Flytt

Jag flyttar bort för ett tag eller två. Finns nu på
ezzo-this-time-blogspot.com

Basin sagolsun

Den allra visaste av de visaste har lämnat oss. Mormor kunde allt, hon visste allt och hon sa allt! En stålkvinna på riktigt, men hennes egen kropp blev hennes fiende. Cancer är en hemsk sjukdom!
Min lilla ängen.......


Don't snort the yellow snow!


Helt slut

Pizzan i magen, matlådor klara till helgens jobb. Nu ska jag testa den nya dj appen jag hitta på appstore ;)

Senaste

Bra dag idag! Hunnit med massor trots två timmar sömn. Hade en väldigt trevlig kväll igår med film och mys. Ikväll har jag bara slappat med senaste avsnittet av Rebecca och Fiona, en pizza (för den är jag värd) och nu Criminal Minds.


When in Rome


Skönheten och odjuret

Har gråtit mig igenom "Skönheten och odjuret" Det var flera år sedan jag såg den sist! Gråter lika mycket nu som jag gjorde då som liten.

Bossy

"You don't have to love me, you don't even have to like me. But you will respect me!"
Jag får inte nooog av musik idag. Kan bero på att jag har så sjukt tråkigt hemma sjuk så jag bara lyssnar på musik, lagar mat (men orkar inte äta mer) kollar på tv (var jag inte hjärndöd innan så är jag det nu) sover (moment 22 där nu). Men att hitta gamla låtar man glömt bort har blivit lite av en räddning.

I'll keep you my dirty little secret


Lite nytt på g

Ja men vem har sagt att man inte kan ha färger i vinter?

....Skjut mig!

"Im sick and tired och always being sick and tired"
Jag är så förbannat trött på mitt immunsystem. Jag skulle kunna göra vad som helst just nu för ett nytt, och hur mycket medicin jag än knaprar så blir allt bra värre och värre. Jag har ingen ork i kroppen alls och om en timma och 20 min ska jag vara på jobbet, pigg och alert!

Skin cracker


SickoVad är jag inte igen om inte sjuk. Ligger i soffan hos mamma och pappa och kurerar mig. Och mitt vik som börjar imorn, jag har världens (o)tur.

Moxsie.com


FU


6.20 ciggen

Är det nåt jag älskar så är det att komma hem från en hård natt på jobbet, och att stå på balkongen kl 6.20. Att ta den sista ciggen, se hur det blir mer liv i byn då alla ska till jobbet och veta att de äldre sovit bra och vaknar utvilade. Nu pustar jag ut och kryper ner i min varma goa säng med min hårdboll. Hoppas ni hade en bra lördag där ute!

Barndomsminnen


Secrets

Trollkarlens lärling - kass film, bra soundtrack!

All the way


Hot dejt

Så sjukt nice väder ute, det snöar massor. Små söta fjäderlätta snöflingor. Och jag bara sitter på golvet med datorn och orkar inte göra mig iordning, om 2½ timma ska jag sitta på bussen till Skövde för mys middag och vin. Och den eviga frågan, vad ska man ha på sig!?

Stuffy.se tävling

Jag är med och tävlar om produkter för 1000:- från stuffy.se . De säljer snygga korsetter, bustiers, clubwear, stay-ups, klänningar, toppar etc. till grymt bra priser, dessutom levererar de fort! Titta gärna in på deras sida www.stuffy.se där du också ser hur DU gör för att vara med och tävla.
stuffy.se


Nytt mål eller kalla det var du vill

Som sista singeln i gänget, eller ja vi har A också så har JAG bestämt mig nu. När den sista vännen har flyttat ihop med sin kille, lämnat landet eller flyttat ihop med honom i en annan stad. Då är det jag som drar. Jag ser detta hända inom en snar framtid. Väldigt snart.

Kvalitetstid

På måndag drar det igång, två månader av hårt jobb! Måste tänka framåt, på "karriären" och lämna allt annat åt sidan. Don't need all the BS I'm getting right now!

Haft en trevlig kväll på Harrys med gänget. Kunde inte riktigt känna mig på topp och att le var ansträngande, min beställning på två stora glas vatten och cola var skrattretande men gårdagen var hård! Men man ställer upp för sina vänner och just nu är den bästa på väg till flygplatsen och sedan solen och värmen- saknar henne redan. Hur ska detta gå!? Jag behöver nån att bolla tankar och idéer med. En vecka får gå jääävligt fort!

Polarbear!

När jag var liten hade jag en liten isbjörnsnalle. Den var vit och hård men ändå mjuk, och jag hade med mig den överallt. Mamma tyckte den var sliten till slut och slängde den en dag. Min pappa köpte sedan en ny till mig, en liten väldigt mjuk sak klädd i pyjamas med egen kudde! Jag såg den på tågstationen i Falköping och fick den på en gång Men som han eller hans fru (jag gissar på hans fru) sedan gav bort till sin son. Jag hatade honom hela sommaren när jag insåg det och snodde tillbaka den! Jag har alltid älskat isbjörnar och hur något så litet och sött kan bli så stort och farligt förvånar mig.


Told ya!


1 och 2 och ginger


RSS 2.0