Happy Birthday gumman :D



TIll dig gumman :D

Snart dags...spännande

image758

Det är bara en månad kvar nu tills man får öppna första luckan ^^
Jag längtar tills första chokladbiten.

Onsdag morgon

Nytt jobb på G, på Victoria of Sweden....hon som älskar skor kan nu få sälja skor och väskor ^^ kan det bli bättre.

Har äntligen fixat så jag kan wappa och skicka mms. Det tog bara fem månader typ..

Bokade precis in en tid hos Nail team här i göteborg. Ska fixa lite akryl naglar på måndag klockan 14.00 till ett bra pris...150 kronor bara :D

image757

Lördags

Hahah fy fan vad fulla vi var i lördags...detta måste vara typ det enda snygga kortet på oss ^^

image756

Party hela vecka..NOT

♦Måndag: Jobb 08-17-30

♦Tisdag: Jobb 08-17.30

♦Onsdag: Jobb 08-17.30
♦Torsdag: Jobb 08-17.30
♦Fredag: Jobb 08-15.00 AFTERWORK på Soho med Nokia, Brightpoint och Telia

WOHO...tror ni att jag längtar till Afterworken efter att ha jobbat aset av mig??
Det blir mingel och massa god mat och tävlingar...man får väl skryta lite inför Nokia.


B-day blev D-day

Kan inte säga att min födelsedag var den mest lyckade. Kvällen började bra, jag var asglad över att tjejerna skulle komma över. Vi fixade oss iordning och var super heta allihop. Sedan drog vi till Daniel, efter att ha kört fel flera gånger och blivit utskällda utav Daniel i telefon så kom vi fram, och efter det drar alla andra. "KUL"
Vi förfestar och Daniel ska som vanligt försöka få bort min fobi för vatten och skepp. Inte så lyckat då jag grät en heldel. Men han trösta mig som tur va.
Efter det skulle vi ta oss in till stan, det blev lite strul med Daniel som nu är skit sur på mig!
Vi tog oss till Världskulturs museet och kom inte in (!!!) Där stod jag...med fyra förköpsbiljetter och stod på Listan men kom inte in för det var upplopp i kön, så de släppte inte in nån! Blev typ stök mellan mig och polisen med.
Efter det drar vi till Avenyn ihopp om att vi kanske kan rädda kvällen. Mikael är på Excet och Daniel drog in på Park med James. Efter att ha bitit mig gul och blå! Jag har nog det äckligaste blåmärket ever under min arm!
Så vi funderade på att dra in till Park vi med, men det var dags för Erika och Sandra att dra sig hemåt.

Jag vet att jag sa att jag var glad över att ni kom hit, jag sa även att ni i alla fall försökte göra min dag lyckad men tydligen bara för att jag inte sa det i bilen på väg ut så får jag skit för det! Tack...det räckte inte med att jag sa det resten av kvällen. Du känner mig väl, du vet att jag alltid tackar och ber om ursäkt om det behövs...men tydligen är det bortglömt! Jag är jäääävligt glad att ni kom, vem skulle jag annars firat med.


image755

Folk var så söta när de sprang omkring i sina blåvita halsdukar och flaggor. Kanske dags att ta del av andan..

Happy b-day to me :D

Yeey...jag fyller år idag, den enda dagen jag låter mig själv bli så barnslig som jag blir. Jag längtar efter att få öppna paket..men idag ser jag så fram emot göteborgsklubben. Det kommer bli så jäkla kul med mina tjejer.

Har snart avslutat en affär med en kund som inte uppdaterat sina avtal på otroligt länge. Så nu är det dags att göra det tycker jag...

Ska dra en sväng till Systemet efter jobbet och även pasas på att kolla på skor. Det ska bli en urskön födelsedag. :D

image754

Party party

Imorn är det dags...jag fyller 20 för bövelen. Tjejerna kommer hit till stan som sagt och vi ska till Göteborgsklubben. Kommer bli så jävla grymt att festa med Angelica här.
Det första jag ska göra imorn, som kan låta lite fjortis är att dra till systemet. Här ska det shoppas.

image753

Reymos, tequila, vodka...vad ska man välja?

Sucks!

För en gångs skull så trivs jag inte på jobbet. Jag har ringt 3 samtal på hela morgonen. Det går bara inte jag är helt blockad i huvudet. Handen och hjärnan vill inte samma sak.

