Torgkaffe!

Oj det var hela fyra dagar sen jag bloggade märker jag. Då kör vi...

Gårdagen var otroligt mysig, jag och Kristina började med att hoppa studsmatta hemma hos mig tills vi var heeelt slut. Vi hoppade med min syrra och min kusin Robin :D
Sedan bestämde vi oss för att dra och köpa cigg och på vägen hem bestämde vi oss för att gunga lite. Så vi drog till granngården och där finns liksom en sån där gungbräda som ser ut som ett upp och ner vänt V. Skiiiiit kul var det verkligen. Det var länge sen jag slängde av mig skorna och gick barfota i sanden. Vilken känsla av att vara liten igen!!

Efter att ha gjort oss iordning och drukit upp mitt rosevin så drog vi vidare till Stadt....ja just det. Vi hade en liten disskution också med Kjell och mamma innan vi gick. Kan alkoholism föras över till nästa generation även om man inte har några blodsband.? Jag tror starkt på det medans Kjell sa att man var tvungen att vara släkt.

På stadt var det mest uteserveringen som gällde. Det var SKITKASS musik och jag ville bara sitta och snacka o mysa. Träffade Teo och Anders och hade det trevligt på dansgolvet. Vid 2 drog vi vidare för att leta efterfest. Men det sluta med att vi satte oss på Torget med folk från kyrkan och drack kaffe....sedan mat på Torngrillen och min kväll avslutades i perfektion. :) Men det är min lilla hemlis.

Hemma vid halv 5 så slockna jag relativt snabbt.

xoxo Ezzo

Pina Colada och sex and the city.

Piña Colada


Igår kväll var nog det mysigaste jag varit med om på länge. Vem fan behöver en pojkvän när man har en bästa kompis ;D


Jag träffa Angelica vid 21 och tog en kort promenad till staden, vi bor gärna mitt i den så det blir inte så långt att gå. Sedan gick vi och satte oss på Stures uteservering, jag fick Angelica att dricka Pina Colada för första gången. Otroligt god!
satt vi där och prata skit om allt och alla :P hehe...och bara hade det mysigt. En pina colada och ett glas vin senare drog vi hem till Tobbe. Det vankades sex and the city box och stooooooor chokladkaka a la Liseberg. Och självklart satt man där och tänkte på hur man också ville ha det som tjejerna har det. Jag vill också klä upp mig för en killes skull, träffa honom på nån restaturang och höra honom kalla mig för snygging....suck.....ja ok det har redan hänt mig förr...men va fan jag vill ha mer!!!!
Vid två somnade vi båda i Tobbes säng...kanske för att jag gick upp kvart i 5 liksom : /.

Mycket trevlig kväll....
och du....jag såg dig allt. HOT TAMALE!

xoxo / Ezzo

Go turkey!

Åhhhh såååå nära! Jag..för en gångs skull gillade Turkiets bidrag. Jag satt verkligen och rockade med! MERAAAAA!!!!


Mohaha vi hamnade inte bland de sista i alla fall ;D

Im in loooove...

 

Ingen som har si så där 300 000 kr över och köper denna Dodge Nitro SXT till mig? Pleeeeease.
Nä men skämt o sido. Av nån anledning så vill jag köpa bil...väldigt snart. Jag vill ha nån bra bil att övningsköra i :D

Not to self...

VART FAN KOMMER ALLT SNOR IFRÅN?

Ursäkta detta äckliga inlägg ;D

xoxo Ezzo

Salvation

Aaaaa fucking tjo!
Jag orkar inte snörvla mer, jag orkar inte snyta mig mer, jag orkar inte nysa mer...oh lord ta mig härifrån nu!
Om ni tyckte att jag inte gjorde nåt vettigt igår så har jag fan inte gjort nåt vettigt idag. Jag vaknade vid 7 med en otrolig ryggvärk och sen in i duschen...och efter det...somna jag om!
Det enda vettiga jag gjort var nog att tömma diskmaskin. Jag tror jag ska sätta mig i bastun idag med, min rygg värker ordentligt av nån anledning.

 Vi kör en klassiker på det så får jag se om jag blir nåt varmare i kroppen!


 The Cranberrys - Salvation

Emilie från jobbet ringde förut, det verkar som om det blir smögen istället för Halmstad...gör mig inget för det är lika kul...MEN inte priset för ett rum i 3 dagar..1500:- Öhum....njaaa. Jag får väl se, det är antingen pest eller kolera. Betala dyrt för att ha kul eller stanna hemma och ha tråkigt.


