Stadium you made my day!

Har nog aldrig varit så nöjd med ett par skor, tror inte mina fötter heller har varit det, men för 299:- fick jag dessa och så klart plocka jag på mig massa strumpor och linnen. Heeey det var ta 2 för 99!
Kommer bli underbart att jobba inatt och inte som förra natten då jag inte hitta mina skor och fick ta converse. Aj...aj aj aj aj och aj....helvete vad varmt det var, mina fötter kokade och jag har en hel del blåsor nu. Men den tabben gör jag inte om. Nu blir det mat och sömn.

Pink Hill

Det blev till att testa Pink Hill rosé igår. Mitt betyg blir väl helt ok, jag tror den passar bättre till någon middag än som sällskapsvin.






Ikväll..





Drar jag på första måndaxklubben för i år...ceyah

Jordgubbar o macaroner




MJ - Ghost

Det görs verkligen inte lika bra musikvideon längre...shame.



"Tell me, are you the ghost of jealousy?"

Life

Learn how to live and you'll learn how to die. Learn how to die and you'll learn how to live.










What the f just happend?

Winter all over??

iPhone uppdatering

Min baby fick sig en uppdatering idag! Nu funkar den hur bra som helst! Använde bara den senaste uppdateringen på iTunes och fick massa nya saker till, te.x ett rättstavningsprogram. Känns som att det är dags att byta ut mitt rosa skal med. Ett med leopardmönster kanske vore nåt för mig.
Förövrigt är jag hemma nu från jobbet och min fråga är "what's up?" Jag börjar två imorn med och känner att det vore kul att hitta på nåt. Alla som är sugna på daimtårta kan ju alltid höra av sig ;D

I wanna be a billionare so fucking bad


Dags för jobb.

Dags att dra till jobbet, slänger in en bild på mig och Miss Olivia på sista onsdagsklubben. Ha en underbar dag ute i solen alla!

Happy ending?

Det är en espresso på morgonen, en skål jordgubbar och lite varm gröt med mjölk och kanel, det är en skön lång dusch med hårinpackning som ger mig mitt lena glansiga hår och det är den underbara solen, det nyklippta gräset och doften av sommar och värmen, att veta att jag ska gå till mitt jobb senare och att det är ett jobb jag älskar,l det är de små sakerna som gör mitt liv komplett just nu.


22.09

 

After climbing a great hill, one only finds that there are many more hills to climb. -
Nelson Mandela


2 day


If you search you will find..

..bilder från middagar, kalas och fester. När man tänker efter så har vi enormt mycket middagar i vår familj! Kräftskivor får vi inte glömma. Familjen är ju det viktigaste!










Remember me

A romantic drama set in New York City during the summer of 2001, where Tyler, a rebellious young man, meets Ally through a twist of fate. Her spirit helps him heal after a family tragedy, though soon the circumstances that brought them together threaten to tear them apart.
Den var så fin och fick en sån twist i slutet att man bara inte kunde sluta gråta. Hade jag varit själv så hade jag storbölat!!
Hade en trevlig kväll med Angelica. Efter jobbet var jag så slut så jag däcka i sängen och sov ett bra tag. Men som vanligt fick Angelica upp mig och jag drog dit för att laga mat och se på film. Ibland är det enklaste det bästa, vänner, saker, ting ljusar upp ens dag.




Gräslöksbiff med gräddsås och färskpotatis! MUMMA!


Partouze






Losing it!


Det går bara bättre och bättre, mycket rörelse på jobbet, bättre mat och mycket varma dagar leder till lättare måltider. Im losing it! :D

Dagen består av jobb kl 14 och sedan en snabb visit vid 22 hos Arlette som har fest idag. Dock jobbar jag imorgon dag så det blir bara en liten hälsning!

Gårdagen var underbar, stress stress stress men vid 22 fick jag svida om från sjukhuskläderna till party kläderna. Stadt i vanlig ordning och sedan hem för att sova och orka med idag. Nu blir det gröt med jordgubbar!