Åsa Ringde från Body shop förut. Tyvärr så fick jag inte jobbet utan det gick till den andra tjejen. Hon hade tydligen mer erfaraenhet av Make Up. :( men inte butiksarbete. Det kanske var det som gjorde att min dag blev som den blev.

Hörs senare...dags att söka efter ett nytt jobb.

Hemma igen

Vaknade lite mer utsövd idag, kan bero på att jag vaknade i min egna säng. Vilken lycka det var!
Har haft lite svårt att sova i sängen i Gbg då jag inte är van vid den. Men det kommer väl. Alltså är man i Lidköping igen, idag väntas en intervjuv på Body Shop och jag har redan hunnit med ett läkarbesök på morgonen. Att det ska vara så dyrt att ha en sjukdom är helt otroligt, vi som har den borde ju få lyxen att få gratis medicin för att bli av med den, inte lida för att kunna bli friska.
Pratade med Åsa nyss om att intervjun var vid 14 så jag tänkte ta tåget hem igen vid 15.18 och innan det tänkte jag ta en sväng förbi Angelica. Gumman har tydligen lite planer om vår KENT-helg.

Som jag kanske har nämnt tidigare kommer tjejerna till Göteborg istället på fredag för att fira mig. En självklarhet tycker jag, men inte andra tydligen. Vi tänkte kolla in Göteborgsklubben och ta oss en rejäl fyllekväll...dock ska jag träffa Mikaels vänner den kvällen så jag måste vara "On my best behavour" som Jens kallar det.

Hade en otroligt rolig dag på jobbet igår, där en viss Nils Von Hagman skulle prompt äta upp mina mackor. Och igår kväll fick jag ett medelande på facebook om att han skulle äta upp dom nu när jag var ledig. Jag tog lite bilder igår på jobbet men jag har inte med mig kabeln för att föra över dom dock. Får bli senare.

På Torsdag skulle jag egentligen träffat Mikael men jag fick ställa in det eftersom jag ska baka tårta till Jobbet. Jag har lovat att bjuda dom och jag skulle inte bli förvånad om de köpte bröd och salamimjukost till mig i födeledagspresent :D

Dags att ta och fixa till sig lite, men vad bör man ha på sig på en intervjuv på Body shop?

"Vissa tröstar en när man har problem, andra skrattar åt en. "

Lunch med MacGyver

Vi har lunch här på jobbet nu...och som vanligt vid lunch sitter vi bänkade i sofforna och kolla på MacGyver. Visste ni att han heter Agnus MacGyver....det hade jag ingen aning om tills jag googlade det...kul!

image752

Buss 760

Har precis gjort mig iordning och sitter och väntar på bussen. Jag har en jävla nrförsbacke att gå bara...det jobbiga är ju att det är en uppförsbacke när man ska hem sen.
Idag kommer jag inte sova här utan ska hem till Lidköping. Dags för att äntligen dra till Bleeker för ett besök. Jag har även min arbetsintervju imorn på Body Shop och tänkte hälsa på Angelica. Vi har lite att olanera nu inför fredagen. Jag kom på det är det vore roligare om de kom hit istället, så Erika, Sandra och angelica kommer hit så testar vi Götebprgsklubben.

Är så jävla besviken över att det inte blev nån fest. Det känns som om det var för överambisöst för lilla Lidköping. Så otroligt idotiskt av folk att inte betala i tid!

Nej nu måste jag dra..
Lovar att det kommer fler bilder senare. Men just nu har jag så jäkla mycket att göra. Så jag hinner inte sitta och ta kort precis. That's life!

Update

Har inte hunnit uppdatera så mycket. Men igår så flyttade jag då in hos Bengt. Vi kom fram där vid fyra, efter att jag har haft ungefär lika många toabesök ^^ . Pappa och mamma pratade lite med Bengan och så drog vi iväg och handlade mat åt mig. Efter tre kassar med mat fick det räcka. Det ska ju få plats i kylskåpet också XD

Imorse väcktes jag vid sex av Be för att han trodde jag inte hade nån väckar klocka. Jag som ville sova ut ett tag till då jag slipper ta tåget hit nu. Så det var bara att gå upp och göra sig iordning. Efter en dusch så var det avfärd till jobbet och jag passade på att ta en kaffe på 7eleven.

Som vanligt på Måndagar går det lite segt. Men jag lyckades boka in ett möte hos ett företag som inte uppdaterat sina avtal sen 2005 (!!!) Nu har jag två möten kvar att boka in då för dagen för att uppfylla mitt mål. 

