Bittersöt


Den här mellandagsrean har inte varit annat än givande för min del, ett par sneakers, en förbannat snygg skinjacka, ett par jeans och massa andra kläder och jag är nöjd...nöööööjd! :D

Efter en kebabtallrik (vilket jag inte ätit på år och dar) och en cigg och tropisk fanta är jag ännu mer nöjd.

-Jag vill ha tropisk.
-DU kan vara tropisk...
-öh....jag är redan det ;)
-FAN


Dock var jag inte lika nöjd när man skulle ta bilen till All video och dörren inte gick upp, Angelica frågar om jag verkligen låst upp dörren och jag testar igen...och nyckeln blev helt sne...tack angelica, tack...

Inte många dagar kvar till nyår och jag har ett nyårslöfte redo. Inte sluta röka för det gör jag när jag själv känner att jag inte behöver det längre. Utan det att jag ska bli nya FITTezgi. Jag ska vara en surkärring som säger nej till allt och alla och jag ska köra över folk så gott de går. Jag ska vara en bitterfitta som bara säger "my way or the high way"

Nu blir det film...ciao

Check!

Äntligen! Jag har hunnit göra...nästan ALLT jag skulle göra. Bara systemet kvar typ!

Det blev nya smyken, diadem, klänning, kofta etc etc...Senare blir det även ny hårfärg och klippning! :D

Nu går jag inte utanför dörren nåt mer, det är fukkin freziiiin!


Som caramell..



Förutom det att tjejen har en riktigt cool stil så har hon banne mig hårfärgen jag vill ha! Jag har bara gett upp hoppet eftersom jag då måste bleka håret och förstöra det som jag gjort förr...gaaah. Jag vill :(

Som Skalmans klocka!

Klockan är 15.05 och det är dags för Ghost whisperer. Alltid samma visa varje dag, jag lägger mig i soffan och väntar på att det ska börja för sedan när det är ca tio min kvar kan jag knappt hålla ögonen öppna, och jag somnar sååå skönt. Det är lite som Skalmans klocka liksom, tvn bestämmer när jag ska somna!

Idag är jag då absolut inte den piggaste, vi fick så klart för oss att gå till Rymd en sväng, men vem fan försöker vi lura?? När tusan har vi gått ut "en sväng"? Vi blev ca 30 pers som firade "lill-lördag" där uppe, blev en hel del dricka! Jag blev kvar ett tag och vid halv ett och efter en flaska mousserande fick jag dra mig hem. Idag kom G förbi med mat och cigg han blev min räddare i nöden! Dock har jag absolut inte hunnit göra det jag skulle göra idag, som:

  • Gå till banken och betala vissa räkningar.
  • Köpa hårfärg då jag nääästan bestämt mig för att ha kolsvart igen!
  • En sväng förbi systemet för att fixa allt som behövs över jul och nyår, orkar inte stå i nån kö i mellandagarna.
  • Hem till mamma för att äta middag.


Ikväll är vi med i finalen på Music Quizen, nu jävlar ska vi vinna allt och slå ut EMD. Ett gäng som varit med sen starten varje torsdag och alltid vinner. Det är väl meningen att det ska festas till idag med men jag orkar verkligen inte! Det blir en trip hem efter Harrys känner jag.


Here's looking at you, kid!

Så var det natten och jag tänkte att jag NU äntligen kan få stressa ner, att jag faktiskt kan få se klart på Casablanca innan ögonen inte orkar hålla sig uppe längre. Jag har myst ner mig i sängen och har gjort mig redo för natten. Imorgon kl 07.00 går larmet och det är dags att tvätta och ge blod igen!

Natti natti...



Hatt fnatt

 

Jag är ute efter en hatt, vet bara inte vilken! Tips!


Don't want no paper gansta..


My christmas craving

Min nya craving...ge mig!




