Student 2007

Igår var man Student, idag är man arbetslös...det känns lite konstigt....det känns väldigt läskigt. En helt ny era så att säga...Dagen var i alla fall underbar, jag tror jag aldrig haft så många adrenalinkikar.

Vi började med att ta kort kl 9 på hela klassen, efter det var det dags för mingel med några tvår och lärana. Kex och goda ostar stod på menyn och vi passade på att skriva i mössorna. Efter det var det dags för ett kort på ALLA studenter ihop på scenen. Trångt men det gick...

kl 12 var det dags för lunchen och på menyn stod marinerad kyklingfile och pastasallad, efterätten var vitchoklad mousse med bär. Allting var jätte gott! Under tiden fick man se på när de delade ut stipenduim. Det kunde ha kvittat, för ingen orkade lyssna och ingen brydde sig.

Efter lunchen skulle vi alla till aulan för att lyssna på rektorn och en bibliotekarie som skulle pensionera sig...har aldrig haft så kul i aulan, och jag tror inte att det tog en timma precis.

Sedan slog kl 16, alla studenter stod och väntade på att få springa ut i F huset. Det var nu det var dags, vi stod och väntade på att få springa ut, vilken adrenalinkika man fick. Det var nu det stora steget togs. Upp på scenen, och så var vi fria!

Fick ta emot massor av blommor, en stor champagne flaska som sedan dracks upp, och vi började tåga iväg till stadsparken för att lyssna på tal och sätta oss i bilen...efter ett varv fick det räcka..och det var dags att åka hem.

Bilder kommer senare....


Kommentarer
Postat av: stina

grattis! :) Du var jättesöt igår tycker jag!

2007-06-14 @ 21:10:33
URL: http://stinalee.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se