Ikväll blir det kinamat då Be bjuder. Och sen ska jag sova riktigt gott.
Igår kväll träffade jag Daniel för att ta en kaffe...en kaffe blev till två st och en äcklig färskpressad juice. Samtalet flöt på och vid nio blev jag hemskickad efter en hemsk upplevelse. Daniel som inte visste att jag led av Skepp och vatten fobi körde upp vid hamnen i Gbg och skulle envisas med att jag skulle titta på fartygen. Men rädd som jag var lipa jag och blev självklart tröstad :D


Aldrig mer skepp för i helvete!

image751


mjaaaaau

Dags för party...som vanligt är Angelica sen...hon somna på soffan medans jag skrev med Jerry. Vaknade upp och hade haft en CP dröm om mig. Som vanligt var jag bitchig...mjaaaaaou!

image750

Snart är det fest som gäller hos Tony...då får jag passa på att säga hejdå till gänget. Imorn kl 14 går flyttbilen. :D

Suck....

Jag har inte börjat packa nåt än....jag vet inte om jag klarar av att börja rota i alla saker och hitta alla små lappar, alla små saker jag fått, allt som förknippas med vänner och staden Lidköping. Så jag får väl börja med Kläderna. Angelica ville ha en Tequila kväll idag men jag är så inte på. Jag orkar ingenting just nu, det känns som om det bara är jobb jobb jobb och tänk då att jag kanske ska skaffa extra jobb på helgerna med. Suck...

Men jag får tänka positivt, det är många som ser det som en stark grej att jag bara tar mitt pick o pack och flyttar till en helt ny stad, att jag till och med fixade ett jobb först. Daniel tyckte jag skulle se det som en födeldesdagspresent till mig själv. Jag ser det hela som en present till mig själv för allt jag har gått igenom.

Hittade en våtservette jag snott med mig som minne från Harrys. Kom tänka på lunchen jag och Angelica hade då. Jag åt enorma revben och hon kockenstoast. Så börja jag självklart lipa och kom tänka på hur enormt jag kommer sakna Angelica. Alla våra balkongsnack, där vi pratar om alla våra bekymmer och gråter ut lite. Jag tror jag har svarta lungor nu av all passivrökning :D tack gumman!

Men det känns bra, det är ett nytt kapitel för mig, och vad som än händer så måste jag inte flytta hem igen. Då lär jag börja plugga istället om jobbet skiter sig. Och jag måste säga att jag klarar mig bra. Vi var fyra stycken nya i måndags...idag är vi två. Zara och Erik klarade inte av det....man måste ha Psyke nog för att lyssna på sura gubbar. Och jag antar att jag har det.....4% av alla vi ringer säger ja....det är lite dålig staistik...men det funkar

Nu ska jag packa.....suck.....


Kvällens låt...

Sitter och lyssnar på musik, och försöker hålla ögonen öppna, ska bli skönt att kunna sova ut imorgon. Om det går som planerat så flyttar jag imorgon, annars får det bli på söndag på Angelicas bergäran.

Lyssna njut....och var starka!


Träffade Daniel lite snabbt idag och kramades lite :D

Jobb jobb

Sitter på jobbet och visst fan går det bra idag...vad sägs om 3000 kronor på bara några timmar...mama needs a new car....så låt pengarna flöda på. XD

Chefen var extra trevlig och ska high fiva mig varje gång jag bokar in ett möte :D

Nu ska jag snart hemåt...tänkte dra förbi Daniel och se vad han har för sig :D

God natt

-Vissa saker är bara till för att ignoreras

Kom hem från jobbet och Gbg för en stund sen, jag är typ helt slut. Det är inte mycket man orkar när man går upp fyra och sen åker tåg i fyra timmar varje dag. Men på lördag blir det ändringar. Jag flyttar till Göteborg. Dock uppstod det ett dilemma. Body Shop i Lidköping ringde och frågade om jag ville komma på intervjuv. Vill jag det? Jag som har så stora planer på Göteborg....men ändå...Body Shop liksom.

Bokade mitt första möte idag med en kund. Affären kan dra hem ungefär >20.000:- Vilket gör att det blir en saftig lön nästa månad ändå. Pratade även med Daniel idag, det är bra att han finns, han peppar mig som fan att inte åka hem igen och känna sig som misslyckad. Det ska gå och det ska gå nu!

Min dator fungerar nu igen, det var precis som jag sa kabeln som det var glapp i. Att ingen bara inte kan lyssna på mig.

