Allt i repris tack...

Den här veckan har verkligen varit helt underbar!I Tisdags åkte jag till Kim, för att sitta och slappa på hans balkong med cider i näven och massa snack om livet.Det blev en tur på minigolfbanan i Torsdag med Emelie, Thomas och Jimmy, jag förlora INTE!I Fredags drog jag till Järpås för att sola massor hos Mona, helt underbart väder och riktigt varmt!På kvällen sedan träffade jag Emelie som jag inte varit ute med på evigheter, riktigt trevligt!!

eGo


Vitt stickat och sommrigt

Snart är den miiiiin, na na na...varma sommar nätter, höga klackar, varma brisar och ett glas vitt...mmm...underbart!


It's all about me!

  Det var tydligen alldeles för lite bilder på mig själv i bloggen...well here you go! Vem du nu än är..
 
Det är inte den finaste bilden på mig själv, kortet togs med några av tjejerna från Victoria's secret show. Klippte ut dom för man vet ju inte om de vill vara med precis i bloggen.

Idag har jag rivit tapet och målat vägg efter jobbet. Jag är helt slut så det blir ett kort inlägg nu innan jag ska äta för att sedan sova.

Imorgon blir en tidig dag då jag och Angelica ska till KSS för att kika på om det är en tumör eller inte.

Glasvegas så här på förmiddagen

I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad
A fifty year old
Reminiscing what I had

I won't be the lonely one
Sitting on my own and sad

Forget your dad, he's goneOne of these days this boots are gonna walk all over you.

Torsdag förmiddag och jag hade sovmorgon idag, börjar jobba vid 16 idag och just nu softar jag...men det är inte allt jag har gjort, OH NEJ! Jag vaknade vid 10 efter en helvetes massa jamande från katten som vägrar låta mig sova.
 Och det första jag gör är att börja storstäda. Jag dammade och jag dammade och sen damma jag lite till....alla skåp är rena och fina nu, golvet luktar blommor och kylskåpet är fritt från bilder, foton, dikter, magneter och allt annat krimskrams man samlar på sig.

Sedan när jag la mig ner vid 13 och tänkte, fan vad gött, jag kan sova typ två timmar innan jobbet insåg jag...jag borde ut och springa. Så jag drog ut och sprang spåret...jaaaa...JAG gjorde det, och precis som i förrigår fick min kropp en chock!

Nu ska jag dricka liter vis med vatten och sedan göra iordning kaffe...det här ska bli en bra dag på jobbet!


I heart you

Ahhh! Han får mig att le, han får mig att bli alldeles varm och gosig innuti. När han kollar på mig när jag pratar och ler så där som bara han kan smälter jag. Jag tycker om honom så mycket...

So do you

Nu orkar jag inte mer, har suttit några timmar och skrivit min tredje hemtenta och jag har fortfarande två kvar!!!
I flera timmar har jag skrivit symptomer, diagnoser och behandlingar på sjukdomar som KOL, lunginflammation, hjärtsvikt m.m m.m.

Nu förtjänar jag typ skorpor med ost och marmelad och lite ljuv sång som Hoffamestro - So do you. Och så ska jag tänka lite på M, får mig att le varje gång. Och det räckte inte med fikan idag, jag vill ha mer!!xoxo

Spik i foten!


Åhhh jag blir så trött, eller ja när detta hände var jag ju riktigt trött med.
5 min kvar innan jag ska till jobbet, jag har lite bråttom och ska springa in till garderoben och helt plötsligt...AJ!!! Trampar på en jävla vass spik som sticker ut ur tröskeln (det heter väl så?), Blodet forsar och spiken gick ju rätt så långt in med. Så..jag drog till jobbet och klarade av att halta runt i 3 timmar innan jag bestämde mig för att dra hem.

Det enda roliga med det hela är att jag och M såg på Troja igår och när Akilles fick en pil i hälen sa jag "ja just det, det är därför det kallas för Akilleshäl" så min svaghet just nu är väl då min blodiga häl...

vad mer kan gå fel idag?

xoxo


Hello sailor

Det var ju en lyckad kväll igår ändå! Hade stört kul! Och jag fick träffa M och bara ha det mysigt och underbart. Kom hem för en liten stund sen så jag är rätt så trött just nu.

xoxo

Regnig dag innebär tvättdag

Det regnar ute och bara är förjävligt, inne sitter jag och funderar över vad man ska göra idag. Det verkar bli att skjutsa Emma till resecerntrum och sedan åka hem till mamma och tvätta lite, kolla in det nya köket och bara känna sig varm, välkommen och älskad. Trots att man bor bara 500 m från mamma så blir det aldrig av att man åker dit. Jag kanske ska ta och städa där lite innan hon kommer hem från jobbet. Lite surprise liksom.

Ikväll blir en lugn kväll tror jag. M jobbar ju till 3-4 och jag känner inte riktigt för att gå ut idag.
Jag ska väl ta och dammsuga lite innan jag beger mig.
Ha en trevlig helg där ute..puss


20.16Så då, dags att dra till skara och få i sig en grillbuffe, och sedan stannar vi nog kvar och festar till det lite. Outfiten funkar väl bra?

RSS 2.0