Min sjukdag

Som sagt så är jag ju sjuk, när jag är sjuk så blir jag otroligt rastlös och jag får myror i benen. Idag har jag...




image1065

  • Duschat 3 gånger
  • Bastat 2 gånger
  • Messat 3 pers om vi kanske skulle ta en promenad
  • Lagat mat 2 gånger
  • Bakat socker kaka 1 gång
  • Packat alla saker 100 gånger typ
  • Nyst ett bra antal gånger
  • Borstat katten 5 gånger
  • Tittat på tv i 5 timmar eller nåt...

Oh lord....gör mig frisk så jag kan göra nåt vettigt utanför dörrarna istället...

Idag är det 12 dagar kvar tills jag flyttar!






Ibiza pleeeeeease!



Jag och tjejerna ska utomlands till höst då mina cash har börjat rulla in. Jag hatar tjatat om Ibiza men jag får väl se om de gillar ideen..! Tyvärr så är det nog bara jag som gilar sån musik...men äääääändååååå (A)

Atjo!

Ligger hemma och är fett sjuk alltså..jag pallar inte att vara sjuk på min semester..jag som hade planerat att jag skulle vara hemma oh softa och ligga ute och sola etc etc....ifs så suger ju vädret med..men ändå...jag har SEMESTER NU!!!
Min hals kliar som fasen och svider gör det med...så det kommer väl bryta ut i nån über förkyldning antar jag!

Jag har fått typ klagomål om att jag bloggar alldeles för lite...hm....ja jo det gör jag faktist, jag brukade blogga flera gånger om dagen, nu är det mer 5 gånger i veckan...men man orkar inte alltid sitta och vräka ut saker om sitt liv. Just nu händer det inte så mycket heller...


Men snart....då jävlar kommar Mormor och Morfar...får väl se om det blir nåt liv av det då. Jävlar vad skäll jag kommer få över att jag flyttat och att jag ska tatuera mig. Samma dag som de kommer ska jag också flytta...jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt då jag också börjar jobba natt samma dag. Då borde jag ju alltså sova på dagen istället för att flytta :S

AAAAATJO! / Ezzo





what!

Jag har nog inte varit så förbannad på länge som jag var inatt.....om man har ett sår strör man salt i det då? Om en vän lider gör du det alltid värre för henne då?

xoxo Ezzo

18.12

image1064

Jag blev riktigt nöjd med mitt hår idag faktist...var bara tvungen att säga det ^^ Ursäkta röran o bakgrunden, det är alla mina flyttlådor.

Idag blir det utgång med tjejerna...mycket trevligt!

2099

Jag trodde aldrig man kunde vara så glad över att få sin hyra...men det blev jag fasen när den kom idag. Min allra första hyra på 2099.- Höhö
Har även varit duktig och fixat el till lägenheten. Nu måste jag bara fixa tv, och bredband med. ;D

Ca yeah!

Boynq Vase

image1063

Vad sägs om de här snyggingarna. Ett par högtalare till Mac eller Pc från  Boynq Vase som jag precis klicka hem...me liiiiike!


- Storlek: 21 cm hög x 7,5 cm diameter på bredaste stället
- 2-vägs högtalare för PC eller MAC
- Kopplas till datorns hörlursutgång och USB-port
- Plug & Play, ingen mjukvara krävs
- 3W RMS (4Ω)
- Magnetiskt avskärmade högtalare
- Justerbar bas och diskant
- Finns i vit eller svart
- Boynq Vase innehåller en högtalare

 

Shit, det har jag inte tänkt på

image1062

Det här är en tredjedel av mina skor...min fråga är...
Hur ska jag få plats med alla skor i min lilla etta?

Min nästa lägenhet blir en trea där jag gör om ett av rummen till garderob...punkt slut

Pygmeeeeee

Åh så var jag där igen, drömde att jag var gravid och grejer, men jag har läst någonstans att det betyder rädsla för nya utmaningar som är på väg. Vad kan vara nytt? Mitt jobb?

Måste säga sorry för dålig uppdatering med bilder. Batteriet är slut i min kamera och jag har 500 bilder på den som jag inte orkar ladda upp på datorn...det kommer....nån dag..

Idag måste jag ringa runt lite, ska fixa elen till lägenheten, adressändra etc etc....sånt där...tråkigt ni vet. Måste även gå med i facket....700 spänn i månaden svider lite faktist.....:S
Det är i alla fall kasst väder, det blåser och är bara 10 grader ute. Men tror ändå att jag kommer se fjortisar springa runt i leggings, korta kjolar och ballerina för det...och skinnjacka så klart...inte att glömma.

Älskar när folk ringer mig mitt i natten bara för att mobba mig. Säga att de varit på Guetta etc...

-Du är så kort...du är typ pygme!
-Är jag fan inte alls....
-Jo det är du, PYGME! Du går typ till min navel..
-Ja men då så, då kan jag ju suga av utan att ställa mig på knäna...haha
-Ja typ det enda positiva med det! :D

ce yah!