Phazing tiesto remix





12.02

Några situps senare och en kopp kaffe börjar jag vakna till liv. Det är svårt det där med att få sova hur länge man vill men ändå vakna tidigt och stressad. Idag börjar jag jobba 14 och det är väl dags att göra sig iordning. Hoppas på en lugnare helg då jag ska jobba hela helgen, är ledig på måndag och sen fyra dagar i rad.
God morgon hur som helst!

SATC 2



Såg precis Satc 2 här hemma. Bra film men inget slår den första. Känslorna när Big ångrar sig och åker ifrån bröllopet och när Carrie's och Big's limo möts och hon går ut för att slå honom med blommorna. Tårarna sprutar! Mest för att vi nog alla har blivit svikna en gång i tiden och kanske inte just vid altaret, men i livet. Även hur Carrie på "smekmånaden" är sliten, trött och gråtfärdig hela tiden, hur hon ser ut är just så där jag ser ut när jag får hjärtat krossat. När man inte har nån matlust och hur man får upp minnen av allt man ser och får den där värken i magen, nästan en känsla av nervositet.
Men med den här filmen fick jag ingen "ooooh-aaaaahh" känsla. Då och då dök det upp lite gåshud och nära till tårar var jag nog bara en gång. Men en känsla av att jag måste se världen mer, jag måste få rida på kameler iklädd i vackra skapelser, jag måste få uppleva mer. Livet handlar om mer än kärlek, hitta den rätta, skapa en familj, stressa genom vardagen med man och barn och fotbolls träning och allt vad det nu heter. Jag ska inte ha så bråttom med allt. MEN en resa i höst måste bli av!

Summer time!

Sorry för dålig uppdatering! Men har häng hos mamma hela dagen med mina systrar och bara solat, ätit, sprungit genom vattenspridaren m.m.m.m.






Back to the roots

God morgon!!
Sitter och lyssnar på en playlist jag egentligen gjort till mamma på spotify och tusan vad jag saknar Turkiet! Musiken, maten, livet, värmen, det varma havet. Vad gör jag här egentligen och varför var det 5 år sen senast jag var där! Skam! Nästa sommar eller i slutet av sommaren måste jag åka dit. Det här håller inte längre.
Vaknade ganska sent så jag la mig ganska sent efter att syster kom förbi. Vi såg på sex and the city och bara tjöta. Idag vet jag inte vad planen blir alls men ut måste jag.
Så vad händer där ute i Lidköping?

Virtual insanity

- varför låter du så mystisk, Ezgi?
Hehehehe..ojojoj.

Chat Roulette piano improv :D


Mmm..



He puts the smile back on my face...

Benny Benassi in my soul!!


Hur kan man glömma bort vissa låtar bara så där!

Jag ska aldrig....

...nej nej. Så lät det förra året men idag har jag de...harembyxorna!!!

Goodiebag.nu





Två bra överraskningar när man kommer hem efter fika och solhäng. Jag har inga cellförändringar som jag har varit lite orolig över och jag har fått min goodiebag!

Mindre bra överraskning är att mitt minneskort till kameran paja. Så jag fick tejpa ihop den som nödlösning. Inte bra!! Ikväll får jag hjälp med min nya hårddisk så det blir överfört allt nångång!

Häng



Ska bege mig för att hämta upp mitt betyg på skolan för att sedan inhandla lite götta och bege mig till Olivia, solning på hennes takterass står på schemat. Ikväll får jag hjälp med min externa hårddisk som vägrar visa sig på datorn. Med 500GB kan jag äntligen lagra alla mina bilder jag tar stup i kvarten!


Färgstarkt bildregn

















Häng på Angelicas balkong med hopp om att det förblir så hela sommaren, att vi läser böcker, löser korsord och bara hänger där under den klarblåa himlen och heta solen.

Call my name and save me..

