The colors of autumn


Astair






FitLine

Jag var precis hemma hos Mona för ett Fi Line möte. Och ja visst, jag trodde på det hela...eller ja....jag vill testa det i alla fall. I bästa fall så går jag ner i vikt, blir av med psoreasisen, blir av med värk i knän, ben och fingrar. Ja vi får väl se helt enkelt.

101010



Jaha söndagen den 10 i 10 år 10. Trevligt.

Jag försöker sova men är för pigg, fick ett samtal imorse om att jag ska jobba inatt. Fine by me! Så jag hoppas att jag är utvilad nog. Undrar vem jag ska jobba med inatt?!

Har varit en lugn söndag som den bör, lagade lammkottletter med bönor och timjansås och stekte lite hallomi ost. Aldrig tänkt på det förr men den skiten vi köper för 25 spänn mer 150 gram här är samma ost vi äter varje dag i turkiet för en BETYDLIGT billigare peng. Bättre ost med. Dieten går bra som ni märker, 1 kilor ner. Börjar bli tråkigt att försöka komma på olika maträtter och vilka grönsaker man ska ha för att byta ut potatis osv.

Nu ska jag slappa med att se på tv, städa iordning lägenheten med. Imorn blir det nån slags proteinshake party hos Mona med kaffe efteråt.

LCHF

Det går bra nu, ett kilo ner på 6 dagar. Börjar tröttna på att äta ägg hela tiden så dagens frukost blev filmjölk med linfrön och kanel. Skiva ner ett äpple med. Till det kaffe med grädde i.

Freakkin shit!

Fukkin hate last minute changes. All dressed up and got no party to go to.

William Blake

"I must create a system or be enslaved by another mans; I will not reason and compare: my business is to create."

Yoga

Hemkommen från ett Yogapass, helt ok faktiskt. Mycket fokus på andning och balansen,  vilket jag inte har. Men jag var den enda som kunde gå upp i brygga...moahaha...alltid nåt! Man skulle kunna säga att jag är uppvärmd och stretchad för ANDRA nattliga aktiviteter än de igår.
Nu ska jag slänga i mig biff med brunsås och ärtor....aj just de. En stor klick smör på också!!

LCHF dag 2

Det här med LCHF är inte så svårt när man tänker efter. Det gäller bara att hålla sig borta från kolhydraterna och använda mycket naturliga fetter. Jag kör på mycket olivolja och nötter för det är det enda jag har hemma nu. Jag läste om någon som åt hallon med grädde till mellanmål och drack kaffe med cocosfett i, eller vad sägs om ost med smör på. Nja..jag vet inte, jag är fortfarande lite rädd för fett men jag ger det en chans!
Dagens frukost blev:
Äggröra med stekta champinjoner, tomater och med turkisk ost över. En liten klick med majonäs turkisk yogurt och kaviar också.

Kl fem är det också dags för Yoga och jag försöker slua röka nu. Det är lite motigt men det ska gå!!!

Nattliga aktiviteter

Kan man inte somna så!

satan

Ja jag kan nog strunta i det där örhänget nu när mitt örhänge slets loss och delade snibben i två delar utan att jag märkte nått. Hellooooo blodbad! Great.....vårdcentralen nästa.

Grymt örhänge!

Jag måste säga att jag blev lite kär i detta örhänge som Avenymamma tipsar om. Det är nästan ett sånt jag letat efter för mitt nya hål i örat. Kanske blir ett köp där.
Bild från Vintageonline.se

LCHF!!

Ok nu kör vi, hel omvändning här hemma. Jag ska ner i vikt och katten upp. Så enkelt är det, den svårare biten blir att hålla LCHF! Men tack vara bloggvärlden och ett par bra böcker så ska jag nog ha tillräckligt med info. För kattens del blir det mycket grädde, omega 3 och en skvätt olivolja i maten. Körde på mjölk istället för vatten för det lilla livet och han njöt för fulla muggar. Att han sedan blir lite gasig av mjölk det får vi väl strunta i. Se det som en varning för alla mina framtida gäster i hemmet.
För min del blir det svårare, med tanke på hur mycket fett man ska försöka få i sig. Jag gillar mitt kaffe med en skvätt mjölk, men att byta ut det till fet grädde kanske vore en ide. Äta ute är ju också lite svårare "stor biff, massa bea och grönsaker" är ju inte så svårt att beställa ifs. Det kanske är lite lättare nu förtiden att kombinera olika rätter ute, med tanke på all diet hysteri så måste ju även restaurangbranchen anpassat sig lite.
Så nu börjar jag lite lätt med en omelett med bacon till frukost, kaffe och mycket mjölk (då grädden tog slut) och smörgåstårtan som blev över får mina vänner smaska i sig. Om jag inte pillar bort brödet då.



Rumpa : 106cm
Midja : 79 cm
Bröst : 94 cm



Turn the lights down low..



Sitter för mig själv i mörkret. Bloggar lite, skrattar åt dåliga statusar på facebook, slö tittar på tvn och bara önskar. Att det var din famn jag kröp in i nu. När vännerna går och tystnaden blir för mycket, då kroppen inte vill sitta stil och det växer ångest i magen på mig vill jag springa ut. Ut i mörkret och till dig. Men du är för långt borta nu, och värmen från ljusen värmer mig, doften av choklad och vanilj sprids och jag finner sakta med säkert ro, i min säng och i min själ. Så somnar jag, med gråten i halsen och en stickande känsla precis under bröstet, och varje natt är du tillbaka, i mina tankar.

Det oväntade.

Om den var god, den blev riktigt god! Fan jag kan ju när jag vill!
Det blev inte riktigt som jag tänk och istället bjöd jag över Olivia och Syrran. Mycket trevligt!

Åren går.

 

Det har varit en hel del olika frisyrer genom åren. Folk trodde jag var galen som kapa av mitt långa hår en vecka innan balen. Men vem bryr sig om vad andra tycker! Jag är nöjd med mitt långa nu som ska bli längre. Nu blir det till att fixa en smörgåstårta.


Free bird


Okt. 2, 2010

Två nätter i helgen blev hela helgen istället. Ja jag ska tydligen jobba idag med. Helt ok. Behöver pengarna och med tanke på att jag tjänar ca 1000 kr varje natt så är det gott om de. Idag jobbar Adisa där nere med så det blir kul. Ingen lugn stund där nere inte. För er som undrar så jobbar jag på ett äldreboende om nätterna och ibland om dagarna. Jag trivs mycket bättre om nätterna. Där rondar vi, delar ut medicin, går på larmen och vi är 2 personer på ca 46 boenden. Få personer på så många kan tyckas ibland.
Idag har jag bara tagit det lugnt, funderade på att ta en promenad men helt plötsligt var klockan så mycket och jag behöver mer sömn för att orka med. Så det blir till att sova ännu mer och sedan ta sig till jobbet.


Morgonbestyr

Vi tar det lugnt denna morgon med. Jag ska snart städa undan i köket lite för att sedan sätta på en film och somna om igen. Nattjobb väntar ikväll. Flyttade fram besöket jag ska få till måndag eftermiddag istället så jag inte behöver stressa så.

RSS 2.0