Ego woman



Aldrig förr har jag läst ut en bok så fort som Ego Woman, det blir till att beställa den första boken också! 6 timmar senare var det slut med härligheten,  Elsas mode är också utläst efter ca två dagar. Hittar jag en bra bok försvinner jag in i fantasivärlden och kommer in ur den föränn jag stängt igen boken!

Som tinitus för ögonen

Jag skulle kunna visa dig hur det går till. Jag skulle kunna visa dig vad det egentligen handlar om, hur allt hör ihop. Hur människor kommer att komma in i ditt liv men lika fort försvinna, det är ok. Det är meningen, ingen vill dig illa men alla kan inte vara dina närmsta. Hur skulle det se ut, hur skulle du må egentligen. Jag fanns där och finns där än. Prata, tala säg nåt. Jag ser dig men du ser mig som en skugga bland alla ljus, du bara flimmer av mig, en del av mig, en arm, ett ben, men inte min blick. "Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor"

When im alive

Jag känner mig som en fjärill som fastnat i vinden, jag flyger runt runt runt i en virvel och vet inte vart jag ska eller hur jag ska landa. Mitt huvud är fjäderlätt och det snurrar. Magen har landat bredvid mig och känns tom. "There's a little bit of you in every one" Jag vill älska passionerat, jag vill dö för stunden, jag vill måla så det stänker färg överallt, jag vill vara den jag är just nu för alltid. Ingenting känns som förr men allting är som då.

R.i.p



2 år sen och 10 dagar sedan försvann du in i mörkret, men jag tror du hittade ljuset du alltid letade efter i botten av flaskan. Det var inte samma pappa Alf framför mig som när jag var liten, och idag var det tufft att kolla igenom bilder. Men bara för att inte glömma...

<3





I love them! Love love love love love love love!!! Trodde inte de skulle vara så perfekta! Men det andra i paketet kunde kvitta, klänningen för tajt, linnet för urringat i ryggen och tunikan i fel kvalitet. Starta en bloppis snart kanske...


Räkfrossa



Jag är redo för en kväll med räkor, vin och heta brudar ;)

Panikslagen har jag försökt hitta nåt att ha på mig då mitt paket inte kom idag!!  Lite svårt var det med mamma som propsa på mig att jag skulle ta spetts, blommigt, romantiskt när man själv vill ha nått kort och hett! Men vädret är kasst så det blir leggings och top från gina!

Nelly.se rean! Fraktfritt!

Klick klick och 10 klick till så var man några hundralappar fattigare! Men Nellys rea är ju underbar!!

Verkligheten

God morgon!
Idag gick det ju jätte bra att frösöka ta sig upp ur sängen. Efter tio försök eller så. Kroppen är tung och värker och artriten gör sig påmind. Men det är en solig dag och jag ska försöka ta vara på timmarna innan jobbet.
Det blir ingen Onsdagsklubben idag då, jobbar kväll idag och dag imorn så det blir bums i säng efteråt! Vilket nu påminde mig om att jag borde laga mat till imorn med. Åhhh ibland hatar jag att vara vuxen!
Onsdagsklubben senast jag var där med Olivia. Här med Emelie, Olivia och Jelena!

Stans goaste räkmackor!

Im back! Har det sjukt svårt för att sätta mig vid datorn och skriva några ord. Men det är sommar, jobb, vänner och fester som lockar liiiiite mer just nu. Gårdagen blev lyckad kan man säga- avslutade den med att köpa nybakda bullar 3 på natten från Gamelstans och dra hem för dusch och ett kallt glas mjölk!

Idag mådde jag inte lika bra precis, med tunga steg drog jag till stan med syster och Anders för att fika på Ingas café. Fika blev sedan en trip runt affärer och jag fick med mig en grå kavaj hem. Lycka! Men för första gången någonsin kan jag faktiskt ha suttit ner i en skobutik och frågat syrran "är du klar snart, är du klar snart, är du klar snart???" Jag provade inte en enda och inte fick jag nån med mig hem heller!..




Goes around comes around

Din tystnad säger allt. Men vet du vad...I love the way you lie. Som om jag inte får reda på allt som sägs om mig. What goes around comes around.

"Du är värd att dö för.."




Som en liten bris i sommarvärmen, smaken av din hud, din lätta tunga mot min, ärret på din panna och korset runt din hals. Din solbrända hud och dina starka armar. Hur du ler när du har en plan, hur du kliar dig i håret när du frågar något viktigt som bara jag kan svara på. Hur jag ler över att du var här, lukten av dig bland mina lakan, kyssar som nästan bränns fast på min hud, hur jag alltid saknar dig när du precis har gått.


