Tisdag innebär skaldjur!


Jag har gått från svart och rött på äldreboendet till blåt och vitt på sjukhuset!

En riktigt tuff dag på praktiken idag, många ambulanser med många skadade innebär mycket spring! Jag är helt slut och tänkte bara vila ut idag och imorn då jag är ledig :)

Efter jobbet drog jag iväg handlade lite räkor, rökt böckling och rökt lax, går ju på en diet just nu och jag vet att lax är en av de fetaste fiskarna men den är ändå nyttig! Gjorde iordning lite sallad keso och mörkt knäckebröd och gottade mig. Jag väntar nu på House men också Desperate Housewifes!!

Mättande och nyttigt!!



20.00 med Simon och Thomas!

Efter en dag med klämda och mosade fingrar, ett möjligtvis stroke och massa annat folk söker in till akuten så är jag helt slut! Första dagen har varit otroligt spännande och rolig! Jag har redan lärt mig massor och att ta EKG, blodprov och andra saker jag fått göra idag är det jag vill syssla med i framtiden!

 

Nu är det tv 3 som gäller, mys framför Simon och Thomas och sedan Svenska Hollywood fruar.

 

Imorgon har jag underbar sovmorgon till tio inna jag ska tillbaka till akuten. Onsdag innebär bara att fixa och trixa då jag är ledig medans torsdag innebär att jag får träffa J igen!


Baby bye bye

 

Så har han åkt, fart, dratt och allt vad det nu heter, min "bror" Tommie. Han är på väg till Göteborg för att jobba som nån eventförsäljare...visst visst, han kommer ju tillbaka om ca 2 veckor...men jag saknade honom så fort han gick på tåget förut.


Another day another problem



Helgen var nått så otroligt mysig, J kom hit i fredags efter att jag åt middag med min moster och några vänner. Mycket god mat på Krog o Co! Och ja jag tror nog att de har de största och godaste klyftpotatisarna jag någonsin ätit. Jag hämtade upp Tommie så drog vi till "det vita huset" alla tre, tog några öl till en snubbe faktiskt spy ner mig...mmmmm vad härligt, så jag springer till toaletten med två andra tjejer som också blev ärrade för livet. Lite i chocktillstånd och mycket irriterad. Varför ska det hända när jag är ute med J liksom. Som kompensation fick jag en sån där klänning som personalen springer runt i på oktoberfesten. JAPP.....öh...ja men då har man en maskerad dräkt i alla fall...

Efter hela händelsen ville jag bara hem så J och jag drog hem till mig, somnade hyfsat tidigt och myste. Vi vaknade och jag tog med honom till Läcköslott där vi åt frukost. Sedan var det dags att ta farväl men vi ses på torsdag igen. :) Så då tar jag mitt pick o pack och drar till Borås.

Igår var hyfsat ok, fick sova ut på kvällen och sedan till faktiskt en "Korvfest", grabbarna spelade poker och sedan drog vi till Strand. Helt ok fram tills ett, då jag fick visa min irritation i ett sätt där det skvätte öl över några.


Can I borrow a feeling?

 

Sitter med papijotter i håret, jag laddar upp för en kväll med idol och myckets sömn, imorn får jag träffa J och jag längtar! Så imorn vid 16 bär det av till Borås. Snart tre veckor sen jag träffa honom sist så nu ska det mysas!


Dagens klagomål!

Satans bilförare!

Så här är det va, jag kör på min sida av vägen och emot mig kommer det en bil som kör på mitten av vägen!! I sista sekund så vaknar personen till liv och inser vad han gör och att jag kommer emot honom (dock sakta jag ju ner så att han kanske skulle fatta vad han gjorde, och det gjorde han sluta som TUR va!). En av dom klia sig lite i huvudet och vinka lite ursäktande. MEN det hände inte en gång, nej nej två gånger. Sover folket när de är ute o kör, eller är de fortfarande berusade från gårdagen??

Satans barnvagnar!

Varför ska barnvagnar vara så stora, och varför måste du som stod bakom mig i kön till systembolaget köra på mina hälar och putta mig i ryggen fem gånger med din barnvagn tills jag fick nog och vände mig om och skrek "men halloooo, ge dig!"

Satans strömavbrott!

