste satsa på jobbet och inte har tid för nån tjej...ja..en stekare helt enkelt.

Nu blir det hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis, senare blir det dags att hämta Tommie från busstationen :)

 

En lång, smal, biffig, kort eller en blandning av allt i historien om min karaktär?

 

Foto här ifrån!


RSS 2.0