David West @ Strand 29/8









Sorry men David West sög, kanske hade för höga förhoppningar. Men en kul kväll blev det allt. En färd i en Pontiac Bonneville innan hemfärd var riktigt kul! Sista kvällen på jobbet dock, inte lika kul.

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Vad roligt att du skall till Istanbul - du kommer älska det :) Just nu är det runt 30 - 35 grader i Istanbul och jag har inte hört om några större förändringar i vädret. Men denna vår/sommar har bjudit på en del överraskningar så vågar inte säga något säkert. Dock tror jag att det kommer bli ganska så varmt, runt 20 kanske men det kan ju komma någon regnskur. Vi har haft väldigt mycket regn i vår/sommar. Och när det väl kommer vill du vara beredd :) Ahh, förstår dilemmat med din morfar. Jag har dock vant mig... går runt i korta kjolar på semestern istället, och lite mer klädd i Istanbul. Man får lite för mycket uppmärksamhet där vilket kan vara irreterande ibland. Ha det så jättebra i Istanbul!!!

2010-08-30 @ 07:56:49
URL: http://vykortfranistanbul.blogspot.com
Postat av: olivia

hahaha snyggt! jag håller med, han var inte så bra alls, trodde han skulle vara bättre men tycker dom andra dj:sen vart bättre! Hade sjukt skoj dock! Vi måste klura ut vad vi ska göra när jag fyller 30!!! Löv ya!!

2010-08-30 @ 20:15:18
URL: http://www.blogofaswedishchick.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Blogg listad på Bloggtoppen.se