Mama im a millionaire!!

Woho! Jag förtjänar något så jävla bra som den här låten just nu...ok jag förtjänar väl mer än så. Men jag har lyckats att söka 10 jobb nu. Alla jobben passar mig så jävla bra...bara vänta och se nu. Ska jag bli produktionsledare, blomstersäljare, teknikersäljare, eller kanske ordermottagare??

Nu tänkte jag faktist ta och passa på att låna bastun här hemma. Folket är hemma vid 16 och jag tänker sätta på musik så jäkla högt och bara njuta!





Datanörden i mig.

Åhhh så bra jag bloggar, nu skriver jag..och så skriver jag lite till...och så sätter jag punkt här...och ett här...och så skriver jag lite till. Och så kliar jag mig på huvudet och funderar på vad jag ska skriva mer...och så skriver jag lite till....Pöööh...
Orka..


Mitt bredband är cp som vanligt och jag orkar inte försöka lösa det längre. Nu slänger jag in handuken så att säga..och skaffar mig nåt annat skit som kanske fungerar för en gångs skull.

Sitter hemma i brosans rum, hans lilla datahörna ser helt space´at ut. Han är en liten CS-nörd som har vääärldens största musmatta, den skönaste datamusen, bästa tangentbordet och så klart skärmen med bäst upplösning...eller vad fan det nu heter. Och så har jäveln fått en dator från skolan (han går portalen) så han har fyllt upp rummet med massa sladdar som går kors och tvärs...och nu ska mamma göra om ett rum där uppe så att det blir hans sovrum, och här nere ska vara...ja vad? HAN´s DATARUM! Jag blir galen...varför fick inte jag ett hobbyrum när jag bodde hemma...XD Det positiva är att jag kan lyssna på Infinety med hög bas i hans uber bra hörlurar...och inte en jävel hör mig sjunga eller ser mig dansa i källaren..HA!

Blev film och Kärleksmums igår med Nils...mycket mys. Det gillar vi. Måste passa på när han ändå ska flytta snart...ack o ve!

Nu skriva klart mitt CV och skicka in den till nåt företag som sökte en Tekniksäljare...

xoxo Ezzo


Damen i rött



Jag hann inte ens klart med min tavla igår, pillade på den i ca 5 timmar..(gjorde om den ett par gånger) .tills slut ringde jag Angelica och kika om hon ville ta en promenad. En promenad ledde till Stures och en kall öl och cigg.

Mitt problem med tavlan är att jag inte vet vad jag ska ha till höger om damen. Jag funderar på att klippa ut coola serietidningar eller rubriker och limma fast bredvid. Nån som känner till nåt bra genomskinligt lim? Förutom tapetlim?

Mongo that's me



Det kan inte vara lätt att gå på bio med mig, tror inte Nils hade det så lätt i Torsdags. Så fort jag blev rastlös satt jag och stirra på honom så här....hahaha...tills han körde ner mitt huvud i hans armhåla....!!

Vi såg i alla fall Arn2, mycket bra med tanke på att jag inte ens sett ettan än. Vad säger vi om mina glasögon då? Coooola va? :D

Ezzo












What's love got to do with it?



Kikar på Oprah just nu....ja ja jag vet, Oprah liksom. Känner mig som nån lyxhustru som sitter med pralinasken i knät och kikar på Oprah..och målar naglarna med..
I alla fall...Det är Tina Turner och Cher i Las Vegas. GRYMT JU! Jag äääääslskar Tina....så bara för det spelar jag hennes låtar om och om igen. :D

Uppdrag barn!



"Childhood och Vattenfall vill främja debatten om utsatta barn i världen. Därför ger vi dig möjlighet att kommentera alla inlägg i vår blogg - dessutom skänker Vattenfall 20 kronor för varje inlägg du gör i din egen blogg som länkar till uppdragbarn.se.
Pengarna går oavkortat till Childhoods verksamhet. Använd gärna våra bilder på din blogg och tipsa dina vänner om detta."

http://www.uppdragbarn.se/


Se till att länka nu då!

Dummer!

Ibland är jag ta mig fan en riktig idiot, det erkänner jag allt!