Årets första dopp.

Det blev ett jätte trevlig eftermiddag igår vid "Stigs brygga" ?? Efter att ha inhandlat kvällen grillning och sedan dragit iväg så var vi nog framme vid 5 tiden, vi började med att fiska lite och Tony fick upp en liten Aborre som sedan grillades. Min mask tog de bara och drog iväg...de jävlarna!
Sedan tände vi igång grillen som vägrade brinna men efter lite hjälp av mig och lite pinnar så fixade vi det ;D
Tror ni mig om jag säger att jag var först i vattnet också....guuuud vad jag hade sett fram emot det.

-Det är inte så kallt...man tappar bara andan först...hehe

Så drog Angelica och Tobbe också i. Innan grillningen så kom det ett barnkalas och slog sig ner PRECIS där vi satt. Vilket resulterade i att vi blev förbannade allihop och förstodd inte hur de vuxna inte kunde respektera att vi satt där och tänke äta och ha en lugn tid för oss själva. Jag hatar när folk förstör för andra och inte tänker efter innan. Det hela ledde till två saker!

1. Jag ska kanske ALDRIG skaffa ung jävlar.
2. Jag ska fan bo i stan hela mitt liv....möjligt vis skaffa mig en sommarstuga långt borta från civilisationen. För i stan finns inga ungar...alla var nog på barnkalaset igår på landet!

Jag märker verkligen hur jag har förändrats..jag är absolut inte den jag var för två år sedan.

xoxo Ezzo

SUG MIN!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jag blir så förbannat jävla fitt trött!

What comes around goes around era fitt jävlar!

Min bikini?

image1060

Ska jag? 995:- på Nelly.se

Give me




image1061

På tal om sommar bad osv....visst är det lite snyggt ändå med vita och röda solglasögon. Jag har min ögon på ett par vintage jag ska köpa på lördag...Den här killen förövrigt är jävligt het. Sam Sparro som sjunger Black and Gold.



Åh minnen!!



Stockholm,
dancehall fest
24 timmar....

:D

xoxo Ezzo

Nämen!

Åhhh jag bara älskar det här! Snacka om att bli kändis i stan nu...

-Japp, det är jag det, med skrevet i Kinah's blogg :D


Tror ni jag kan fixa en autograf.....remember pepole....jag kände honom INNAN han blev känd ;D

Black and gold...



If the fish swam out of the ocean
And grew legs and they started walking
And the apes climbed down from the trees
And grew tall and they started talking
And the stars fell out of the sky
And my tears rolled into the ocean
And now I'm looking for a reason why
You even set my world into motion

Coz if you're not really here
Then the stars don't even matter
Now I'm filled to the top with fear
That it's all just a bunch of matter
Coz if you're not really here
Then I don't wanna be either
I wanna be next to you
Black and gold, black and gold, black and gold

Jag föll för den här låten ganska så hårt. Så lyssna och njut!

/ Ezzo

P,s ska man dra till David Guetta i gbg på lördag tro? Gaaaah kan inte bestämma mig!


Min förmiddag..

Jag hade huuur fel som helst. Jag har haft en underbar förmiddag i goda vänner sällskap. Drog först iväg till skolan för att sluta. Men det gick inte så jag måste tillbaka imorn. Efter det ringde jag Kinah för att kolla vad hon gjorde. Iväg till Parken för att träffa Kinah, Johanna, Fredrik och Theodor. Köpte med mig en räksallad och hade det mysigt med gänget.

Teo: Alla ville ligga med henne för hon var dvärg!
Jag: Haha ja men då slipper hon ju ställa sig på knä för att suga av nån..:D
Teo: Ja och då slipper hon gräsfläckar på sommaren med!


Hahahaha....


Mr big, im the one that want's to be with you.

Jag tror det här är fan den bästa låten som finns :D



Den här är inte så pjåkig heller :D

 Jag avskyr...nej inte avskyr. HATAR när jag inte får svar på mina frågor. Jag menar....hur svårt kan det vara egentligen och bara svara på min lätta fråga: Varför?

Suck....

Vaknade precis och känner mig inte det minsta utvilad. Idag är en ny dag utan sol.....fuck...jag känner på mig redan nu att dagen inte kommer gå så bra.
Måste berätta om den paniken jag fick igår....
Jag går ner med en skänkvagn till disken och ser att det är fullt. VId disken är det tyst så man hör sina egna tankar så att säga. Jag lastar av lite vagnar och lägger på de som ska diskas.....av nån anledning så slår det mig just där och då...
- Om 26 dagar flyttar jag hemifrån... :S Då är det dags att ta ansvar för sig själv, leva sitt liv som man själv vill utan att andra lägger sig i.......shit..


