Höst Dag:1

Här med förklarar jag 31 september för årets kallaste dagar....i mitt hem.....ja alltså..Det är svinkallt här hemma. Alla element är på och jag ligger under två täcken men ändå fryser jag. För att få hela känslan av höst så har jag dragit för gardinerna och det är kolsvart. Det enda ljus jag har är nu från datorn och de 6 ljusen jag tänt. Underbart! Nu ska jag göra en kopp kaffe och så ska jag ligga kvar här i sängen och läsa Aftonbladet på datorn, kika på lite nyheter osv...sammla lite vuxenpoäng. Min kycklinggryta är klar och mitt basmatris blev för en gång skull riktigt bra. Hur bra kock jag än är så är jag kass på att koka pasta och ris....!!!

Sa jag att jag sitter och lyssnar på Wonderwall också? Fick stå med en filt om mig när jag skulle röka på balkongen förut, men hur ska det gå i vinter då? Jacka??

Nu ska jag kika in på en riktigt rolig blogg...nämligen Ludvigs :D
Så ska jag mysa vidare i min höstlägenhet. Och så ska jag prova min nya kappa, med min pälsmössa, och mina nya mockahandskar, och min burrberryhalsduk......mm......

xoxo Ezzo

Sisters



Låt mig få presentera LeBitch....också känd som...min syster!

Hon snor alla mina kläder, hon tjatar reda nu om att hon ska tatuera sig massor nästa år i Turkiet, hon slåss och tror att hon är bäst! Hon jagar katten och kramar om den tills den klöser henne :P (läs, se bilden) Det enda hon äter är pommesfrittes! Men ändå ser hon ut som en amazonkvinna....MEN..hon förlorade sin pappa nyss och hon är det bästa som finns!


Men hallo!!!



-Ezgi du är så vacker idag.
-Gud vad smal du har blivit, du är jätte fin!
-Så söt du har blivit!



Men jag jag jag!!! Det är hans begravning, han ligger där i kistan, det handlar om honom idag! Vad sur jag blir på människor som inte vet vad finkänslighet handlar om! Vänd inte situationen, har du inget att säga om honom så säg inget alls!

I alla fall...
Har precis hjälpt Angelica att flytta ut och städa det sista ur hennes lägenhet, jag är helt slut nu! Plus att jag plockat ner min tvätt...oh lord!
Så nu sitter jag här och ska väl ta och kika på Gudfadern, jag behöver mer maffiafilmer i mitt liv. Mer....blatte liksom. Jag har blivit alldeles för asiliminerad! Jag måste ta kontakt med blatten i mig....så....hälsar jag på stan med ett litet "YO" så är det bara turken i mig som vill ut...fniss...

Okok detta var ännu ett onödigt inlägg...kan inte hjälpas XD

xoxo Ezzo

Tvättdags!

FYYYY HELVETE! Jag blir så trött ibland på den här materealistiska människan i mig, men jag kan faktist inte hjälpa det!!!! AAAAH Jag avskyr min nya mobil, snart slänger jag den i väggen och går över till min gamla!
Senario: Jag sitter på jobbet och messar till X, får inget svar för jag vet att han inte har pengar på mobilen. Så jag går in på nätet och in på face, ser att jag precis fått ett medelande från honom...men min cp telefon vägrar låta mig komma in på medelandet!!!!! Saken var att jag messade honom att jag ville ringa men kom på att han kanske låg och sov. Så.....klockan 5 på morgonen lyckas jag komma in, och vad har han skrivit om inte....Nej, ring!!! :D
Emelie, du ska sååååå få för det där rådet du gav mig XD

Nu ska jag fan springa ner med tvätten och sen ska jag till körskolan, men innan det...ska jag fan byta till min gamla mobil ett tag....bara tills ilskan för den nya försvunnit....

Lycka!

Förresten, han hörde äntligen av sig och mitt hjärta smälte....naaaaw.

; D

Aldrig mer!

Gaaah vilken dag! Först upp vid nio...okok tio över nio jag snozzade för kanske första gången någonsin. Trött ? Öh ja..fyra timmars sömn sammanlagt! Tip top! Sedan in i duschen och ut för att föna hår och grejer, på med svarta klänningen och de vita pärlorna. Vad glömde jag? Självklart halsbandet jag fick av Alf när jag var fem!!! Två hjärtan som är kedjade i varandra. En stor och en liten, en för faderns kärlek och en för dottern.
Sedan iväg till skara, in i kapellet där vi fick säga hejdå först av alla. Min alf, min lilla pappa alf som låg där, ensam och kall! Det tuffaste var att följa med till graven och se dom släppa ner kistan. AJ! Mitt hjärta gick i tusen bitar och jag kunde inte hejda tårarna. Vad gör ni med pappa Alf!??! Nu finns han ju inte här bland oss! Varför!?!?!