Nu tänka jag krypa till sängs. Är man trött så är man.

Bonnatösen till storstan...del 2

Så vad har hänt sen senast..jo jag har hittat ett underbart rum som sagt och i söndags var jag där för att kika på det. Där bor en man som heter Bengt med hans Ara "Gumman" ni vet en sån där stor papegoja. Lägenheten är uuuuuunderbart vacker om utsikten är "breathtaking" tar jag rummet får jag tillgång till en egen dator till och med, och vem säger nej till nåt sånt. För bara 2000 kronor har jag tillgång till rubbet. Jag har el, vatten, telefon och tv inkluderat i hyran. Och jag får bo i ett nybyggt hus. Ni ska se balkongen, det är där jag kommer ligga och jazza om sommaren och det ligger bara fem minuter ifrån salgrenska. På tal om salgrenska så var jag utanför där och väntade på bussen in till centralen. Medans jag satt där kunde jag höra nån slags motor gå igång och det lät som en helikopter, och just det var det. Jag tittade upp och insåg att jag såg en helikopter dra iväg för första gången någonsin live. Dumt kanske ni tycker, men för mig var det ett tecken på att nu händer det verkligen. Och jag har redan lärt mig massor om bussarna och spårvagnarna.

Så idag då, idag började utbildningen på jobbet. Och jag har aldrig någonsin skrattat så mycket förr, ett helt underbart ungt gäng människor som alla är där för samma sak...tjäna så mycket pengar som möjligt. Den bästa säljaren tjänar 100.000kr i månaden. Tänk om det kunde vara jag :D
Chefen som vi nu kallar för gäddan, då han skulle presentera en sak och beskrev det hela med en gädda. Är otroligt rolig, och absolut inte bossig, han är som en vän helt enkelt. Jag lärde känna de andra nya Erik, Zara och totta...eller Charlotta som hon heter ganska så bra. Och vi åt lunch ihop på Göteborgs första Kina restaurang. Jag längtar så till imorgon, men jag längtar ännu mer till helgen...varför? För då flyttar jag från den här hålan ^^

Sorry babe

Han bad om ursäkt, två gånger om. Sånt gillar jag, killar som faktist kan be om ursäkt och vet när de har gjort nåt helt fel!

image749

Bonnatösen till storstan

Daniel tyckte att jag borde skriva i bloggen om hur bonnatösen från Lidköping tar sig ut till storstaden. Trots att det inte är nåt stort för mig att flytta till Göteborg då jag ändå har bott i Stockholm liksom. Men eftersom jag nu tar mitt pick och pack och flyttar helt själv så är det ändå HUGE!

image748

Utsikt från Guldheden, mitt rum ska tydligen ha havsutsikt, hoppas väl på att jag får rummet då :D

Så jag antar att bloggandet börjar nu. På måndag ska jag börja min utbildning på Driftcentralen. Det känns väldigt nervöst då jag har massor att lära mig om varorna vi ska sälja. Men jag antar att alla känner så i början. Jag ska banne mig bli den bästa säljaren någonsin ;D Så otroligt kul att det äntligen händer lite saker i livet. Kanske är detta en bra start, eller så skiter det sig och jag får flytta hem igen, men jag är inte den som ger upp i första hand. Det är nu man ska växa upp, ta hand om en själv. Försöka att överleva och absolut inte slösa pengarna och kanske knyta kontakter. Jag måste nu skapa en bra kundkrets där de kan känna att de litar på mig fullt ut och känna att de vill köpa varorna jag erbjuder. Det känns som om jag har ett stort ansvar. Jag måste se till så att jag säljer bra, får en hög vinst och på så sätt en bra lön.

På måndag och tisdag är det utbildning alltså från 10-16 sen på onsdag och torsdag jobbar jag från 8-18 och på fredag 8-15. Jag har lite udda arbetstider men det är bara för att kunna sluta tidigare på fredagar. Ni ska se gänget som jobbar där, det är ett ungt och fräscht företag. Alla är unga och otroligt snygga :P Jag tror jag kommer att trivas riktigt bra. Ett stort plus att Mikael jobbar i närheten så vi kan ses efter jobbet :D


Utekväll

Igår firades det att ramadan var över, med massa fika och tårta. Vi brukar äta oss proppmätta på turkisk mat men nu var det ingen som orkade. Efter otrooooligt lite tårta i magen då jag inte mådde så bra gav jag mig av till Sandra, det var fest på g. Där satt Sandra L och Sandra helt själva. Som vanligt var det några som hade svikit. Men det löste sig. Ida kom senare som en överraskning och sedan även Erika A med nån kille. Efter lite öl och vin begav vi oss till Oktoberfesten...och säg vem som INTE var där. Träffa till och med Lina min sömmerska. Och en viss herre...som jag nu kan konstatera fortfarande har en tjej.....FU.