She's like a star

Att jag är utvilad efter några timmars sömn kan jag väl knappast säga, kroppen gör lite ont här och var och sömnen avbryts vid 7 tiden av en förbannat larm för att Angelica ska till jobbet...aaahhh.....jaja...nu ska vi inte klaga här.  Ser ut att vara en ok morgon, tänkte ta mig lite gröt till frukost och kaffe så klart, vore ännu bättre med en cigg men...jag kan inte bestämma mig om jag ska sluta? Jag har nu inte rökt på två dagar. Sedan ska jag i alla fall ta en liten promenad, eller ja liten, jag planerar att gå bort till Tofta.

Det värsta är nu att jag faktistk redan har börjat mitt jullov, jag börjar jobba den 23 men det är bara två dagar...jag skulle lika gärna kunna resa bort nu!
Det hade varit så trevligt att träffa Andrada och Florina i Malmö! Senast det var har jag ingen aning om, minns att det var Florinas 50års fest i alla fall, och all mat vi lagade kommer jag nog aldrig glömma :D Men läser du detta Andrada så ska du veta att jag saknar er!



Nu snodde jag bilden från Andradas face men hon är så fin här!

När två ögon blir fyra..






Man är aldrig ensam när man läser bloggar om nätterna....

3:e advent.

3:e Advent och jag sitter för mig själv i ljusskenet, lyssnar på alla låtar i min X-mas spellista. Egentligen är det kring julen jag önskar att jag bodde kvar hemma hos mamma. Alla pepparkakshus, adventsljusstaken som lyser överallt, pappa som har med sig lussebullar från jobbet...åhh...här hemma är det knappast nån julkänsla alls! Idag är det väl Lucia också om jag inte minns fel?

Min syster som Lucia förra året



Det är väl kanske meningen att man ska skapa egna traditioner när man flyttar hemifrån, men det är inte så kul när man bor själv faktiskt. Det är ju mysigare om man har någon man går upp och äter julfrukost med, någon man kan adventsfika med på söndagarn och någon som man bakar pepparkakor och julgodis med. När jag blir stor...då...........


Lussevakan

Ohhhh vad trött jag blir, här skriver man de längsta inlägget i historien och så raderas allt.....

"Hej sankta lucia! Alla tomtar slår i glasen:)

Välkomna hem till för att fira starkglöggens existens!
Denna kväll blir bara bättre år för år!

Vi frossar i lussekatter, pepparkakor, å dricker så mycket vi vågar;)
"

Förra året var bra, men detta året var bäst!

Så jag summerar, tackar för vinet jag fick i julklapp det kom till användning redan idag, shotsglasen var perfekta för jag hade inga och sugröret...ja sugrör kan man aldrig få nog av och speciellt inte den med elefanten. I looooove them! Tack för en enormt trevlig lussevaka!

Som slutade med utgång men det håller vi tyst om ;D



Booooring!

Ska nog ut på lilla promenaden, palla sitta hemma och vara ledig imorgon utan att ha någonting att göra. Jag blir tooookig! Funderar på att gå till Tofta och mysa med mormor :) Få lite ryggmassage, någon som gör ubergott te till en och frågar ut en om alla bekymmer man har. Hon kan läsa av mig så lätt!


The bird is the word!



Sorry men jag har verkligen snöat in mig på Family Guy just nu :D

Så uber tråkig dag! Gick upp vid tio för att ha en metodövning i stroke vid halv ett...men jag hade ju redan gjort skiten och kunde allt. Så jag fick traska hemåt igen...så jag gick till mamma för att hämta min pärla och vad ser jag om inte en bot! För att jag står på fel gata....oooorka!

Det sluta med att jag somnade hos mamma och sedan åkte hem för att somna igen...vad är det för fel på mig??

Nu har man duschat och funderar på att ta mig en kopp te, lite pepparkakor med mögelost och bara läsa bloggar hela natten lång. Ja för sova lär jag ju knappast kunna göra just nu! Det är tydligen fest i skövde idag..men jag orkar inte vara tjejen som aldrig säger nej till fest. Nu blir det andra bullar...ohhh...bullar...lite lussekatter vore inte fel. Not bad at all....hm.




RSS 2.0