Efter fika iväg i all hast till körskolan. Tänk att humöret kan skifta så, det gick bra trots att tårarna sved som salt i ett öppet sår.
Nu är jag hemma för idag, jag orkar inte jobba inatt alls. Inte efter allt!

....

Klockan är nu snart tre och jag kan fortfarande inte sova. Inte så konstigt kanske.
Har precis varit hos Angelica och tagit en cigg och pratat ut om allt. Så skönt att ha nån man bara kan ringa och komma förbi. Som jag sa till henne....
Ibland vill man bara ta sig ut, själv, klä sig varmt och lägga sig ute på en gräsmatta och ligga där. Bara ligga där i ensamheten och tystnaden och titta på stjärnorna. Kanske gråta en skvätt, tänka igenom allt gott och inte bry sig om det onda. Vem sa att vuxenlivet skulle vara lätt....eller livet överhuvudtaget?
Jag brukade göra så när jag var liten, jag la mig i snön och gjorde en ängel, sen låg jag bara där och tittade på stjärnorna. Och om det var något jag tänkte på så var det min pappa, varför var vi så långt bort från varandra, vad gjorde han nu, klarade han sig utan mig?
Jag antar det...

Men vad tänker man imorgon eller ja om ca 10 timmar när man ser kistan? En stor kista med en människa i, någon som betytt mycket och lämnat avtryck i världen. Vad finns det kvar av honom nu? Minnen? Två vackra barn att vara stolt över så klart, jag ska vårda dom ömt! Mina syskon är det bästa som finns av honom just nu. Och jag ska ta på mig det där halsbandet jag fick av honom. Två hjärtan som sitter längade i varandra. Så ska jag minnas den dagen, den kvällen han kom hem med ett litet litet paket. Vad glad jag blev då....

Äppel jum jum!

Underbart! Jag ligger i min säng och skriver av mig lite, veckan som gick bjöd på en hel del festligheter. För det första så fick vi sluta tidigare på Torsdagen för vi var klara! Lycka! Sedan var det festligheter på fredagen där jag fick träffa en viss herre. Det blev så mycket roligare att få se honom, och sikka kyssar! Gah! Mer tack...nej jag ska kanske inte lämna ut så mycket på bloggen, man får väl se vart det hela leder. Enormt tråkigt att han ska flytta till Norge snart. Vad ska jag ta mig till?

Lördagen var helt ok, drog hem till mamma och bakade en äppelpaj till herrn som tyvärr inte kunde komma senare. Men det gör inget, finns fler dagar i veckan.



Mitt egna recept:
Ta en stor form och smöra den.
Skala 10 äpplen och riv ner dom i formen.
Pudra över Kanel och socker.
Blanda ihop smör och mjöl och knåda ihop det tills degen smulas och häll över det på äpplena.
In i ugnen, och tada! Super enkelt!


Imorgon fyller min babe Kristina år, det ska firas med fika på Garströms på onsdag, hade velat dela glädjen imorgon men då ska jag på Alfs begravning. Usch jag vill inte gå dit egentligen men jag behöver få säga farväl. Jag köpte en otroligt vacker vit ros förut till honom. Den står här i min vas just nu och jag tänker på honom så fort jag ser den. Tror allt att jag ska ta och köpa en då och då och bara tänka på vilken tur man har i livet, att man klarar av att stå på egna ben och inte är beroende av nån eller något.

Klockan är nu halv ett och jag kan verkligen inte sova, nackdelen med att jobba natt är att man inte kan när man borde. Får väl kika på Jay Leno så länge och hoppas att jag somnar nångån snart.

ciao så länge
xoxo Ezzo

The pain in me...

Tanken på begraviningen gör mig sjuk,det knyter sig i magen på mig och jag gråter tills jag spyr. Men tanken på att inte ha någon bredvid mig som kan hålla min hand, torka mina tårar och trösta mig den dagen gör också lika ont. Jag vill inte sitta där med en massa människor omkring mig som gråter, och inte vet vart de ska ta vägen. Nån som vill följa med på bergravning? En hake är att man måste hålla mig i handen och ge mig näsdukar när jag behöver.