Låg och solade, skulle sola 25 min om jag inte minns fel, ligger där i 10 min och "poff"...strömavbrott.....meeeeeeeeen som tur va så fick jag pengarna tillbaka och solade 25 min till! WOHO! Lycka i mitt pms tillstånd!! :D

Go go go- cart!






Blev en trip till Go-cart banan med Anders, mycket trevligt!

Yesterday

Var kolugn så att säga, har legat hemma och gottat mig då jag är sjuk, ett besök till moster för att äta middag. Stekt lax med potatis och kall sås..mmm...

Nu ska jag iväg för att fika med Emelie, ska övertala henne att följa med till invigningen i Borås på XoY!

Ciao


Uppdate...

Jag fick med Emelie, Jenny och Mona ;D



11.08

Ack då var man där igen, invirad i täcket, med raggsockar pyjamas och tjock tröja på. Japp...då var man förkyld. Värken i lederna, halsont och kanske lite feber...suck.

Igår blev det bio med Tommie, känndes som om jag var den sista som såg Inglorious Basterds men det var jag tydligen inte. Filmen var helt ok faktiskt, men varför alla dessa close ups när de skalperar någon? Ja jag erkänner, jag satt med händerna för ögonen ganska så ofta.

Nu ska jag förbereda lunch och sedan slänga mig på sängen för att sedan gå upp och tvätta..kul liv.


Hjälp med en Oversize kavaj!!

Jag var i Järpås av alla ställen igår, och kikade in på deras 2hand, hittade en snygg svart kavaj som jag tänkte ha som oversize liksom, meeen...den är 1 storlek för stor och nu undrar jag hur man syr in en kavaj i midjan helt själv?? Jag tänker att det inte kan vara sååå svårt liksom?? Eller??

Hjälp tack!

Scary shit asså...

Klockan är 11.11 och jag önskade mig nåt precis! Ja jag vet, lite löjligt kanske..

Ligger kvar i sängen och kikar på tv, kikar på "sjukhuset". Nån tjejs knäskål har hoppat ur, usch tänker jag och lite aj också. Har lite svårt för sånt...sen minns jag...jag valde inriktning på sjukhus, min praktik börjar om 3 veckor och jag har snart medodövning i blodtagning i vener..... Äsch det här klarar jag! Jag har tagit på ett lik förtusan! Fast....jag tror jag byter kanal när han ska sätta i knäskålen igen..iiiiiihhhhhh...



Lillördag alltså! Who knew!

"Jag saknar dig!" skrev han. Och mitt hjärta smälte!

Tog mig en lång dusch så här på kvällen, hade totalt glömt bort att det var onsdag. Funderar på att ta en kall öl och softa framför tvn innan det är dags för att krama kudden, nana, sussa och vad tusan ni nu kallar att sova. Imorgon är det dags för rehabilitering och habiliterings föreläsning igen. Jag kan inte alls förstå varför vi har lektioner måndag-fredag kl 8.30. Vi börjar alltså 8.30 varenda dag. Kunde vi inte fått lite sovmorgon!?

Katten mår bra nu i alla fall, efter ett litet blodprov för 1680 kr MED försäkring som inte vissa nått, så mår han bra...



...fast ibland tvivlar jag...han kan vara rätt skum den där katten.

Candyskull

Så var det dags för skola, har fått i mig varm nyponsoppa och goda mackor med alfalfagroddar så jag är redo för en föreläsning i tre timmar!

Träffa Tommie igår kväll som verkar pepp för sin tatuering idag, en candyskull på armen blir nog snyggt!


...

You make me wanna Lala


So what..



...we looked good that night!

Hola pepole

Jaa jag vet, jag tog en bloggpause...inget mer med det.

Solen skiner och det är lite varmt, jag som sa igår att hösten är här och värmen inte lär komma nåt mer. Nu planerar jag och Angelica att dra till Läcköslott och ta en fika. Vad ska man säga, jag är lycklig, lyckligare än lyckligast! Kanske därför jag fick upp suget på att blogga igen, Oh lord I have so mutch to say!!

Skorna i det senaste inlägget blev det inget av, fick mitt paket och det var helt fel skor, skicka tillbaka dom och vägrade köpa nya.



Jag sitter här och väntar på honom, två veckor i Grekland är en lång tid, men snart är han hemma igen!

RSS 2.0