Bästa som finns när man kommer hem svettig, utmattad, hungrig och slö är att sätta igång Spotify. Evanescens är en humörhöjare!!
Hade tänkt hämta bilen idag och dra iväg för att inhandla jobbskor. Ska hinna med att umgås med Angelica och kanske träna med Arlette, får se vad humöret vill. Nu blir det städning i alla fall, upptäckte att jag haft hantverkare medans jag jobba idag som gått in med skor!! AHH ALLA vet vad jag tycker om det!

-_-

Jag har nog aldrig vaknat upp 2 sek innan larmet. Coolt! Nu off to work !

Dagens sista





Så var den här dagen över! Jag slutade jobbet för en timma sedan och ska redan lägga mig. Jag börjar kvart i sju och det är inte många timmar kvar tills dess. Jobbet går bara bättre och bättre och jag älskar faktiskt mitt jobb! Känner mig duktig då de faktiskt säger att jag är riktigt duktig på det jag gör.


Vinden vänder..

"Om du drömmer att du är naken kommer din livssituation att förbättras. Kan också vara ett tecken på en önskan om frihet."

Killing time

Hepp än har vi inte åkt, väntar på att Miss Olivia ska äta upp sin tårta och dricka upp sitt vin och höra av sig. Undertiden kikar jag på AFV och skrattar för mig själv, äter lite körsbär och på vägen till affären träffa jag söta Simon :)

Då var det dags igen..





Chinos: Byoung
Topp: MQ mary kate & I
Gammal skinjacka
Skor: Nelly.se

Dags att dra till skara av alla hålor ;)

Ehm...

........ok god natt!

Chopin och regndroppar

Ibland tänker jag att jag ska ta upp pianolektioner igen, ibland vill jag inte spela utan bara lyssna.
Som nu..jag lyssnar på regndropparna mot fönstret, livet utanför, lite chopin och mina egna tankar. Det är de små detaljerna som gör allt, allt!

As we enter


Didi!!

Suck, jag är en rutinmänniska så det skriker om det! Får ett samtal av M och plötsligt var man tillbaka till samma mönster. Älskar hur han pratar med en, frågar om när vi egetnligen ska ses igen, suckar lite och säger "äääsch skit i honom, finns andra" eller orginalet "MEN EZGI!! Jag har ju sagt till dig hur du ska vara" känns lite konstigt att höra från en kille man dejtat  haha. M du gör min dag ibland!! Saknar hur han bara så där kan börja spänna armarna och pussa på de, bara så där medans man sitter bredvid och pratar med honom :D
I alla fall....
Jag fick tummen ur och gick ner till tvättsugan i alla fall. Det borde jag väl ändå få lite kredd för?

sisters

Min syster kom förbi mig igår efter jobbet för att låna kläder till avslutningen. Det slutade med att hon sov över här. Vi kikade på sista avsnittet av Greys Anatomi, skrattade åt idotierna på Jersey Shore och tog en massa galna kort. En syster kan få en att tänka på annat!<3
Idag är jag hemma och är sjuk, ska trycka i mig en enorm och nyttig frukost och blåsa skiten ur min förkyldning. Som nu ifs kan ha fortsatt ner och blivit en lunginflammation. Oh vad jag älskar mina luftvägar.

Äntligen!

1½ år gick fort och nu är det över. Bara att hämta ut betyget och jag kan nu säga att jag är Undersköterska. Över med pluggandet och nu finns bara hoppet om att få fortsatt på KAVA som jag är på nu. Äntligen.

Hemligheter

Postsecrets.com
Bästa sidan att kika in på, när man känner att livet inte är som det borde, finns det fler där ute som känner samma sak.

Bortskämd!

Jag skämmer bort mig själv med jordgubbar och naturgodis. Angelica lagade underbar mat åt oss och jag funderade på att låna hennes badkar, men istället blir det en lång och varm dusch.
Fick låna en vit klänning och ett par klackar i nude till imorgon. Så mycket att hinna med då med bara. Men sista dagen i skolan känns underbart, tog bara 1½ år.

Numb..