Jag hoppas att det är en vacker dag då. Hoppas att det spöregnar ute, för i regnet kan ingen se ens tårar. Regnet betyder återfödelse för min del. Så jag hoppas och ber! Att snälla....regna på mig då! Det vore perfekt!



En morgon för mig själv...

Jag ligger just nu för mig själv i min systers studsmatta. Solen skiner starkt på mig och jag funderar starkt på att sova här ett tag. Hamstern engla springer omkring på mig och verkar mest rädd för minsta lilla ljud. Stackarn. Nej dags att sova lite. Ha det gött där ute nu ;)

starting over...

Lyssna nu, ja just du! Jag vet att du läser, så läs vidare, ta del av mina innersta tankar, saker jag sagt till dig och jag vill att du ska förstå. Lyssna på den, lyssna på texten! Jag har varit där för dig,var då där för mig. Var inte ett svin som du är, var inte så ignorant, var inte så egoistisk, tro inte att du är bäst i världen och kan få vem som helst! Läs och känn dig träffad, lyssna och känn dig patetisk! Förstå och känn sympati för andra än dig själv för en gång skull. Tänk på andra, tänk på mig, hur många gånger ska jag behöva förklara vad jag känner, hur många gånger ska jag behöva lida innan jag får nog. Men nu är det slut på det. Jag har fått nog, du kan radera mig. Jag är ute ur den här katt och råtta leken, jag har slängt mitt svärd och gett upp. Jag har förlorat orken att försöka hålla mitt hjärta helt och gjutet. Jag är den jag är, och jag är utan dig nu!

Starting over, some day soon i'm gonna pull my self together, staring over.



Ibland är det som att försöka ta sig upp ur en djup sömn en tidig morgon. Man vill upp till ytan och man vill eftersom man måste. Men den djupa sömnen vill tillbaka till den varma sköna sängen, din varma mjuka famn. Sen tar man sig upp och inser att det gick, man klararde sig utan den djupa sömnen en hel dag. Kanske en hel vecka, den varma sängen kallnar en dag. Och då är det inte lika skönt längre....kan du förstå mig nu, kan du förstå att jag inte orkar mer, så hör inte av dig, prata inte med mig på stan, titta inte åt mitt håll. Jag finns inte längre, och jag ser det som att du aldrig ens funnits.

öhh....ok

Låt mig bara få berätta en sak som hände nyss, jag garvade då och jag garvar fortfarande. Ja Lisa det handlar om dig men det förstod du väl ändå. Syrran och jag var på Dialect nyss och kikade på en mobil till henne, på vägen hem vid prostgatan skjutsa jag henne på cykeln....mot enkelt riktat....
Och vad händer då om inte det att polisen dyker upp! Lisa fick en flipp och bara "AAAAAAAHHHHH POLISEN!!!" och flyyyyger av cykeln! Hahahahaha jag har nog inte garvat så mycket på länge!

I alla fall, ni vet hur man ibland kan förtränga saker och säga att man absolut inte tycker om det, well nu saknar jag det och sitter faktist och lyssnar på turkisk musik...japp det gör jag allt.
Jag snackade med Daniel inatt. Jag saknade honom alldeles för mycket och kände att nu ska jag fan ringa honom. Och vi prata i över en timma om allt. Jag har behövt prata med honom när jag mådde som värst då Alf dog. Även om man vet att folk kanske inte förstår det man känner inners inne så vill man ändå ha nån att prata med det om.

I dag vaknade jag helt bakis och insåg att det stod en cykel i min lägenhet! Haha jag kom inte ens ihåg att det stod en där... så insåg jag vad han sa. Ja jag kan ju fan inte ställa en cykel för 28 tusen där ute :D Helt sjukt!

xoxo Ezzo

Do I give a f**k!

Gahhh jag har redan shoppat för 700 kronor på internet. Ok det är väl kanske inte så mycket, men jag har inte ens fått min lön och jag gör av med den nu :S Det blev två par jeans en skjortklänning till hösten och ett par uggs faktist. Tacka Maja för tipset ;D

Sitter nu här i min färdiga lägenhet...ja jag kan från och med nu säga att den faktist är klar! Jag har fixat allt nu! Vad mer finns det att göra. Nu är den redo att invigas :D

Ska strax upp och göra mig min matlåda och slänga i mig mat. Har inte övningkört idag för att hon tyckte att jag skulle vila upp mig nu. Snart ska jag ta mig en lite tupplur innan jobbet.

ca yah!

p.s vad totalt onödigt det här inlägget kändes...paah!