Drog en sexa orgasm på ca 1 min och sen var det dansgolvet som gällde. Bra musik och bra stämmning....det hela avslutades i Angelicas kök där vi spela Plump...och jag oooorkade inte för jag var den enda som var full och trött...till slut somna jag på hennes soffa.

Imorgon ska jag iväg till göteborg igen för att kolla in ett rum
. "trevlig lägenhet i Guldheden stor balkong med havsutsikt, på 3 rok och vill gärna hyra ut ett mindre rum, med tillgång till hela lägenheten, Området är jättefint och bussen till centrum tar ca.10 min." det bästa är att hyran bara är 2000 kronor och att allt ingår."


WOOOOOHOOOOO

Just det ja...sa jag ATT JAG FICK JOBBET!!!! :D:D:D:D::D:D plus att jag fick ett samtal om ett rum i göteborg att hyra..så förhoppningsvis är jag en göteborgare denna veckan :......sayonara bitches!

Who's the man ;D

Who's THE man

Johan  från Driftcentralen i Göteborg ringde mig nyss. Jag är tydligen välkommen på en arbetsintervjuv imorn....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Jag är gaaaalet nervös nu. Hur ska det gå? Vad ska jag ha på mig? Vad ska jag säga? Somebody help me XD

Nu firar jag med musik på högsta volym och jag tänker shaka loss :D

Ciao!


Ångrar mig...det HÄR är dagen låt...



Mustafa Sandal...jag shakar och shakar...men får inte nog...nu ska jag öva mina gamla magdans moves ;D

Bläääääää

image746

Det här äcklet föll ner på mig häromdan när jag sov...skrek jag....vad fan tror du !!!

Saknar min pissepatt...:(

image747

Här ligger hon i min säng och gosar med min nalle....Suck Sharbel...varför?

Dagens låt...

Sitter hemma hos angelica och leker med katten. Finns vissa saker som roterar i huvudet, om och om igen...För tusan nu får det räcka känner jag verkligen.

Finns inte så mycket att göra. Jag drog iväg och köpta bullar till oss och kokade kaffe. Fy fan vad jag vill ha jobb nu...detta suger verkligen.

Slänger väl in en dagens låt i det här inlägget...


Creed- My own prison

Förhållande på gott och ont.

image745


Hittade den här bilden på mig, bilden togs den 26 januari 2007. Detta är en bild som får mig att bli dålig, riktigt dålig. Det här var ungefär en vecka efter det att jag och Marcus gjorde slut. Vad kan jag säga...bilden idag är inte densamma. Idag...20 kilo lättare, med mer efrarenhet i ryggsäcken och med en rejäl "makeover" helt enkelt kan jag se mig själv som en friskare människa. Vissa kan tycka att det var förhållandet som inte var nyttigt, jag säger att det är mitt eget fel. Jag tänker inte skylla på andra människor mer när det är JAG som mår dåligt. Men jag kan skylla på det att det aldrig fanns tid för mig att bara tänka på mig själv. Det handlade mycket om min partner och om att han skulle må bra och bara lycklig. Många gånger fick jag trösta och säga att allt skulle ordna sig. Men det fanns aldrig nån som sa Ezgi ta det lungt. Ta det ner ett tempo. Istället fick jag höra ord som "Tjockis, fetto m.m" Skulle det få mig att må bättre på nått sätt och inse att nu har jag gått upp så mycket i vikt. Nu är det nog dags att göra något åt detta. FAN HELLER!!

Mer ord ledde till mer mat, och mer mat ledde till mer fetma. Det var en ond cirkel som bara kunde brytas om jag tog bort det första problemet. Vilket var Marcus, mannen som påstodd sig älska mig, som påstodd sig vilja gifta sig med mig och mannen som blev glad när han trodde att jag var gravid. Men nej....jag skyller inget på dig, jag säger bara att du gjorde det värre.