Ohh min hjärna smälter bort!! Näsan bara rinner och jag ser bokstavligt talat i kors. Fy fan vad hemskt det är att jobba när man är förkyld! Skulle ju firat mina vänner idag men blir inget med det. Jag har ingen vidare lust att klä upp mig, fixa bilen och stressa till blomsterhandeln. Utspringet började för 11 minuter sedan och jag hade velat se de åka runt torget. Men men... om två år är det mina syskons tur. HELVETE vad vi ska festa då!!
Jag för 3 år sedan.. och imorgon gör jag det igen. Typ...

USK

Helt slut, men fy fan vad underbart jobb det är. Älskar det!! Har hållt dieten hela dagen nu och magen kurrar men inte så farligt. Imorgon blir det kanske två studentskivor och jag vet inte hur jag ska hinna med detta då jag slutar halv fyra. Men visst ska det gå!

..

Frukost : Citronvatten, yogurt.
Lunch: Kokt lax, sallad med balsamvinäger
Middag: Nutrilett shake + frukt.

Danska rikshospitalets diet

Jag har blivit beroende av två saker, långa svettiga promenader och citronvatten. Borde inte de två bli en bra kombo? Hittade massa trådar på nätet där folk har gått ner i vikt med hjälp av citronvatten, rörelse och av att äta bra. En vän testar just nu Danska rikshospitaletsdiet, vilket ifs är ren svält men jag gillar att testa och puscha min kropp så man kanske borde testa.


Någon som har erfarenhet av dieten? Gav ni upp, var den nåt att ha, gjorde ni några ändringar??

DAG 1 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit 
Lunch: 2 hårdkokta ägg, spenat kokt i vatten, 1 tomat 
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron 

DAG 2 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit 
Lunch: 10 skivor skinka, 3 dl yoghurt naturell 
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron 

DAG 3 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg 
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad 
Middag: Kokt broccoli, 1 tomat, 1 frukt 

DAG 4 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg 
Lunch: 1 liter juice, 3 dl naturell yoghurt 
Middag: 1 hårdkokt ägg, 1 riven morot, 1 liten keso naturell (250 g) 

DAG 5 
Frukost: 1 riven morot med citron 
Lunch: 1 stor bit kokt torsk med citron, 1 liten klick smör 
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med broccoli 

DAG 6 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg 
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 riven morot 
Middag: ½ kyckling, sallad med olja och citron

DAG 7 
Frukost: 1 kopp te utan socker 
Lunch: Ingenting 
Middag: 1 grillad lammkotlett, färsk frukt 

DAG 8 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg 
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad 
Middag: Kokt broccoli, 1 tomat, 1 frukt 

DAG 9 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit 
Lunch: 10 skivor skinka, 3 dl yoghurt naturell 
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med olja och citron, 1 frukt 

DAG 10 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg 
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 skiva skinka, sallad 
Middag: Kokt broccoli, 1 tomat, 1 frukt 

DAG 11 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg 
Lunch: 1 liter juice, 3 dl yoghurt naturell 
Middag: 1 hårdkokt ägg, 1 riven morot, 1 liten burk keso naturell (250 g) 

DAG 12 
Frukost: 1 riven morot med citron 
Lunch: 1 stor bit kokt torsk med citron, 1 liten klick smör 
Middag: 1 stor biff (250 g), sallad med broccoli 

DAG 13 
Frukost: 1 kopp svart kaffe, 1 sockerbit, 1 skiva rostat bröd utan smör eller pålägg 
Lunch: 2 hårdkokta ägg, 1 riven morot 
Middag: ½ kyckling, sallad med olja och citron

 


-2 kg

Har haft en intressant kväll med underbart snack med vänner. Satt hemma och fick tuuusen frågor om hur jag mådde osv osv, och jag kan bara säga en sak : Jag är inte sjuk på något sätt om inte det finns nån sjukdom som innebär singel för evigt. Jag mår bra, allt är ok. Se så, sluta ringa och messa :)
Så jag blev lite trött på att sitta hemma efter middagen och drog iväg till bröderna. Självklart var det party som alltid där, men jag är inne på det där med vit månad så vatten för min del. Imorgon börjar allvaret, två jobb hela sommaren och till och med varje helg.
Senast jag vägde mig var i torsdags och sen dess är det minus 2 kilo på vågen. Underbart! Nu gör jag det så klart för min egna skull och för mitt självförtroende. Åh mina vackra klänningar vad jag har saknat er!!