The fortune in me..

Jag lovar dyrt och heligt att jag såg årets första fjärill idag. Den var vit och singlade ner från ett träd och satte sig på mitt balkongräcke. Jag gillar allt som är vitt, vitt är för mig otroligt oskuldsfullt och vackert. Vita fjärillar, vita rosor och vita väggar. På nåt sätt känns det så rent, man vill nästan bara kladda ner väggarna med färg och visa sitt rätta jag....men det är för fint för att röras.

Jag köpte en rosa jordgubbstårta förut, sen såg så vacker och god ut så nu väntar jag bara på att famlijen ska komma kring sex. Att jag fortfarande inte har något soffbord gör väl inte så mycket.

Nu får jag nog ta och vila lite innan det är dags att dammsuga lägenheten och börja koka kaffe. Jag tror det blir en bra dag idag, jag har tydligen turen på min sida. Så snälla gör mig inte besviken nu..



När man älskar någon så mycket, vill man bara visa det för alla..

Hit the road jack...

Det står inflyttningskalas med släkten som min mamma så fint uttryckte det hela. Så jag ska strax ner till stan för att inhandla några tårtor. Eftersom jag är turkisk flicka så måste jag bjuda hem mina morföräldrar så att de kan se så att jag har det bra, jag måste vara på best-behaviour och servera dom allt de vill ha...suck....jaja kul! :D

Sedan möter jag väl upp Emelie för lite fika och mycket skitsnack. Lördagen verkar lovande. Blir det dejt i kväll må tro?

Im off!

xoxo Ezzo

Fredags listan...

Wasabinötter
Chahewnötter
Nachochips
Lantchips
Cigg
Rulltårta

Så ja, då var det inhandlat....men...vad ska man göra ikväll då....hm...

Ok ok jag köpte också mjölk
fil
ägg
nudlar
salt
juice
knäckebröd...

jag är fan inte onyttig :P hehe inte nåt då.

SVULLO!!!

Batu: I just went to the store and came home with a lot off unhelthy stuff. You would love it! Fridaynight is partynight!

Jahapp



Jag fick precis reda på att min syssling i turkiet brukar kika in och läsa min blogg,,,eller ja kika han förstår aldrig vad jag skriver så saken är den nu att jag måste skriva lite på engelska med. Jag lovade honom att skriva allt på svenska först och sen summera alltihop på engelska....yikes!

Ok så då är det här inlägget tillängnat till Batu.

The days go on and on whit me sitting in my bed. This week has kind of been the worst in my life. The weather sucks and I dont have that mutch to do. I've been studying the driversmanual and been driving whit Kjell for some time now. It's relly time for me the try to get my license. I just rememberd when you where 16 and you drove me in central Akcay. Haha I started to panik, it's one thing to drive in the mainland but you relly knew how to drive and insisted to drive when it was rushhour in Akcay. Ohhh I just remeberd when youre chauffeur drove us around in Istanbul. And when we went to the relly old castle where that old sultan had lived. Do you remember the big fountan he had in the midle of the room. I mean, it was nearly an indoor pool! And the room hade to be beggier then youre countryestate! Any way, right now im so missing you and all the adventures we had in Turkey. I promise to come and visit soon, but first of all you have to come to sweden and visit me, I promise that you will have a lot of fun. Ok it's not like Istanbul and all the party's there, but I think you could have a good laugf when you se all the idiots in this town! :D So my sweet sweet cousin! I miss you and I hope to se you soon.

Så ja det var ju inte så farligt. Man fick ju faktist MVG i engelska ;D

Mr postman, bring me a letter!


Ohhhh det är så mighty fine att vakna till telefonen som ringer och någon som säger: "HAR DU VARIT SJUK?!" Eller ja säger, rättare sagt skriker. Ja det var min far som inte hade en aning om att jag varit sjuk och nu hade min post från jobbet hamnat där hemma. Vilket då gör mig förbannad av två anledningar 1: Jobbet är så jävla dumma i huvudet att dom skickar posten dit då jag ändå adressändrat hos dom och 2: De öppnar fortfarande min post där hemma!!!!!
Var det något som kändes kränkande när man bodde hemma så var de att de alltid öppnade MIN post. Jag och mamma fick ha seriösa samtal där jag försökte berätta MIN post, lägg kvar öppna inte, DIN post gör vad fan du vill. Och om du fortsätter öppna min post så kommer du få en trevlig överraskning när du vaknar imorgon (höhöhöhöhö)
Min post rör man bara inte, den är MIN MIN MIN! Jag tror knappast att nån blir glad av att få sin post öppnad...