Som när jag ska ta tandborsten och välter ner tvålpumpen så den går i tusen bitar...och medans jag plockar upp glaset så skär jag upp halva handen...ok det var riktigt klantigt....eller som förut när jag skulle höja ljudet på tvn efter att ha kollat i en halvtimma...och kommer på att det inte går att höja för jag sitter med fjärren till DVDn eller som när jag förut skulle bre smör på knäckemackan, men hade glömt att lägga brödet på tallriken så jag smöra bara tallriken......suck....

Nu drar jag täcker över huvudet och hoppas på att jag inte bränner ner köket när jag lagar mat sen...
Ibland är man nog bara helt väck, och ibland är man bara lite "kär" och galen...

Infinety!



Maaaah gaaah jag tror jag är helt hooked på den här låten!

Skön dag idag, hände inte så mycket vilket var perfekt. Mini-uppkörning med trafikskolan, där jag var sååå bra! Bara lite till så är kortet mitt. Sedan hem till lilla oscar, mycket söt unge det där som bara ler åt mig, tills jag kittla honom med mitt hår och han gapflabba...sen hem till Nils och se på medans han packa...okok jag såg inte bara på..jag peka lite också och sa "Men det där kan du ju inte slänga, hallo sentimentalt värde??"

Suck...nu drar han snart : (

Nu ska jag slänga mig på sängen ny duschad och heeelt näck..hehe..ja jag är ju en nakenfis.

Nakenfis

Hansi: Jag gillar din nya blogg mer nu....den är mer du!
Jag: Ja jag vet den är mer jag...liksom...naken..
Hansi: Ja det är sant...du gillar väl att vara naken...höhö
Jag: HAHAHAH Sant sant!

Får väl påpeka att Hansi sluddrade endel med tanke på alkoholintaget. Men jag gillar'n!

Söndagsmys.

Igår kom jag på en sak....fan vilken svärfardsdröm jag är. Jag...jag som lägger golv och allt...
Ja alltså...igår hjälpte jag Herr Cedgård att lägga golv i hans mottagning....klick klick och så var det klart...!
Så nu väntar jag på unge herr Cedgård ska bli klar med sin packning så jag får träffa honom innan han åker till Oslo imorn....... :( Jag har städat och donat och lagat mat o allt! Fan vad bra jag är :P

ce yah!



Nu slappar jag vidare i soffan....

Matkoma

Efter att ha gått ner en helvetes massa kilo i vikt så kom jag att tänka...hm...en kebabtallrik är jag nog värd. Sagt och gjort och nu sitter jag i soffan...med magont. Tip top...
Jag tänker ligga här heeeela kvällen och försöka få min förkyldning att försvinna...Har varit hos Hanna och hälsat på alla och sen orkade jag inte mer.

Är det en och samma person som verkligen inte har nåt bättre för sig än att kommentera elakheter, eller ännu värre,är det tre olika personer vid tre olika tillfällen som läser och bara öser ur sig skit? Efter att ha bloggat i 3 år så ska väl ändå ingen komma och säga vad jag ska blogga om. Och min stavning är ändå KORREKT!!! Ingen är väl perfekt?


Mini me...



Kikade i en låda hemma hos mamma sist och hittade massa bilder från min barndom. Asså Hallo! Jag var ju utseendefixerad redan då ju! Jag minns att jag hade spolar i håret för jag älskade mitt lockiga hår, men mamma antyder att jag hade det ganska så ofta....oook...

Hittade även massa bilder på när jag var undernärd som liten, men de ska vi nog inte visa. De är lite skelett liknande.

Nu ska jag masa mig upp och bädda sängen, sedan iväg för fika med Kristina och ikväll blir det filmkväll med Nils...trevlig dag.

Ciao

...



Mina vänner just nu! Utan dom skulle jag inte klara av att jobba idag!!! Tack söta Nils för de uber bra halstabletterna!

sicko!

Jag är uber sjuk....så...nu tar jag en paus...ciao!


Smoke smoke smoke that cigg



Klockan är nu 17.39.
Jag klarade av att vara rökfri i ett dygn...sen köpte jag en latte att ta med till körskolan...och ett ciggpaket...suck

Har redan bommat tre cigg på raken, och visst fan får jag nikokick varje gång...blä!!
 I alla fall, nu är maten klar och jag ska käka lite..det borde bli ungefär två cigg till efteråt..och sen en innan jobbet..

Har alledels för få bilder i bloggen, men nu jäklar blir det ändring på det!

RSS 2.0