Guess who's home



Min söta syster är hemma igen från Kosovo! Fick söta små presenter som cigg, nagellack och lipgloss :) Jag är bara nöjd så länge jag har henne hemma.




Har på mig min långklänning från Gina idag. Skulle kunna bo i den för fasen vad skön den är!

Härliga söndag!

Underbart väder idag, inte alls som på fotot utan regn och åska. Jag älskar åska, har alltid gjort det med. Åska kunde aldrig skrämma mig. Medans mamma sprang runt och drog ur alla sladdar satt jag och log och spelade mitt gameboy för att jag inte fick spela på Nintendo't. Men idag är man äldre och visare, så jag har faktiskt dragit ur alla sladdar och så vidare. Men lite också för att jag ska gå och lägga mig nu och sedan till jobbet inatt. Så jag behöver inte ha sladdarna i som tjuvar åt sig massa ström!
Nu har jag verkligen jobbat i 10 dagar i rad och förtjänar väldigt mycket vila. Imorn ska jag göra allt jag inte kunnat så som att vara utomhus, sola, bada etc etc...sen på kvällen blir det måndagsklubben så klart! ;D
Ha en underbar kväll/natt!

Thunder


Please come now I think I'm falling
I'm holding on to all I think is safe
It seems I found the road to nowhere
And I'm trying to escape
I yelled back when I heard thunder
But I'm down to one last breath
And with it let me say, let me say

Hold me now
I'm six feet from the edge and I'm thinkin'
Maybe six feet
Ain't so far down

Dagens






Friterad aubergin med grillad kycklingfile, kall dressing och avokado och vårlök. Mat och vänner, det bästa som finns!

BBQ





Bror och mosters man har ett serious talk...om driks i baren och att jobba som utkastare! ;D


Igår kväll innan jobbet drog jag till mamma " Vi ska grilla så kom hit" Löd det...det hon inte sa var att hela familjen plus min mosters familj och mammas vännina var med! Jag som hade dragit på mig arbetskläderna innan.
Men jag chockades när jag öppnade kylskåpet och såg hur mycket mat hon hade gjort!! Det som står på bordet är bara en fjärdedel, och köttet....aaaaah drägglar bara jag tänker på det. Köttet från USA som var riktigt mört och saftigt!

Sedan väntade en natt på jobbet med massa skratt, självklart satt vi och skrämde upp varandra med spökhistorier och vem fan skrämde inte mig och Camilla om inte Adisa och Fredrik! Men ikväll ska Adisa få tillbaka!

Ozzy ftw!!!



Nya ögonbryn, nya naglar, ny hud, och ny kropp! Och nu en ny låt!

Jag fåååår inte nog av Ozzys nya låt "Let me heart you scream" Jag vill rocka loss naken i lägenheten, jag vill skrika, jag vill att Ozzy ska vara min farsa och ge mig skäll när jag har varit olydig!!! Öhum...ja..ni fattar ;D

Let me hear you scream like you want it! 
Let me hear you yell like you mean it!
If you're gonna go down,
Go loud
Go strong
Go proud
Go on
Go hard or go home


Dance dance dance!



Hade en underbar kväll igår, bästa på så länge! Efter vin hos Olivia och Jelena kom förbi så drog vi till strand. Så fort vi kom in genom dörren så var det bästa låtarna. Det var svårt att stå stilla när man tog den där första ciggen innan man går in och röjer. Men efter ett tag så blev skor överskattat och barfota was the shit! Mer dance dance dance och sedan hem till Olivia för nybakt bröd, bullar och sedan skumpa och mjölk till! På en takterass med vänner och soluppgång. Toppa det om ni kan!


Tabletter för allt!



Har aldrig tänkt på det förr hur mycket tabletter för välbefinnande (skit) man stoppar i sig. Naproxen för migrän, alvedon för smärta i höfter och knän, probimage för lite laktoskänslighet, Mitt val för att få vitaminer, Berocca för att orka med dagen och järntabletter för att jag ger blod!

Man tar ju de aldrig vid samma tid så hur ska man då veta hur mycket man stoppar i sig. :S

Nu är det frukost i alla fall, Keso, tonfisk, tomater och champinjoner nersköljt med en glas Berocca! Min egna diet funkar i alla fall. Minus 5 kilo nu...det du!