-"öhhh gumman, varför har du fått det här pappret från polisen?"
- "öhhhhh....GE FAN I MIN POOOOOST!!!"

Okok det där har faktist utspelat sig en gång i tiden, what jag var ju tvungen att anmäla honom...hehehe...

Mina jag..

Om jag är rädd för att sitta i en båt, så hänger jag med ändå och försöker njuta.
Om jag är rädd för höjder klättrar jag upp på garagetaker och kikar ner, om jag är rädd för fart så kör jag så fort jag klarar av utan att få panik ändå.
Om jag är rädd för nya människor så träffar jag dom ändå.
Om jag är rädd för att få mitt hjärta krossat så faller jag ändå. Varför?
För att det är i min natur att alltid testa allt och alltid försöka göra mig av med rädslan....
jag och rädslan att falla går hand i hand.

xoxo Ezzo

Körkort nästa!



Jag har precis övningskört i vår cheva....ahhh snacka om att vara nervös. Men fan vad bra det gick! Ok jag skällde några gånger på en massa idioter som körde alldeles för nära mittlinjen och på några som bara var tvungna att jogga längst med kanten...mmm mitt turkiska temprament tar över där lite...men va fan! :D vad bra det gick!

The it thing..

Jag diskar
Jag städar
Jag tänker
Jag övningskör
Jag finns
Jag har ica kort
Jag har avbetalning hos tandläkaren varje månad
Jag målar och skriver poesi
Jag känner
Jag tvättar
Jag lagar mat

Jag......är vuxen?



Ute med Alnemans båt...

The lonely part of me...

Shit på lördag kommer han, vågar man verkligen. Efter att ha försökt i snart 7 år så är det en pest och pina att ta reda på vad man verkligen känner. Men 7 år är inte heller något jag kan slänga bort så lätt, han kunde inte binda sig, jag kunde inet binda mig, jag hade pojkvänner, han pluggade....men nu är han klar, han säger att han vet vad han vill, han säger att han tänkt mycket på mig, han säger att han vill ha mig. Vad ska jag göra? Nu vill han komma på lördag. Ha en riktig dejt efter 7 år!! Jag som hatar att dejta, det är så stelt och man får aldrig fram det man vill. Men jag har sagt till honom att jag träffar en annan. Det klart jag säger det, jag lägger fram mina kort på bordet. Jag vill inte ge honom för mycket hopp för jag har berättat som det är, samma känslor jag hade då finns inte längre. Den saknaden jag hade har avtagit, vi har vuxit upp och blivit till det vi en gång inte var. Vi...

När jag tänker efter så har det bara funnits en enda man i mitt liv, men den känslan kan lätt försvinna och bli till inget. Det är inte konstigt att mina tavlor på sistonde har blivit mörka och deprimerande, fyllt av skellet och dimma. Kan någon snart få mig att måla ljusa fina vackra saker igen. Mitt humör sitter verkligen på skjortkragen om jag får säga det själv. Äsch ett år till klarar jag väl av, sen kommer nya äventyr, nya städer, nytt liv....igen.

xoxo Ezzo

Holly fuck...

Åh jag kan inte slå det ur huvudet. Ok? En otroligt het kille utan överdel och otroligt härliga spända muskler, lite halft svettig och som stönar när han skruvar i skruven hårt. Jag döööööööööör. Jag var som en liten flicka i en godisbutik...

Dagens mantra är....VI ÄR BARA VÄNNER VI ÄR BARA VÄNNER VI ÄR BARA VÄNNER!!!!!!!

Kan någon bränna bort synen från min näthinna....please?

The good in me...