MF!

Så jäkla lätt att vara efterklok. Varför låta någon trycka ner en så som han gjorde. Kärlek gör en verkligen blind.

Slurp!

Hemmagjord hamburgare...mumma!

Trötta ben och starka muskler.

Igår på Kick boxningen upptäckte jag att jag hade muskler, idag upptäckte jag att det gör ont i de. Men fasen vad kul det var, vem behöver anger manegment liksom??
Jag är en omplåstrad själ med blåsor på fötterna. MÅSTE skaffa nya löparskor!! Mina dojor har hängt med i ett par år och nu åker de snart ut. Startade dagen med en promenad, blev lite längre än vad jag trodde och tillbaka hemåt från Råda började skorna att "krångla" hellooo varfylld blåsa på hälen.
Efter det var det dags att ta Porschen till verkstaden och en promenad in till stan därifrån. Fika med A och besök på SA.
Om det inte finns några Hundkex kvar i stan så kan de bero på att de står i en vas på mitt matbord. Hundkex innebär sommar för mig så jag tog med mig lite sommar in. Allt för att må lite bättre dessa dagar.

Härligt! Fick en lapp i lådan om att jag får min nya fläkt på Torsdag kl 8. Lite tidigt men visst, bara jag får min fläkt så!


Baby im a fool who thinks it's cool to fall in love

How was I to know that this was always only just a little game to you?
All the time I felt you gave your heart
I thought that I would do the same for you,
Tell the truth I think I should have seen it coming from a mile away,
When the words you say are,
“Baby I'm a fool who thinks it's cool to fall in love”
If I gave a thought to fascination I would know it wasn't right to care,
Logic doesn't seem to mind that I am fascinated by the love affair,
Still my heart would benefit from a little tenderness from time to time,
but never mind,
Cos Baby I'm a fool who thinks it's cool to fall in love,
Baby I should hold on just a moment and be sure it's not for vanity,
Look me in the eye and tell me love is never based upon insanity,
Even when my heart is beating hurry up the moment's fleeting,
Kiss me now,
Don't ask me how,
Cos Baby I'm a fool who thinks it's cool to fall,
Baby I'm a fool who thinks it's cool to fall,
And I would never tell if you became a fool and fell in Love.

Kan vara den skönaste låten någonsin. Den summerar ju allt!


Bildregn


16.30

And..it..hurts..with..every..heartbeat.....

I keep dancing on my own....

Hur länge ska man orka, hur länge ska man behöva hålla uppe skenet. När man egentligen borde vara lycklig så är allt som förbytt och man ligger länge och funderar på vad som hände, vart tog framtiden vägen? Vart tog känslorna vägen, hur kan man bara över en dag ändra sig. Ilska har gått över till sorg, leendet försvann bland tårarna och jag vill bara vara ensam för stunden och känna efter vad JAG behöver.


Man kan ha många kompisar men bara ett par få äkta vänner och det märker jag allt att jag har. Att komma hem ensam halv fyra med en kebabtallrik i handen till brädden fylld av tårar var inte den bästa kvällen i mitt liv precis.
Jag är bedragen, lurad och förrådd och att släppa in nån nära inpå och lita på allt den säger kommer inte hända igen, och nu får jag the silience treatment av alla...till och med dig.


Underbara gårdag

Bildregn från Karnevalen igår!













Arlette i Stadsparken



Olivia

Sucks!



Svettig åter igen, långpromenad på ca 3,5 km. Dagens humör gick från topp till botten. Att en bokstav på ett papper kan vara så viktigt när det man presterar är viktigare!

RSS 2.0