Goodiebag.nu





Två bra överraskningar när man kommer hem efter fika och solhäng. Jag har inga cellförändringar som jag har varit lite orolig över och jag har fått min goodiebag!

Mindre bra överraskning är att mitt minneskort till kameran paja. Så jag fick tejpa ihop den som nödlösning. Inte bra!! Ikväll får jag hjälp med min nya hårddisk så det blir överfört allt nångång!

Kommentarer
Postat av: Steph

Jag vet, jag köpte ju 2 av hennes örngott!! :D Men jag funderar på att framkalla någon av hennes verk, för de e alldeles för dyrt och köpa hennes riktiga, har hellre kopia då :)

2010-06-16 @ 15:45:00
URL: http://steeeeph.blogg.se/
Postat av: Steph

Vilken tur med din kontroll från gyn.... :) andra hade inte samma tur...

2010-06-16 @ 15:47:03
URL: http://steeeeph.blogg.se/
Postat av: Steph

De genomgår en massa undersökningar, hos mig har de inte försvunnit utan kommit tillbaka hela tiden, så jag ska in nästa vecka igen o titta, va 6 månader sen sist, och då klippte de bort cellförändringen (vilket sved o jag blev yr) Men har de kommit tillbaka igen så prata de om eventulla medicinering... Och så måste jag komma tillbaka o gå på besök för resten av mitt liv! Om det inte kommit tillbaka nu, så behöver jag inte komma tillbaka förrän om 1 år lr 2 år, minns inte riktigt... Det låter som det e hormonerna som spelar ett spratt i din kropp!! Kanske borde fundera på att byta ut mot ngt som inte innehåller hormoner...

2010-06-16 @ 15:56:06
URL: http://steeeeph.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se