Carpe diem mina vänner, fånga dagen. Det kan jag nog faktist säga att jag har gjort idag. Först en tur till banken, fixa och trixa med fonderna och sen en fika med Kinah och Marcus. Innan det hämtade jag mina töntglasögon med. YEY! I fucking love them!!!
Sen hem igen och sen till stan igen för att träffa Emelie och co. En tur på minigolfbanan, och vem förlorar om inte jag. Men jag är inte bitter, tur att man är född med den goda genen av god förlorare. Inga sura miner här inte...ok kanske hunden som fick min boll på sig hade ! Haha jaja...
Sedan hem till Emelie för en film och sedan hämta vi hem kinamat. Jag lovar det var år och dar sedan sen jag åt det, så om Elinor du läser det här. Jag lovar att jag inte en nyttig flicka som absolut inte äter skräpmat! Och sedan till en vän för att kika när han gjorde om hos sig. Mycket trevligt.

Nu väntar jag på att Angelica ska komma förbi. En cigg vid balkongen och många timmars skitsnack är alltid lovande.
Ciao babe's

xoxo Ezzo

Damd i dam didi dam dam dam!

Jahapp, då var man hemma igen. Sammanlagt har jag jobbar fyra timmar den här veckan. Men vad gör man, jo nu spyr man lite blod också! Njurarna? Magsår? What!? Jag vill veta. Men vårdcentralen säger åt en att vila bara. Så hjälplös man känner sig. What ever!

Ligger hemma i min soffa och kikar på tv istället. Självklart skulle det krångla den första timman på jobbet. Det är antagligen inte löst än heller. Äsch deras problem nu...

Imorgon är en ny dag. Dags att gå till banken igen och en fika med fina kristina. Förresten är det hon som hjälpt mig göra om designen. Tack så mycket gumman, du är fan bra! Äsch tillbaka till tvn kanske, man borde sova i tid idag.



Peace out!

Just dance!

None


Ok kan vi alla konstatera att den här designen är såååå jag! För det är den, I LOVE IT! Nej nej I FUCKING LOVE IT! Om man känner mig väl så vet man att det är så här Ezzo ska ha sin blogg! Jag känner redan suget efter att få blogga ännu mer..
Tredje dagen nu på min arbetsvecka och jag borde verkligen dra till jobbet idag. Men jag har fortfarande ont i magen och i morse PISSA JAG BLOD!!! Asså ok usch to mutch information kanske ni tycker, men skit samma!

Emelie Gumman fyller år idag och jag har redan skaffat en present till henne, tror hon kommer gilla den faktist. Är bjuden på kalas hos henne men jag tror inte jag klarar av att gå bort dit med mitt magont! Istället ska jag sitta hemma lyssna på stormen där ute och måla klart min tavla. I have just the idea!

Tillsvidare
xoxo Ezzo


Ja ja ja...

Nu sitter man här igen, tar en cigg och lyssnar på när regnet smattrar mot fönstrena. Idag är ännu en sjukdag för mig. Jag ligger här och har ont i magen,mitt magsår som spökar igen. Varför!?!?!?!? Jag får skylla mig själv, jag var 16 och ihop med en idiot som gav mig det. Äsch den positiva sidan nu, jag får ligga hemma i sängen med datorn i knät och njuta av regnet där ute. Jag skulle vilja springa ut och plaska i vattenpölarna som man gjorde när man var liten. Jag och min bästis sprang ut i tee och shorts och la oss i en enorm vattenpöl och så plaskade vi och hoppade runt och var som galna! Kommer ni ihåg den tiden, när man inte hade några bekymmer, man skrattade åt allt och vuxenlivet var långt bort för att bekymmras för. Men så blev vi vuxna, vi får bekymmer som gnager oss för livet, folk dör och vi bara ser oss själva åldras.... det är livet det.




Anat väder var det i sandviken förra veckan...underbart!


Lata dagar i solen med dig..

Idag var en underbar dag. Jag träffade Kristina för en kopp kaffe på ett underbart fik. Lite så där lantromantik över det hela. Jag lyckades även fynda en spegel och en socker söt sockerskål. Efter fikan så drog vi till torghandeln där jag var ute efter blommor att ha på balkongen och en blommlåda. Det förstnämnda fanns det gott om men inte en enda blommlåda så långt ögat kan nå. Det är bara att ta sig bort till ÖB för att kika efter en billig sådan.

Ikväll blir det middag och film med Kristina. Våra planer på att ta ett glas vin vid balkongen gick i stöpet så vi insåg att systemet hade stängt! Attans...jaja det finns fler sköna dagar den här sommaren. Om jag måste nämna något jag kommer minnas från i år. Så är det allt allt örthagshäng. Lata dagar i solen med kubb och cider med goda vänner...finns det nåt bättre? Sommar 2008 du har varit underbar!

RSS 2.0