Vissa människor kan kalla mig för vad de vill, jag tar det bara med ett ryck med axlarna. Men handlar det då om att ni är trångsynta och inte kan lära känna mig innan ni sätter upp era egna åsikter? Har bara en sak o säga. HÅLL KÄFTEN och lär känna mig för den jag verkligen är istället.

Bilder från partyn

image733

image734

image735

image736

Det var den kvällen jag såg ut som Marilyn Monroe...typ då ;D


image738

image739

image740

image741

Angelicas infyttnings fest...mycket hände den kvällen...



image742

image743

image744

Oktoberfest och jag fick ha mina nya sexiga stövlar på mig XD



Yes sir

Vaknade på Angelicas soffa idag med ett ryck och fick tanken...FAN ÖVNINGSKÖRNINGEN! Upp och iväg hem för att kolla så att jag verkligen hade körning, och när jag kommer ur duschen inser jag att jag har en halvtimma på mig bara. Så iväg med cykeln...och hur gick körningen...SKIT! Fan vad skäll jag fick idag. Men det är bra...av skäll växer jag och lär mig av mina misstag. Det gick inte bra alls för att jag stressade på morgonen och för att det var nåt nytt att lära sig idag. Han hade förståelse för det endå.

Idag har jag sökt massa jobb...i Göteborg. Finns ett telemarketing företag som erbjuder 20 000 plus provision. Vem tackar nej till det. Och Mikael säger att det är lätt att få jobb där. Så inom snart framtid kanske jag ringer er och försöker kränga hemsidor och IT prylar. Men om jag nu får jobbet är det så mycket som kommer hända på så kort tid. Då måste jag hitta lägenhet helt plötsligt och lämna allt här hemma...yiiiikes.

Tobbe ska flytta tillbaka till Växjö....det var riktigt dåligt tycker jag...sviiiiiikare. Du måste ju finnas i göteborg när jag flyttar dit ju :(  Men Mi casa su casa när du kommer för att hälsa på.

Nu måste jag hem, för imorm kl 7 måste man upp och lämna syrran på skolan. Och dom som säger att jag inte gör nåt hemma....


Uoo

Så var denna helgen över med...fasen vad tiden går fort. Det är snart nyår och nu oroar man sig för vem man ska kyssa vid slaget. Det har gått ett helt år snart...ett helt år sen jag och Marcus gjorde slut och nu börjar det nya året. Med massa löften igen och massa saker som ska vara klara fram tills dess. Jag satsar ju på körkortet..och jag tror nääästan att jag bestämt mig för att bli CNC operatör- jag tror det i alla fall...


Nu orkar jag inte skriva mer...beror på att jag inte har mer att säga.

Hot tamale

image732

Idag ser jag faktist ut så här...lovar, samma frilla och röttläppstift...jag känner mig som nån från 1900-talet nångång under Marilyns tid. Tacka vet jag min syrra som fixa mitt hår. Jag ska bara spraya det lite till innan vi dra så är det skumpa dags sen hos Tony. Senare...stures som alla andra lördagar.

Se you later alligator ;D

Update

Sitter hemma hos en viss Angelica som vanligt, vi har precis hämtat ut våra Kent biljetter. Vad lyriska vi var kan jag lova. Jag ser så fram emot hela tripen till Stockholm, shoppingen, festerna, vännerna och självklart konserten.

Det känns inte som om jag har något att blogga om egentligen, Jag har gått vidare gaska så mycket med mitt liv, inget jobb fortfarande dock, och ingen kille heller för den delen. Men i sinnet så har jag traskat vidare, jag funderar på att söka jobb på IKEA för att komma bort härifrån. Och kille...ja det finns ju en väldigt bra kandidat i gbg. En som faktist tänker på en och en som faktist hör av sig, och en som tilloch med drömmer om en.

I Fredags drog vi till Stadts oktoberfest. Jag har aldrig sett något dystrare, tältet var ju typ helt tomt! Bara gamla gubbar som satt och sura. Men kul blev kvällen ändå. Sen i Lördags var vi på Stures, där stötte man på Simon och Co. Och nej! Det blev ingen efterfest, för usch nej! Men det var otroligt rolig helg, man lyckades bli lite fuller ändå trots att jag inte skulle det. A just det ja...det var ju helgen jag blev pissed off på Markus L OCH på Marcus S. Men är nog allt mer surare på Marcus S. Finns det nån mer att vara surare över tro?

Hepp nu ska jag ta och slagga tror jag..angelica har somnat på soffan här

Kom ihåg. Bara två dagar kvar att anmäla sig

RSS 2.0