Jag fick PANIK av nån anledning. Jag var tvungen att sätta mig ner och andas....jag menar....jag är 20 år. Jag har gjort otroligt mycket i mitt liv. Jag har flyttat när jag känt för det. Jag har bott hos pappa och pojkvän i sthlm, jag har flyttat ihop med mitt ex, jag har varit inneboende hos en i Gbg....men jag har aldrig bott ensam.... Hur kommer det kännas när man kommer hem sent efter jobbet till en ensam lägenhet??
Jag kan nog säga att bo ensam och att flytta ihop med pojkvännen INTE kommer vara samma sak alls.


Har du tänkt på att...

Om alla människor på hela jorden gav 1 krona till nån organisation så skulle vi få in mer än 9 miljoner kronor.
Om om alla männikor gav 1 krona var till massa olika organisationer så hade vi haft mer pengar till forskning....men nej...behåll den kronan du. Själv tänker jag skänka mer än 1 krona till nån slags forskning eller organisation.

WWF



Mitt nya mantra

Jag har ett nytt mantra. Jag tänker säg om meningen om och om igen tills jag känner att allt är bra igen, och allt stämmer och är som det ska vara.
Det kan verka löjligt igentligen men om man tänker efter riktigt noga så stämmer det.

The truth is....im iron woman!

Säg om det flera gånger då du mår kasst så funkar det...jag lovar. Idag erkände jag en sak som var riktigt jobbigt att göra egentligen, och jag väntar fortfarande på svar. Men under tiden jag sitter här och är pirrig i magen och alldeles svettig så säger jag om det, Im iron woman, jag klarar av det här. Jag kan stänga av mina känslor lätt och om jag får ett negativt svar så var det ju bara inte meningen.
Kanske är det Kharma som ställt till det för mig, jag har gjort för många fel för att kunna få ett rätt. Kanske är det jag som borde rena alla mina synder...eller kanske är det bara så att killar är svin....

/ Ezzo



Sikken helg

Jag måste bara säga att den här helgen nog varit den bästa på otroligt länge....

Fredag

Jag och Angelica bestämde oss för att gå ut och att det bara SKULLE bli en lyckad utgång. Sagt och gjort, vi kom iväg vid 12 och var inne lite sent men det gjorde inte så mycket. Jag blev jätte packad men på ett behagligt sätt...kan inte säga att jag hade nån aning om vad klockan var under kvällen

-Vi drar nu!
-Neeeej vi drar klockan 02.
-Men klockan ääääääär 02!!!!

Opps :D

Lördag

Vaknade upp ensam i Angelicas säng och mådde piss verkligen. Efter en Kebabsallad/ Kebabtaldrik så drog vi till stan och mitt shopping missbruk kom fram. Efter en lockgele och en kajal kände jag NOG MÄNNISKA! Sluta shoppa....ibland lider jag verkligen av det for real. Vi drog senare ner till vattnet och satte oss. Fick lite bonnabränna så vi drog till Solariet istället....jag brände mig..rejält. Jag är riktigt brun men det svider lite på nästan å så..
Efter solariet drog vi hem till A och lagade en god middag bestående av Fläskkarre, Tortelini och sallad. Senare på kvällen blev det biljard och även lite vattenpipa....NEJ vattenpipa är absolut lagligt och inget som helst med knark att göra....done deal! Det blev lite film hemma hos Tony och vid 3 orkade inte jag med mer....så jag drog och sov i A's soffa.

Söndag

Vaknade helt borta på Angelicas soffa och drog hem vid 11 medans hon sov. Väl hemma var det vara att hugga i. Vi drog ur buskar, la om nya plattor där ute och hoppade lite studsmatta...tills jag drog på Cirkus med syrran vid 16.
Nu på kvällen har jag roat mig med att gå på Bio med A, Tom, Hansi, Tony....mycket trevligt.

Och du....."The truth is.....Im iron-man!




Fredag kväll är party kväll ;D

Gaaaah
Är jag kass på att uppdatera eller vad..


I alla fall...valborg har gått förbi oss och den gick faktist rätt så obemärkt förbi. Jag jobbade i onsdags till 00. Och funderade på att dra ut med Angelica. Men vi insåg att ingen av oss orkade riktigt. SÅ vi bestämde att IDAG (fredag...) så ska vi ta mig fan ut och svira. SÅ jag har ränt på stan och inhandlat dagens nyttig och onyttigheter.
Plus lite annat...ja ni känner väl till min sjukdom..jag är shopoholic for real nu...

Två tees
En body
Ett par skor
och två vinare....
Sen var jag typ pank....eller ja ok nej det är jag inte men det känns som ett stort hål i plånkan.

Lägger ut bilder på det och bilder på min urläcka marina party outfit senare.

xoxo Ezzo ;D


RSS 2.0