In you're eyes I liked to stay


Tisdaxklubben



Avklädd, avsminkad och nerbäddad. Jag njuter just nu av mina rena lakan och blicken går mot min fina blomma. Det känns som att ha en del av farmor Birgitt i rummet.
Har tagit EN (läs EN) grogg med Olivia, Danne, Thomas och Anders. Men jag orkade verkligen inte med Tisdaxklubben idag. Efter att ha sovit bara 5 timmar och ätit alldeles för lite blev jag nästan rädd när den där groggen steg åt huvudet. Jag är alldeles för lättpåverkad av alkoholen. Sååå vaad om jag missa Timotej eller Timotaj som Adisa kalla de..ha!
Jag ska sova, njuta lite av ensamheten då migränen är på väg nu, åhhh ja...med stora steg också för den delen. Mycket vätska och krapra tabletter är vad som gäller innan jobbet imorn.


Min nya inneboende



Ända från Selma Lagerlöfs gård Mårbacka kommer min pärla. Jag skulle vilja kalla henne för Selma så det får hon kallas. Äntligen har jag fått henne!

Breakfeast in bed



Hade svårt att somna imorse, var väldigt aggresiv kände jag och stel som en pinne- Kände för att slåss, gapa, skrika. Hur kan en vuxen man säga nått så hemskt!? Orden smakar väldigt dåligt i munnen och det blev väldigt svårt att jobba inatt när jag fick reda på det. Hemska människa, varför blev du ens ihop med mig då? Jag ser exakt likadan ut nu som jag gjorde innan vi blev ihop, precis som den natten då du tydligen blev intresserad av mig. En dag ska du få stå och se mig i ögonen och säga det igen, så får vi allt se om du fortfarande står upp.

"När en person signalerar både fysisk och mentalt välmående, så tenderar folk att känna attraktion till personen. Dvs, med ditt beteende och utseende så har du kontroll över vad en annan människa känner för dig. Varpå den personen har väldigt lite kontroll över vad den känner för dig, det enda den kan göra är att undvika dig eller fokusera på annat tills känslan avtar."


Fade in to you


Getting-over-you



Just när jag precis ska somna om så spelar grannen låten, låten som var min getting-over-you låt. Och jag slår upp ögonen och inser att det inte är nån idé att sova vidare. Det får bli 2-3 cigg med Angelica innan jobbet. Catcha upp om det som hänt på sistonde då vi inte setts ordentligt. Antingen det ena eller anda som sagt.

Laundry day





Jag kan inte påstå att jag sliter ut mig idag. Medans jag väntar på att tvätten ska torka har jag bara sovit. Men nu var det dags att gå upp för att ordna lite middag innan nattskiftet. Anledningen till att jag sover så mycket idag. De senaste nätterna lyckades jag vara vaken hela tiden, jag råkade inte somna medans jag läse nån bok eller medans jag satt och konverserade med nån med arbetare som jag lyckats med förr. Kanske för att kollergorna har varit trevliga och i bästa fall riktigt roliga att snacka med.

För mer bilder, klicka här!

Portfolio

Har startat en sida för alla mina bilder, har några uppe nu men kommer upp fler längre fram..

Kika in här!


Amazon-syster







Bilder: Majlinda


Saknar min amazon syster, och min låtsas-syster med så klart! Lisa och hennes bästa vän Majlinda är i Kosovo och jag kan inte sluta vara orolig. Tänk om nåt händer medans hon är i ett helt annat land. Men jag vet att min amazon-syster klarar sig bra! Har hon klarat av att slå sig fri från alla turkar så ska hon klara sig i Kosovo med! Min lilla blondin, kom hem snart!

Vem lämnade vem?

"och gissa vad du glömde....den hänger runt min hals."



90 graders förlustfri rotation














Nostalgi Apps.





Sitter och leker lite med telefonen, försöker hitta nån riktigt bra app för nostalgibilder. Hittade två som jag tyckte verkade bra tills jag ladda upp de här. På första ser man ju inte ens att det ska vara polaroidkort och den andra ville jag inte ha med ramen runt om och texten där nere. KASST!

Men den andra bilden ska i alla fall föreställa Göteborg från 13e våningen på Scandic Opalen.

Ett ord eller två.




Hemska bilder från jobbet i vår underbara toalett...not

Det blir inte så många blogginlägg när man jobbar på två ställen, försöker sova för att kunna jobba natt och när man försöker hinna med städning, matlagning, vänner och familj. Antingen så är de det ena eller andra som blir bortglömt.

Jag trotsade sömnen igår kväll och tog mig ut för att ta en öl, slutade med tre och en utekväll. En ryss, en indie, en iranie och en turk hade en trevlig kväll på sally's uteservering. Sedan kom de andra och det blev en mycket lyckad kväll.

RSS 2.0